E - smoke...

Ε καλα...αυτες ειναι τελειως προσωπικες προτιμησεις. Τωρα ατμιζω (στο γραφειο...ντροπη μου!) 1,22Ω στα 12,2Watt, 6mg νικοτινι σπιτισια (!), 100% VG σε εναν αρχαιο Expromizer. Αν και εχω αλλους 5 ατμοποιητες νεωτερους απο αυτον, δεν τον αλλαζω τον Γερμανομε τιποτα.

Βεβαια...ομολογω πως ακομα καπνιζω ενα (1) κανονικο τσιγαρο καθε πρωι για να...επιταχυνω καποιες 'διαδικασιες' πριν ερθω για δουλεια. Εσεις καπνιζετε καθολου, ή μαχαιρι το κανονικο?
(Βεβαια ο γιατρος μου ειπε πως οι πνευμονες μου ακουγονται πλεον σαν μη καπνιστη μετα απο 3-4 χρονια ατμισματος)

Μαχαίρι. Δεν μου έλειψε καθόλου.
Και πριν μερικές μέρες, μισό κιλό καπνός που είχε μείνει 1 χρόνο στον καταψύκτη χωρισμένος σε μερίδες, πήγε στον κομποστοποιητή.

Το είχα κόψει μαχαίρι για πολλούς μήνες. Μετά, κάποιες υπερβολικές εντάσεις και έγινα μικτός. Σε πρόσφατο κρυολόγημα δεν άντεχα τον ατμό με τίποτα, ήταν σαν να περνάω το λαιμό μου με γυαλοχαρτο και το μόνο που κατέβαινε όσο και αν σας φαίνεται παράξενο ήταν το τσιγάρο.
Τωρα το ξαναπήρα απόφαση, έβγαλα πάλι τον εξοπλισμό (provari p3, sx mini, kayfun v3 mini, v4, squape, phenomenon) και Βούρ στον πατσά.

High end εξοπλισμός... :smile:
Εγώ σκέφτομαι να χώσω τα 2-3 modάκια που έχω και να πάρω ένα provari radius να τελειώνω.

Σήμερα έκανα και ένα λάθος που βγήκε... μούρλια!
Σε tank που είχε ξεμείνει pink mule secrets custard cream έβαλα milkman της one hit wonder!

Το radius το χαλβαδιαζω και εγω, οχι οτι θα εχει καμία σπουδαία διαφορά με το p3 αλλα μου εχουν σπάσει τα νεύρα με τη διάρκεια των μπαταριών. Με κοντές μπαταρίες 18350 θέλω τουλάχιστον 4 τη μέρα, με τις 18490 βαραίνει και μακραίνει άσε που θέλω τουλάχιστον δυο και πάλι. Με τις 18650 είμαι ίδιος ο Γιωργος Μάγκας με το κλαρίνο του και πρέπει να μπω σε ενδυματολογικα έξοδα.

High end εξοπλισμός... :smile:
Εγώ σκέφτομαι να χώσω τα 2-3 modάκια που έχω και να πάρω ένα provari radius να τελειώνω.

Σήμερα έκανα και ένα λάθος που βγήκε... μούρλια!
Σε tank που είχε ξεμείνει pink mule secrets custard cream έβαλα milkman της one hit wonder!

Σου φτανουν 40W? Καλα...$200 εχει αυτος για 40 Watt?

Απάντηση: Re: E - smoke...

Βεβαια...ομολογω πως ακομα καπνιζω ενα (1) κανονικο τσιγαρο καθε πρωι για να...επιταχυνω καποιες 'διαδικασιες' πριν ερθω για δουλεια. Εσεις καπνιζετε καθολου, ή μαχαιρι το κανονικο?
(Βεβαια ο γιατρος μου ειπε πως οι πνευμονες μου ακουγονται πλεον σαν μη καπνιστη μετα απο 3-4 χρονια ατμισματος)

Ούτε μισό εδώ και ~5 μήνες. Έχω κρατήσει και ένα πακέτο με 13 τσιγάρα για ενθύμιο. Το 13 δεν είναι καθόλου τυχαίο...τ' ακούς Κοντονή?:D:D

Λοιπόν είπα να αναβαθμιστώ.
Παιδευόμουν με ναυτίλους,melo,gs, δώσε αντιστάσεις, άλλαξε το istick με ipv κτλ κτλ...
Είπα να κάνω ένα καλό ντου και πήρα τον Kayfun V3 mini....Στήνω την πρώτη μου αντίσταση με kanthal 0,3 στις 5 σπείρες με 2,5 πυρήνα....βγήκε 1,2 ωμ. Και δοκιμάζω..........
Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω !!!!
Γεύση !!
Ντουμάνι !!
Στο θεό
Πρέπει να ρίξω νικοτίνη από 12άρα που έκανα....την "άκουσα" κανονικά λέμε....

Είναι εξαιρετικός ατμοποιητής. Κάθε φορά που τον δοκιμαζω από φιλους μπαίνω στον πειρασμό αλλά αρκετά αγόρασα εγώ γι αυτό το μήνα!

Κοιτα και το κουστούμι από steam tuners που δίνει λίγη χωρητικότητα ακόμα.

Καλορίζικος!

Ευχαριστώ πολύ.Ήταν ευχάριστη εκπληξη το ότι δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και βγήκε τέτοιο ατμιστικό αποτέλεσμα.

Στις εργοστασιακές που χρησιμοποιώ αναγράφεται το εύρος. Στις επισκευάσιμες, δεν γνωρίζω. Πάντως, η εργοστασιακή του subtank των 1.2 Ω πηγαίνει μέχρι τα 20-25W...οπότε, μάλλον, καλά είσαι, αλλά ας το επιβεβαιώσουν τα παιδιά.

Σου φτανουν 40W? Καλα...$200 εχει αυτος για 40 Watt?

Εύκολα!
Συνήθως παίζω από τα 10 εώς τα 20W. :smile:

Στα 14 w παίζω τώρα.Μέχρι πού θεωρείται ασφαλές ??

Ο kfl+ παίζει από τα 8 εώς τα 12w σύμφωνα με τον κατασκευαστή.
Υποθέτω ότι δεν θα έχει ιδιαίτερες διαφορές αυτός.
Αν κάτω από τον θετικό πόλο έχει και αυτός πλαστικό μονωτικό και δεν έχεις όρεξη να το ατμίσεις, κάπου εκεί πρέπει να παίζεις.

Εγώ χτες τον άτμισα για ώρα στα 17.5 με αντίσταση περίπου 1 ohm (πυρήνας 2.5mm) και πήγαινε τραίνο Θεωρώ ότι σηκώνει και παραπάνω με νορμάλ υγρό (όχι πχ high vg κλπ).

Σύμφωνα με το manual αυτό είναι το comfort zone του kfl+.

KL_UserManual_10.jpg

Δεν το βρίσκω στα Αγγλικά... :nounder:

Βέβαια ποτέ δεν με προβλημάτισε για να ανέβω πιο πάνω. :p

Καλά, αυτός ο πίνακας είναι για τα πανηγύρια. :flipout:

Επί μήνες έχω στο ένα μου Nemesis φορεμένο το kick 2 της Evolv μόνιμα τερματισμένο στα 15W στον ένα από τους δύο γνήσιους KFL+. :BDGBGDB55:

Με αντίσταση στα 0.83Ω σε ένα τελευταίο στήσιμο, μια χαρά τα πήγαινε ο KFL+ σε ηλεκτρονικό μοντάκι στα 17-18W...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Με αντίσταση στα 0.83Ω σε ένα τελευταίο στήσιμο, μια χαρά τα πήγαινε ο KFL+ σε ηλεκτρονικό μοντάκι στα 17-18W...

Γιατί δεν δοκιμάζεις Παναγιώτη να του δώσεις 80 βατάκια να δούμε τι θα γίνει? :flipout: