Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Μην το λες, παρόλη την πρεσβυωπία μου διαβάζω την οθόνη χωρίς γυαλιά ενώ στο sx mini με την πληθώρα πληροφοριών δεν τα καταφέρνω.Το μόνο που με χαλάει σε αυτό είναι η οθόνη του.
Εδώ οι μαγαζάτορες πληρώνουν ΦΠΑ 23%, φόρο 29%, προκαταβολή 100%, τέλος επιτηδεύματος απο χιλιάρικο και βάλε, εκφορά αλληλεγγύης, ενφια, δημοτικά τέλη, τάπ, διάφορες χρεώσεις πο άντε να καταλάβεις τι ειναι στο λογαριασμό ΔΕΗ, σίγουρα θα εχω ξεχΑσει μερικά ακομα και παρόλα αυτα η εφορία τους θεωρεί κλέφτες και θα τους χρεώσει το κατιτις επιπλέον στον έλεγχο.Το radius απο Γαλλία το παίρνει κανείς με 190 (μαζί με μεταφορικά). Εδώ στην Ελλάδα βαράνε λες και υπάρχει η οικονομική άνεση..
Μην το λες, παρόλη την πρεσβυωπία μου διαβάζω την οθόνη χωρίς γυαλιά ενώ στο sx mini με την πληθώρα πληροφοριών δεν τα καταφέρνω.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Εδώ οι μαγαζάτορες πληρώνουν ΦΠΑ 23%, φόρο 29%, προκαταβολή 100%, τέλος επιτηδεύματος απο χιλιάρικο και βάλε, εκφορά αλληλεγγύης, ενφια, δημοτικά τέλη, τάπ, διάφορες χρεώσεις πο άντε να καταλάβεις τι ειναι στο λογαριασμό ΔΕΗ, σίγουρα θα εχω ξεχΑσει μερικά ακομα και παρόλα αυτα η εφορία τους θεωρεί κλέφτες και θα τους χρεώσει το κατιτις επιπλέον στον έλεγχο.
Δεν νομίζω σε άλλες χώρες να επικρατεί αυτή η επιδρομή.
Εκτός αυτών η Ελλάδα ειναι μια μικρή αγορά και ολα αυτα Τα έξοδα επιμερίζονται σε λιγότερα πωλούμενα κομμάτια.
Και πως ακριβώς είπαμε ότι απενεργοποιείς ένα γονίδιο; :chinscratch:
Σας αφηνω τωρα, παω να παραλαβω τα αρωματακια μου (μπισκοτο) που επιτελους ηρθαν στο καταστημα.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.