Γι´αυτό έχω δέκα μοντάκια....
Δεν έχω μοντάκι να ατμίσω...
Αυτό το θέμα αποτελεί και τη μόνιμη διαφωνία μου με τον Χασοδίκη, όταν μιλάμε για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Τείνει σχεδόν να εκμηδενίσει την "ατομική ευθύνη" του καθενός από εμάς, ενώ εγώ δίνω μέγιστο βάρος στην ατομική ευθύνη που πρέπει να έχει ο καθένας από εμάς για τις πράξεις του και τις επιλογές του. Κανένας δεν μας "παρασύρει" σε οτιδήποτε κατά την ταπεινή μου άποψη σε αυτές τις ηλικίες, εμείς είμαστε αρκετά ανώριμοι σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αφηνόμαστε να παρασυρθούμε.
Η κουβέντα επίσης περί του "κινδύνου του να παρασυρθούν κάποιοι", μου ακούγεται κάπως αστεία. Λες και είμαστε στην Αμερική, που ατμίζουν όντως άπειροι έφηβοι, οι οποίοι δεν είχαν καπνίσει ποτέ κανονικό τσιγάρο. Γνωρίζετε όλοι σας πολύ καλά ότι δεν ισχύει αυτό στην ελλάδα, όλοι όσοι ατμίζουν η.τ. είναι πρώην βαριά εξαρτημένοι καπνιστές, και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και κάποιας ηλικίας. :grandpa:
Η κουβέντα επίσης περί του "κινδύνου του να παρασυρθούν κάποιοι", μου ακούγεται κάπως αστεία. Λες και είμαστε στην Αμερική, που ατμίζουν όντως άπειροι έφηβοι, οι οποίοι δεν είχαν καπνίσει ποτέ κανονικό τσιγάρο. Γνωρίζετε όλοι σας πολύ καλά ότι δεν ισχύει αυτό στην ελλάδα, όλοι όσοι ατμίζουν η.τ. είναι πρώην βαριά εξαρτημένοι καπνιστές, και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και κάποιας ηλικίας. :grandpa:
Ακόμα στην τσέπη την έχω την αντιστασούλα, θα πρέπει να τη βρω.
Εγώ το έκοψα με ego-t, την εποχή που δεν υπήρχε καν συζήτηση για watt και αντιστάσεις...
Είσαι ήρωας..
μισό να πεταχτώ να μάθω Γερμανικά και επανέρχομαι...![]()
Δεν ξέρω τι λέτε για τον Παναγιώτη άλλα εμένα με βοήθησε να κόψω το τσιγάρο. Αν δεν είχε αυτά τα extreme μοντάκια ώστε να με καλύψουν ατμιστικά τουλάχιστον τον πρώτο μήνα δεν είχα καμία ελπίδα με τα 8 και 10 βατάκια και τις σφικτές τσιγαρίσιες τζούρες...(είχα κάνει ήδη 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες).
Για εμένα τα βατ και οι πνευμονικές βοηθάνε ορισμένους να απεξαρτηθούν από το τσιγάρο αν πάρω παράδειγμα από τον εαυτό μου.
Ξεκίνησα ατμίζοντας στα 60 βατ με TFV4 και κατέληξα στα 25-30 βατ με subtank διότι σιγά σιγά δεν νιώθω την ανάγκη για κάτι πιο δυνατό. Αυτά τα στικς με τα 8-10-12 βατ και αντιστάσεις 1-2 ομ πάντως με ξαναστέλνουν εύκολα στο περίπτερο αυτή τη στιγμή που μιλάμε...αργότερα δεν ξέρω, μπορεί να καταφέρω να πέσω και εγώ σε αυτή την κατηγορία (μακάρι δηλαδή..)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.