E - smoke...

Vapeland &fabvape στην ίδια τιμή το πουλάνε, απο εξωτερικό εκτός Ευρώπης δεν τόλμησα να ψάξω λόγω τελωνείου.

Είναι provari Χρήστο. :p
Τα πράγματα που πληρώνεις σε αυτό είναι ότι δεν είναι κινεζιά και αν ατμίζεις σε λογικά watt και δεν σε ενδιαφέρει ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι από τα top modάκια που κυκλοφορούν.
Το μόνο που με χαλάει σε αυτό είναι η οθόνη του.

Τις τελευταίες μέρες δοκιμάζω ότι βρω από φίλους. Δοκιμάζοντας μοντάκια λοιπόν, θεωρώ ότι για ανθρώπινο άτμισμα το provari radius και τα DNA συνεχίζουν την παράδοση του γλυκού, σταθερού και ήπιου ατμίσματος. Σταθερές αξίες.

Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ακόμη Dani για τα οποία έχω ακούσει τα καλύτερα.

Btw, γνωρίζοντας ότι είμαι outdated, αν έχει πάρει το μάτι σας φτηνό και αξιοπρεπές DNA40 box παρακαλώ ενημερώστε!

Το radius απο Γαλλία το παίρνει κανείς με 190 (μαζί με μεταφορικά). Εδώ στην Ελλάδα βαράνε λες και υπάρχει η οικονομική άνεση.
Το dani ειναι για εμένα ένα απο τα κορυφαία μοντάκια. Είχα το V1 και το V2 και έχω στο μάτι και το κουτάκι με την 26650 για κάποια στιγμή στο μέλλον.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Το μόνο που με χαλάει σε αυτό είναι η οθόνη του.
Μην το λες, παρόλη την πρεσβυωπία μου διαβάζω την οθόνη χωρίς γυαλιά ενώ στο sx mini με την πληθώρα πληροφοριών δεν τα καταφέρνω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το radius απο Γαλλία το παίρνει κανείς με 190 (μαζί με μεταφορικά). Εδώ στην Ελλάδα βαράνε λες και υπάρχει η οικονομική άνεση..
Εδώ οι μαγαζάτορες πληρώνουν ΦΠΑ 23%, φόρο 29%, προκαταβολή 100%, τέλος επιτηδεύματος απο χιλιάρικο και βάλε, εκφορά αλληλεγγύης, ενφια, δημοτικά τέλη, τάπ, διάφορες χρεώσεις πο άντε να καταλάβεις τι ειναι στο λογαριασμό ΔΕΗ, σίγουρα θα εχω ξεχΑσει μερικά ακομα και παρόλα αυτα η εφορία τους θεωρεί κλέφτες και θα τους χρεώσει το κατιτις επιπλέον στον έλεγχο.
Δεν νομίζω σε άλλες χώρες να επικρατεί αυτή η επιδρομή.
Εκτός αυτών η Ελλάδα ειναι μια μικρή αγορά και ολα αυτα Τα έξοδα επιμερίζονται σε λιγότερα πωλούμενα κομμάτια.

Last edited:

Μην το λες, παρόλη την πρεσβυωπία μου διαβάζω την οθόνη χωρίς γυαλιά ενώ στο sx mini με την πληθώρα πληροφοριών δεν τα καταφέρνω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδώ οι μαγαζάτορες πληρώνουν ΦΠΑ 23%, φόρο 29%, προκαταβολή 100%, τέλος επιτηδεύματος απο χιλιάρικο και βάλε, εκφορά αλληλεγγύης, ενφια, δημοτικά τέλη, τάπ, διάφορες χρεώσεις πο άντε να καταλάβεις τι ειναι στο λογαριασμό ΔΕΗ, σίγουρα θα εχω ξεχΑσει μερικά ακομα και παρόλα αυτα η εφορία τους θεωρεί κλέφτες και θα τους χρεώσει το κατιτις επιπλέον στον έλεγχο.
Δεν νομίζω σε άλλες χώρες να επικρατεί αυτή η επιδρομή.
Εκτός αυτών η Ελλάδα ειναι μια μικρή αγορά και ολα αυτα Τα έξοδα επιμερίζονται σε λιγότερα πωλούμενα κομμάτια.

επετρεψε μου να τα ξερω πολυ καλα ολα αυτα. οπως επιςης να ξερω οτι το 95% των καταστημάτων δουλεύει σε μεγαλο ποσοστό χωρις αποδείξεις και με τεράστιο ποσοστό κέρδους.

Που ειχαμε μεινει. ? Α ναι στα σκασιματα μπαταριων την τελευταια φορα.
Τωρα εχουμε καινουργιο φρουτο...το ηλεκτρονικο τσιγαρο απενεργοποιει 53 γονιδια που σχετιζονται με το ανοσοποιητικο συστημα καθως και αλλα 305 γονιδια, συμφωνα με ενα συνεδριο που εγινε στο American Association for the Advancement of Science in Washington.

Ο Βογιατζερ εξαιρειται. Με το cloud chasing του, μπορει να του εχουν απενεργοποιηθει καμια δεκαπενταρια χιλιαδες. :p

http://arstechnica.co.uk/science/2016/02/e-cigs-shut-down-hundreds-of-immune-system-genes-regular-cigs-dont/

κόβοντας το κανονικό τσιγάρο το οποίο αποτελεί και την άμυνα του οργανισμού...άσχετε.. :music-smiley-005:

Και πως ακριβώς είπαμε ότι απενεργοποιείς ένα γονίδιο; :chinscratch:

Πανεύκολα!! Δίνοντας κασέρι σε κάτι Αμερικάνους αρθρογράφους/επιτροπές σαν τον/τους παραπάνω.-bye-

Βάζω στοίχημα ότι το επόμενο θα έχει να κάνει με το σεξ!!:Banane0:

Πωπω... λες αν ξεκινήσω να καπνίζω να ενεργοποιηθούν πάλι τα γονίδια;
Προλαβαίνω ή να αρχίσω τα τηλέφωνα στα γραφεία τελετών;

Πραγματικά ότι νάναι...

Απο τη μια γκρινιαζετε που δεν εχουν αρχισει μελετες για το τι προκαλει η μακροχρονια εκθεση στο ηλεκτρονικο τσιγαρο και οταν τις κανουν, τις απορριπτετε τη μια πισω απο την αλλη. Με αυτη τη λογικη, οσες ερευνες και να βγαινουν δεν θα τις πιστεψετε ποτέ.

Σας τα ελεγα εγω, αυτα τα πραγματα ειναι του διαβολου.

ImageHandler.ashx

Σας αφηνω τωρα, παω να παραλαβω τα αρωματακια μου (μπισκοτο) που επιτελους ηρθαν στο καταστημα. :p:p:p:p

δεν κοιτάνε να κάνουνε καμιά μελέτη για τους εκατομμύρια ανθρώπους που πεθαίνουν από το κωλοτσίγαρο, τους έπιασε ο πόνος για το άτμισμα...η επόμενη μελέτη να δεις που θα σχετίζεται με την πτώση των μαλλιών ή ακόμη καλύτερα με σπυράκι που μπορεί να βγάλεις στον ποπό σου..
Ολες αυτές οι μελέτες πάντως είναι για γέλια διότι κανείς δεν μπορεί να με πείσει για ότι δεν "πετάω" από τότε που άλλαξα το κάπνισμα με το άτμισμα...οπότε ας κάνουν όσες μελέτες θέλουνε..

Re: Απάντηση: E - smoke...

Σας αφηνω τωρα, παω να παραλαβω τα αρωματακια μου (μπισκοτο) που επιτελους ηρθαν στο καταστημα. :p:p:p:p

Κανόνισε να με έχεις ξεχάσει και θα πάρω τα δικά σου.
Αλλά δεν πειράζει, εσύ έχεις συνηθίσει να κάνεις σκέτη βάση! :p