Από όσους επισκευάσιμους έχω δει και χρησιμοποιήσει, είναι αυτός με το πιο προφανές στήσιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος ή εν γένει να μην καταφέρεις να τον στήσεις. Αυτό βέβαια είναι περιορισμός για όσους θέλουν να πειραματίζονται, αν και με τα extra decks (τα οποία βέβαια είναι επιπρόσθετο κόστος), μπορούν να γίνουν πολλά και διάφορα.
Σε κάθε περίπτωση, καινούριος είναι εξωφρενικά ακριβός. Αν θέλει κάποιος να φτιάξει το set που έχω εγώ (με το έξτρα clear) πρέπει να δώσει κοντά 190 ευρώ, ποσό αδιανόητο κατ' εμέ για αγορά ατμοποιητή. Το καλό είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει χάσει σε μεταπωλητική αξία, και μπορεί κάποιος να βρει το βασικό πακέτο από 80+ με λίγη υπομονή.
Disclaimer: Ότι μεταχειρισμένο αγοράζετε το έχει πουλήσει ο Ρέμπελος.
Disclaimer: Ότι μεταχειρισμένο αγοράζετε παίζει να το έχει πουλήσει ο Ρέμπελος.
Τα deck που αξίζουν είναι το w & b (που αν έχεις πάρει αυτόν που φαντάζομαι, τα έχει). Το clear (του munioz που έχεις) για να το βρει κάποιος (μόνο από αγγλία αυτή τη στιγμή) θα του κοστίσει πάνω από 40 . Το κόστος δηλαδή ξεπερνάει τα 200 .
Τώρα για το δικό σου, έχω μια υποψία ότι είναι παλιός γνώριμος.....:Banane0:
:grandpa: Όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα από το fasttech ή το gearbest να ρωτάτε τον Ρέμπελο σε τι κατάσταση τους τα πούλησε.
Είναι ατμοποιητής φίλου που τον είχε αγοράσει καινούριο και στη συνέχεια προμηθεύτηκε το clear σε τιμή χώμα μεταχειρισμένο.
Την πέταξες τη πλαστικούρα;![]()
Ηχεία με καμινάδα ειναι τα δυο αριςτερα;Ας βαλω και εγω μια φωτο απο τα αγαπημένα μου κομματια.
Πλαστικούρα?? αν μιλάς για το 3D που ειχα καποια στιγμη, πάει αυτο. Πλαστικούρα και εργοστασιακοί μονο στον Βογιατζάκη. Τα είπαμε αυτα.:Banane0:
Όχι αγαπητέ μου, κάνεις λάθος.
Μιλάμε για καθαρόαιμα 150W ατόφιου συνεχούς ρεύματος, από μιία πλακέτα DNA200, την καλύτερη πλακέτα του πλανήτη αυτή τη στιγμή, αναμφισβήτητα... :grandpa:
Ηχεία με καμινάδα ειναι τα δυο αριςτερα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.