E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Από όσους επισκευάσιμους έχω δει και χρησιμοποιήσει, είναι αυτός με το πιο προφανές στήσιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος ή εν γένει να μην καταφέρεις να τον στήσεις. Αυτό βέβαια είναι περιορισμός για όσους θέλουν να πειραματίζονται, αν και με τα extra decks (τα οποία βέβαια είναι επιπρόσθετο κόστος), μπορούν να γίνουν πολλά και διάφορα.

Σε κάθε περίπτωση, καινούριος είναι εξωφρενικά ακριβός. Αν θέλει κάποιος να φτιάξει το set που έχω εγώ (με το έξτρα clear) πρέπει να δώσει κοντά 190 ευρώ, ποσό αδιανόητο κατ' εμέ για αγορά ατμοποιητή. Το καλό είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει χάσει σε μεταπωλητική αξία, και μπορεί κάποιος να βρει το βασικό πακέτο από 80+ με λίγη υπομονή.

Τα deck που αξίζουν είναι το w & b (που αν έχεις πάρει αυτόν που φαντάζομαι, τα έχει). Το clear (του munioz που έχεις) για να το βρει κάποιος (μόνο από αγγλία αυτή τη στιγμή) θα του κοστίσει πάνω από 40 . Το κόστος δηλαδή ξεπερνάει τα 200 .
Τώρα για το δικό σου, έχω μια υποψία ότι είναι παλιός γνώριμος.....:Banane0:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Disclaimer: Ότι μεταχειρισμένο αγοράζετε παίζει να το έχει πουλήσει ο Ρέμπελος.

Αυτό είναι το πιθανότερο. Αρκεί να μην είναι εργοστασιακοί. Αυτή είναι κατηγορία Βογιατζάκη.:BDGBGDB55:

:grandpa: Όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα από το fasttech ή το gearbest να ρωτάτε τον Ρέμπελο σε τι κατάσταση τους τα πούλησε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Τα deck που αξίζουν είναι το w & b (που αν έχεις πάρει αυτόν που φαντάζομαι, τα έχει). Το clear (του munioz που έχεις) για να το βρει κάποιος (μόνο από αγγλία αυτή τη στιγμή) θα του κοστίσει πάνω από 40 . Το κόστος δηλαδή ξεπερνάει τα 200 .
Τώρα για το δικό σου, έχω μια υποψία ότι είναι παλιός γνώριμος.....:Banane0:

Είναι ατμοποιητής φίλου που τον είχε αγοράσει καινούριο και στη συνέχεια προμηθεύτηκε το clear σε τιμή χώμα μεταχειρισμένο.

:grandpa: Όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα από το fasttech ή το gearbest να ρωτάτε τον Ρέμπελο σε τι κατάσταση τους τα πούλησε.

Ότι δίνω είναι από 9/10 έως 10/10. Στην τιμή μου τα χαλάνε οι Κινέζοι. Θέλουν φθηνά και εγω δεν μπορώ, δεν βγαίνω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είναι ατμοποιητής φίλου που τον είχε αγοράσει καινούριο και στη συνέχεια προμηθεύτηκε το clear σε τιμή χώμα μεταχειρισμένο.

Καλα, δώσε κανένα sn και σου λέω εγω......:BDGBGDB55:

Την πέταξες τη πλαστικούρα; :p

Πλαστικούρα?? αν μιλάς για το 3D που ειχα καποια στιγμη, πάει αυτο. Πλαστικούρα και εργοστασιακοί μονο στον Βογιατζάκη. Τα είπαμε αυτα.:Banane0:

Πλαστικούρα?? αν μιλάς για το 3D που ειχα καποια στιγμη, πάει αυτο. Πλαστικούρα και εργοστασιακοί μονο στον Βογιατζάκη. Τα είπαμε αυτα.:Banane0:

Αν είναι για τέτοιες "πλαστικούρες" Βασίλη μου, σαν αυτές που μου ήρθαν χτες, προτιμώ μακράν τις πλαστικούρες! :flipout:

Εργοστασιακές πλαστικούρες, που ατμίζουν στα 150W, χαλαρά. :BDGBGDB55:

Beasts_box_1_zpsbqhgwnn8.jpg

Beasts_box_2_zpssmvzfjk1.jpg

R3ampTF-T4_zpsq6yiyuvb.jpg

R3_open_zpstcbgvpiq.jpg

Κι αφήνω σε σας, τις τσιγαρίσιες τζούρες και τα 5, 10, 15 βατάκια που ατμίζετε... -bye-

Όχι αγαπητέ μου, κάνεις λάθος.

Μιλάμε για καθαρόαιμα 150W ατόφιου συνεχούς ρεύματος, από μιία πλακέτα DNA200, την καλύτερη πλακέτα του πλανήτη αυτή τη στιγμή, αναμφισβήτητα... :grandpa:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Όχι αγαπητέ μου, κάνεις λάθος.

Μιλάμε για καθαρόαιμα 150W ατόφιου συνεχούς ρεύματος, από μιία πλακέτα DNA200, την καλύτερη πλακέτα του πλανήτη αυτή τη στιγμή, αναμφισβήτητα... :grandpa:

ναι..το οποίο ρεύμα οδηγείται σε κινέζικο ατμοποιητή με κινέζικες κτήνη αντιστάσεις...εκεί πήγαινε το πρόσεχε... :grinning-smiley-043

Εμ, γι' αυτό ακριβώς το λόγο τα έσκασα χοντρά ρε φίλε, για να έχω δύο μοντάκια με πλακέτες DNA200. Για να με προστατέψουν κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες, ότι π@π@ριά και να συμβεί στον ατμοποιητή.

Μήπως έχεις ακούσει ποτέ μοντάκι με πλακέτα DNA200 να έχει εκραγεί; Αφού ατμίζει κανονικά ακόμα και το... βραχυκύκλωμα! :flipout:

Δες το βιντεάκι του PBusardo...

Ηχεία με καμινάδα ειναι τα δυο αριςτερα;

Και τα δεξιά. Ειναι πολυκαναλο το σύστημα.:BDGBGDB55:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πανο προςωπικα όσες φορές δοκιμαςα χαμηλές αντιστάσεις και πολλα βατ, δεν το απολάμβανα. Μεχρι το Σάββατο ειχα στην κατοχή μου εναν αεροναυτη τον οποίο εστηνα με κλαπτον αλλα η μονη (ας πουμε) ικανοποίηση που μου πρόσφερε ηταν το υπερβολικό ντουμάνι. Εγω προτιμω ¨ανθρωπινες¨ αντιστάσεις, γυρω στο 1Ω, να παιζω απο 10 έως 15 watt. Σε αυτα τα επίπεδα απολαμβάνω το ατμισμα.