E - smoke...

Ακριβως οτι κανουν και οι Αμερικανοι δηλαδη... Α! Ειδατε τι ειπαν οι Αγγλοι για το ΗΤ? Smokers Urged to Switch to E-Cigarettes by British Medical Group (http://www.nytimes.com/2016/04/28/h...smoking-royal-college-of-physicians.html?_r=0).

Εν τω μεταξυ στις ΗΠΑ ετοιμαζουν σκληρα μετρα εναντιων custom υλοποιησεων... Μαλλον πρεπει να παραγγειλω κανα-δυο expromizers ακομα...

Σήμερα δοκίμασα την TF-T4, την τετραπλή εργοστασιακή κεφαλή του TFV4 που παίζει από 60 έως 150W με το Creme Royale του Danlucas στα 6mg νικοτίνη. Μέχρι στιγμής, την έχω πάει στα 120W. Τρελά ντουμάνια, αν θέλετε να σας πετάξουν έξω με τις κλοτσιές από ένα καφέ, αρκεί να τραβήξετε 2-3 δυνατές τζούρες στα 3-4 δευτερόλεπτα. :flipout:

Γεύση αρκετά καλή, αλλά πολυ μακριά από την εξαιρετική γεύση που μου έδωσε η R3, η τριπλή επισκευάσιμη Clapton κεφαλή. Βέβαια, η TF-T4 σαν εργοστασιακή κεφαλή είναι εντελώς στεγανή με μηδενικές διαρροές, ενώ η R3 με ξέσκισε στις διαρροές, δεν την έβγαλα ποτέ έξω από το σπίτι... :nounder:

TFV4ampTF-T4_zpstztkr6w1.jpg

Στο fasttech ανέβηκε για προπαραγγελίες ο διάδοχος του TFV4, ο TFV8. Όσοι πιστοί των τρελών ντουμανιών προσέλθετε.

Αναρωτιέστε μήπως, πόσο τρελών ντουμανιών; Για δείτε εδώ, πόσα βατ συστήνει η Smoktech για το απόλυτο θηρίο της, την οκταπλή κεφαλή V8-T8: από 50W έως 260W! :7SFGSFG:

V8-T8_zps4qqfj8rp.jpg

Κι εγώ ο βλαμμένος νόμιζα ότι τα δύο μοντάκια μου με την πλακέτα DNA200 θα είχαν υπεραρκετά γκάζια για τα επόμενα πολλά χρόνια. :nounder:

Ποπό, χρειάζομαι ισχυρότερα μοντάκια... :flipout:

Η πιο μεγάλη πλάκα φίλε BIOS είναι η απίστευτη γελοιότητα της Smoktech να συστήνει τόσο αστεία βατ σαν μίνιμουμ, για αυτές τις εργοστασιακές κεφαλές-θηρία.

Π.χ., συστήνει για την TF-T4 μίνιμουμ βατ τα 50, όταν η κεφαλή δεν ατμοποιεί καν μέχρι τα 70W, κι εκεί ακόμα ίσα που τα καταφέρνει, ουσιαστικά η κεφαλή αρχίζει και ξυπνάει στα 80W.

Κι έρχεται τώρα να μας πει ότι αυτό το θεριό, η V8-T8, μπορεί να ατμίσει στα 50W, τη στιγμή, και πάω στοίχημα γι' αυτό, που η κεφαλή δεν θα ατμοποιεί καθόλου κάτω από τα 100W!... :flipout:

Πλεον τα watt στα μοντακια θυμιζουν τα "εμπορικα" watt των ενισχυτων που φιγουράριζαν στα περιοδικα. :flipout:

Κάτι άσχετο.
Πήγα να κάνω παραγγελία στην fasttech κάτι αντιστάσεις και μου έβγαλε μηνυμα στο checkout, οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το paypal γι αυτές τις αντιστάσεις (!!;;!!)
Ξερετε κάτι γι αυτο;
Τους εστειλα μηνυμα, αλλα δεν έχω λάβει ακομα απάντηση.

Εγώ θεωρώ απίστευτη γελοιότητα το να κυκλοφορούν αντιστάσεις που χρειάζονται τετραπλάσια Α από αυτά που χρειάζεται ένα ολόκληρο σπίτι.
Τώρα θα μου πεις κυκλοφορούν και απίστευτες γελοιότητες όπως το Noisy cricket...

Καλησπερα παιδια.

Καινουργιος στο ατμισμα εδω και 8 μηνες περιπου με ενα istick 20w,gsair 1.5

Κοιτουσα κατι διαφορετικο και ενας γνωστος που ειπε για τα παρακατω.

https://www.fasttech.com/products/0/10013609/2328400-authentic-joyetech-ego-one-clearomizer

https://www.fasttech.com/products/0/10015540/4865200-authentic-joyetech-evic-vtwo-mini-75w-tc-vw-apv

Ποια η γνωμη σας?

...Πήγα να κάνω παραγγελία στην fasttech κάτι αντιστάσεις και μου έβγαλε μηνυμα στο checkout, οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το paypal γι αυτές τις αντιστάσεις (!!;;!!)
Ξερετε κάτι γι αυτο;
Τους εστειλα μηνυμα, αλλα δεν έχω λάβει ακομα απάντηση.

Mόνο για τις αντιστάσεις? Η και για οτιδήποτε άλλο?

Λογικά δεν θα σε αφήνει να αγοράσεις τίποτα αν δεν έχεις αρκετά ευρώ ή δολλάρια στο balance σου στο paypal. Το γνωστό πρόβήμα δηλαδή μετά τα CC...

Οχι δεν υπαρχει θεμα με τα cc για παιζω με revolut
Μονο για την συγκεκριμενη αντισταση εχω το θεμα.
Οταν την αφαιρω μου δίνει την δυνατοτητα να επιλεξω το paypal.

Fasttech.JPG

Για τα προιόντα Aspire, θυμήθηκα τώρα, και κάποιος άλλος απο το forum, είχε παλιότερα πρόβλημα με το paypal... Ισως έχει να κάνει με τον τρόπο πληρωμής της Aspire απο την Fasttech...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To βρήκα... δες απο το ποστ #1875 και μετά... Ο Werewolf είχε το ίδιο πρόβλημα - (δεν ξέρω αν το έλυσε με κάποιον τρόπο)...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/86567-E-smoke?p=1057345789&highlight=Aspire#post1057345789

Αν θυμαμαι παλαιοτερα στα πλαισια της προσπαθειας να περιορισουν το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειχαν βαλει αυτη την δικλειδα στο paypal και μαλλον ετυχε να εχουν βαλει την λεξη κλειδι. "Aspire" αν και η aspire δεν βγαζει υγρα, αλλα υλικο.

Ακομη και σημερα στα προιοντα της aspire εξακολουθει να ισχυει το ιδιο. Προσωπικα αγοραζω πλεον κεφαλες απο Ελλαδα.
Ο βογιατζακης ομως θα ξερει καλυτερα τι ακριβως συμβαινει σημερα με την aspire και το paypal. Μονο πιτογυρα δεν εχει παραγγειλει ακομη απο το fasttech.
Εχω την αισθηση ομως πως οσον αφορα τα προιοντα aspire εξακολουθει να υπαρχει προβλημα με το paypal.

Ο βογιατζακης ομως θα ξερει καλυτερα τι ακριβως συμβαινει σημερα με την aspire και το paypal. Μονο πιτογυρα δεν εχει παραγγειλει ακομη απο το fasttech.

Αυτό που λες είναι εξακριβωμένο??? Έχει δοκιμάσει και τα.........Toys for Men????????:BDGBGDB55:

Ευχαριστω παιδια.
Μου το επιβεβαιωσε και ενας συναδελφος ατμιστης, οτι υπάρχει θέμα μονο με την aspire.
Ως λυση μου προτεινε να προχωρησω την παραγγελια με αλλο προιoν αντιστοιχης αξιας, ετσι ωστε να το δεχτει.
Αμεσως μετά κάνω ακύρωση και μπορω να περασω το προιον aspire που θελω, επιλεγοντας το Gift Certificate.
Μονο τοτε σε αφηνει.
Απλα το αναφερω για οποιον χρειαζεται.

@werewolf
Αν επιτρεπεται γιατι αγοραζεις πλέον απο Ελλαδα;

@werewolf
Αν επιτρεπεται γιατι αγοραζεις πλέον απο Ελλαδα;

Οσον αφορα το Η.Τ. δεν ανηκω στην κατηγορια "των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν" και συνηθως ξεμενω απο κεφαλες που αργουν να ερθουν απο Κινα, με τα CC 1-2 φορες που δοκιμασα να κανω money request στο paypal δεν δεχοταν την καρτα μου, βαρεθηκα και δεν ξανα ασχοληθηκα.
Ειτε λοιπον θα αγοραζω απο Ελλαδα, ειτε θα φορτωνομαι φιλους να μου παραγγελνουν (βλ. βογιατζακη) :smile:
Δεν εχω ιδιαιτερο λογο λοιπον, απλα δεν πολυασχοληθηκα με το θεμα. Και κατεληξα στο ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου παραγγελνοντας τελικα απο Ελλαδα.

Ατμιζω 12 μήνες τώρα και πριν απο αυτο έκανα 2-3 πακέτα silk cut ασπρο 0,1 Νικ. Αν κάνω 3 ml τη μέρα 6αρι (6mg/ml) νικοτίνη σημαίνει ότι πλέον καταναλώνω πολύ περισσότερη νικοτίνη ;πείτε μου αν γνώριζε γιατί το σκέφτηκα απότομα και ψιλοφρικαρα.

Και εγω όταν το πρωτοάρχισα και έκανα τους υπολογισμούς μου φρίκαρα. Δεν ειναι όμως ακριβως έτσι τα πράγματα καθώς δεν είναι σίγουρο πως με το ατμισμα απορροφάς την ίδια ποσότητα νικοτίνης με τον καπνό. Σκεψου πόσο ντουμάνι βγάζεις με το ηλεκτρονικό σε σχέση με το συμβατικό, οπότε λογικό είναι να μην προλαβαίνεις να απορροφήσεις όλη την ποσότητα.

Aν καταναλώσεις περισσότερη νικοτίνη απ'ότι ειναι συνηθισμένος ο οργανισμός, θα σε "χαλάσει" (εμένα συνήθως στο στομάχι- αλλά αυτό είναι ανάλογα τον οργανισμό), όπως σε χαλάει και όταν καταναλώνεις λιγότερη... Θα το καταλάβεις.

Αν δεν λαβεις την ημερησια δοση νικοτινης που έχει συνηθίσει ο οργανισμος σου, τοτε θα το έχεις "πιπιλα".
Μην σε χαλανε αυτοι οι αριθμοι. Ποτέ δεν θα καταλαβεις πόση νικοτινη απορροφα ο οργανισμος σου.
Το τσιγαρο θυμαμαι οτι εχει διαφορα προσθετικα για αμμεση απορροφηση της νικοτινης απο τον οργανισμο κατι το οποιο δεν συμβαινει με το ηλεκτρονικο