E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ίσως μετά από 5-6 ή περισσότερους μήνες να χαλάει;
Τα One hit για παράδειγμα δεν ατμίζονται αν δεν έχουν περάσει 2-3 εβδομάδες από την αγορά τους.
Και τελευταία δοκίμασα κάποια Κυπριακά, που είναι και πολύ καλά και πολύ φτηνά (30 τα 120ml) που αν τα ανοίξεις και τα ατμίσεις επιτόπου είναι μία αηδία και μισή σε σχέση με αυτό που παίρνεις μετά από 2-3 εβδομάδες.

Τα οποία ακόμα να μας πεις ποια είναι. Μοναχοφαγα.

O ατμούλης τα έχει.
Δεν κυκλοφορώ με το 120άμελο στο χέρι για να το βλέπω συχνά. :p

Βέβαια είναι και στα γούστα μου, σχετικά χαλαρό σαν άρωμα.

O ατμούλης τα έχει.
Δεν κυκλοφορώ με το 120άμελο στο χέρι για να το βλέπω συχνά. :p

Βέβαια είναι και στα γούστα μου, σχετικά χαλαρό σαν άρωμα.

ο ατμούλης έχει 20 διαφορετικά υγρά στο site του. και κανένα δεν δείχνει 120άμελο. για τσεκαρε και πες.

Δεν τα έχει στο site του.
Το έχω ψάξει.
Πρέπει να περάσεις από εκεί για να τα δοκιμάσεις.

...
Ίσως μετά από 5-6 ή περισσότερους μήνες να χαλάει;
Τα One hit για παράδειγμα δεν ατμίζονται αν δεν έχουν περάσει 2-3 εβδομάδες από την αγορά τους.
Και τελευταία δοκίμασα κάποια Κυπριακά, που είναι και πολύ καλά και πολύ φτηνά (30 τα 120ml) που αν τα ανοίξεις και τα ατμίσεις επιτόπου είναι μία αηδία και μισή σε σχέση με αυτό που παίρνεις μετά από 2-3 εβδομάδες.
...

Η σοβαρή εταιρία, θα λάβει υπ'όψιν της πχ. αυτό που εγραψες για το 2-3 εβδομάδες. Μπορεί να φροντίσει να έχει έτοιμα "ώριμα" φιαλίδια για κάποιον που για κάποιο λόγο ξέμεινε ή θέλει να δοκιμάσει το συγκεκριμένο υγρό. Αλλιώς χάνει πιθανούς πελάτες. Αλλωστε, λίγο-πολύ ξέρουν την μηνιαία ζήτηση και μπορούν να προβλέψουν μια πιθανή ποσότητα για στοκ μηνιαίας ωρίμανσης. Και ούτως ή άλλως, δεν μπαίνουν στο ρίσκο να βρεθούν με "πολυκαιρισμένα" υγρά οταν μιλάμε για 1-2 μήνες αποθήκευση.

Δεν αντιλέγω. :p
Τη φιλοσοφία τους προσπαθώ να καταλάβω.

Εδώ, ολόκληρη Halo που τα χρυσοπληρώναμε και έπρεπε να τα αφήσουμε ανοιχτά να φύγει το οινόπνευμα από το υγρό.

Διαβασα σημερα (μεταξυ αλλων)

"
Θερμαινόμενα τσιγάρα. Για λόγους ίσης μεταχείρισης με τα κλασικά τσιγάρα προβλέπεται και η επιβολή ενός νέου φόρου -σε ένα προϊόν το οποίο δεν έχει λανσαριστεί ακόμα στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το θερμαινόμενο τσιγάρο, στο οποίο ο καπνός ο οποίος θα χρησιμοποιείται θα επιβαρύνεται με φόρο 156,7 ευρώ ανά χιλιόγραμμο καθαρού βάρους μείγματος καπνού."

Αν σας πω οτι δεν καταλαβα τιποτα. ? Σε ποια θερμαινομενα τσιγαρα αναφερεται. ? Στα ηλεκτρονικα. ?
Και αν ναι, σε ποιο χιλιογραμμο καθαρου βαρους μειγματος ΚΑΠΝΟΥ αναφερεται. ?
Και τι εννοει ο ποιητης, 156 ευρω φορο ανα χιλιογραμμο καθαρου βαρους μειγματος καπνου.?
Επισης τι εννοει "δεν εχει λανσαριστει ακομα στην Ελληνικη αγορα. ?
Εσεις καταλαβατε τιποτα. ?

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1431427/deka-anatropes-se-foroys-kai-eleghoys.html

Δειτε την παραγραφο 6 στο παραπανω λινκ οπου ειναι αυτη που αναφερομαι.

Είναι καπνός βουτηγμένος σε προπυλενογλυκόλη, το μίγμα θερμαίνεται και βγάζει ατμό :)

Στάλθηκε από το K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μετα απο πολυ καιρο με το αψογο istick 30w + gs tank και αφού η μπαταρία του εχει αρχίσει να πέφτει ειπα να κανω μια αναβάθμιση και πηρα το istick Pico + Triton mini.

Δυστυχως τα πλάνα μου να εκμεταλλευτω τις 4-5 18650 (που εχω για τους φακούς) ναυάγησαν, αφού καμία απο αυτές δεν χώραγε στο μοντάκι! Ετσι πηρα προσωρινα μια exjo.

το θέμα ειναι άλλο ομως... αφού επλυνα τον triton και έβαλα την 1.8 clapton πανω, στα 12-13 watt, η πρώτη εμπειρία με το northern lights ηταν ΤΡΑΓΙΚΗ! μια αηδία και μιση! αφού έφαγα σχέδον 2 ml φυσώντας και ρουφώντας μπάς και ισιώσει, δοκίμασα το αγαπημένο μου επίσης black'n'blue... Καπως καλύτερα τα πράγματα αλλα σίγουρα πολύ χειρότερα απο το προηγούμενο (και κατα πολύ φτηνότερο) ατμοποιητή! Τι χάνω? Δεν περίμενα καμία τραγική διαφορά, αλλα τουλάχιστον περίμενα την γεύση που έπαιρνα απο το φτηνό (πλήν τιμιότατο) gs tank μαζί με την 1.5ohm αντίστασή του. Προς το παρων, απλά κλαίω τα λεφτά μου :p

Θα δοκιμάσω και την νικελίου με TC μπας και εκει εχω καλύτερη τυχη...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως από εμφάνιση σκίζει!

854c10eba130f97548eab87471d2709c.jpg

Σάκη, αυτό το θέμα το έχουν κάποιοι ατμοποιητές και μεταξύ αυτών και ο συγκεκριμένος. Όταν τον γεμίζεις, πρέπει να τον αφήνεις μερικά λεπτά στην άκρη και μετά να τον χρησιμοποιείς. Α, και τις 2 τρύπες στο πάνω μέρος, να τις κλείνεις αμέσως. Φαντάζομαι ότι τις έχεις κλείσει, γιατί αν είναι ανοιχτές, οι διαρροές δεν θα σταματήσουν. Τον είχε αγοράσει ο κολλητός μου και τον τσεκάραμε μαζί στην πρώτη του χρήση.

Να μην κλαις τα λεφτά σου. Μια χαρά είναι ο ατμοποιητής!

Σάκη, αυτό το θέμα το έχουν κάποιοι ατμοποιητές και μεταξύ αυτών και ο συγκεκριμένος. Όταν τον γεμίζεις, πρέπει να τον αφήνεις μερικά λεπτά στην άκρη και μετά να τον χρησιμοποιείς. Α, και τις 2 τρύπες στο πάνω μέρος, να τις κλείνεις αμέσως. Φαντάζομαι ότι τις έχεις κλείσει, γιατί αν είναι ανοιχτές, οι διαρροές δεν θα σταματήσουν. Τον είχε αγοράσει ο κολλητός μου και τον τσεκάραμε μαζί στην πρώτη του χρήση.

Να μην κλαις τα λεφτά σου. Μια χαρά είναι ο ατμοποιητής!

Ναι οι τρύπες ειναι κλειστές (χμ καπως ακούγεται αυτο :) ). Παντως εβαλα την Ni200 πάνω και τα πράγματα έφτιαξαν κατευθείαν με την πρώτη τζούρα! Τωρα κατι γίνεται... ο clapton μετά απο 2 γεμίσματα συνέχισε να εχει μια αιδιαστική γευση...

Τότε είναι πολύ πιθανό να μην είχε βιδωθεί καλά το όλο σύστημα με την clapton. Αυτό το πράγμα συμβαίνει μερικές φορές. Όλοι το έχουμε πάθει! :flipout:

Ελπίζω να μην πέταξες την αντίσταση. Βάλε την πάλι κάποια στιγμή και δοκίμασε...

Τότε είναι πολύ πιθανό να μην είχε βιδωθεί καλά το όλο σύστημα με την clapton. Αυτό το πράγμα συμβαίνει μερικές φορές. Όλοι το έχουμε πάθει! :flipout:

Ελπίζω να μην πέταξες την αντίσταση. Βάλε την πάλι κάποια στιγμή και δοκίμασε...

οχι την κράτησα....χμμμ λες ? θα της δώσω μια ευκαιρια ακομα :laugh:

danke!

μεγειες! απο χθες που το δουλευω με θερμοκρασία, ούτε κλαίω τα λεφτά μου και απορώ πως ζούσα τοσο καιρό με τα watt!! :laugh: τεχνολογια!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

40ae1e8240c5eeb96a4573c6ea279810.jpg

Και εγώ περιμένω το iStick pico από gearbest.

Πολύ ωραίο το full black! Εγώ όταν το παρήγγειλα δεν το είχε βάλει διαθέσιμο και το πήρα σε γκρι.

Σάκη δεν μας γράφεις και τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο δικό σου?

Το μοναδικό άγχος που έχω είναι η ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάνω και δεν έχω ιδέα στο τι πρέπει να βάλω!!

(Sent from S7 edge)

Και εγώ περιμένω το iStick pico από gearbest.

Πολύ ωραίο το full black! Εγώ όταν το παρήγγειλα δεν το είχε βάλει διαθέσιμο και το πήρα σε γκρι.

Σάκη δεν μας γράφεις και τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο δικό σου?

Το μοναδικό άγχος που έχω είναι η ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάνω και δεν έχω ιδέα στο τι πρέπει να βάλω!!

(Sent from S7 edge)

Ακη, δεν ειναι τίποτα το τρομερο... Αν παιζεις σε watt ,τα πας με τον γνωστό τρόπο.

Σε θερμοκρασία, με την aspire ni200 στον triton mini ,με λίγο πειραματισμό παίζω στους 190c και 50w (τα 75 που εχει απο default μου φάνηκαν πολλά και αναβα συχνα το temperature protection ,αφού εγω ειμαι των τσιγαρίσιων εισπνοων!). Οταν το πάρεις με το καλο, γράψε με τι ατμοποιητή - αντίσταση θα παίξεις να το δουμε ;) Με θερμοκρασία και τον μικρό τρίτωνα πάντως παίζει αψογα!

Το full black εινα τρομερό και σαν αφή! (matte).

Εχω πάρει το σετακι για την συζυγο και παίζει με watt.
Οι αντιστασεις ομως που παιρνει ο melo 3 mini της eleaf ειναι 0,3 και 0,5 Ohm, με αποτελεσμα οι τζουρες να μην ειναι καθολου τσιγαρισιες, κατι το οποιο δεν παιζει σε αρχαριο ατμιστη.
Δοκιμασε λιγο και πνιγηκε. Για να μην υπαρχει υπερτροφοδοσια, επρεπε να παιξει στα 50watt και σε καθε τζουρα δακρυζες.
Πήρα λοιπον την aspire triton mini αντισταση στα 1,8 Ohm και με 13 watt, το αποτελεσμα ειναι μια χαρα.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι αν αποφασισει να παιξει με θερμοκρασια και παρει την aspire ni200 η οποια ειναι στα 0,15 Ohm, παλι δεν θα εχει θεμα με τις τσιγαρισιες τζουρες;

Εχω πάρει το σετακι για την συζυγο και παίζει με watt.
Οι αντιστασεις ομως που παιρνει ο melo 3 mini της eleaf ειναι 0,3 και 0,5 Ohm, με αποτελεσμα οι τζουρες να μην ειναι καθολου τσιγαρισιες, κατι το οποιο δεν παιζει σε αρχαριο ατμιστη.
Δοκιμασε λιγο και πνιγηκε. Για να μην υπαρχει υπερτροφοδοσια, επρεπε να παιξει στα 50watt και σε καθε τζουρα δακρυζες.
Πήρα λοιπον την aspire triton mini αντισταση στα 1,8 Ohm και με 13 watt, το αποτελεσμα ειναι μια χαρα.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι αν αποφασισει να παιξει με θερμοκρασια και παρει την aspire ni200 η οποια ειναι στα 0,15 Ohm, παλι δεν θα εχει θεμα με τις τσιγαρισιες τζουρες;

οχι! το καλό του TC ειναι οτι οπου και αν ρυθμίσεις τον αέρα, το μοντάκι θα προσαρμόστει αντίστοιχα αφού πάντα η θερμοκρασία δεν θα υπερβεί αυτή που εχεις ρυθμίσει. (πρακτικά θα δουλεύει ο "κοφτης" περισσότερο).