E - smoke...

Και πάλι ρε συ Σάκη όμως... Καταφέρνεις να βγάλεις τσιγαρίσιες με την NI200? Εγώ δεν τα κατάφερα! Εννοώ για τον melo III mini φυσικά, όχι τον triton. Με τις μόνες που έχω καταφέρει κανονικές και σφιχτές τσιγαρίσιες στον melo, είναι οι γαλάζιες του triton (οι 1.8 δηλαδή).

Οι δε aspire NI200, δεν ταιριάζουν στον melo III mini. Μόνο του triton (και όχι του mini) ταιριάζουν και η γαλάζια είναι κορυφή και με φοβερή οικονομία στα καύσιμα!

Ναι μία χαρά! Σφιχτή τσιγαρισια τζουρα χωρίς καμμένο,σκασιματα κτλ...φαντασου τον αερα τον έχω σχεδόν τέρμα κλειστό και ισα που έχει μείνει μία μικρή τρυπα.

f5653188a47b77c7191f5bf95afaf83e.jpg

Σάκη, μάλλον μπερδευτήκαμε! :smile:

Ο Sotiris ρωτάει για την aspire NI200 στον melo. Εγώ πίστεψα ότι είχες κι εσύ τον melo και ήσουν καταφατικός για την aspire NI200 και όχι για την NI200 του triton. Αλλά μόλις είδα την φωτογραφία σου, κατάλαβα ότι μιλάς αποκλειστικά για τον triton!

Σάκη, μάλλον μπερδευτήκαμε! :smile:

Ο Sotiris ρωτάει για την aspire NI200 στον melo. Εγώ πίστεψα ότι είχες κι εσύ τον melo και ήσουν καταφατικός για την aspire NI200 και όχι για την NI200 του triton. Αλλά μόλις είδα την φωτογραφία σου, κατάλαβα ότι μιλάς αποκλειστικά για τον triton!

χμμ...οκ ,χασαμε πακετα :) οχι μιλάω για τον τριτον μινι (ειχα γραψει λιγα ποστ πιο πισω το setup μου και θεωρησα δεδομενο οτι μιλαγα γι'αυτο!)! Με τον melo δεν εχω καμια εμπειρια, δεν τον εχω καν, αλλα θεώρησα οτι θα εχει την ιδια περίπου συμπεριφορά με τον triton πανω στο pico...

ps. συνεννοηθήκαμε :p

Εγω κατάλαβα ότι μιλούσες για τον triton, απλα θεώρησα ότι θα εχει την ιδια συμπεριφορά και στον melo.
Πάλι καλά που μας ενημέρωσε ο hdanca που το δοκίμασε στον melo και οι τζούρες ήταν πνευμονικές.

Επειδή η ερώτησή σου αφορούσε την αγορά και τοποθέτηση της aspire NI200 πάνω στον melo, γι αυτό μπερδεύτηκα αρχικά.

Ναι. Η μόνη αντίσταση που προσφέρει τσιγαρίσιες τζούρες στον melo, είναι η γαλάζια (1,8 ohm) του triton. Όλες οι υπόλοιπες είναι για πνευμονικές.

H ανοδίωση του pico δεν ειναι για πολλά πολλά. Ηδη εχει φυγει το μαύρο απο 2 σημεία χωρις να εχει πέσει κατω. Απο μέσα ειναι σαν νικελο, οπότε εξορισμού ειναι πολύ γυαλιστερο για να εχει δέσει η ανοδιωση. Μια θήνη σιλικόνης ειναι must για όποιο δεν θέλει να το δει σαν βομβαρδισμένο μετά απο λίγο καιρο :)

Εμένα πάντως, η φθορά μου αρέσει. Εχω ένα ασημί istick 50 της eleaf και η βάση έχει φθαρεί αποκαλύπτοντας... χαλκό. Δεν με ξυνίζει.
Εχω ένα mod πολύ μικρό, όλο χάλκινο που όσο πολυκαιρίζει, τόσο πιο ωραίο μου φαίνεται (το μόνο κακό είναι οτι ο χαλκός έχει μια πιό δυνατή μεταλλική μυρωδιά απο τα άλλα μέταλλα και μυρίζουν μέχρι και τα χέρια)
Τα γυαλιστέρα, άφθαρτα μέταλλα ποτέ δεν μου άρεσαν. ΟΚ στους ατμοποιητές απαιτείται - μην πάθουμε και καμμιά δηλητηρίαση...

Ναι, εντάξει. Ο καθένας έχει τα γούστα του. Εμένα πάλι, η κιτρινίλα που εμφανίζεται με απωθεί εντελώς...

Έφτασαν σήμερα τα πράγματα από gearbest. Το υγρό που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ :frown:
Το pico το έχω στα 26w όταν το πάω παραπάνω με πνίγει ο ατμός (φταίει και το υγρό βέβαια!).

Πολύ καλός φορτιστής ο Nitecore!!

20160706_174521.jpg

20160706_094349.jpg

20160706_091239.jpg

Τις πήρα επειδή είναι τις Panasonic και σε κάνα δυο μαγαζιά με ΗΤ που είχα ρωτήσει αυτές και τις LG μου πρότειναν!!

Τι λες να πάρω καλύτερα τις LG ??

(Sent from S7 edge)

Αν σεταρεις σε 75W με 0,53Ω αντισταση, θελεις πανω απο 10Α.
Ειλικρινα ΔΕΝ θα το ρισκαρα. Ασχετα αν το μοντακι εχει προστασια (ετσι λεει τουλαχιστον). Φανταζομαι δεν σκοπευω να τρακαρω για να δω αν θα ανοιξει ο αεροσακος...

LG ή Samsung, αλλα μονο αν δεις το maximum safe discharge απο 25Α και πανω

Οk θα κοιτάξω να πάρω καμία ακόμα μπαταρία :smile:

Αυτήν την στιγμή παίζει στα: 35W, 0.48Ω, 4.10V.

(Sent from S7 edge)