Αυτά συνήθως συμβαίνουν όταν ηλίθιοι καταστηματάρχες πουλάνε πράγματα σε πρωτάρηδες χρήστες.
"Τότε που αποφάσισε να αγοράσει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο όπως επισημαίνει στη μήνυση του, παραδόθηκε χωρίς να υπάρχουν οι σχετικές οδηγίες χρήσεως. "
Δεν έχω δει κανένα modάκι να πωλείται χωρίς οδηγίες χρήσεως.
Αν κάποιος του πούλησε κλώνο της κακιάς ώρας, αυτός θα έπρεπε να διωχθεί.
"Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε, λίγες ημέρες πριν το τσιγάρο εκραγεί και του σκάσει στα χέρια, επειδή η μπαταρία του είχε χαλάσει πήγε και αγόρασε ένα ανταλλακτικό το οποίο τον τοποθέτησε στον ατμοποιητή και δούλευε κανονικά."
Χάλασε η μπαταρία και έβαλε ανταλλακτικό στον ατμοποιητή...
Ακόμη μία ένδειξη ότι είναι αρχάριος και κάποιος ηλίθιος πούλησε αυτό που γούσταρε.
"Ξαφνικά, ένιωσα το ηλεκτρονικό τσιγάρο να υπερθεμαίνεται ακαριαία και πριν προλάβω να αντιδράσω γίνεται η έκρηξη."
Και προφανώς η μπαταρία δεν ήταν ασφαλούς χημείας για να κάνει κάτι τέτοιο.
Αν μιλάμε για μία μπαταρία, κάποιος πούλησε σε αυτόν τον άνθρωπο μηχανικό mod. Γιατί τα ηλεκτρονικά έχουν προστασίες.
Αν μιλάμε για πάνω από μία μπαταρία, κάποιος ηλίθιος έδωσε σε πρωτάρη mod με πολλά watt.
Η άγνοια σκοτώνει.
Για εμένα, θα έπρεπε μηχανικά mod των 2+ μπαταριών να μην υπάρχουν καν.
Και
όλα να είναι fool proof.
Αυτά τα "οι μπαταρίες πρέπει να είναι παντρεμένες, να έχουν φορτιστεί μαζί, κλπ κλπ" δεν πρέπει να υπάρχουν.
Δηλαδή ρε μάστορα, στην παραμικρή αστοχία υλικού στις μπαταρίες του τάδε εργοστασίου, θα χάσω το κεφάλι μου;
Μου υπογράφει κάποιος ότι μετά από 200 φορτίσεις, 2 μπαταρίες του ίδιου εργοστασίου, θα βρίσκονται ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια κατάσταση;
Γιατί να ποντάρω σε αυτό;