E - smoke...

Τα VTC mini είναι λαχείο κυριολεκτικά, μπορεί να σου κάτσει από επικίνδυνο μοντάκι μέχρι άψογο παντού. Της Αγάπης στο πρώτο VTC mini από ελληνικό κατάστημα κόλλαγε το κουμπί του fire, ενώ έκανε και fire από μόνο του στα καλά καθούμενα, :smash: αντιλαμβάνεστε πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, του Χασοδίκη το VTC mini από το fasttech του βγήκε άψογο, τόσους μήνες τώρα το έχει ξεσκίσει στη χρήση...

Το VTC mini είναι μεγάλο.
Άμα είναι κρατάω και το istick που έχω ήδη. :p
Εσύ Μάικ ποιο είχες που ήταν μικρούλι;
To Cov mini Volt έχει chip της DNA;
Λόγω carbon fiber είναι αυτό που μου κέντρισε περισσότερο την προσοχή...
Για pico δεν την βλέπω. Πιο πολύ προς το nano πάω.

Εγώ έχω το epetite από lostvape με dna40. Πραγματικά μικρό αλλά τσιμπημένο σε σχέση με όσα συζητάμε εδώ.

Όντως...
Και δεν θέλω να πάω πάνω από τα 50 στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Και το tesla είναι επίσης μικρούλι αλλά δεν ξέρω πως θα φαίνεται με τον ναυτίλο.
Δεν είμαι και από αυτούς που αλλάζουν modάκια σαν τα πουκάμισα. :p

Εγώ το epetite το έχω από το Μάρτη νομίζω και το χρησιμοποιώ καθημερινά και αποκλειστικά. Επίσης βαριέμαι να αλλάζω μοντάκια και απλά έχω ένα vtc mini να κάθεται στο γραφείο για την περίπτωση που πάθει κάτι το βαισικό.

Κάποια στιγμή θα αλλάξω με αντίστοιχο της lost vape το οποίο έχει dna60 και το οποίο αν δεν έχει κυκλοφορήσει ήδη αναμένεται εντός των ημερών.

Το evic vtc mini έχει χαλάσει σε πάρα πολύ κόσμο στο ίδιο σημείο που ανέφερε και ο qwerty. Εγώ το έχω ως εφαιδρικό περίπου 11 μήνες και το έχω χρησιμοποιήσει σχετικά λίγο χωρίς να μου πάθει τίποτα, αλλά είναι εμφανές ότι "πονάει" στο σημείο αυτό.

To κακο ειναι πως δεν βρισκω λυση... Προσπαθω να βρω καποιο αλλο 510 που να του κανει, αλλα δεν εχω βρει τιποτα μεχρι τωρα. Οποτε για την ωρα το δουλευω περιορισμενα με ενα extender που κανει τη δουλεια ψυκτρας. Αν δεν βαλω αυτο, ο eXpromizer ή δεν κανει επαφη, ή περιστρεφεται χωρις να βιδωνει.

Κι ολα αυτα με οχι πολυ χρηση: ειχα και ενα iPV D3 ταυτοχρονα για το 2ο eXpromizer

εχω καταληξει σε μια βαση και 2 αρωματα και παρασκευαζω καργα..
Pink Mule 50/50 6mg και 2 αρωματα της t-juice:Colonel Custard & Vamp Vape.
ψαχνω ακομα μια καραμελα.πηρα την Capella Caramel v2 Flavor να δοκιμασω,αλλα στην μυρωδια μου κανει καπως.την εχει δοκιμασει κανεις να μου πει τι λεει?
επισης πολυ καλη καραμελα μου ειπαν οτι εχει η Eliquid France.
σας ακουω κυριοι..:ears:

Όντως...
Και δεν θέλω να πάω πάνω από τα 50 στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Και το tesla είναι επίσης μικρούλι αλλά δεν ξέρω πως θα φαίνεται με τον ναυτίλο.
Δεν είμαι και από αυτούς που αλλάζουν modάκια σαν τα πουκάμισα. :p

Μιχάλη για ρίξε μια ματιά σε αυτό εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=Ek3WFWyLrCs&feature=youtu.be&t=150

Πωλείται σετάκι με τον ατμοποιητή του (δε δουλευει αλλιώς), και κάνει λιγότερο από 50:

http://www.thevapersboutique.com/index.php?route=product/product&product_id=1173

Έχω ήδη καβατζώσει έναν ναυτίλο, μιας και θέλει τσιγαρίσια τζούρα. :)
Εχθές που είδα από κοντά τα modάκια, είμαι μάλλον μεταξύ Istick Nano και Tesla mini...
Τουλάχιστον όσον αφορά την εμφάνιση.
Για πλακέτα δεν ξέρω...

Ελκυστικό μέγεθος, αλλά αυτή η 18350 υπήρξε εφιάλτης για μένα τον παλιό καλό καιρό. Κυλοφορούσα με μια βαλίτσα μπαταρίες :D

Υποθετικά πάντα, αν η γυναίκα του Μιχάλη ατμίζει με τον Ναυτίλο στα τυπικά 10-12 βατάκια που αποδίδει καλά, με μια καλή 18350 όπως η τελευταία AW, πιστεύω ότι θα έχει για πλάκα κάπου 150 τζούρες, ίσως και παραπάνω...

Μετά απο μερες εκανα και το The Milky Way και μου αρεσε και αυτο!Πραγματικα το εκανε ο Βογιατζακης υπεροχο...Ετσι για εναλλαγη να σου ερχεται η φραουλα ειναι πολυ ωραιο και φαντασου,μιλαω εγω που δεν ακουμπαω φρουτα!!!
Απλως αν καποιος και κυριως ο Παναγιωτης ξερει την ακριβη συνταγη,να την ανεβασει να το φτιαξω αλλα να το δουν και οι υπολοιποι..

Επισης,εκανα παραγγελια απο Fastech μερικα ανταλλακτικα και ενα ακομη ηλεκτρονικο τσιγαρο για τον...παγκο,αξιας 68.61$ στις 12/12.Λεει η ενημερωση οτι κολλησε στο τελωνειο απο 27/12,λετε να φαω κανενα χαρατσι στο κεφαλι?Ειχε καποιος αλλος παρομοια εμπειρια??

Απάντηση: Re: E - smoke...

Μετά απο μερες εκανα και το The Milky Way και μου αρεσε και αυτο!Πραγματικα το εκανε ο Βογιατζακης υπεροχο...Ετσι για εναλλαγη να σου ερχεται η φραουλα ειναι πολυ ωραιο και φαντασου,μιλαω εγω που δεν ακουμπαω φρουτα!!!
Απλως αν καποιος και κυριως ο Παναγιωτης ξερει την ακριβη συνταγη,να την ανεβασει να το φτιαξω αλλα να το δουν και οι υπολοιποι..

Όπως ακριβώς σου τα λέει ο Μιχάλης, Άγη, το Milky Way είναι έτοιμο άρωμα και δεν έχω ιδέα για τη συνταγή του. Είναι μυστήριο υγρό, με φανατικούς φίλους και εχθρούς, απλά να θυμάσαι ότι είναι πραγματική ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ για τον ατμοποιητή, αφήνοντας πολλά κατάλοιπα και απαιτώντας πολύ τακτική αλλαγή στη κεφαλή, μην ξεπερνάς με τίποτα τα 10 έως 15 ml το πολύ στην κεφαλή με το Milky Way. Αυτό που σου έστειλα είναι φτιαγμένο σε αραίωση 14-15%, με τη μωβ βάση Pink Mule 70%VG-30%PG, γι' αυτό θα είδες ότι βγάζει περισσότερο ντουμάνι από το Grandmaster που είναι 50-50%.

Με αυτή τη μωβ βάση της Pink Mule θα σου συνιστούσα να το φτιάξεις και μόνος σου αν το θέλεις έτσι ντουμανάτο, γιατί τη βάση 100%VG δεν πιστεύω ότι θα την άντεχε με τίποτα ο Melo III, είναι πολύ πηχτή και απαιτεί πολύ αεράτους ατμοποιητές, όπως είναι ο TFV4 κτλ.

Επισης,εκανα παραγγελια απο Fastech μερικα ανταλλακτικα και ενα ακομη ηλεκτρονικο τσιγαρο για τον...παγκο,αξιας 68.61$ στις 12/12.Λεει η ενημερωση οτι κολλησε στο τελωνειο απο 27/12,λετε να φαω κανενα χαρατσι στο κεφαλι?Ειχε καποιος αλλος παρομοια εμπειρια??

Ώπα φίλε, αυτό που γράφεις είναι ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ, αν ξεκίνησαν να δεσμεύουν τα πακέτα του fasttech στο τελωνείο, τότε... την κάτσαμε τη βάρκα! :nounder:

Παναγιώτη ευχαριστώ πολύ για την πληρεστατη απάντησή σου.
Δυστυχώς είμαι ο πρώτος που του συνέβη αυτό και έχω και δεύτερο πακέτο παρομοιας αξίας.
Θα ενημερώσω μόλις μου έρθει το φιρμανι.
Πάντως ένα άλλο πακετάκι αξίας 10$ πέρασε έτσι, μάλλον κάτι παίζεται με το ποσό ίσως κρατιουνται πλέον όλα πάνω από 40-50 ευρώ / δολάρια..