E - smoke...

Όλες οι πηγές απ' έξω θα σφραγιστούν. Δε θα μπορούμε να αγοράζουμε ατμιστικά από κανένα e-shop του εξωτερικού.

Βέβαια νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να την έχει πατήσει ο φίλος μας και μάλλον συμβαίνει κάτι άλλο στην περίπτωσή του.

Εκτός από αυτό που ανέφερε ο Γίάννης, ο λόγος είναι ότι αυτό επιβάλλει η νέα ευρωπαική νομοθεσία.

Τα βασικότερα πλήγματα θα είναι:

- Υγρά σε 10ml, νικοτίνες max 20mg/ml, ειδικός φόρος κατανάλωσης κλπ (αυτά μας ήρθαν ήδη)
- Ατμοποιητές που θα έχουν μαξ 2ml χωρητικότητα
- 'Ενας σκασμός χαρτούρας για ατμοποιητές/mods κλπ που θα ανεβάσει το κόστος πολύ (θα χρειάζεται κατάθεση φακέλου σε κάθε χώρα χωριστά 6 μήνες πριν αν θυμάμαι καλά με σοβαρό κόστος)
- Αγορά μόνο εντός χώρας, δηλαδή ξεχνάμε e-shops κλπ

Ήδη γνωστά ευρωπαικά μαγαζιά έχουν ανακοινώσει ότι δεν στέλνουν εκτός της χώρας που βρίσκονται.

Εγώ πάλι θα φανώ πιο αισιόδοξος φίλε Tuxx, μιλούσα σήμερα με πασίγνωστο άτομο της ελληνικής ατμιστικής αγοράς και πολύ καλό κατασκευαστή υγρών, αρωμάτων, βάσεων κτλ., και μου είπε ότι θα συνεχίσουμε να ψωνίζουμε κανονικά από έξω, τουλάχιστον από συγκεκριμένα ευρωπαικά sites που θα πάρουν μια συγκεκριμένη πιστοποίηση, πανευρωπαϊκη κάπως μου την είπε...

Εκεί που δεν φαίνεται να είναι καθόλου καλά τα πράγματα, είναι με το κόστος των βάσεων από την 1η Μαρτίου και μετά. Θα τραβάμε τα μαλλιά μας με τις τιμές που θα δούμε... :flipout:

Μόλις μάθω για το χαράτσι θα σας ενημερώσω και που να πάρει και να σηκώσει έχω δύο δέματα..
Παναγιώτη εντάξει με τη βάση αλλά αυτό που μου έστειλες πόσα mg νικοτίνης είχε ?
Μου καθισε τέλεια..

Χμμμ, θα σε γελάσω, δεν είμαι σίγουρος. Επειδή έχω χάσει τη μπάλα με το Milky Way και τις διαφορετικές εκδόσεις του σε mg νικοτίνης και ποσοστά VG που το έχω φτιάξει! :flipout:

Πρέπει μάλλον να ήταν ή στα 5mg αν ήταν δικό μου ή στα 7mg αν ήταν του Χασοδίκη. Εσύ φτιάξτο στα 6mg για να έχεις τον μέσο όρο...

Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, θα κάνω μια παραγγελία ακόμα για milky Way και θα την ψάξω με τις συμβουλές του Μιχάλη αν μπορέσω να τις οργανωσω, για να φτιάξω και μια Merenda ή Nutella και ελπίζω να μη μου βγει καμία... Finetti...

Παιδιά συγνώμη αν σας τη χαλάω, αλλά 15% άρωμα θα πρέπε να το ξανασκεφτείτε!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Πάντως, ξαναδέστο με τις φρουτένιες γεύσεις, έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου ένα άρωμα φράουλας, τόσο υπέροχα αρωματικής στη μύτη, που μου έρχεται να τη πιω από το μπουκαλάκι...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά συγνώμη αν σας τη χαλάω, αλλά 15% άρωμα θα πρέπε να το ξανασκεφτείτε!

Μπα, δεν νομίζω ότι έχουμε να ξανασκεφτούμε κάτι, το Grandmaster το φτιάχνουμε με 24% συγκέντρωση με οχτώ αρώματα, και απλά κάνει θραύση... :flipout:

Γιατί έτσι μας αρέσει... Ευχαριστούμε tuxx για την παρέμβαση αλλά είμαστε πολύ... αρωματοι τύποι.. και δεν αλλάζουμε με τίποτα...

Παναγιώτη ξέρεις ότι εγώ και λόγω περιοχής αλλά κυρίως αγνοιας, λειτουργώ σε safe mode, δοκιμάζετε εσείς, σας εμπιστεύομαι τυφλά και κάνω..αντιπατάρα..

Εγώ έχω την πεποίθηση ότι μόνο αθώα δεν ειναι όλα αυτά τα αρώματα. Ήδη έχουμε ένα σκασμό που έχουν αποσυρθεί και αυτό πιστεύω θα συνεχιστεί.

Προσωπικά μακάρι να μπορούσα να κάνω σκέτη βάση. Μια που δεν το μπορώ όμως, αρκούμαι στο 5% max ακόμα και αν η γεύση είναι πολύ υποδεέστερη.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και παίρνει τα ρίσκα του βέβαια.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Εγώ έχω την πεποίθηση ότι μόνο αθώα δεν ειναι όλα αυτά τα αρώματα. Ήδη έχουμε ένα σκασμό που έχουν αποσυρθεί και αυτό πιστεύω θα συνεχιστεί.

Προσωπικά μακάρι να μπορούσα να κάνω σκέτη βάση. Μια που δεν το μπορώ όμως, αρκούμαι στο 5% max ακόμα και αν η γεύση είναι πολύ υποδεέστερη.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και παίρνει τα ρίσκα του βέβαια.

Εννοείται φίλε tuxx. Αν μπορούσα π.χ. να ατμίσω σκέτη βάση, πιστεύω ότι δεν θα χρειαζόταν να ατμίζω καν.

Όσες φορές έχω δοκιμάσει από τα setup του Τζιμίσκουλα, κόντεψα να κατουρηθώ στα γέλια. Μηδέν άρωμα, μηδέν γεύση, μηδέν ένταση, ένιωθα απλά σαν να εισπνέω και να εκπνέω αέρα κοπανιστό. :flipout:

Μα αν μπορούσα να αρκεστώ σε τέτοιο στιλ ατμίσματος, θα είχα σταματήσει το άτμισμα εδώ και καιρό...

Εγώ που έχω δοκιμάσει του Τζιμισκουλα πάντως μου φάνηκαν άψογα σε ποσοστωση αρώματος.

Είναι λογικό αν έχεις συνηθίσει στο 20 και 25% να μην καταλαβαίνεις τίποτα στο 5 και στο 10. Αν έκανες ένα διάλειμμα από τα αρώματα σου όμως, μετά από λίγο καιρό θα καταλάβαινες.

Και εννοειται ότι έχει τεράστια σημασία και ο ατμοποιητής. Οι καλοί επισκευασιμοι δεν απαιτούν μεγάλες πσοσοστωσεις αρωμάτων για να αποδώσουν καλά.

Η αλήθεια καταφέρνω και ατμίζω σκέτη βάση.
Mε το Μιχάλη (tuxx) συμφωνώ Παναγιώτη, χρειάζεται καλή παύση όταν δεν καταλαβαίνουμε καθόλου άρωμα, σε συνεχόμενη γεύση. Το έπαθα, και μόλις σταμάτησα ένα διάστημα το συγκεκριμένο άρωμα, μου φάνηκε μια χαρά έπειτα.

Πάντως θεωρώ ότι του Τζιμίσκουλα είναι πολύ πετυχημένες οι αναλογίες. Και μιας και ο λόγος για το milky wey το ποσοστό το βάζω 10% και κάθε φορά μετανιώνω, αφού ώρες ώρες με πνίγει, άρα είναι αρκετό.

εγω εχθες εκτος του καταπληκτικου milky wey,πηρα και ενα καπνικο για να φτιαξω.το T-Juice TY-4 για τις δυσκολες στιγμες του "να`χα ενα στριφτο τωρα..".
ψιλοβρωμαει αλλα για τον καφε το πρωι ειναι σουπερ.εφτιαξα ενα κατοσταρι εχθες και θα το αφησω καμια 15αρια μερες να δεσει καλα.
προς το παρον ατμιζω μανιωδως T-Juice Colonel Custard και ενδιαμεσα το T-Juice Vamp Vape.
εκανα και ενα αυτοσχεδιο 100μελο με το Eliquid France Flavor και την πολυ καλη βανιλια της alterego.
σε αναμονη..δεσιματος...
ολα με βαση Pink Mule - Green Label (PG/VG 50/50) 6mg

Παναγιωτη(Βογιαντζακης)..
ποσο ευκολο σου ειναι να μου βρεις την συνθεση του NAKED FISH - BLUE MARLIN?.....:afro:

Μητσε, για φτιάξε και ένα Nutacco από Atmoslab.
Σε λίγο καιρό κλείνω χρόνο και δεν λέω να το παρατήσω.

δεν θελω αλλο καπνικο αλλα την επομενη που θα παω για αρωματα(βασεις αγορασα για κανα 6μηνο)θα ζητησω να το δοκιμασω.
περισσοτερο του γλυκου ειμαι.οπως το υγρο της Νaked-πχ- που γραφω στον Παναγιωτη,ειχε πολυ καλη τιμη(25 ευρω τα 50ml)και την ειχα καταβρει.
μετα την αυξηση πηγε στα 31 ευρω και ποναει λιγο.
παντως υπαρχουν πολλες και καλες επιλογες,αρκει να εχεις ορεξη και χρονο να δοκιμαζεις.