E - smoke...

Παιδιά απο τη ροζ μουλάρα είναι πλέον υψηλού ρίσκου οι παραγγελίες.
Ψαχτείτε σπο Ελλάδα, υπάρχουν ακόμα.

εντιτ...

"Υψηλού ρίσκου", τι εννοείς? για ποιότητα ή για τελωνείο ?

Φαντάζομαι ότι θα εννοεί τον κίνδυνο για το τελωνείο, μια και η Pink Mule δεν θα στέλνει (μάλλον) σε ένα κουτί, στο οποίο δεν θα γράφει τίποτα για το περιεχόμενο.

Όσο για τον εντοπισμό του πακέτου, να κοιτάς στο site της Κύπρου, και όχι στα ΕΛΤΑ. Αλλά και πάλι, εμένα έλεγε ότι το δικό μου δέμα ακόμα ταξιδεύει, την ημέρα που μου το έφερε ο ταχυδρόμος...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Παιδιά, μου φαίνεται ότι αρχίζουμε να "χαϊεντίζουμε" επικίνδυνα και στο η.τ. :flipout:

Ρε φίλε, άλλο το "χαΐεντίζω", άλλο το ατμίζω ότι κάτσει.
Υποτίθεται ότι το κόψαμε για να μην βάζουμε τον καρκίνο μέσα μας.

Αν πάρεις από Pink mule, ακόμη και μέσα στο TPD, το μισό λίτρο 18άρας θα βγει κάπου στα 100 .
https://pink-mule.com/tpd-pink-mule-bases-in-pet-bottles-50x10ml-1-2l-0-18mg-all-eu-tp

Σίγουρα άλλο καθεστός από αυτό που είχαμε συνηθίσει, αλλά και πάλι μακριά σε κόστος από το τσιγάρο. :)

ρε παλικάρια...αραίωσα ενα υγρό μέντα που έφτιαξα με vodka και έγινε απίστευτο!!! τι παιζει??? μπας και είμαι μπεκρής?

Τωρα θελω να δοκιμασω σαμπούκα, ουζο, κονιάκ και ουίσκι.

Μην κάνεις βρε τέτοια πράγματα!
Ε ρε τι πάθαμε... :flipout:
Κάποια στιγμή το αραίωναν με βότκα, αλλά υπάρχουν θέματα.
Τα άλλα μην τα δοκιμάσεις καν!

Απάντηση: Re: E - smoke...

Τωρα θελω να δοκιμασω σαμπούκα, ουζο, κονιάκ και ουίσκι.

Δοκίμασε αδερφέ περιμένουμε εντυπώσεις. :flipout:

bro Χίλια (1000) συγνώμη έμπλεξα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.... Μιλάμε αύριο -bye-

Σε ότι αφορά τα ELTA υπάρχει αναστολή του track & trace λόγω των κυβερνοεπιθέσεων που έγιναν και στα ΕΛΤΑ.Αύριο-μεθαύριο θα αποκατασταθεί η λειτουργία,λίγο υπομονή!

Από Ελλάδα 'εχουμε κι εδώ με απόλυτη ασφάλεια:https://xsmokers.gr/el/product-category/e-liquids/diy-eliquid-bases/by-avoria/

Σε ότι αφορά τα ELTA υπάρχει αναστολή του track & trace λόγω των κυβερνοεπιθέσεων που έγιναν και στα ΕΛΤΑ.Αύριο-μεθαύριο θα αποκατασταθεί η λειτουργία,λίγο υπομονή!

Από Ελλάδα 'εχουμε κι εδώ με απόλυτη ασφάλεια:https://xsmokers.gr/el/product-category/e-liquids/diy-eliquid-bases/by-avoria/

Αν κάνεις κλίκ στα προιόντα στο λίνκ, θα δεις οτι στα 1000ml, έχει μέχρι 18άρα (στα 80 ευρώ).

εντιτ...

"Υψηλού ρίσκου", τι εννοείς? για ποιότητα ή για τελωνείο ?

Nαι τελωνείο.
Ήδη δεν στέλνει αεροπορικώς ενώ έχουν "χαθεί" παραγγελίες και οδικώς.
Απο ποιότητα δεν είχα κανένα παράπονο απο τον συγκεκριμένο σε δύο σχετικά μεγάλες παραγγελίες στο παρελθόν.

+++
Υπάρχουν μαγαζιά ακόμα με στοκ βάση νικοτίνης.
Θέλει ψάξιμο σαφώς, αλλα μέσω γνωστών θα βγάλετε άκρη σίγουρα (εδώ έβγαλα εγώ άκρη που δεν ασχολούμαι και τόσο, αλίμονο! Απο δύο διαφορετικά μαγαζιά κιόλας...)

Λοιπόν, πρώτη δοκιμή με τις νικοτινούχες βάσεις από την Κύπρο, αλλά και συγκριτικό τεστάκι. Έφτιαξα συνολικά 60ml, δηλαδή 30 + 30 ml, ως εξής: Στο πρώτο 30μελο χρησιμοποίησα την VG και την PG του συνδέσμου, και την 100άρα νικοτινούχα από την Κύπρο. Πριν τη προσθήκη αρώματος αρώματος, η βάση μου ήταν 70%VG-30%PG στα 6mg νικοτίνη, για να συγκριθεί απευθείας με την μωβ Pink Mule στα 6mg, η οποία είναι επίσης 70%-30%. Πρόσθεσα 10% το Pina Colada της Revolute. Στο δεύτερο 30μελο χρησιμοποίησα την μωβ Pink Mule και πρόσθεσα και πάλι 10% Pina Colada.

Σαν χρώμα, τα δύο υγρά είναι πανομοιότυπα, όπως βλέπετε και στη φωτό. Σαν μυρωδιά από το μπουκάλι, και πάλι είναι πανομοιότυπα, δεν μπορώ να εντοπίσω καμία σοβαρή διαφορά, αλλά είναι εντελώς υποτονικά και τα δύο, σχεδόν τίποτα δεν μου έρχεται σαν άρωμα. Αυτό είναι το φοβερό άρωμα Pina Colada ρε Τεγκονίκε; Για να πάρω χαμπάρι εγώ από δαύτο, θα πρέπει να βάλω όλο το 10μελο άρωμα στα 30ml, και βλέπουμε! :flipout:

Θέλω τα πέντε ευρώ μου πίσω! :Banane0:

Τέλος πάντων, τα έχω βάλει να ωριμάζουν τώρα, και σε καμιά βδομαδούλα, θα τα βάλουμε με τον Χασοδίκη να τα ατμίσουμε και τα δύο σε δύο Subtank mini με τις εργοστασιακές κεφαλές στα 35-40 βατάκια, οπότε δεν θα παίζει καμία διαφορά στη γεύση λόγω ατμοποιητή. Από αυτά που βλέπω πάντως μέχρι στιγμής, δεν βλέπω να παίζει καμία ουσιαστική διαφορά. Και μην ξεχνάτε, συγκρίνω την Κύπρο + σύνδεσμος με την μωβ Pink Mule, και όχι την Κύπρο + μηδενική Pink Mule με την μωβ Pink Mule, όπως θα έπρεπε κανονικά.

Αριστερά είναι η Κύπρος + σύνδεσμος, δεξιά είναι η μωβ Pink Mule.

CuprysvsPinkMule_zpssqsjnvzd.jpg

Ρε παιδια επειδη ξεμενω απο σκετη βαση, αυτες τις avoria που αναφερθηκαν πιο πανω τις εχει δοκιμασει κανεις. ? Γερμανικης προελευσης νομιζω αναγραφουν.

Εντυπωση παντως μου κανει πως αφου απαγορευεται συκευασια ανω των 10 ml, την πουλανε κανονικα στο site.
Μηπως εχουν παραμεινει οι παλιες συσκευασιες και δεν εχει ανανεωθει το site. ?

Πρεπει να βρω αμεσα μη νικοτινουχα βαση, πεταω με αναθυμιασεις.

Υ.Γ.
Βογιατζακη μην σχολιασεις. :flipout:

Υ.Γ.
Βογιατζακη μην σχολιασεις. :flipout:

Καλά, ήθελα να ήξερα, ούτε τις φωτό δεν βλέπεις; :flipout:

Θα αγοράσεις σε ένα λίτρο τις VG και PG του συνδέσμου στα 13 ευρώ συνολικά, και θα τις αναμείξεις στην αναλογία που θέλεις. Προσθέτεις την νικοτινούχα και είσαι έτοιμος. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;

Syndesmos_1_zpswwzp5pyd.jpg

Βογιατζερ εγω ρωτησα:

Α) αυτες οι βασεις avoria ειναι καλες. ? Δεν τις εχω ξανα χρηςιμοποιησει.

Β) μιλαμε για ελληνικο καταστημα /site οπου ελλαδα ισχυει ο νεος νομος να πωλουνται σε δεκαμελες συσκευασιες.
Πως γινεται να εξακολουθει να πουλαει σε λιτρα. ?
Μηπως απλα ετσι πουλουσε πριν και δεν ανανεωσε τα προιοντα του στο site. ?

Τι αναλογιες και φωτο μου τσαμπουνας. ?

Και το site, του καταστηματος της γειτονιας μου, εξακολουθει να δειχνει 100 ml σκετες βασεις, ενω εχει ανανεωσει ΜΟΝΟ τις νικοτινουχες ως δεκαμελες. Προφανως ΔΕΝ πουλαει 100ml σκετες πλεον, απλως δεν ανανεωσε τα προιοντα στο site.

Το ιδιο ρωτησα ΜΗΠΩΣ ισχυει και σε εκεινο το καταστημα που πουλαει αυτες τις avoria. (Δεν τις διαθετει πλεον σε λιτρα αφου απαγορευεται και εχουν πιθανως ξεμεινει στο site να απεικονιζονται)

Εχω Avoria βάσεις και είναι πολύ καλές.Το site που αναφέρω τις πουλάει κανονικά,ακόμη και τώρα.Δεν ξέρω πως και γιατί,αλλά τις πουλάει κανονικά.Απλά έχουν ανεβάσει τις τιμές τους,απ'ότι είχαν πριν ένα μήνα.Εγώ που κάνω 3mg νικοτίνη μέχρι πριν ένα μήνα τις είχαν 20 ευρώ το λίτρο.Τώρα τις πήγαν 30.

Λυκάνθρωπε, εγώ φταίω που προσπαθώ να σε βοηθήσω. Κάνε ότι καταλαβαίνεις, και άτμισε και το δάχτυλό σου ακόμα, αν χρειαστεί... :flipout:
Παναγιωτη ή πρεπει να αλλαξεις χομπυ ή εγω να κοψω το ηλεκτρονικο.
Τι δεν εχεις καταλαβει. ?
Αναφερομουν στις βασεις που ειπε ο lesaros πιο πανω.
Και απαντησε μολις τωρα (αφου ΚΑΤΑΛΑΒΕ τι ρωτησα) οτι το καταστημα ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να πουλαει λιτρα ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΗΝΙΚΟ και οτι απο ποιοτητα ειναι καλες.

Εσυ με εβαλες και ποστο κι ολας επειδη δεν καταλαβα την απαντηση σου περι αναμειξεων pg/vg και δεν ειδα τις "φωτογραφιες".

Μα τι σχεση ειχαν τα ερωτηματα μου με τις απαντησεις σου.
Ζητησα εγω καμια βοηθεια ως ΠΩΣ να αναμειξω την οποια σκετη βαση θα αγορασω με νικοτινουχα. ?
Μηπως μπερδευτηκες και ηθελες να απαντησεις σε καποιον αλλον. ?

"νικοτινούχα" εννοούσε μάλλον - όχι "μη νικοτινούχα"...
Και μη νικοτινούχα παίρνεις με το κυβικό απο τα φαρμακεία.

Ρε παναγιωτη.....ψαχνω αμεσα ΜΗ νικοτινουχα...αρα ΣΚΕΤΗ.

Αντι να περιμενω απο κυπρο μπαγκλαντες και γαλαξια ανδρομεδα, σκεφτηκα οτι το ελληνικο καταστημα θα αποστειλει πιο γρηγορα.

Επισης εξεφρασα απορια ΠΩΣ πουλαει ακομα λιτρο αφου απαγορευτηκε και ρωτησα αν καποιος ξερει και δοκιμασε να παρει απο εκει μηπως τελικα εχανα τον χρονο μου και ειχαν μεινει απο παλαιοτερα τα προιοντα στην ιστοσελιδα.

Με το quote που μου εκανες τωρα, εγω τι πρεπει να καταλαβω γιατι ΟΥΤΕ αυτο το επιασα.

@Werewolf... Δεν νομίζω να θέλεις να αγοράσεις μηδενική βάση απο οπουδήποτε αλλού εκτός απο φαρμακείο...