E - smoke...

Ρε παναγιωτη.....ψαχνω αμεσα ΜΗ νικοτινουχα...αρα ΣΚΕΤΗ.

Αντι να περιμενω απο κυπρο μπαγκλαντες και γαλαξια ανδρομεδα, σκεφτηκα οτι το ελληνικο καταστημα θα αποστειλει πιο γρηγορα.
...

Πετάξου στο φαρμακείο της γειτονιάς σου. Σε 10 λεπτά θα είσαι πίσω... :))

Δεν εχουν τα φαρμακεια της γειτονιας μου βρε παιδια, εχω ρωτησει σε 4-5 εδω κοντα σε μενα

Αδύνατον.
Που μένεις ?
Και να μην έχει επειδή δεν ζητάει κανείς, την παραγγέλνει και στην φέρνει αύριο με 6Ε το λίτρο και καθαρότητα 99,7%

Μη τους αρχίσεις με VG, PG, κλπ... Γλυκερίνη (γλυκερόλη) και προπυλενογλυκόλη, θα τους πεις...

Πέστου τα βρε BIOS, δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει σήμερα.

Αν και τα είπαμε και από το Skype, και κατάλαβε επιτέλους... :ernaehrung004:
Μαλλον ΕΣΥ καταλαβες οτι απαντησες αλλα νταλλων.
Εγω ρωτουσα για την ποιοτητα των αβορια και αν ειναι παραδοτεες και εσυ...ξανα διαβασε ΤΙ απαντησες.
Κατι για vg pg, δες φωτο κλπ.
Ειπες τιποτα ΕΣΥ να παω να ψαξω σε φαρμακεια. ?
Τι βασεις πηρες εσυ απο κυπρο και εφτιαξες τετοιο κεφαλι. ? Θελω κι εγω απο αυτες.

Τι βασεις πηρες εσυ απο κυπρο και εφτιαξες τετοιο κεφαλι. ? Θελω κι εγω απο αυτες.

Μαγουλομωρό, δεν θα βγεις κι από πάνω κιόλας! Από κει που μας χρωστάγανε, μας ζητάνε και το βόδι! :flipout:

Το δικό μου φαρμακείο απέναντί μου, έχει όση VG και PG του συνδέσμου γουστάρεις. Αν δεν βρίσκεις, καβάλα το Focus κι έλα να σε βολέψω. Θα σου κάνω πολύ καλή τιμή: 50 ευρουλάκια μόλις τα 100ml... :flipout:

Ε γραψε και εσυ βαση του ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ.
Συνδεσμου και συνδεσμου, να καταλαβω εγω τι εννοεις.

Έτσι τη λένε βρε συ, την VG και την PG από την CHEMCO, του συνδέσμου τη ζητάνε στα φαρμακεία, τι να κάνουμε τώρα. Υπάρχουν και άλλες εταιρείες, δεν είναι μόνο της CHEMCO...

Φαρμακευτική γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη έχει η ecig σε συσκευασίες λίτρου με τιμές 6 και 7 ευρώ αντίστοιχα:https://www.ecig.gr/ygra-anaplirosis/ατμιστική-βάση

Γράφει επάνω καθαρότητα? Το λέω, γιατί η Chemco (πρώην Σύνδεσμος) έβγαζε δύο ποιότητες γλυκερίνης - σε 99.5% και σε 99.7 % (ίσως και 99.8%).
Αν την πάρεις απο το φαρμακείο, το ελέγχεις. Στην συσκευασία της ecig το γράφει ?

Νομίζω στα περισσότερα βρίσκεις Chemco πιο συχνά.

Πιθανόν να βρείς και Fagron (η Fagron έιναι η πρώην Kertus)
Kαι ίσως σε κάποια και Ζarbis.
Kαι οι 3 ελληνικές. Σέρρες-Τρίκαλα-Αθήνα, αντίστοιχα, αν θυμάμαι καλά

Προσοχή. Η συσκευασία του φαρμακείου (η Chemco τουλάχιστον) είναι 1 κιλό - όχι 1000ml... To 1 κιλό VG είναι 800ml.
Αν απο το φαρμακείο πάρεις VG, πάρε και 1 λιτρο (ή μικρότερη συσκευασία αν έχει ) νερό WFI (νερό ενέσιμο) 4-5 ευρώ έχει. Προσθέτεις 80ml απο αυτό μέσα στo μπουκάλι (έχει αρκετό χώρο το μπουκάλi) κι έχεις έτσι αραίωση 10% νερό στο μπουκάλι. Αλλοι αραιώνουν ως και 20% (το θεωρώ πολύ).
Αν δεν αραιώσεις, η VG ίσως είναι αρκετά δυσκίνητη (λόγω ιξώδους) και δεν θα ποτίζει καλά το βαμβάκι. Αν την παρανερώσεις ίσως δεις διαρροές απο τισ εισαγωγές αέρα... 10% είναι καλά.
Στις έτοιμες βάσεις απο τις vapoεταιρίες το νερό το έχουν προσθέσει αυτοί πριν τις πουλήσουν...
Οι PG δεν θέλουν ποτέ αραίωση - είναι ήδη αρκετά "νερουλές"...

Last edited:
Γράφει επάνω καθαρότητα? Το λέω, γιατί η Chemco (πρώην Σύνδεσμος) έβγαζε δύο ποιότητες γλυκερίνης - σε 99.5% και σε 99.7 % (ίσως και 99.8%).
Αν την πάρεις απο το φαρμακείο, το ελέγχεις. Στην συσκευασία της ecig το γράφει ?

Πολύ σωστός. 99,8% γράφει η δική μου VG του συνδέσμου, δηλαδή CHEMCO...

Αν βαλω vg/pg 70-30 ή 50-50 παλι πρεπει να αραιωσω με νερο. ? Η νερουλη pg δεν επαρκει στις παραπανω αναλογιες. ?

Μπα, μια χαρά θα είσαι. Εγώ πάντως και τη σκέτη VG του συνδέσμου, με μια αραίωση 10% από το άρωμα, δύσκολα πιστεύω ότι μπορεί να κάνει θέμα σε πολύ αεράτους ατμοποιητές, όπως η Ατλαντίδα 2, TFV4 κτλ...

Πιθανόν να επαρκεί. Φτιάξε 10ml και δοκίμασε. Αλλά αν το βάλεις στην συσκευασία του κιλού της VG, ξενοιάζεις μια και καλή. Το νερό είναι αποστειρωμένο, απορροφάται αμέσως απο την VG... Την κάνεις pink mule (ίσως και καθαρότερη)... :))

Εχω Avoria βάσεις και είναι πολύ καλές.Το site που αναφέρω τις πουλάει κανονικά,ακόμη και τώρα.Δεν ξέρω πως και γιατί,αλλά τις πουλάει κανονικά.Απλά έχουν ανεβάσει τις τιμές τους,απ'ότι είχαν πριν ένα μήνα.Εγώ που κάνω 3mg νικοτίνη μέχρι πριν ένα μήνα τις είχαν 20 ευρώ το λίτρο.Τώρα τις πήγαν 30.

η εταιρια εχει έδρα την Βουλγαρία και η νομοθεσία εκει δεν τους απαγορεύει να πουλάνε τετοια ποσότητα.