Απάντηση: Re: E - smoke...
Σύνολο σφραγισμένου μπουκαλιού 146 gr...
Eσύ το βρήκες 138 gr... 8gr λιγότερα.
Και για να έχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια στο στατιστικό μας δείγμα, και να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της σύμπτωσης, έχω έξι σφραγισμένα μπουκαλάκια από τη μωβ Pink Mule φίλε BIOS, και τα ζύγισα όλα. Τα τέσσερα ζυγίζουν
138 γραμμάρια και τα δύο
139.
Έκανα τους ίδιους υπολογισμούς που έκανες κι εσύ, και συμφωνώ φυσικά ότι δεν μπορεί να έχει τόσο πολύ νερό μέσα. Άρα μας κλέβει σε μεγαλύτερο βαθμό στα καθαρά ml στο βάρος. Παίζει βέβαια και τρίτο ενδεχόμενο, να μην είναι η μωβ Pink Mule 70%VG-30%PG όπως ισχυρίζεται, αλλά 65%-35% ή 60%-40%.
Εδώ ο άλλος έβαλε ότι νάναι και εσύ μετράς γραμμάρια...

Καταλαβαίνεις Παναγιώτη ότι δεν είναι 10% η αραίωση που έκανες στο άρωμα, έτσι;
Ναι βρε Μιχαλιό, δεν έβαλα 10% άρωμα, αλλά 9% τελικά και στα δύο υγρά. Ε, και; Και πάλι δεν σε βλέπω να μου δίνεις κάποια λογική εξήγηση για το χρώμα του υγρού με τη μωβ Pink Mule. Θεωρητικά, το υγρό με τη βάση Κύπρος + σύνδεσμος έχει ελαφρά περισσότερη νικοτίνη, αλλά το υγρό με τη μωβ Pink Mule ροζίζει περισσότερο και σκουραίνει.
Ήδη από τη 2-3η μέρα ωρίμανσης είχα προσέξει ότι το υγρό με τη μωβ Pink Mule είχε αρχίσει να σκουραίνει περισσότερο, αλλά λέω, δεν μπορεί, μάλλον πουλάκια κάνουν τα μάτια μου. Όσο περνάνε όμως οι μέρες, η διαφορά στο χρώμα μεγαλώνει συνεχώς, και είμαι πολύ περίεργος να δω που θα καταλήξει, σε κανέναν μήνα π.χ.
Και δεν σε βλέπω να σχολιάζεις το γεγονός ότι η μωβ Pink Mule φαίνεται καθαρά να μας
κλέβει στο ζύγι που λέμε. Και την πληρώνουμε δηλαδή πανάκριβα, και το χρώμα της
σκουραίνει ανεξήγητα, και μας κλέβει στο ζύγι;