Τζιμίσκουλα, εύγε νέε μου και για το Kiss, που είναι δική σου δημιουργία. Σήμερα, δεν άντεξα να το περιμένω άλλο να ωριμάσει, οπότε βουρ στο πατσά! Και ακόμα πιο πολύ χάρηκα που μου βγήκε επιτέλους ένα αρκετά καλό στήσιμο στον Velocity. Τον έστησα με διπλή Kanthal A1 στα 26AWG και τρία χιλιοστά διάμετρο στα εννέα τυλίγματα, οπότε βγήκαν 2 x 1,3Ω = 0,65Ω. Έβαλα και τα Nakamichi σχετικά χαλαρά στις αντιστάσεις και τον ξεκίνησα από τα 30 βατάκια και σταδιακά τον ανέβασα στα 45W.
Φοβερό υγράκι και το Kiss, και είναι μόλις οχτώ ημερών ωρίμανσης! :worshippy:
Πιπίλα το έχω κάνει, έχω ατμίσει ήδη κάπου 3-4ml από το μεσημέρι!
Σήμερα παρέλαβα και ένα ακόμα μοντάκι. Είναι το VapeDroid Sbody C1D2. Παρόλο που ήξερα ένα
μεγάλο μειονέκτημα που έχει το μοντάκι στην ποιότητα της βαφής του, αποφάσισα να το τσιμπήσω, γιατί μου αρέσει πολύ το φινίρισμα και ο σχεδιασμός του. Κι έχω αποφασίσει ότι θα το προσέχω μεν όσο μπορώ, αλλά όταν θα παρουσιάσει αρκετά σημεία στα οποία θα έχει φύγει το χρώμα, θα πάει στον SEB για να το περάσει κεραμική βαφή και να ησυχάσω έτσι διά παντός. :grandpa:
Το μοντάκι φοράει τη πασίγνωστη πλακέτα DNA75W της Evolv, και ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ότι δέχεται τόσο 18650 όσο και 26550 μπαταρίες, οπότε μπορεί να σας δώσει αρκετά μεγάλη αυτονομία για μοντάκι που παίρνει μόνο μία μπαταρία. Εδώ φοράει τον TFV4 mini.
Και εδώ από το πλάι. Το άτμισμά του βελούδινο και σταθερό σαν βράχος, κοινό χαρακτηριστικό στις πλακέτες της Evolv, από τη DNA200 και μετά.
Ο πόλος 510 είναι ανοξείδωτο ατσάλι, πραγματικό κουκλί στον σχεδιασμό του, και πολύ βαθύς, θυμίζοντας έντονα τον πόλο 510 που έχουν ο μικρός και μεγάλος Χιονόλυκος. Ότι ατμοποιητή του έβαλα, βίδωσε άψογα.
Όλα τα λεφτά στο μοντάκι είναι η απίστευτη βελούδινη αίσθηση που νιώθει ο χρήστης στην αφή του, το δε πιάσιμο είναι πολύ εργονομικό. Οι διακόπτες είναι απλά
τέλειοι, με φοβερό κλικάρισμα και αίσθηση. Στο vaping.gr 1-2 χρήστες είπαν ότι στα μοντάκια τους αν πίεζες το μεγάλο πλήκτρο του fire στο κάτω μέρος του το μοντάκι έκανε missfire, στο δικό μου δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ακόμα και τη κάτω γωνίτσα του πλήκτρου αν πιέσω, το μοντάκι πυροβολάει απευθείας.
Το μοντάκι δεν συγχωρεί εμφανισιακά "δευτεράντζες" στους ατμοποιητές που θα του βιδώσετε επάνω, βλέπετε με ευκολία στην ηλιόλουστη φωτό πόσο "φτωχός συγγενής" μοιάζει επάνω του ο mini Subtank.
Ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα από το πλάι, λες και βλέπεις καράβλαχο, μουστακαλή νεόπλουτο να οδηγεί μία αστραφτερή ολοκαίνουργια Λαμποργκίνι!
Το μοντάκι μου ήρθε με δύο 26650 μπαταρίες, μία μωβ Efest που είναι για τα μπάζα, αλλά και μία δυνατή Vapower των 5200mAh, που θα του δίνει εξαιρετική αυτονομία. Μαζί μου ήρθε και μία μαύρη δερμάτινη θήκη, που το προστατεύει μεν απόλυτα στη βαφή, αλλά τα ανοίγματα που έχει είναι πραγματικά
κακάσχημα, μπλιαχ! :tomato: