E - smoke...

Για να μην σας ζαλίσω πάλι για το πόσο καλό μοντάκι είναι το YOSTA,ας το κάνω με ερώτηση.
Πως γίνεται με ίδιες μπαταρίες,ίδια χρήση ίδια ποσότητα υγρού το Wismec τέτοια ώρα η ένδειξη φόρτισης των μπαταριών να είναι στη μέση και στο YOSTA να μην έχει κουνηθεί σχεδόν καθόλου;
Είχα διαβάσει στο vaping για την πολύ καλή διαχείριση της ενέργειας που κάνει,αλλά τόση διαφορά;

Μαλλον δεν δείχνει σωστά την υπολοιπόμενη ενέργεια το YOSTA. Κι αν είναι αυτό, τότε αυτό είναι πολύ κακό. Εκτός αν έχει μόνο 3 βαθμίδες - γεμάτη-μέση-άδεια μπαταρία.

Τι να σου πω.
Τωρα εχει κατεβει 2/10.
Εκτος αν ειναι σαν την ένδειξη της σταθμης της βενζινης στα αυτοκινητα που μεχρι την μεση εχεις κανεις 400 χιλιομετρα και από την μεση και κατω κανεις 150.

Κάτι προς τους "μάγειρες" του forum :p , υπάρχει καμιά συνταγή που να πλησιάζει το bebeca (atmos lab)?

...Τωρα εχει κατεβει 2/10...

Παρακολούθησέ το. Ασε την μπαταρία να αδειάσει τελείως 2-3 φορές (μέχρι να κάνει cut off το mod δηλαδή). Δες πόσο γρήγορα έρχεται το cut off μετά απο κάποια στάθμη και αν είναι σταθερός ο ρυθμός της πτώσης, ωστε να το έχεις υπ'όψιν σου και να κάνεις τους υπολογισμούς σου πριν το πάρεις μαζί σου έξω απο το σπίτι.

Παρακολούθησέ το. Ασε την μπαταρία να αδειάσει τελείως 2-3 φορές (μέχρι να κάνει cut off το mod δηλαδή). Δες πόσο γρήγορα έρχεται το cut off μετά απο κάποια στάθμη και αν είναι σταθερός ο ρυθμός της πτώσης, ωστε να το έχεις υπ'όψιν σου και να κάνεις τους υπολογισμούς σου πριν το πάρεις μαζί σου έξω απο το σπίτι.
Δεν το φόρτισα καθόλου απόψε και θα το παρακολουθήσω σήμερα.

Πως γίνεται με ίδιες μπαταρίες,ίδια χρήση ίδια ποσότητα υγρού το Wismec τέτοια ώρα η ένδειξη φόρτισης των μπαταριών να είναι στη μέση και στο YOSTA να μην έχει κουνηθεί σχεδόν καθόλου;

1) Το Wismec έχει το RX chipset. Οπότε, μην περιμένεις και πολλά.
2) Παίζει το Yosta να έχει χειρότερο chipset και να μην μετράει σωστά τις μπαταρίες

Πάντως, την Wismec δεν την έχω και για καλή εταιρία.
Ένα DNA κυκλοφόρησε (τρομάρα της) και νόμιζε ότι έβγαλε καμία Mercedes...

Κάτι προς τους "μάγειρες" του forum :p , υπάρχει καμιά συνταγή που να πλησιάζει το bebeca (atmos lab)?

Το Bebeca είναι βασισμένο στο Tribeca.
Δηλαδή ένας συνδιασμός RY4 double (TPA) σαν βασικό άρωμα (10 - 12%) και νότες από Acetyl Pyrazine, Cotton Candy και Graham Cracker.
Μία καλή αλλά δύσκολη είναι αυτή.
Αντί για Flue Cured (που δεν το βρίσκεις εύκολα) μπορείς να δοκιμάσεις με Flue Cured Tobacco της Inawera στο ίδιο ποσοστό.
Tribeca βέβαια που κυκλοφορούσε πριν το 2013 δεν πρόκειται να φτιάξεις ή να βρεις, γιατί η TPA σταμάτησε να κυκλοφορεί από τότε το Tobacco Abs.
Ούτε η Halo δεν το φτιάχνει πια ίδιο.

3η ημέρα σήμερα και η ένδειξη αρχίζει να ακουμπάει την μέση.
Ζωάρα!!!
Μιάμιση ημέρα ήθελα με το Wismec οπότε και λάθος ενδείξεις να δείχνει και ξαφνικά σήμερα να αδειάσει,μια χαρά είμαι με 23 mod.

Παιδιά όσοι κάνετε DIY δείτε και του DanLucas που πλέον τα βγάζει λόγω tpd μόνο σε diy,κατήργησε τα έτοιμα υγρά.Είναι εξαιρετικά και είναι και δικός μας!:smileJap:

Εξαιρετικό παιδί ο Λουκάς, τον έχω γνωρίσει και προσωπικά, ενώ έχω ατμίσει και όλα του τα υγρά. Μακάρι να τα πάει καλά και να επιβιώσει στη ζούγκλα της αγοράς του η.τ., που κατάφεραν να φτιάξουν οι γραφικοί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...

Αυτό που έκανε ο Λουκάς είναι κάτι που κάνουν όλοι οι έξυπνοι επιχειρηματίες πλέον.
Και στην τελική, ο Λουκάς και κάθε Λουκάς, την συνταγή του πουλάει.
Δεν παράγει αυτός γλυκερίνη ή νικοτίνη.
Για ποιο λόγο να τρώει στο κεφάλι φορολογία για προϊόν αλλουνού;

@ Tzimisce, έχεις κάποιες παρατηρήσεις ? κάτι που να περισσεύει, κάτι που να λείπει ή κάτι απαραίτητο απο Capella ή άλλον τρίτο ? Ολα Apprentice τα διάλεξα.
Σύμφωνα με τον πίνακα των Flavour Apprentice της DarkStar,
https://www.darkstarvapour.co.uk/flavour-concentrates?brand=31
έχω ξεχωρίσει αυτά - κόστος 2.92 λίρες τα 30ml και 25 ευρώ τα συνολικά ταχυδρομικά.

Acai - Flavor Apprentice 30m
Acetyl Pyrazine - Flavor Apprentice 30ml
Black Currant - Flavor Apprentice 30m
Bavarian Cream - Flavor Apprentice 30ml
Caramel Original - Flavor Apprentice 30ml
Strawberry (Ripe) - Flavor Apprentice 30m
Cheesecake (Graham Crust) - Flavor Apprentice 30ml
Strawberry - Flavor Apprentice 30ml
Waffle (Belgian) - Flavor Apprentice 30ml
Vanilla Bean Ice Cream - Flavor Apprentice 30ml
Cotton Candy - Flavor Apprentice 30ml
Banana Cream - Flavor Apprentice 30ml
Marshmallow - Flavor Apprentice 30ml
Graham Cracker - Flavor Apprentice 30ml
Mocha - Flavor Apprentice 30ml
Koolada - Flavor Apprentice 30ml
Raspberry - Flavor Apprentice 30ml
Watermelon - Flavor Apprentice 30ml
Dragonfruit - Flavor Apprentice 30ml
Vanilla Custard - Flavor Apprentice 30ml

Re: Απάντηση: E - smoke...

Πας να παίξεις με berries;
Παράτολμο σε βλέπω για αρχή. :p

Αυτά που δεν ξέρω τα αφαιρώ από τη λίστα, πάμε για τα υπόλοιπα.
Το ίδιο για αυτά που δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι. :smile:

Acetyl Pyrazine - Flavor Apprentice 30ml
Cotton Candy - Flavor Apprentice 30ml
Must have.
Θα έβαζα και sweetener στη λίστα για τα πρόσθετα.

Bavarian Cream - Flavor Apprentice 30ml
Αρκετά βαριά.
Καλό είναι να την συνδιάσεις 2/1 με Sweet cream της TPA για να βγάλεις πιο σωστή βαβαρέζικη κρέμα.

Caramel Original - Flavor Apprentice 30ml
Αυτό πάει ζευγαράκι με το Butterscotch της Flavor West.
2.5% Butterscotch + 1% Caramel Original βγάζει καραμέλα γάλακτος.
Το αντίθετο, πικρή καραμέλα.

Strawberry (Ripe) - Flavor Apprentice 30m
Strawberry - Flavor Apprentice 30ml

Αυτές οι δύο φράουλες δεν συνδιάζονται μεταξύ τους.
Για να βγάλεις αληθοφανή φράουλα θέλεις Sweet Strawberry της Capella σε συνδιασμό με την Ripe, για να βγάλεις καραμέλα φράουλα, πάλι sweet strawberry, αλλά με την Strawberry της TPA.
Οπότε μπορείς να βγάλεις κάποια από τις δύο και στη θέση της βάλε της Capella.
Εκτός αν θέλεις να παίξεις και με τις δύο φράουλες.

Cheesecake (Graham Crust) - Flavor Apprentice 30ml
Graham Cracker - Flavor Apprentice 30ml

Εδώ, αν πας για μπισκότα, δεν θα σου κάτσει καλά.
Αυτά είναι πιο πολύ για να δώσεις νότες σε ήδη υπάρχοντα μπισκότα/τάρτες.
Τα 3 μπισκότα που κάνεις με αυτά ότι θέλεις είναι Sugar Cookie (CAP), Biscuit (Inawera) και Cookie (FA).
Μετά από αυτά το χάος. :)
Αν σου αρέσει το σκληρό μπισκότο πας για Cookie (FA) και Biscuit (INW), αν σου αρέσει το μαλακό, αντί για της FA παίρνεις το Capella
Θα τα χρειαστείς βέβαια και αυτά αν θέλεις να στήσεις cheesecakes και τάρτες, αλλά χωρίς τα μπισκότα δεν θα σου βγουν εύκολα σωστά. :smile:

Vanilla Bean Ice Cream - Flavor Apprentice 30ml

Μετά το 2-2.5% αρχίζει και σου βγάζει μία πιπερίλα.
2 options για αυτό (αν δεν σου αρέσει η πιπερίλα).
1) Αντί για το Vanilla Bean Ice Cream τσιμπάς το Vanilla Bean Gellato της ίδιας εταιρίας.
2) Για κάθε 1% Vanilla Bean Ice Cream βάζεις 0.2% Butter Cream της Capella.

Banana Cream - Flavor Apprentice 30ml

The best
Συνδιάζεται πολύ ωραία και με το Bananas Foster (TPA).

Koolada - Flavor Apprentice 30ml

30ml θα σου φτάσουν για μια ζωή...
Εκτός αν σου αρέσει τόσο πολύ η μενθόλη.

Dragonfruit - Flavor Apprentice 30ml

Πολύ ωραία πρόσθετο για να ζωντανέψεις τις φράουλες.
Μόνο του, είναι κάπως...

Vanilla Custard - Flavor Apprentice 30ml

Vanilla Custard καλύτερα από την Capella. Ειδικά αν βρεις την V1.

Χμμμ, Τζιμίσκουλα, φαίνεται όντως ότι και για τα δικά σου γούστα, η Capella με τα αρώματά της επικρατεί στις περισσότερες περιπτώσεις έναντι των TPA, FA κτλ.; Ενδιαφέρον, όχι ότι με πολυνοιάζει κιόλας, το υγρό να είναι υπέροχο, κι ας έχει μέσα ότι νάναι! :flipout:

Παιδιά, όσοι τρώτε όπως κι εγώ πόρτα από το chefsflavours.co.uk, υπάρχει εναλλακτική λύση. Για δείτε εδώ. Τιμές μόλις 10% ακριβότερες από το chefsflavours.co.uk, π.χ. στα 10μελα αρώματα της Capella, αλλά όπως γράφουν στο vaping.gr δεν τρώμε πόρτα από το paypal στο συγκεκριμένο site, οι κάρτες μας περνάνε κανονικά... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Πας να παίξεις με berries;
Παράτολμο σε βλέπω για αρχή. :p...

Ξέρω οτι γενικά τα υγρά για φρούτα του δάσους έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές για μια "χημικίλα" που βγάζουν, αλλά μου αρέσουν σαν φρούτα τα άτιμα.

Εκανα τις σχετικές διορθώσεις στην λίστα μου σχετικά με την Bavarian, τις φράουλες, τα μπισκότα και την βανίλια.
Δεν μου αρέσει η μεντόλη και ίσως το αφαιρέσω τελείως το koolada. Είναι τόσο αισθητή στο στόμα ? Λογικά θα έβαζα ί1-2 σταγόνες μέσα, ίσα ίσα να αναδείξει κάποιο φρούτο.

Θα κάνω την παραγγελία μάλλον αύριο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Χμμμ, Τζιμίσκουλα, φαίνεται όντως ότι και για τα δικά σου γούστα, η Capella με τα αρώματά της επικρατεί στις περισσότερες περιπτώσεις έναντι των TPA, FA κτλ.; Ενδιαφέρον, όχι ότι με πολυνοιάζει κιόλας, το υγρό να είναι υπέροχο, κι ας έχει μέσα ότι νάναι! :flipout:

Μπα... Κάθε εταιρία έχει τα αστέρια της.
Το Strawberry Ripe π.χ. ή το Banana Cream της TPA δεν το χτυπάει τίποτα.
Και το Bisquit της Inawera επίσης.
Της FA έχουν περισσότερο βάθος και είναι πιο περίπλοκα από των άλλων εταιριών, κάτι που είναι ευχή και κατάρα μαζί. :p
Μπορεί να είναι καλή φάση να παίρνεις ένα μπισκότο με διάφορες νότες από ξηρούς καρπούς, ζάχαρη, βανίλια κλπ, αλλά αν δεν τα θέλεις στο τελικό σου υγρό, πας για άλλα.

Ξέρω οτι γενικά τα υγρά για φρούτα του δάσους έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές για μια "χημικίλα" που βγάζουν, αλλά μου αρέσουν σαν φρούτα τα άτιμα.

Μπορείς να πας π.χ. στο ELR και να δεις πως τα δουλεύουν και σε τι ποσοστά. Συνήθως έχουν και αδελφάκια που κατεβάζουν τα όποια μειονεκτήματα έχει ένα άρωμα.

Δεν μου αρέσει η μεντόλη και ίσως το αφαιρέσω τελείως το koolada. Είναι τόσο αισθητή στο στόμα ? Λογικά θα έβαζα ί1-2 σταγόνες μέσα, ίσα ίσα να αναδείξει κάποιο φρούτο.

Η koolada δεν περιέχει μέντα, αλλά μόνο μενθόλη.
Δεν θα σου δώσει τη γεύση της μέντας, αλλά αυτό το "κρύο" στο υγρό.
Παρ' όλα αυτά, αν δεν σου αρέσει η μέντα, παίζεις μέχρι το 0.5% και είσαι ok.
Παραπάνω θα σου χαλάσει τα υγρά.
Μπορείς να πάρεις απλά 10ml

Και BTW, από ότι βλέπω γενικά, πιο πολύ πέραση έχουν τα berries της Flavor West παρά της TPA... :smile: