Στέλιο, δεν μιλάω για τη νικοτίνη του Atmos που κατασκευάζεται στην Ελλάδα, αλλά π.χ. για την Pink Mule που αν την πάρεις από έξω θα σου κοστίσει κάπου στο 1.5 το μπουκαλάκι.
Τέτοια τιμή έχει λιανική αν δεις
εδώ.
Σαν πελάτης χονδρικής, θα έχεις σίγουρα κάποια έκπτωση, γιατί, ούτε σαν λιανική θα το αγοράσεις, ούτε σε αυτή τη μικρή ποσότητα.
1.5 + 1.24 (φόρος και ΦΠΑ) μας πάει στα 2.74 .
Από τη στιγμή που ένας ατμιστής αγοράζει κατά δεκάδες αυτά τα μπουκαλάκια (δεν περιμένει το μαγαζί να πάρει κάποιος ένα), δεν είναι ανάγκη να βαρέσει ένα 100% στην τιμή
Το ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες είμαστε αναγκασμένοι να πληρώσουμε υψηλότερους φόρους από τους έξω, το γνωρίζω από πρώτο χέρι και το σέβομαι.
Αλλά εδώ που τα λέμε... μεταξύ μας τώρα... πολλοί νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα γένια.
Π.χ. ωραίοι οι ελληνικοί ατμοποιητές ρε παιδί μου, έχω και εγώ τον Phenomenon και θα πάρω και τον dripper του Gus, αλλά την έχουν δει όλοι τους High Endάδες και βαράνε στο ψαχνό.
Πήγε και έβγαλε ο ΙΜΕΟ τον armed Τηλέμαχο κάπου στα 140 , με πλαστικό tank, ενώ οι ατμοποιητές με pyrex ξεκινάνε από τα 20 .
Ε, σεβάσου ρε φίλε αυτόν που θα τον αγοράσει και μην πας να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι!