E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Εσύ βρε θα φέρεις από Κίνα λεμονόπιτα στη μισή τιμή, άστη για εμάς αυτή τη ντόπια...:p

Δεν κατάλαβες καλά. Μοντάκια, ατμοποιητές, κεφαλές, μπαταρίες, κτλ., από fasttech, ούτε καν το συζητάω.

Αλλά όταν μιλάμε για υγρά, παπούτσι από τον τόπο σου, βεβαίως βεβαίως! Τα κινέζικα υγρά του fasttech μυρίζουν τα περισσότερα σαν τις μασχάλες των Τούρκων λιμενεργατών! :flipout:

Τελικά δεν άντεξα να την περιμένω άλλο να ωριμάσει, και βουρ στον πατσά! Μόλις έστησα τη λεμονοτάρτα του Αλέξανδρου, και είμαι σε νιρβάνα λέμε! Στον TFV4 mini με τη μονή επισκευάσιμη κεφαλή, ολοκαίνουρια εργοστασιακή αντίσταση στα 0,75Ω και φυσικά τα πολυαγαπημένα μου Nakamichi.

Lemon_Tart_Alexandros_zpsx8rbce83.jpg

Πρώτη φορά είδα τα Nakamichi να δίνουν σχεδόν φουλ γεύση από την πρώτη κιόλας τζούρα, :drool1: συνήθως οι πρώτες 5-10 τζούρες είναι σκέτη βαμβακίλα.

Σε συνδυασμό με τον αγαπημένο μου ουκρανικό χυμό νέκταρ-βερίκοκο η λεμονοτάρτα του Αλέξανδρου είναι όλα τα λεφτά! Τζιμίσκουλα, θέλω όλα τα υγρά του Αλέξανδρου φίλε, τα πάντα... :drool1:

εχεις βρει τρόπο να αγοράζεις και μπαταρίες από κίνα ρε μπαγάσα και το κρατάς μυστικό?Το ήξερα ότι κάτι μας κρύβεις... :flipout:
Φανταστικότατε και καταπληκτικότατε Παναγιώτη, πότε να περάσω για την δεύτερη δόση των 12Χ3= 36ml? :drool1:

Εδώ ο thankin έφτασε σε σημείο να θεωρεί ότι τα Ελληνικά μαγαζιά θα έπρεπε να πουλάνε γνήσια προϊόντα στην τιμή των απομιμήσεων!

Ωρε ρε φιλε... Εισαι μανούλα στην διαστρέβλωση και στην υπερβολη!!! Οκ εχεις δικιο σε ολα ποιος να διαφωνισει μαζι σου...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Φανταστικότατε και καταπληκτικότατε Παναγιώτη, πότε να περάσω για την δεύτερη δόση των 12Χ3= 36ml? :drool1:

Αν είναι δυνατόν, μέσα σε τρεις ώρες κοντεύω να τον αδειάσω τον TFV4, κάπου στα 3ml έχω ατμίσει κιόλας από τη λεμονοτάρτα!

Αν από αύριο αρχίσω να το κάνω πιπίλα μόνο του το υγρό Νίκο, καταλαβαίνεις φαντάζομαι πότε θα εξαφανιστούν τα υπόλοιπα 180ml που έχουν μείνει; :flipout:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Αν είναι δυνατόν, μέσα σε τρεις ώρες κοντεύω να τον αδειάσω τον TFV4, κάπου στα 3ml έχω ατμίσει κιόλας από τη λεμονοτάρτα!

Αν από αύριο αρχίσω να το κάνω πιπίλα μόνο του το υγρό Νίκο, καταλαβαίνεις φαντάζομαι πότε θα εξαφανιστούν τα υπόλοιπα 180ml που έχουν μείνει; :flipout:

Τσιφούτη!!! :flipout:

Μιχάλη, όταν πήγα να μου βάλει λίγο και από τα τρία να τα δοκιμάσω έπρεπε να ήσουν από μια μεριά να παίρνεις μάτι. Τα έβαζε ml ml με το σταγονόμετρο...από κάτι μπωλ του μισόλιτρου υπόψιν, κατάφερε με το μάτι και μου έδωσε ΑΚΡΙΒΩΣ την υπερβολική ποσότητα των 12ml από το καθένα! Μόνο σε καλή μεριά δεν μου είπε... :flipout:

Ωρε ρε φιλε... Εισαι μανούλα στην διαστρέβλωση και στην υπερβολη!!! Οκ εχεις δικιο σε ολα ποιος να διαφωνισει μαζι σου...

Και τελος παλι χθες περασα απο την παρουσίαση και ρωτησα ποσο εχουν αυτο http://www.parousiasi.gr/?product=fa...inal-aqua-blue μου ειπαν 85! Μπήκα στον banggood ποσο βρηκα το αντίστοιχο? Φυσικα οχι το fat boy αλλα ολοι ξερουμε την ιδια δουλεια κανει! Με 12 ευρω!
https://www.banggood.com/IPRee-Outdo...ight-flashDeal
Αστα φιλαρακι η αισχοκερδεια παει σύννεφο απλα αν τα βλεπεις ως μαγαζάτορας εθελοτυφλεις...

Φίλε thankin δεν έχω μάθει να διαστρεβλώνω τα γραπτά κανενός. Μόνος έγραψες ότι πήγες στην Παρουσίαση και ρώτησες για ένα προιόν το οποίο είναι το γνήσιο και το οποίο ακόμα και η κατασκευάστρια εταιρία το πουλάει στα 75 ευρώ. Εσύ έψαξες και βρήκες μια κινέζικη απομίμηση αυτού του προϊόντος από τα βάθη της Σαγκάης με 12 ευρώ (και πολλά έχει) και έβγαλες το συμπέρασμα ότι η Παρουσίαση αισχροκερδεί διότι δεν πουλάει το γνήσιο προϊόν στα 12 ευρώ που έχει η απομίμηση.

Εσύ τα έγραψες τα παραπάνω, δεν διαστρέβλωσα κάτι ούτε υπερέβαλα πουθενά -bye-

Φίλε thankin δεν έχω μάθει να διαστρεβλώνω τα γραπτά κανενός. Μόνος έγραψες ότι πήγες στην Παρουσίαση και ρώτησες για ένα προιόν το οποίο είναι το γνήσιο και το οποίο ακόμα και η κατασκευάστρια εταιρία το πουλάει στα 75 ευρώ. Εσύ έψαξες και βρήκες μια κινέζικη απομίμηση αυτού του προϊόντος από τα βάθη της Σαγκάης με 12 ευρώ (και πολλά έχει) και έβγαλες το συμπέρασμα ότι η Παρουσίαση αισχροκερδεί διότι δεν πουλάει το γνήσιο προϊόν στα 12 ευρώ που έχει η απομίμηση.

Εσύ τα έγραψες τα παραπάνω, δεν διαστρέβλωσα κάτι ούτε υπερέβαλα πουθενά -bye-

Οτι ναναι .

Αυτο εγραψα πριν αρχίσεις τις διαστρέβλωσεις και να κανεις την τρίχα τριχιά...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/86567-E-smoke?p=1057926784&viewfull=1#post1057926784

Οτι ναναι .

Αυτο εγραψα πριν αρχίσεις τις διαστρέβλωσεις και να κανεις την τρίχα τριχιά...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/86567-E-smoke?p=1057926784&viewfull=1#post1057926784
Ειπα εγω να πουλιέται στην ιδια τιμη? Ας κοστίζει 30-40 ευρω ενα συνθετικό πανί 2 μ ειναι που γεμίζει με... Αερα! αυτοι το πουλούν λες και εχει πούπουλα χήνας!

Τι εννοείς ότι νάναι? Εδώ λες να πουλάνε οι Ελληνες μαγαζάτορες ενα προιόν 35-40 ευρώ που η ιδια κατασκευάστρια εταιρία το πουλάει στο site της 75 επειδη το θεωρείς ενα απλό πανί που γεμίζει αέρα και επειδή βρήκες το αντίστοιχο σε κινέζικη απομίμηση στα 12 ευρώ. Λογική που σπάει πέτρες λέμε, εγώ που ακριβώς διαστρέβλωσα τα λεγόμενα σου ή υπεράβαλα δεν το καταλαβαίνω...

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Μιχάλη, όταν πήγα να μου βάλει λίγο και από τα τρία να τα δοκιμάσω έπρεπε να ήσουν από μια μεριά να παίρνεις μάτι. Τα έβαζε ml ml με το σταγονόμετρο...από κάτι μπωλ του μισόλιτρου υπόψιν, κατάφερε με το μάτι και μου έδωσε ΑΚΡΙΒΩΣ την υπερβολική ποσότητα των 12ml από το καθένα! Μόνο σε καλή μεριά δεν μου είπε... :flipout:
gollum.jpg

:flipout:

Τα δικά μου πόσα είναι? 300 δεν έφτιαξες?

Τα δικά μου πόσα είναι? 300 δεν έφτιαξες?

Καλώς τον, κι ας άργησε! :flipout:

200ml έφτιαξα, και έδωσα κάπου 15ml στον Νίκο. Έχουν μείνει κάπου στα 180ml, μια και έχω ατμίσει ήδη κανένα πεντάμελο, τα οποία θα αρχίσουν να εξαντλούνται γρήγορα τις επόμενες μέρες. Όποιος προλάβει, δεν σου εγγυώμαι με τίποτα την... ασφάλεια από το δικό σου μερίδιο... :flipout:

Λοιπόν, την έκανα σήμερα την παραγγελία με κάποιες διορθώσεις που πρότεινε ο Jimisce (τα 7 τελευταία στην λίστα). Ελπίζω να έρθουν σύντομα.

Acai - Flavor Apprentice 30ml AC-TFA-30 1 £2.92
Acetyl Pyrazine - Flavor Apprentice 30ml ACP-FA-30 1 £2.92
Black Currant - Flavor Apprentice 30ml BU-FA-30 1 £2.92
Bavarian Cream - Flavor Apprentice 30ml VC-FA-30 1 £2.92
Caramel Original - Flavor Apprentice 30ml CAO-FA-30 1 £2.92
Strawberry (Ripe) - Flavor Apprentice 30ml SI-FA-30 1 £2.92
Cheesecake (Graham Crust) - Flavor Apprentice 30ml CG-FA-30 1 £2.92
Waffle (Belgian) - Flavor Apprentice 30ml WB-FA-30 1 £2.92
Vanilla Bean Ice Cream - Flavor Apprentice 30ml VB-FA-30 1 £2.92
Cotton Candy - Flavor Apprentice 30ml CY-FA-30 1 £2.92
Banana Cream - Flavor Apprentice 30ml BC-FA-30 1 £2.92
Marshmallow - Flavor Apprentice 30ml MO-FA-30 1 £2.92
Graham Cracker - Flavor Apprentice 30ml GC-FA-30 1 £2.92
Mocha - Flavor Apprentice 30ml MOC-FA-30 1 £2.92
Koolada - Flavor Apprentice 30ml KO-FA--30 1 £2.92
Raspberry - Flavor Apprentice 30ml RB-FA-30 1 £2.92
Watermelon - Flavor Apprentice 30ml WM-FA-30 1 £2.92
Smooth - Flavor Apprentice 30ml SM-FA-30 1 £2.92
Sweet Cream - Flavor Apprentice 30ml SW-FA-30 1 £2.92
Butterscotch - Flavor West 30ml BUS-FW-30 1 £2.92
Sweet Strawberry - Capella 30ml SS-CAP-30 1 £3.75
Sugar Cookie V1 - Capella 30ml SC1-CAP-30 1 £3.75
Cookie - Dark Arts 30ml COO-DA-30 1 £3.33
Butter Cream - Capella 30ml BCR-CAP-30 1 £3.75
Vanilla Custard V1 - Capella 30ml VC-CAP-30 1 £3.75
Subtotal £76.73
Shipping & Handling £24.95
Discount (DARK10) -£7.67
Grand Total £94.01

Mε Paypal. Περίπου 115 ευρώ.

Last edited:
Άχου κάτι αστειάκια...

Καλά, έλα εσύ σε κανέναν μήνα, κι άμα βρεις καθόλου λεμονόταρτα, να μου σφυρίξεις κλέφτικα... :flipout:

Λοιπόν, την έκανα σήμερα την παραγγελία με κάποιες διορθώσεις που πρότεινε ο Jimisce (τα 7 τελευταία στην λίστα). Ελπίζω να έρθουν σύντομα.

Acai - Flavor Apprentice 30ml AC-TFA-30 1 £2.92
Acetyl Pyrazine - Flavor Apprentice 30ml ACP-FA-30 1 £2.92
Black Currant - Flavor Apprentice 30ml BU-FA-30 1 £2.92
Bavarian Cream - Flavor Apprentice 30ml VC-FA-30 1 £2.92
Caramel Original - Flavor Apprentice 30ml CAO-FA-30 1 £2.92
Strawberry (Ripe) - Flavor Apprentice 30ml SI-FA-30 1 £2.92
Cheesecake (Graham Crust) - Flavor Apprentice 30ml CG-FA-30 1 £2.92
Waffle (Belgian) - Flavor Apprentice 30ml WB-FA-30 1 £2.92
Vanilla Bean Ice Cream - Flavor Apprentice 30ml VB-FA-30 1 £2.92
Cotton Candy - Flavor Apprentice 30ml CY-FA-30 1 £2.92
Banana Cream - Flavor Apprentice 30ml BC-FA-30 1 £2.92
Marshmallow - Flavor Apprentice 30ml MO-FA-30 1 £2.92
Graham Cracker - Flavor Apprentice 30ml GC-FA-30 1 £2.92
Mocha - Flavor Apprentice 30ml MOC-FA-30 1 £2.92
Koolada - Flavor Apprentice 30ml KO-FA--30 1 £2.92
Raspberry - Flavor Apprentice 30ml RB-FA-30 1 £2.92
Watermelon - Flavor Apprentice 30ml WM-FA-30 1 £2.92
Smooth - Flavor Apprentice 30ml SM-FA-30 1 £2.92
Sweet Cream - Flavor Apprentice 30ml SW-FA-30 1 £2.92
Butterscotch - Flavor West 30ml BUS-FW-30 1 £2.92
Sweet Strawberry - Capella 30ml SS-CAP-30 1 £3.75
Sugar Cookie V1 - Capella 30ml SC1-CAP-30 1 £3.75
Cookie - Dark Arts 30ml COO-DA-30 1 £3.33
Butter Cream - Capella 30ml BCR-CAP-30 1 £3.75
Vanilla Custard V1 - Capella 30ml VC-CAP-30 1 £3.75
Subtotal £76.73
Shipping & Handling £24.95
Discount (DARK10) -£7.67
Grand Total £94.01

Mε Paypal. Περίπου 115 ευρώ.

Αρκετά πλούσια παραγγελία φίλε BIOS για ατμιστή που υποτίθεται ότι ατμίζει σκέτη βάση, με υποψία αρώματος. Μου φαίνεται ότι σιγά σιγά, διολισθαίνεις προς τη δική μας μεριά, με τα υγρά-δυναμίτες! :BDGBGDB55:

Και τι έγινε τελικά με τη βάση από την Κύπρο, έκανες δοκιμή; Εγώ πάντως από τη Λεμονόταρτα του Αλέξανδρου που έφτιαξα με τη βάση Κύπρος και σύνδεσμος και τα 11 αρώματα που απαιτεί, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, το υγρό σκοτώνει κανονικά, τόσο σαν άρωμα όσο και σαν ατμιστική γεύση, αλλά ακόμα και από το χτύπημα που δίνει στα μόλις 5mg νικοτίνη... :drool1:

Καλά, έλα εσύ σε κανέναν μήνα, κι άμα βρεις καθόλου λεμονόταρτα, να μου σφυρίξεις κλέφτικα... :flipout:

Ότι θα σου σφυρίξω κάτι, θα σου σφυρίξω αν δεν υπάρχει το υγρό μου όχι σε έναν, αλλά, σε διακόσιους μήνες...γι' αυτό να είσαι σίγουρος. Τώρα, αν θέλεις να στον σφυρίξω και κλέφτικα, θα δω στο youtube πως γίνεται γιατί δεν ξέρω...

ειρήνη υμίν αδέρφια! Μην ξεχνάτε ότι διεκδικώ και εγώ τα προαναφερθέντα υγρά, ας πάρω τα 12 εμελάκια μου και κάνετε την μοιρασιά μετά! :grinning-smiley-043