E - smoke...

...
6) Σε περίπτωση που ένα δέμα περιέχει μη απαγορευμένα αντικείμενα, αλλά ταυτόχρονα περιέχει και ένα ή παραπάνω απαγορευμένα, αυτόματα απαγορεύεται η εισαγωγή του. Τα δέματα ελέγχονται στο σύνολό τους (ανά δέμα) και όχι ξεχωριστά το κάθε αντικείμενο του περιεχομένου τους. Αν λοιπόν για παράδειγμα έχετε παραγγείλει στο ίδιο δέμα βαμβάκια και σύρματα και μπουκαλάκια και ΕΝΑ (ή περισσότερα) απαγορευμένα είδη, θα δεσμευτεί ολόκληρη η παραγγελία σας.
...

Αυτά είναι υπηρεσιακές ανοησίες που δείχνουν το που κατρακύλησε η χώρα. Δηλαδή, αν παραγγείλω (λέμε) σε ένα διεθνές πολυκατάστημα έναν ενισχυτή ή μια φωτ.μηχανή των 1000 Ε μαζί με ένα mod των 40E, θα μου κατασχέσουν όλη την παραγγελία ? - γιατί αυτό λέει η κυρία παραπάνω...
Δεν λέει τίποτα για το τι μπορεί να γίνει με τα ΜΗ απαγορευμένα είδη που βρίσκονται σε μια παραγγελία μαζί με απαγορευμένα - λέει απλά οτι δεσμεύονται.

Last edited:
Η ουσια ειναι πως ξεκινησαν κυνηγι μαγισων.
Ενας λογος οπου πολλοι μεταπηδησαν στο H.T. ηταν ενας τροπος φθηνοτερου καπνισματος. (ασχετως αν τους εκανε και καλο στην υγεια)
Με ετοιμες κεφαλες στην διπλασιας+ αξιας, μοντακια κλπ ανταλλακτικα επισης ακριβα, νικοτινη σαν χαβιαρι, αυτη η κατηγορια ανθρωπων ειτε θα το κοψει εντελως, ειτε θα μεταπηδησει σε χυμα φθηνα καπνα.
Ειναι κριμα να εφευρισκεται ενας φθηνος τροπος ληψης νικοτινης για τους εθισμενους χωρις να λαμβανει και ολα τα υπολοιπα του τσιγαρου και αυτοι να πεφτουν πανω του και να κανουν ολα αυτα τα αισχη.
Ειτε για να ξεσκισουν απο φορολογια, ειτε να ξαναπιασουν δουλεια οι καπνοβιομηχανιες.
Δεν εχει νοημα να σκαλιζουμε διαταξεις και παραθυρακια και λιστες τωρα, γιατι η ουσια ειναι παρακατω:

Τεκμηριωση με πεθω, ΓΙΑΤΙ ανεβασαν την νικοτινη στα υψη και ΓΙΑΤΙ απαγορευσαν την εισαγωγη hardware στον πολιτη, δεν υπηρξε και ουτε θα υπαρξει.

Πετυχαν αυτο που ηθελαν εξ αρχης.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Tegonik με αυτη τη λογικη του "καθαροαιμου"… το μονο τοτε που θα επρεπε να περναει ειναι η μπαταρια. (Γιατι αν βρεις δικαιολογια για ανταλλακτικο τζαμι, μπορεις να βρεις και για την κεφαλη)
Ηθελα να'ξερα, ποιο αντικειμενο απαρτιζει λιγοτερο απο 70% και δεν ειναι "καθαροαιμο".
Η...χαρτινη συσκευασια. ?

Τελος παντων...ατυπη συνεντευξη, θα ζητησει λιστα για αποσαφηνιση και περιμενουμε τωρα εμεις να υπαρχει ενδελεχης λιστα λες και κατι θα αλλαξει.
Λες και αν η λιστα επιτρεπει θηκες μπαταριας, καπακια σιλικονης και βουρτσακι καθαρισμου, σωθηκαμε.

Προβλεπω τα χυμα λαθραια καπνα να κανουν παταγο μελλοντικα.

Αγαπητέ werewolf δεν είναι το ίδιο η κεφαλή και το τζαμάκι. Βασικά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Η κεφαλή ατμοποιητή είναι προιόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για άτμισμα. Το τζαμάκι, το σύρμα, το βαμβάκι και η μπαταρία, το καταλαβαίνεις υποθέτω, δεν έχουν τόσο αποκλειστική χρήση όσο μία εργοστασιακή κεφαλή για ατμοποιητή.

Αυτά είναι υπηρεσιακές ανοησίες που δείχνουν το που κατρακύλησε η χώρα. Δηλαδή, αν παραγγείλω (λέμε) σε ένα διεθνές πολυκατάστημα έναν ενισχυτή ή μια φωτ.μηχανή των 1000 Ε μαζί με ένα mod των 40E, θα μου κατασχέσουν όλη την παραγγελία ? - γιατί αυτό λέει η κυρία παραπάνω...
Δεν λέει τίποτα για το τι μπορεί να γίνει με τα ΜΗ απαγορευμένα είδη που βρίσκονται σε μια παραγγελία μαζί με απαγορευμένα - λέει απλά οτι δεσμεύονται.

Κοίταξε, αν γνωρίζοντας οτι ένα προιόν απαγορεύεται να εισαχθεί στην χώρα εσύ το βάλεις μαζί με έναν ενισχυτή των 1.000 ευρώ που εισάγεις, να με συγχωρείς άλλα δεν σου φταίει κανένα κράτος.. :grinning-smiley-043

...Πετυχαν αυτο που ηθελαν εξ αρχης.

Εγω βλέπω οτι δεν πέτυχαν τίποτα - παρα μόνο "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα". Οσοι ατμίζουν, δεν ξαναγυρίζουν στο τσιγάρο - το πολύ-πολύ να ατμίζουν μηδενική VG απο τα φαρμακεία και να φτιάχνουν DIY βαμβακοαντιστάσεις.
1-2 μοντάκια έστω κι απο την εγχώρια αγορά και 1-2 ατμοποιητές και είναι καλυμένος κάποιος για χρόνια. Κι αντι για τζαμάκι βγαίνουν και πάμφθηνα πλαστικά γι'αυτή την χρήση. Να δούμε όμως πως θα αντιδράσουν τα ντόπια μαγαζιά σ'αυτό και τι τιμές θα έχουν.

Τα ντόπια μαγαζιά στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στους νέους ατμιστές, αυτούς που θέλουν να κόψουν το τσιγάρο και να περάσουν στο άτμισμα. Αν περίμεναν από εμάς...κλάφτα χαράλαμπε...:flipout:

Τεγκονικ συμπηρωσα στο επομενο ποστ μου την σκεψη μου.
Αναλωνομαστε στο τι ειναι καθαροαιμο ή ημιαιμο και χανουμε το δασος. Δεν θα επρεπε ΚΑΝ να συζηταμε αν θα περναει το βαμβακι ή το mod.
Ειναι βλαβερο, καταστρεπτικο, ελλειψη ερευνων, αλλες τοσες ψευτοκατασκευασμενες, χρησιμοποιειται για να ατμιζεις κρακ. ?
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ καθολικα παντου για να τηρησεις τα προσχηματα. (της υγειας μου)

Με το να βαζεις τη νικοτινη σε τιμες χρυσοσκονης και να απαγορευεις την εισαγωγη hardware ΜΟΝΟ στον πολιτη αλλα οχι στα καταστηματα με συγχωρεις αλλα αυτο δεν εχει να κανει ΚΑΝ με την υγεια. Και καποιον ισχυρισμο ΓΙΑΤΙ το κανουν αυτο εγω δεν ακουσα. Μονο οτι απαγορευεται, λιστες κλπ φουμαρα.
Μια εξηγηση ΓΙΑΤΙ απαγορευσαν το hardware απ εξω εδωσαν. ? Γιατι εγω δεν ακουσα κατι.

Bios
Ατμιζω καποια χρονια. Εκεινη την εποχη δυο ηταν οι βασικες κατηγοριες ανθρωπων που στραφηκαν στο HT. (Ελλαδα τουλαχιστον)
Για εναν φθηνοτερο τροπο καπνισματος και για μια καλυτερευση της υγειας.
Ειτε ανηκες στην μια, ειτε στην αλλη κατηγορια βεβαια, απολαμβανες και τα δυο.

Σημερα που μιλαμε, μπορει να ατμιζουν νεαρες ηλικιες και για μοδα ως hype κλπ.
Ομως θεωρω οτι ειναι πολλοι αυτοι που ατμιζαν επειδη ηταν αρκετα φθηνοτερο.
Αυτοι λοιπον σημερα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα (που δεν ηταν ο κυριος λογος η υγεια τους ως αφορμη) θα ξαναγυρισουν στο κανονικο τσιγαρο (δυστυχως) και πιθανολογω στα χυμα ή και λαθραια καπνα για θεμα κοστους.
Για αυτη την κατηγορια τοποθετηθηκα.
Καποιοι ισως τα κοψουν ολα, καποιοι καβατζαρισαν νικοτινη για 10 χρονια καποιοι αλλοι θα συνεχισουν να ατμιζουν αγοραζοντας ακριβα απο ελλαδα, οκ

Αυτο που εγινε, ολοι ξερουμε οτι εγινε μονο και μονο για εισπρακτικους λογους και για στηριξη στις βιομηχανιες καπνου.
Και αφου φτασαμε εδω στο επιθυμητο ΤΟΥΣ αποτελεσμα....σιγα μην φτιαξουν λιστες εξαιρεσεως, παραθυρακια, οπισθοχωρησεις κλπ.
Τα εκαναν ολα οπως ηθελαν και δεν ανοιξε και μυτη. Το ηξεραν αλλωστε. Για νικοτινη και εθισμο μιλαμε και οχι για ψωμι/επιβιωση.

Και μοιαζει λογικη η μη αντιδραση του κοσμου γενικα. ΑΝ ομως βαλουμε στην εξισωση τον παραγοντα ΥΓΕΙΑ, τοτε θα επρεπε ολοι οι ατμιστες να τους ειχαν παρει στο κυνηγι και να υπηρχε πολυ μεγαλυτερος ξεσηκωμος.
Οχι οτι ως γκρουπ θα ειναι και τεραστιος αριθμος, ουτε περιμενα καμια πορεια στο συνταγμα.

Βλεπεις, η μονη αντιδραση ειναι μονο απο τους ατμιστες. Τους καπνιστες, μη καπνιστες, καταστηματα Η.Τ. δεν τους νοιαζει.
Οποτε δεν περιμενω καμια γιγαντια αντιδραση/διαμαρτυρια. Απλα συζητησεις σε φορουμ.

Αλλα τωρα τι συζηταμε. ? Ολα εγιναν νομος, διαταξεις κλπ
Οποτε δεν συμφωνω οτι δεν πετυχαν τιποτα.
Απο τη δικη μου σκοπια πετυχαν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ηθελαν.
Μεγαλος αριθμος θα φυγει απο το H.T. τσιγαρο λογω ακριβειας.
Ενα μερος θα συνεχισει με αγορες απο Ελλαδα και θα αρμεγονται αν συνεχισουν και ενα αλλο μερος θα ξανα δωσει λεφτα στις καπνοβιομηχανιες.
Και ετσι οπως στηθηκε να απαγορευεται χωρις να απαγορευεται (αγοραζοντας ακριβα απο ελλαδα) ηταν ενας εξυπνος τροπος να αφησουν λιγο τη χυτρα ανοιχτη για να μην εκραγει απο το αδικο της καταστασης. (Για αυτον που ατμιζει για την υγεια του ανεξαρτητως κοστους)

Last edited:
werewolf δεν διαφωνώ πουθενά!Απλά στάθηκα στην ερμηνεία του νόμου , όπου μία κεφαλή είναι σαφώς "πιο" ατμιστικό προιόν από ένα βαμβάκι, γιατί μου έδωσες την εντύπωση ότι δεν το κατάλαβες και είχες απορία γιατί σου κατάσχεσαν τις κεφαλές. Βέβαια εμένα μου κατάσχεσαν και σκέτα τζαμάκια...οπότε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Κοίταξε, αν γνωρίζοντας οτι ένα προιόν απαγορεύεται να εισαχθεί στην χώρα εσύ το βάλεις μαζί με έναν ενισχυτή των 1.000 ευρώ που εισάγεις, να με συγχωρείς άλλα δεν σου φταίει κανένα κράτος.. :grinning-smiley-043

Aυτό που βρίσκω εξοργιστικό, είναι το οτι σε ληστεύει το κράτος. Και δεν μιλάω για φορολογίες ή μισθολόγια τώρα. Εστω οτι καλά κάνουν και απαγορεύουν κάποιο αντικείμενο (η κατοχή και χρήση του οποίου είναι νόμιμη - δεν μιλάμε για όπλα και ναρκωτικά) να εισαχθεί στην χώρα - κάθε χώρα μπορεί να έχει την πολιτική της στις επιτρεπόμενες εισαγωγές. Αφού το ανοίγουν το δέμα ούτως ή άλλως, γιατί δεσμεύει όλη την παραγγελία και δεν δεσμεύει μόνο το απαγορευμένο (απαγορευμένο προς εισαγωγή μόνο - υπενθυμίζω) αντικείμενο και να προωθήσει κανονικά τα υπόλοιπα περιεχόμενα (με μια βεβαίωση οτι δεσμεύθηκε το τάδε αντικείμενο γι'αυτόν και γι'αυτόν τον λόγο). Αυτό δείχνει οτι το κράτος δεν σέβεται τον πολίτη του - εκτός αν κάτι τέτοιο γίνεται και στην Ευρώπη ή στην Αμερική... Του κλέβει την περιουσία κανονικά. Γι'αυτό έφερα παράδειγμα τον ενισχυτή ή την φωτ.μηχανή και το μοντάκι. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε τέτοια ληστρική αντιμετώπιση. Αυτά δεν γίνονταν ούτε επι χούντας.
Δεν καταπιάστηκα καθόλου με την λογική γιατί απαγορεύουν τα καπνιστικά κλπ - κάτι που το συζητάμε σε άλλα ποστς...

Και όπως λέει η κυρία πιο πάνω, την δουλειά αυτή την κάνουν τα ΕΛΤΑ κι όχι το τελωνείο. Σαν να βάζεις τον αστυνομικό να δικάσει ένα αδίκημα ή τον φαρμακοποιό να εξετάσει έναν άρρωστο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Aυτό που βρίσκω εξοργιστικό, είναι το οτι σε ληστεύει το κράτος. Και δεν μιλάω για φορολογίες ή μισθολόγια τώρα. Εστω οτι καλά κάνουν και απαγορεύουν κάποιο αντικείμενο (η κατοχή και χρήση του οποίου είναι νόμιμη - δεν μιλάμε για όπλα και ναρκωτικά) να εισαχθεί στην χώρα - κάθε χώρα μπορεί να έχει την πολιτική της στις επιτρεπόμενες εισαγωγές. Αφού το ανοίγουν το δέμα ούτως ή άλλως, γιατί δεσμεύει όλη την παραγγελία και δεν δεσμεύει μόνο το απαγορευμένο (απαγορευμένο προς εισαγωγή μόνο - υπενθυμίζω) αντικείμενο και να προωθήσει κανονικά τα υπόλοιπα περιεχόμενα (με μια βεβαίωση οτι δεσμεύθηκε το τάδε αντικείμενο γι'αυτόν και γι'αυτόν τον λόγο). Αυτό δείχνει οτι το κράτος δεν σέβεται τον πολίτη του - εκτός αν κάτι τέτοιο γίνεται και στην Ευρώπη ή στην Αμερική... Του κλέβει την περιουσία κανονικά. Γι'αυτό έφερα παράδειγμα τον ενισχυτή ή την φωτ.μηχανή και το μοντάκι. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε τέτοια ληστρική αντιμετώπιση. Αυτά δεν γίνονταν ούτε επι χούντας.
Δεν καταπιάστηκα καθόλου με την λογική γιατί απαγορεύουν τα καπνιστικά κλπ - κάτι που το συζητάμε σε άλλα ποστς...

δηλαδή το λάπτοπ που έπιασαν στο τελωνείο μέσα με κοκαίνη να το επιστρέφουν στον ιδιοκτήτη του, κοίταξε, νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Σίγουρα ο νόμος είναι για τα κλάματα. Αυτός είναι όμως, θεωρεί το ΗΤ ναρκωτικά και όπλα, τι να κάνουμε? Στα πλαίσια την απαγόρευσης ορθώς για εμένα θα σου κρατήσουν οτιδήποτε είχε μέσα το δέμα. Αλλο το ένα άλλο το άλλο.

Και όπως λέει η κυρία πιο πάνω, την δουλειά αυτή την κάνουν τα ΕΛΤΑ κι όχι το τελωνείο. Σαν να βάζεις τον αστυνομικό να δικάσει ένα αδίκημα ή τον φαρμακοποιό να εξετάσει έναν άρρωστο...

Την διενεργεί το γραφείο εκτελωνισμού των ελτα, που υπάρχει για αυτό τον λόγο. Καμία σχέση με το να σε εξετάσει φαρμακοποιός.

Καλά, ας κάτσω να φτιάξω τώρα 200ml από το Unicorn Milk της Cutwood, γιατί προβλέπω ότι θα έχω μεγάλο έρωτα με το συγκεκριμένο υγρό. :BDGBGDB55:

Και μετά λέω να φτιάξω 200ml Sugar Rush και μπορεί και κανένα 200άρι από τη λεμονόταρτα του Αλέξανδρου.

Μου ήρθε και το ένα λίτρο της βάσης στα 100mg νικοτίνη σε καθαρή PG και είναι στο ψυγείο φυσικά. Σήμερα μου ήρθαν και 12 αρωματάκια της Capella από εδώ. Πολύ ωραίο site. Στις 24 του μήνα ταχυδρόμησαν, σήμερα παρέλαβα, και με πολύ φτηνά μεταφορικά, στα 4,5 ευρώ μόλις.

Με καμιά δεκαριά μοντάκια και ατμοποιητές, βαμβάκια Nakamichi και σύρματα για να φάνε και οι κότες, ποσότητα σε βάσεις που μου βγάζουν την επόμενη πενταετία, αρωματάκια από Αγγλία στη μισή τιμή και βάλε σε σχέση με την Ελλάδα, τους γραφικούς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τους σημειώνω με κεφαλαία bold γράμματα εκεί που δεν πιάνει μελάνι... :flipout:

Καλά, ας κάτσω να φτιάξω τώρα 200ml από το Unicorn Milk της Cutwood, γιατί προβλέπω ότι θα έχω μεγάλο έρωτα με το συγκεκριμένο υγρό. :BDGBGDB55:

Και μετά λέω να φτιάξω 200ml Sugar Rush και μπορεί και κανένα 200άρι από τη λεμονόταρτα του Αλέξανδρου.

Το ξέρεις ότι ο Alex κυκλοφόρησε την V4 της Lemon Tart του και είναι πολύ κοντά στο Dinner Lady ε; :p
Δεν θα δυσκολευτείς να τη βρεις...
Στο ELR είναι η συνταγή No 1
Για αυτό το Sugar Rush λες;

Σε Milk να περιμένεις...
Θα στήσω δύο του Αλέξανδρου και θα σου πω.

BTW, τα VnV είναι απλά άπαιχτα.
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λένε. :smile:
Και έρχεται custard και καπνικά για το 2018 (εσωτερική πληροφορία) :p

Παιδιά ας είμαστε λιγάκι προσεκτικοί με το τι αναφέρουμε δημόσια σε σχέση με απαγορευμένα προς εισαγωγή προιόντα ατμίσματος είναι η άποψη μου, ας φυλάμε τα ρούχα μας...

Παιδιά ας είμαστε λιγάκι προσεκτικοί με το τι αναφέρουμε δημόσια σε σχέση με απαγορευμένα προς εισαγωγή προιόντα ατμίσματος είναι η άποψη μου, ας φυλάμε τα ρούχα μας...

Κοίτα...
Το πως κάτι που κυκλοφορεί και πωλείται ελεύθερα στην αγορά μπορεί ταυτόχρονα να θεωρείται παράνομο, είναι μία μεγάλη κουβέντα. :smile:

Κοίτα...
Το πως κάτι που κυκλοφορεί και πωλείται ελεύθερα στην αγορά μπορεί ταυτόχρονα να θεωρείται παράνομο, είναι μία μεγάλη κουβέντα. :smile:

Βρε μεγάλη κουβέντα είναι, άλλα δεν χάνουμε και τίποτα να μην καυχόμαστε δημόσια για τα 2 κιλά νικοτίνη που φέραμε παράνομα π.χ...λέω εγώ τώρα... (και πάνω από όλα να μην αναφέρουμε και μαγαζιά που εύκολα μετά μπορούν αν μπούν και στο στόχαστρο από τα τελωνεία μας, ας φυλάμε λιγάκι τα ρούχα μας..μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει...)

Η νικοτίνη είναι παράνομη και δεν πωλείται από τα καταστήματα σε αυτές τις μορφές.
Εγώ μιλάω για ατμοποιητές και mods