E - smoke...

Κατέβασε το XLS που έχω ανεβάσει και θα δεις τα πάντα.
Πες μου ότι δεν το έχεις δει ούτε αυτό! :flipout:

Και βέβαια το έχω δει!!!ακου εκεί δεν το έχω δει...

Που το βρίσκουμε αυτό ακριβώς είπαμε? :flipout:

A μαλιστα, ειχαμε τον hardware βογιατζακη, τωρα θα εχουμε και τον software tegonik. :Banane0:

Re: Απάντηση: E - smoke...

A μαλιστα, ειχαμε τον hardware βογιατζακη, τωρα θα εχουμε και τον software tegonik. :Banane0:

Ναι, μόνο που εγώ χρησιμοποιώ macOS Siera και ο Βογιατζάκης Pentium 80386 στα 20MHz.. :flipout:

Οδηγίες ανοίγματος σούμπερ ντούπερ μπουκαλακίου...

Παίρνετε μια πένσα και το σπάτε, μετά μεταφέρετε το υγρό σε ένα μπουκαλάκι της προκοπής και προσθέτετε την PG και την VG.

Δεν υπάρχουν οι τύποι...

Η πένσα, ή σφυρί ή ότι άλλο βρεις μπροστά σου από τα νεύρα σου.
Σοβαρά τώρα το κοπίδι είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά με προσοχή, όχι απέναντι από δάχτυλα

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καπάκι ασφαλείας για να μην το ανοίγουν πιτσιρίκια είναι. :flipout:
Μόνο που το παράκαναν και δεν το ανοίγει κανείς (χωρίς μηχανουργείο) πια.
Πρέπει να δεις πως καθαρίζω το κουμπί του μηχανικού GUS. Του παλιού με την ασφάλεια.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(!!!!!!!)
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι.

Αν είχα τέτοιο πράμα το μόνο εργαλείο που θα χρησιμοποιούσα θα ήταν μια βαριοπούλα για να το κάνω 1000 κομμάτια.

υ.γ βρήκα -επιτέλους- τρόπο για να δουλεύω τον ντόγκυ χωρίς βρισίδια ευαγγέλια κλπ κλπ.
Βιδώνω την βάση του κάργα στο μοντάκι, κι έτσι το "καπάκι" δουλεύει χωρίς να με ζορίζει.
Προφανώς το "καπάκι" και πάλι δεν το σφίγγω, ίσα που το τερματίζω, αλλά τουλάχιστον έχω ησυχάσει.
Βέβαια, συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα το γέμισμά του, αλλά ευελπιστώ οτι κάποια στιγμή ο gus θα δεήσει και για μένα..

Τζιμίσκη, την έκανα την MILFoδουλειά, στροφάρει στον αναδευτηρα. Για ελάχιστο λεμονάκι θα κανουμε κάτι;

Mille Feuille με λεμόνι, δεν έχω φάει ποτέ. :flipout:
Λογικά θα μπορούσες να προσθέσεις (ή να χρησιμοποιήσεις) Custard FA για να σου το φέρει.
Τώρα, πόσο, χωρίς να σκοτώσεις το φύλλο ή τις άλλες κρέμες, δεν ξέρω... Θέλει πολλά batch και δοκιμές.

Αυτή εννοείς υποθέτω;

Ναι.
Λέω να δοκιμάσω ενα 10μελο με capella Juicy Lemon 0,3%, και ενα ακόμα με Custard Pi πάλι στο 0,3.
Δεν θέλω να ειναι ουτε καν σαν δευτερη γευση, μια υποψία.
Θα τα δοκιμασω και θα αναφέρω σε σχεση με την συνταγή σου. Πιστευω σε 15 μερες να φανεί τι παίζει. Ευχαριστω για την συνταγη πάντως, ειμαι ανθουσιασμενος για αυτο το παρατραβάω. :2thumb22sup:

Τζιμίσκη, την έκανα την MILFoδουλειά, στροφάρει στον αναδευτηρα. Για ελάχιστο λεμονάκι θα κανουμε κάτιΝΎ

nutsis, σχετικα με τον αναδευτηρα... Συμφωνεις πως κανει διαφορα στην ωριμανση, ή ειναι η ιδεα μου πως κανει? Συνηθως ανακατευω 6αρα καραμελα για 12-24 ωρες και ειναι ετοιμη για ατμισμα σε 1 μερα. Τουλαχιστον γευστικα ειναι περιπου οπως μετα απο 1 εβδομαδα οριμανσης με απλο ανακατεμα. Ειναι η ιδεα μου, ή εχεις παρατηρησει κατι αντιστοιχο?

Ναι.
Λέω να δοκιμάσω ενα 10μελο με capella Juicy Lemon 0,3%, και ενα ακόμα με Custard Pi πάλι στο 0,3.
Δεν θέλω να ειναι ουτε καν σαν δευτερη γευση, μια υποψία.
Θα τα δοκιμασω και θα αναφέρω σε σχεση με την συνταγή σου. Πιστευω σε 15 μερες να φανεί τι παίζει. Ευχαριστω για την συνταγη πάντως, ειμαι ανθουσιασμενος για αυτο το παρατραβάω. :2thumb22sup:

Με juicy lemon θα είναι σαν να έστυψες λεμόνι στο μιλφέιγ.
Εσύ υποθέτω θέλεις να δώσεις το ξύσμα λεμονιού στην κρέμα.
Οπότε τρεις επιλογές (και ένα bonus) μου έρχονται στο μυαλό (και με έλλειψη καφέ).
Custard FA, Lemon Meringue Pie (CAP), Lemon Sicily (λεμόνι με σώμα), ή αν θέλεις πορτοκάλι, blood orange στο 0.3% (κάποιοι λένε ότι μία από τις διαφορές του γαλακτομπούρεκου του Κοσμικού είναι ότι βάζει πορτοκάλι).
Με το πορτοκάλι βέβαια ξεχνάς το προφίλ για 20 ημέρες.

Επειδή έχω μείνει αρκετά πίσω, παρόλο που ατμιζω 4 χρόνια... και τώρα έχω ξέμεινει με μια μπακατελα , μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό πακέτο;
Πριν την μπακατελα είχα ένα kanghertech mini.

Βλέπω ότι έχουν βγει διαστημικά εργαλεία, τι μου προτείνετε παρακαλώ;
ea8526bf09c678efd88ddd6135ba5d1d.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Σε modάκι, Pico.
Σε ατμοποιητή, θα πρέπει να μας πεις τα γούστα σου. :P
Σε βλέπω τσιγαρίσιο, οπότε ο Nautilus θα σου κάτσει μια χαρά.
Εκτός αν τη δεις λίγο ντιούης και αρχίσεις να στήνεις αντιστάσεις για να σου έρχεται και πιο φτηνά.

Εξαρτάται τι θες να κάνεις Ντίνο.
Αν δεν θες να φτιάχνεις αντιστάσεις και βολεύεσαι με τις έτοιμες, αυτό που σου πρότεινε ο Μιχάλης είναι μια χαρά πακέτο και κυρίως εύκολο στην χρήση. (με αυτό το πακέτο ξεκίνησα κι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος)

Αν θες να φτιάχνεις αντιστάσεις, ο Μιχάλης θα σε συμβουλεύσει καλύτερα απο μένα. :a0210:

βέβαια, τεράστιο ρόλο παίζει αν θες τσιγαρίσιες τζούρες ή πνευμονικές.
Ο nautilus που σου πρότεινε είναι ταμάμ για τσιγαρίσιες.
Για πνευμονικές, στον Μιχάλη :flipout: