Για το follow up, δοκίμασα δυο - κλωνους - της Gus Mods και μου άρεσαν τα μάλα. Αυριο με βλεπω να ψωνιζω εναν phenomenon.
Είναι να μην τους δοκιμάσεις...

Οι GUS είναι πρακτικά τρεις και οι διαφορές τους είναι στον αέρα.
Ο Phenomenon Lite είναι ο ενδιάμεσος στον αέρα.
Πιο σφιχτός ο Zest, πιο αεράτος ο unfollow.
Η εστία είναι μία κατηγορία μόνη της και δεν είναι για αρχάριους ατμιστές ή αυτούς που βαριούνται να στήσουν.
Φυσικά, όσο πιο ανοιχτός ο αέρας, τόσο λιγότερο πυκνό ατμό θα σου δώσει στο ίδιο στήσιμο. :smile:
Καλό θα είναι να πας από εκεί να δοκιμάσεις.
Σε mod μου φαινεται πως θα μεινω με ενα ταπεινο istick (ΤC40W) προς το παρον, δεν μου αρεσουν νομιζω οι γκουρμουτσες.
Μπορείς να πας σε ένα Pico. Μια χαρά modάκι είναι και μικρούλι.
Αυτό που σου πρότεινα δηλαδή και από την αρχή.
Τιποτε. Πηγα σε εναν ξαδελφο που ειχε αυτους τους δυο, και ενα αλλο (drip τα λενε?)
Dripper.
Κυκλοφορεί και σε phenomenon και για μένα είναι μακράν ο πιο γευσάτος, πιο βολικός και πιο αναλυτικός dripper που υπάρχει στην αγορά (ανεξαρτήτου κόστους).
Βtw, εχει αναγαγει το θεμα σε επιστημη. Μετρησα ισα με 100 διαδορων ειδω μπουκαλακι, διαφορων μεγεθων και γευσευων, εφυγα με ενα goofy's κατι λεμονοταρτες κατι All over her face, και κατι αλλα περιεργα. Γουσταρα :chinese:
Ε, και αυτός στο group θα είναι για να λες Goofy's και Lemon tart.

Πως σου φάνηκε το goofys;
Κανόνισε βολτούλα να σου δείξω πως να στήνεις τον phenomenon για να μη σε πάρει από κάτω και να δεις και πως θα πάρεις το καλύτερο από το στήσιμό σου.