E - smoke...

Το γκούφυ ΔΕΝ ατμίζεται ρε παιδιά. Είναι σα να ατμίζεις υγρά φρένων να ούμ.

Βρε τραμπάκουλα, τα λες για να τα πετάξει και να είσαι από κάτω; :flipout:

Μία γεύση μισώ στα ατμιστικά αρώματα, τη μέντα. Μαντέψτε τι δώρο άρωμα που έστειλε ο Αγγλος.... :bigcry:
Καλά να πάθεις με αυτά που λες.
Αφού δεν του προσδιόρισες εσύ ποιο να σου στείλει...
Αλλά προφανώς δεν ξέρεις ότι μπορείς να του ζητήσεις συγκεκριμένο άρωμα σαν δώρο ε; :flipout:

Για λέγε τι πήρες...
Βγάζεις καμία συνταγή ή πήρες κουτουρού; :p

Γελάει...
FA cucumber + TPA Greek Yoghurt + OOO Garlic

Για το follow up, δοκίμασα δυο - κλωνους - της Gus Mods και μου άρεσαν τα μάλα. Αυριο με βλεπω να ψωνιζω εναν phenomenon.
Σε mod μου φαινεται πως θα μεινω με ενα ταπεινο istick (ΤC40W) προς το παρον, δεν μου αρεσουν νομιζω οι γκουρμουτσες.

Τιποτε. Πηγα σε εναν ξαδελφο που ειχε αυτους τους δυο, και ενα αλλο (drip τα λενε?)

Δεν μπορω τα πολλα πολλα (δοκιμες), μου αρεσε και ειμαι ok

Βtw, εχει αναγαγει το θεμα σε επιστημη. Μετρησα ισα με 100 διαδορων ειδω μπουκαλακι, διαφορων μεγεθων και γευσευων, εφυγα με ενα goofy's κατι λεμονοταρτες κατι All over her face, και κατι αλλα περιεργα. Γουσταρα :chinese:

Για το follow up, δοκίμασα δυο - κλωνους - της Gus Mods και μου άρεσαν τα μάλα. Αυριο με βλεπω να ψωνιζω εναν phenomenon.

Είναι να μην τους δοκιμάσεις... :flipout:
Οι GUS είναι πρακτικά τρεις και οι διαφορές τους είναι στον αέρα.
Ο Phenomenon Lite είναι ο ενδιάμεσος στον αέρα.
Πιο σφιχτός ο Zest, πιο αεράτος ο unfollow.
Η εστία είναι μία κατηγορία μόνη της και δεν είναι για αρχάριους ατμιστές ή αυτούς που βαριούνται να στήσουν.
Φυσικά, όσο πιο ανοιχτός ο αέρας, τόσο λιγότερο πυκνό ατμό θα σου δώσει στο ίδιο στήσιμο. :smile:
Καλό θα είναι να πας από εκεί να δοκιμάσεις.

Σε mod μου φαινεται πως θα μεινω με ενα ταπεινο istick (ΤC40W) προς το παρον, δεν μου αρεσουν νομιζω οι γκουρμουτσες.
Μπορείς να πας σε ένα Pico. Μια χαρά modάκι είναι και μικρούλι.
Αυτό που σου πρότεινα δηλαδή και από την αρχή.

Τιποτε. Πηγα σε εναν ξαδελφο που ειχε αυτους τους δυο, και ενα αλλο (drip τα λενε?)

Dripper.
Κυκλοφορεί και σε phenomenon και για μένα είναι μακράν ο πιο γευσάτος, πιο βολικός και πιο αναλυτικός dripper που υπάρχει στην αγορά (ανεξαρτήτου κόστους).

Βtw, εχει αναγαγει το θεμα σε επιστημη. Μετρησα ισα με 100 διαδορων ειδω μπουκαλακι, διαφορων μεγεθων και γευσευων, εφυγα με ενα goofy's κατι λεμονοταρτες κατι All over her face, και κατι αλλα περιεργα. Γουσταρα :chinese:

Ε, και αυτός στο group θα είναι για να λες Goofy's και Lemon tart. :p
Πως σου φάνηκε το goofys;

Κανόνισε βολτούλα να σου δείξω πως να στήνεις τον phenomenon για να μη σε πάρει από κάτω και να δεις και πως θα πάρεις το καλύτερο από το στήσιμό σου.

Ευχαριστώ Μιχάλη :a0210:

Το απόγευμα θα πάω από τον GUS για δόκιμες, unfollow δεν υπάρχει προς το παρόν (έχω μαζί τον κλώνο - ω τι ντροπή :D )

Για το στήσιμο του, έσιαξα έναν στον ξάδελφο, δείχνει να δουλεύει :D Θα μου τα εξηγήσουν από κοντά κιόλας.

Ο γκουφη μου αρεσε πολυ... Δεν εχω ομως συγκριτικο, μονο ενα "After work" δονιμασα, καλο ηταν και εκεινο
Dripper .... κατάλαβα γιατί χρειάζεται, έφυγα απο την γιάφκα με 7 μπουκαλάκια ... Lemon Tart, Breakfast at Teleos, Muffin man, Monkey snack, Relax, All over her face, έλεος ήμουν σε σπηλιές χρονιά
Σε ποιο γκρουπ εννοεις ειναι ο ξαεφ' ?

Τι παραπανω προσφερει ενα "μοντερνο" mod σε σχεση με το ταπεινο (istick TC40W) που εχω, και με βολευει και το μεγεθος βαρος... Αν βαλεις την γκουρμουτσα στην τσεπη απο κανα σορτσακι χωρις να δεσεις το κορδονι της μεσης, σε ξεβρακωσε το συστημα :firstprize:

Ένα feedback για τα καινούρια υγρά του Αλέξανδρου:

Καλά είναι, αλλά, δεν τρελλάθηκα κιόλας. Όταν κάτι δεν το πιπιλιάζω, θεωρώ πως δεν είναι για μένα. Σίγουρα δεν τα λες άσχημα ή αδιάφορα υγρά πάντως...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Το απόγευμα θα πάω από τον GUS για δόκιμες, unfollow δεν υπάρχει προς το παρόν (έχω μαζί τον κλώνο - ω τι ντροπή :D )

Για το στήσιμο του, έσιαξα έναν στον ξάδελφο, δείχνει να δουλεύει :D Θα μου τα εξηγήσουν από κοντά κιόλας.

Θα πας βρε στον Κώστα με τον κλώνο ανά χείρας; :flipout:
Ντροπή!

Ο γκουφη μου αρεσε πολυ... Δεν εχω ομως συγκριτικο, μονο ενα "After work" δονιμασα, καλο ηταν και εκεινο

After 8 εννοείς;
To Goofy's Juice είναι πιστεύω πιο περίπλοκο σε γεύση και μετά τον μήνα δεν θεωρείται καν καπνικό.
Για αυτό το κάνω μανιωδώς. :p

Dripper .... κατάλαβα γιατί χρειάζεται, έφυγα απο την γιάφκα με 7 μπουκαλάκια ... Lemon Tart, Breakfast at Teleos, Muffin man, Monkey snack, Relax, All over her face, έλεος ήμουν σε σπηλιές χρονιά
Σε ποιο γκρουπ εννοεις ειναι ο ξαεφ' ?

Είναι ένα group στο Facebook, το Vape alchemists.
Εκεί βοηθάμε κόσμο να στήσει υγρά, συνταγές, να κάνει άλλες δικές του, να δώσει ιδέες για συνταγές (έτσι κάθισα π.χ. και έβγαλα υγρό με γεύση μιλφέιγ), κλπ.

Τι παραπανω προσφερει ενα "μοντερνο" mod σε σχεση με το ταπεινο (istick TC40W) που εχω, και με βολευει και το μεγεθος βαρος... Αν βαλεις την γκουρμουτσα στην τσεπη απο κανα σορτσακι χωρις να δεσεις το κορδονι της μεσης, σε ξεβρακωσε το συστημα :firstprize:

Το Pico δεν είναι γκουμούτσα βρε.
Και πρακτικά, είναι καλό να έχεις ένα δεύτερο modάκι για την περίπτωση που ψοφήσει το ένα.
Αλλά δεν πρόκειται να σου προσφέρει κάτι το καταπληκτικό σε σχέση με αυτό που θα σου προσφέρει ένας καλύτερος ατμοποιητής

Καλά είναι, αλλά, δεν τρελλάθηκα κιόλας. Όταν κάτι δεν το πιπιλιάζω, θεωρώ πως δεν είναι για μένα. Σίγουρα δεν τα λες άσχημα ή αδιάφορα υγρά πάντως...

Πότε πρόλαβες βρε και έκανες steeping στο παγωτό και το donuts; :p
Ή πήρες μόνο τα gummy bears;
Εγώ το παγωτάκι το έχω τσακίσει και το donuts το θεωρώ ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά, αν όχι το καλύτερο.
Τα gummy bears είναι για πολλά watt... 60+ και να ντουμανιάζεις τον κόσμο όλο για να ξεχαρμανιάζεις :p

To παγωτό και το Donuts θέλουν παραπάνω.
Το παγωτό τις διπλάσιες, το donut άλλες 5-6 :)
Αλλά τι να σε πω μάναμ; Πέρνα από το σπίτι να σε φτιάξω παγωτάκι της αρεσκείας σου on the fly :flipout:

Θα συμφωνήσω Γιάννη. Είχα μεγάλε προσδοκίες μάλλον από τα καινούργια υγρά του Αλέξανδρου γιαυτό και απογοητεύτηκα. Οκ, τίποτα ιδιαίτερο,τα ατμίζεις αν έχεις ξεμείνει από υγρά άλλα σε καμία περίπτωση δεν θα τα πρότεινα π.χ σε φίλο, βασικά δεν θα τα θυμόμουν καν...
Γενικά πάντως καλύτερα από το lemon bunz που πήρα 3 μπουκαλάκια και τα 2,5 τα άτμισε ο νεροχύτης...(ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το lemon που κολλούσε.. :flipout:).
Τελικά τα πάντα έχουνε να κάνουνε με το προσωπικό γούστο του καθενός. Βλέπω και ακούω πολλούς να πίνουν νερό π.χ στο όνομα του γκουφι και εγώ ειλικρινά (δεν κάνω πλάκα) πέταξα 80ml για να αδειάσω το μπουκάλι να φτιάξω κάτι άλλο.

Ψωνισα τελικως

Ναι Μιχαλη με τον κλωνο στο χερι πηγα :D

Attachments

• 9a53f62250d7243acf54e30025e03149.jpg
    9a53f62250d7243acf54e30025e03149.jpg
    67.2 KB · Views: 84
  • 19f52ab3b373db0dcd37e6182169e0e2.jpg
    19f52ab3b373db0dcd37e6182169e0e2.jpg
    52.1 KB · Views: 83
  • dc59d22376409c32f01cc43929cb6d86.jpg
    dc59d22376409c32f01cc43929cb6d86.jpg
    70.9 KB · Views: 83
:flipout::flipout:

image.png

Γενικά πάντως καλύτερα από το lemon bunz που πήρα 3 μπουκαλάκια και τα 2,5 τα άτμισε ο νεροχύτης...(ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το lemon που κολλούσε.. :flipout:).

Παίζεις σε χαμηλά watt προφανώς. :p

Τελικά τα πάντα έχουνε να κάνουνε με το προσωπικό γούστο του καθενός. Βλέπω και ακούω πολλούς να πίνουν νερό π.χ στο όνομα του γκουφι και εγώ ειλικρινά (δεν κάνω πλάκα) πέταξα 80ml για να αδειάσω το μπουκάλι να φτιάξω κάτι άλλο.

Βρε δεν το έφερνες από εδώ που έχω στάνταρ 200ml να στιπάρουν;
Το άφησες κανένα μήνα ή πήγες να το κάνεις αμέσως;

Ψωνισα τελικως

Ναι Μιχαλη με τον κλωνο στο χερι πηγα :D

Καλοάτμιστος!
Περιμένω εντυπώσεις. :smile:

Ευχαριστω

Να σου πω εντυπωσεις, αλλα καθοτι ο πρωτος μου δεν εχω συγκριτικο με τιποτα....

Πηρα σημερα μπαμπακια συρματα και ενα τετοιο ..

80W-Joyetech-eVic-Primo-Mini-TC-MOD-W_O-Battery_06_fc238d.jpg

& γαια πυρι μειχθητω

Βρε δεν το έφερνες από εδώ που έχω στάνταρ 200ml να στιπάρουν;
Το άφησες κανένα μήνα ή πήγες να το κάνεις αμέσως;

μπορεί και παραπάνω...
κάθε μέρα πήγαινε όλο και πολύ προς κάλτσα μεριά..είναι το υγρό που με έκανε και έστησα ατμοποιητή 3 φορές σε μία μέρα γιατί νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος και έπαιρνα γεύση κάλτσας.. τελικά ήταν το υγρό:flipout: