Όχι βρε, έπρεπε να σε αφήσω να αγοράσεις μπαρούφες σαν τον ψηλό
Για λέγε βρε, τι ατμίζεις που έχεις γεμίσει αρωματάκια;
Εγώ έστησα κάτι τσιχλόφουσκες, ένα καπνικό με καφέ και σοκολάτα και παγωτάκι παρφέ κρέμα με ξηροκάρπια και το χωνάκι μαζί...
Και καμιά 30άρα single
δάσκαλε έχω στήσει ένα κέικ σοκολάτα (με την double ξερς) που γλύφω τα δάχτυλαμ. Εχω στήσει μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ κρέμα φράουλας και ένα μπισκότο λεμόνι με δόσεις βανίλιας που τείνει να γίνει το αγαπημένο μου..
Φυσικά ωριμάζουν 3-4 ζυμοβουτυρογαλακτοκομικά ακόμα...
α...η πιπίλα μου, μπισκότο κανέλας με καμμένη ζάχαρη και κρέμα.. :violent-smiley-030:
Eπειδή μιλάτε για drippers, να αναφέρω τον drop που μόλις απέκτησα. Παίζει φοβερά ακόμα και με μονή αντίσταση (τον έχω τώρα στα 47w με 5 σπείρες σε 3 άρη πυρήνα με alien demon killer) Επίσης έχει γευσάρα και ρυθμίσεις αέρα από σφικτό μέχρι αεράτο.
Το Donut του Tzimisce πάντως, το έφτιαξα. Τωρα θα περιμένω καμιά βδομάδα να δούμε τι λέει. Απο μυρωδιά ειμαι καλυμμένος.
Λέω για λίγη μαρμελάδα βερίκοκο να του προσθέσω αν όλα πάνε καλα.
H Fasttech μας άφησε χρόνους αφού δεν στέλνει πλέον τίποτα στην Ελλάδα.
Να ζήσουμε να την θυμόμαστε.
Δεν τον έχω ακούσει καθόλου αυτόν.
Έχεις δοκιμάσει hadaly ή κάποιον άλλον αντίστοιχο;
Τους dual coil γενικά τους αποφεύγω.
Ντίνο νομίζω ότι οι σπείρες είναι πολύ ανοιχτές και το σπειρωμα γέρνει μονόπατα.
Αλλά για πρώτη προσπάθεια καλά είσαι (την πρώτη φορά έφτιαξα ένα κοκορέτσι, μόνο με σπειρωμα δεν έμοιαζε lol )
Κάθισα και έστησα πρώτη φορά σήμερα. Έφαγα ένα 10λεπτο μαζί με τα βαμπακια
Δεν ξέρω πως το βλέπετε, αλλά δουλεύει![]()
Αληθεια εγω τον εστησα (& πρωτη προσπαθεια)
Ο Κωστας (gus) μου ειπε να βαζω το coil παρακεντρα, να ειναι οι εισαγωγες ακριβως απο κατω.
Τι ειναι η φραση : "2.5άρη πυρήνα σε 26AWG (0,40mm) "
Edit, 28αρι ειναι το συρμα
Το βαμβακι δεν μου πολυ αρεσε, τουλαχιστον οσο αφορα το "τριμαρισμα" του, ειχα ενα ψαλιδακι χαρτοκοπικης (δεν εκοβε καλα).
Σαν ποσοτητα ειναι οκ (νομιζω)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.