E - smoke...

Όχι βρε, έπρεπε να σε αφήσω να αγοράσεις μπαρούφες σαν τον ψηλό :flipout:
Για λέγε βρε, τι ατμίζεις που έχεις γεμίσει αρωματάκια;
Εγώ έστησα κάτι τσιχλόφουσκες, ένα καπνικό με καφέ και σοκολάτα και παγωτάκι παρφέ κρέμα με ξηροκάρπια και το χωνάκι μαζί... :P
Και καμιά 30άρα single

Όχι βρε, έπρεπε να σε αφήσω να αγοράσεις μπαρούφες σαν τον ψηλό :flipout:
Για λέγε βρε, τι ατμίζεις που έχεις γεμίσει αρωματάκια;
Εγώ έστησα κάτι τσιχλόφουσκες, ένα καπνικό με καφέ και σοκολάτα και παγωτάκι παρφέ κρέμα με ξηροκάρπια και το χωνάκι μαζί... :P
Και καμιά 30άρα single

:flipout::flipout:

δάσκαλε έχω στήσει ένα κέικ σοκολάτα (με την double ξερς) που γλύφω τα δάχτυλαμ. Εχω στήσει μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ κρέμα φράουλας και ένα μπισκότο λεμόνι με δόσεις βανίλιας που τείνει να γίνει το αγαπημένο μου..
Φυσικά ωριμάζουν 3-4 ζυμοβουτυρογαλακτοκομικά ακόμα... :flipout:
α...η πιπίλα μου, μπισκότο κανέλας με καμμένη ζάχαρη και κρέμα.. :violent-smiley-030:

Eπειδή μιλάτε για drippers, να αναφέρω τον drop που μόλις απέκτησα. Παίζει φοβερά ακόμα και με μονή αντίσταση (τον έχω τώρα στα 47w με 5 σπείρες σε 3 άρη πυρήνα με alien demon killer) Επίσης έχει γευσάρα και ρυθμίσεις αέρα από σφικτό μέχρι αεράτο.

Το Donut του Tzimisce πάντως, το έφτιαξα. Τωρα θα περιμένω καμιά βδομάδα να δούμε τι λέει. Απο μυρωδιά ειμαι καλυμμένος.
Λέω για λίγη μαρμελάδα βερίκοκο να του προσθέσω αν όλα πάνε καλα.

Re: Απάντηση: E - smoke...

δάσκαλε έχω στήσει ένα κέικ σοκολάτα (με την double ξερς) που γλύφω τα δάχτυλαμ. Εχω στήσει μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ κρέμα φράουλας και ένα μπισκότο λεμόνι με δόσεις βανίλιας που τείνει να γίνει το αγαπημένο μου..
Φυσικά ωριμάζουν 3-4 ζυμοβουτυρογαλακτοκομικά ακόμα... :flipout:
α...η πιπίλα μου, μπισκότο κανέλας με καμμένη ζάχαρη και κρέμα.. :violent-smiley-030:

Ε γράψε και καμία συνταγή ντε!
Για κέικ σοκολάτας πάντως θα δοκίμαζα το Chocolate glazed doughnut της CAP αντί για το Double chocolate της TPA... :p

Eπειδή μιλάτε για drippers, να αναφέρω τον drop που μόλις απέκτησα. Παίζει φοβερά ακόμα και με μονή αντίσταση (τον έχω τώρα στα 47w με 5 σπείρες σε 3 άρη πυρήνα με alien demon killer) Επίσης έχει γευσάρα και ρυθμίσεις αέρα από σφικτό μέχρι αεράτο.

Δεν τον έχω ακούσει καθόλου αυτόν.
Έχεις δοκιμάσει hadaly ή κάποιον άλλον αντίστοιχο;
Τους dual coil γενικά τους αποφεύγω. :smile:

Το Donut του Tzimisce πάντως, το έφτιαξα. Τωρα θα περιμένω καμιά βδομάδα να δούμε τι λέει. Απο μυρωδιά ειμαι καλυμμένος.
Λέω για λίγη μαρμελάδα βερίκοκο να του προσθέσω αν όλα πάνε καλα.

Αν είναι το stone που είχα δώσει με το Joy, καλό είναι να το αφαιρέσεις και αντί για joy να βάλεις Wow στην ίδια αναλογία.
Το WOW παίζει πολύ πιο σωστά με μαρμελάδες, ενώ το joy θα σου φάει όποια κρέμα πας να βάλεις.
Για να κάνεις μαρμελάδα αυτό που θα βάλεις, πρόσθεσε liquid amber στο 0.5% π.χ., αλλιώς θα είναι σαν να έχεις το κανονικό φρούτο μέσα. :smile:

Κάθισα και έστησα πρώτη φορά σήμερα. Έφαγα ένα 10λεπτο μαζί με τα βαμπακια
Δεν ξέρω πως το βλέπετε, αλλά δουλεύει :D

Προέκυψε 1 ohm
5fd014a243ab6a970c50494ba0f1b95c.jpg
da7507c2589785be1e896de9b00ecfed.jpg
6da72c285d3938258973ae85c95bb52b.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ντίνο νομίζω ότι οι σπείρες είναι πολύ ανοιχτές και το σπειρωμα γέρνει μονόπατα.
Αλλά για πρώτη προσπάθεια καλά είσαι (την πρώτη φορά έφτιαξα ένα κοκορέτσι, μόνο με σπειρωμα δεν έμοιαζε lol )

Δεν τον έχω ακούσει καθόλου αυτόν.
Έχεις δοκιμάσει hadaly ή κάποιον άλλον αντίστοιχο;
Τους dual coil γενικά τους αποφεύγω.

Όχι δυστυχώς

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ντίνο νομίζω ότι οι σπείρες είναι πολύ ανοιχτές και το σπειρωμα γέρνει μονόπατα.
Αλλά για πρώτη προσπάθεια καλά είσαι (την πρώτη φορά έφτιαξα ένα κοκορέτσι, μόνο με σπειρωμα δεν έμοιαζε lol )

Αν μονόπαντα εννοείς ότι είναι ποιο κοντα στην μια βίδα από ότι στην άλλη είναι επί τουτοις, οι τρυπες εισαγωγής αέρα δεν είναι ακριβώς στο κεντρο (ανάμεσα των βιδών)

Ναι, τις βλέπω κάπως ανοιχτές...

Κάθισα και έστησα πρώτη φορά σήμερα. Έφαγα ένα 10λεπτο μαζί με τα βαμπακια
Δεν ξέρω πως το βλέπετε, αλλά δουλεύει :D

Πλάκα κάνεις ότι αυτό είναι το πρώτο σου στήσιμο, έτσι; :blink:

Για το που βρίσκονται οι τρύπες, μην σε απασχολεί. Τράβα την στη μέση. Στον phenomenon δεν είναι τυχαίο ότι χτυπάει ο αέρας παράκεντρα την αντίσταση.
2.5άρη πυρήνα σε 26AWG (0,40mm) βλέπω, ε;

Έλα, μεταξύ μας, ποιος σου το έστησε;
Για ρίξε και μία Photo στο βαμβάκωμα...
Βλέπω αρκετές αλλαγές σε αυτή τη version της βάσης.

Αληθεια εγω τον εστησα (& πρωτη προσπαθεια)

Ο Κωστας (gus) μου ειπε να βαζω το coil παρακεντρα, να ειναι οι εισαγωγες ακριβως απο κατω.

Τι ειναι η φραση : "2.5άρη πυρήνα σε 26AWG (0,40mm) "
Edit, 28αρι ειναι το συρμα

Το βαμβακι δεν μου πολυ αρεσε, τουλαχιστον οσο αφορα το "τριμαρισμα" του, ειχα ενα ψαλιδακι χαρτοκοπικης (δεν εκοβε καλα).
Σαν ποσοτητα ειναι οκ (νομιζω)

(δεν εχω φωτο με υγρο)

Attachments

• IMG_20171119_184547.jpg
    IMG_20171119_184547.jpg
    117.6 KB · Views: 59
Αληθεια εγω τον εστησα (& πρωτη προσπαθεια)

Άψογος!

Ο Κωστας (gus) μου ειπε να βαζω το coil παρακεντρα, να ειναι οι εισαγωγες ακριβως απο κατω.

Ο Κώστας είναι θεούλης. Το ξέρεις ότι ούτε ατμίζει ούτε καπνίζει ε; :flipout:

Τι ειναι η φραση : "2.5άρη πυρήνα σε 26AWG (0,40mm) "
Edit, 28αρι ειναι το συρμα

Σε 2mm πυρήνα το έστησες;
Βασικά θα πρέπει να κάνεις τις δοκιμές σου τώρα σε πυρήνες, σπείρες και πάχος σύρματος για να βρεις τη νιρβάνα σου...
Για αυτό μην αγοράσεις πολλά μέτρα από ένα πάχος.

Το βαμβακι δεν μου πολυ αρεσε, τουλαχιστον οσο αφορα το "τριμαρισμα" του, ειχα ενα ψαλιδακι χαρτοκοπικης (δεν εκοβε καλα).
Σαν ποσοτητα ειναι οκ (νομιζω)

Τσίμπα το ψαλιδάκι της γυναίκας σου που έχει για τα νύχια ή κανένα κινέζικο UD. :P
Σαν ποσότητα, παίζει ρόλο το βαμβάκι.
Άλλα φουσκώνουν ελάχιστα, άλλα φουσκώνουν ΠΑΡΑ πολύ (όπως το demon killer muscle που έχουν όλοι για θεό και εμένα μου σπάει τα νεύρα).
Σαν το cotton bacon δεν έχω βρει. Αλλά αυτά είναι γούστα.
Αλλά αφού βρήκες τον βηματισμό σου από τώρα, δεν σε φοβάμαι.

Μιχάλη έτσι ανοιχτές πρέπει να είναι οι σπείρες? Γιατί εγώ ότι βίντεο έχω δει είναι σφιχτές όσο δεν πάει..