E - smoke...

Η VnV είναι η εταιρία που έχει στήσει ο Βασίλης Λαζάρου (VassilisL) με τον Αλέξανδρο Μητσόπουλο (Voodootrol).
Είναι αυτά που έλεγα ότι θα κυκλοφορήσουν.
Θεωρώ καλό υγρό αυτό που δεν χρειάζεται να διαβάσεις τι είναι και το καταλαβαίνεις από το άτμισμα.
Δηλαδή να μου λέει κάποιος ότι αυτό είναι σοκολατόπιτα με ξηρούς καρπούς και βάση από παντεσπάνι και να νοιώθω μόνο τη σοκολάτα, όσο ωραίο και να είναι, δεν το θεωρώ καλό υγρό.
Επίσης δεν με απασχολεί το αν είναι στα γούστα μου.
Το ότι δεν μου αρέσουν οι μέντες δεν σημαίνει ότι αν δοκιμάσω μία καλή μέντα θα πω ότι είναι κακό υγρό.

Με αυτή τη φιλοσοφία λοιπόν, τα VnV είναι πολύ παραπάνω από καλά υγρά.
Τα gummy bears μπορεί να τα έχω για dripping μεν, αλλά είναι gummy bears φράουλας και gummy bears καρπούζι.

Το παγωτό φράουλα είναι ένα κρεμώδες παγωτάκι φράουλας για adv και το bluebery donut είναι απλά εκπληκτικό!

Κοίτα...
Gummy bears έχω και από τα δύο γιατί τα χρησιμοποιώ μόνο για dripping, οπότε προλαβαίνεις...
Το donut δεν υπήρχε περίπτωση να το προλάβεις γιατί πήρα μόνο 30άρι.
Strawberry Ice cream προλαβαίνεις ίσα ίσα γιατί πήρα 30άρι και 120άρι και έχουν μείνει κάπου 30-40ml :flipout:

ΒΤW η Custard που θα βγει το 18 είναι απλά άπαιχτη... :p
Και το καπνικό, πρέπει να είναι το μοναδικό αλμυρό υγρό που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά.
Βασίζεται σε αλμυρούς ξηρούς καρπούς και σου αφήνει στο τέλος μία επίγευση, σαν τον εξωτερικό φλοιό των φιστικιών που σου φέρνουν για τη μπύρα.

Μιχάλη το καινούργιο lemon tart με τα λίγα υλικά το δοκίμασες; Αν ναι πως σου φαίνεται;

Απάντηση: Re: E - smoke...

ΒΤW η Custard που θα βγει το 18 είναι απλά άπαιχτη... :p
Και το καπνικό, πρέπει να είναι το μοναδικό αλμυρό υγρό που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά.
Βασίζεται σε αλμυρούς ξηρούς καρπούς και σου αφήνει στο τέλος μία επίγευση, σαν τον εξωτερικό φλοιό των φιστικιών που σου φέρνουν για τη μπύρα.

Αυτό το αλμυρό πρέπει να γ@μάει

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Μιχάλη το καινούργιο lemon tart με τα λίγα υλικά το δοκίμασες; Αν ναι πως σου φαίνεται;

Όταν δόθηκε η συνταγή το είχα ήδη ωριμασμένο και το δοκίμαζα.
Είναι ότι πιο κοντινό στο Dinner lady έχω ατμίσει.
Και μάλιστα πιο "σωστό" από το dinner lady, μιας και δεν το θεωρώ Lemon Tart όπως δηλώνει αλλά μπισκότο με λεμόνι.
Του Αλέξανδρου είναι πιο Lemon Tart από αυτό.

Αυτό το αλμυρό πρέπει να γ@μάει

Η συνταγή είναι γνωστή, αλλά για να το φτιάξεις πρέπει να παραγγείλεις αρώματα από 4 διαφορετικά μαγαζιά στο internet και ένα φαρμακείο.
Οπότε, το παίρνεις σε one shot και καθαρίζεις δίνοντας κάτι λιγότερο από ότι θα σου στοίχιζαν τα μεταφορικά (χωρίς τα αρώματα).
Δίνει πολύ ανεπαίσθητες νότες καφέ, αλλά κυρίως φουντουκιού, peanut butter και beer nuts μέσα σε καπνική βάση που δεν δίνει καθόλου γλυκάδα, ούτε καν της γλυκερίνης.
Κατά βάση μπορείς να το πεις αλμυρόπικρο υγρό.
Και ναι. Γ@μάει. :p

Να αναφέρω και εγω με την σειρά μου ότι το bluebery donut αξίζει για μόνιμη παρουσία. Αν υποθέσω μάλιστα ότι θα πάρει πάνω του με καμια 15αριά μερες ακόμα ωρίμανση, να φτάσει τις 20.....
Τα υπόλοιπα δεν τα αγγίζω, μπορω να περιμενω 2-3 βδομάδες.
Μπράβο στα παιδιά, να πω την αλήθεια δεν το περίμενα να βγεί κάτι τόσο καλό και με αξιοπρεπέστατη τιμή. Μπράβο τους και πάλι.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Η VnV είναι η εταιρία που έχει στήσει ο Βασίλης Λαζάρου (VassilisL) με τον Αλέξανδρο Μητσόπουλο (Voodootrol).
Είναι αυτά που έλεγα ότι θα κυκλοφορήσουν.

Μιχαλιό μου, μπορεί τα υγρά που έφτιαξαν τα παιδιά να είναι εξαιρετικά, καμία αντίρρηση. Το θέμα όμως, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, είναι ότι έχει γίνει μεγάλο φάουλ στη τιμολόγηση των υγρών. Το μπουκαλάκι για την αραίωση των 30ml κοστίζει 6,90 ευρώ, δηλαδή για να φτιάξεις 120ml χρειάζεσαι τέσσερα μπουκαλάκια, δηλαδή 4 x 6,90 = 27,36 ευρώ. Ενώ αν πάρεις το μπουκαλάκι των 120ml, χρειάζεσαι μόλις 14,90 ευρώ, σχεδόν τα μισά χρήματα δηλαδή.

Τέτοιες τιμές δεν στέκουν κατά την άποψή μου, γιατί προκαλούν τη νοημοσύνη του καταναλωτή. Και δείχνουν τουλάχιστον "υπερβολικό κέρδος", δεν βρίσκω πιο ευγενική έκφραση, :nounder: για το μπουκαλάκι των 30ml.

Γιατί το να ισχυριστεί κάποιος ότι τέσσερα πλαστικά μπουκαλάκια των 30ml κοστίζουν σαν αγορά στον κατασκευαστή κάπου 12 ευρώ παραπάνω από ένα πλαστικό μπουκαλάκι των 120ml, μου φαίνεται τουλάχιστον γελοίο...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Κατ' αρχάς αυτές είναι οι τιμές που πουλάνε τα μαγαζιά και όχι τα παιδιά στα μαγαζιά. Προφανώς και τα μαγαζιά βγάζουν κέρδος.
Επίσης, κάποια πράγματα, είτε μιλάμε για 120ml, είτε για 1, μένουν σχεδόν ίδια στην τιμή.
Η αναλογία π.χ. του μπουκαλιού που είναι chubby gorilla δεν είναι 1/4 στην τιμή, αλλά 1/2.
Η δουλειά και το κόστος εκτύπωσης της ετικέτας είναι 1/1.
Ίσως και στη μικρότερη ετικέτα, ο μακετίστας να ζητήσει και περισσότερα. Δεν το ξέρω, εσύ είσαι πιο αρμόδιος να το γνωρίζεις αυτό.
Μεταφορικά, εργασία για συσκευασία κλπ είναι πάλι 1/1.
Για αυτό σε όλα τα προϊόντα της αγοράς, αν πάρεις μεγαλύτερη συσκευασία η τιμή είναι χαμηλότερη.

Για να το πάρουμε και αντικειμενικά και να αφήσουμε το ίδιο το υγρό στην άκρη που μπορείς να πεις ότι είναι και θέμα γούστου...
Εδώ μιλάμε για υποδειγματική συσκευασία.
Μιλάμε για μπουκάλι chubby gorilla, που άδειο στην αγορά το 30άμελο έχει 1.10 και το 120άμελο 2 .
Για χοντρή πλαστική ετικέτα και όχι τις χάρτινες που φευγει η εκτύπωση στο χέρι σου και σιγά σιγά και η ετικέτα και αφήνει κόλλα στο μπουκάλι.
Δηλαδή, όταν τελειώσει, απλά τραβάς την ετικέτα και σου μένει το μπουκάλι.
Το 120άμελο είναι τόσο στιβαρό που οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα ακόμη και να το ανοίξουν.

Να αναφέρω και εγω με την σειρά μου ότι το bluebery donut αξίζει για μόνιμη παρουσία. Αν υποθέσω μάλιστα ότι θα πάρει πάνω του με καμια 15αριά μερες ακόμα ωρίμανση, να φτάσει τις 20.....
ΙΜΗΟ, το παγωτάκι και το donut δεν τα αγοράζεις σε 30άμελα ούτως ή άλλως. :drool1:

Δε ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ παρήγγειλα τις ζύμες μου για να ολοκληρώσω το aroma collection μου :firstprize:

image.png

image.png

image.png

εχει κανείς ρε παιδιά καμιά ιδέα πως στα κομμάτια να αποθηκεύσω τα αρώματα μου ώστε να μην τρωω πολύ χρόνο στο να βρίσκω αυτό που θέλω?Εχω φτάσει κάπου στα 120 αρώματα και πλέον έχει αρχίσει και δυσκολεύει το πράμα πολύ..

Πήρες φόρα ε; :flipout:
Single να κάνεις γιατί δεν θα ξέρεις τι έχεις και τι να χρησιμοποιήσεις.
Μην βασίζεσαι στο όνομα.
Εγώ χτύπησα κάτι τσάγια, σοκολάτες και λουλουδάκια. :flipout:

Ένας τρόπος για να τα βρίσκεις εύκολα είναι να τα βάλεις αλφαβητικά.
Ως τώρα τα έχω χωρισμένα σε κρέμες, ζύμες, πρόσθετα και φρούτα, αλλά θα τα αλλάξω και εγώ.

Πήρες φόρα ε; :flipout:
Single να κάνεις γιατί δεν θα ξέρεις τι έχεις και τι να χρησιμοποιήσεις.
Μην βασίζεσαι στο όνομα.
Εγώ χτύπησα κάτι τσάγια, σοκολάτες και λουλουδάκια. :flipout:

Ένας τρόπος για να τα βρίσκεις εύκολα είναι να τα βάλεις αλφαβητικά.
Ως τώρα τα έχω χωρισμένα σε κρέμες, ζύμες, πρόσθετα και φρούτα, αλλά θα τα αλλάξω και εγώ.

Δάσκαλε με μύησες στον κόσμο της ζύμης και της κρέμας... :drool1:
τι φταίω εγώ ο κακόμοιρος..
(single εννοείς σε ντρίπερ μόνο του καθένα για δοκιμή ε?)

Ε ναι. Να δεις πόσο δυνατά είναι, τι προφίλ έχουν, με τι θα πηγαίνουν...
Εγώ ήδη σχεδιάζω στο μυαλό μου ένα με τσάι, ιβίσκο, κάρδαμο, γιασεμί και φράουλα ή/και μήλο.

BTW καμία εκπομπή άκουσες;
Τον οδηγό τον διάβασες;
Γιατί δεν σε βλέπω να μπαίνεις στο discord chat που στήνουμε και συνταγές... :eviltongue:

Ε ναι. Να δεις πόσο δυνατά είναι, τι προφίλ έχουν, με τι θα πηγαίνουν...
Εγώ ήδη σχεδιάζω στο μυαλό μου ένα με τσάι, ιβίσκο, κάρδαμο, γιασεμί και φράουλα ή/και μήλο.

BTW καμία εκπομπή άκουσες;
Τον οδηγό τον διάβασες;
Γιατί δεν σε βλέπω να μπαίνεις στο discord chat που στήνουμε και συνταγές... :eviltongue:

μιλάς με γρίφους γέροντα!ΤιντουBTW?ποιον οδηγό?τιντουdiscord chat? :chinscratch:

Καλά το κατάλαβα ότι θαλασσοδέρνεσαι :flipout:

Μέσα στα αρχεία της ομάδας έχει οδηγούς.
Από πολύ βασικά πράγματα μέχρι πολύ advanced.
Κάθε λίγο και λιγάκι γίνονται εκπομπές σε ιντερνετικό ραδιόφωνο, όπου μπορείς να ακούσεις μετά από εδώ.
Και έχει στηθεί και chat για να χαβαλεδιάζουμε αλλά και για να βοηθάει ο ένας τον άλλον.

Καλά το κατάλαβα ότι θαλασσοδέρνεσαι :flipout:

Μέσα στα αρχεία της ομάδας έχει οδηγούς.
Από πολύ βασικά πράγματα μέχρι πολύ advanced.
Κάθε λίγο και λιγάκι γίνονται εκπομπές σε ιντερνετικό ραδιόφωνο, όπου μπορείς να ακούσεις μετά από εδώ.
Και έχει στηθεί και chat για να χαβαλεδιάζουμε αλλά και για να βοηθάει ο ένας τον άλλον.

εγώ γιατί βρίσκω μόνο συνταγές στα αρχεία?? :huh2:

Κατέβασε το XLS που έχω ανεβάσει και θα δεις τα πάντα.
Πες μου ότι δεν το έχεις δει ούτε αυτό! :flipout: