Werewolf
Supreme Member
- 15 January 2010
- 7,211
VnV??:nounder:
Αμεσως εσυ, βγηκε new kid on the block και δεν πηρες μυρωδια. ?
VnV??:nounder:
ΒΤW η Custard που θα βγει το 18 είναι απλά άπαιχτη...
Και το καπνικό, πρέπει να είναι το μοναδικό αλμυρό υγρό που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά.
Βασίζεται σε αλμυρούς ξηρούς καρπούς και σου αφήνει στο τέλος μία επίγευση, σαν τον εξωτερικό φλοιό των φιστικιών που σου φέρνουν για τη μπύρα.
Μιχάλη το καινούργιο lemon tart με τα λίγα υλικά το δοκίμασες; Αν ναι πως σου φαίνεται;
Αυτό το αλμυρό πρέπει να γ@μάει
Η VnV είναι η εταιρία που έχει στήσει ο Βασίλης Λαζάρου (VassilisL) με τον Αλέξανδρο Μητσόπουλο (Voodootrol).
Είναι αυτά που έλεγα ότι θα κυκλοφορήσουν.
ΙΜΗΟ, το παγωτάκι και το donut δεν τα αγοράζεις σε 30άμελα ούτως ή άλλως. :drool1:Να αναφέρω και εγω με την σειρά μου ότι το bluebery donut αξίζει για μόνιμη παρουσία. Αν υποθέσω μάλιστα ότι θα πάρει πάνω του με καμια 15αριά μερες ακόμα ωρίμανση, να φτάσει τις 20.....
Πήρες φόρα ε;
Single να κάνεις γιατί δεν θα ξέρεις τι έχεις και τι να χρησιμοποιήσεις.
Μην βασίζεσαι στο όνομα.
Εγώ χτύπησα κάτι τσάγια, σοκολάτες και λουλουδάκια.
Ένας τρόπος για να τα βρίσκεις εύκολα είναι να τα βάλεις αλφαβητικά.
Ως τώρα τα έχω χωρισμένα σε κρέμες, ζύμες, πρόσθετα και φρούτα, αλλά θα τα αλλάξω και εγώ.
Ε ναι. Να δεις πόσο δυνατά είναι, τι προφίλ έχουν, με τι θα πηγαίνουν...
Εγώ ήδη σχεδιάζω στο μυαλό μου ένα με τσάι, ιβίσκο, κάρδαμο, γιασεμί και φράουλα ή/και μήλο.
BTW καμία εκπομπή άκουσες;
Τον οδηγό τον διάβασες;
Γιατί δεν σε βλέπω να μπαίνεις στο discord chat που στήνουμε και συνταγές... :eviltongue:
Καλά το κατάλαβα ότι θαλασσοδέρνεσαι
Μέσα στα αρχεία της ομάδας έχει οδηγούς.
Από πολύ βασικά πράγματα μέχρι πολύ advanced.
Κάθε λίγο και λιγάκι γίνονται εκπομπές σε ιντερνετικό ραδιόφωνο, όπου μπορείς να ακούσεις μετά από εδώ.
Και έχει στηθεί και chat για να χαβαλεδιάζουμε αλλά και για να βοηθάει ο ένας τον άλλον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.