E - smoke...

Κι αν βρεί κανείς τα γυναικεία pads που χρησιμοποιούν για να αφαιρέσουν το μακιγιάζ (εχει απο 70% ώς 100% καθαρό βαμβάκι αχλωρίνωτα- ανάλογα τι θα αγοράσεις - εμείς φυσικά θέλουμε το 100%) δεν διαφέρει σε τίποτα πχ. απο το Nakamichi... Λίγο προσοχή στο να μην είναι "αρωματισμένα"...Το έχω δοκιμάσει και με τα δύο... :).

εντιτ

και τώρα που είπα Nakamichi... Τα στογγυλά pads είναι οτι πρέπει για να τα βάζεις κάτω απο τα ποδαράκια του ενισχυτή ή του cd player κλπ ωστε να μην βεντουζάρουν με τον καιρό στην επιφάνεια που είναι τοποθετημένα (κόβουν και κάποιους κραδασμούς)... :)))

Re: Απάντηση: E - smoke...

Kάνε μια δοκιμή - βάλε τα 3/4 ή και το μισό σε πάχος του βαμβακιού που έβαλες στην φωτογραφία παραπάνω (ασυμπίεστο πριν το στρίψεις και πριν εμποτιστεί φυσικά). Να είναι τόσο, ωστε με το παραμικρό ανεπαίσθητο τράβηγμα να μετακινείται αριστερα ή δεξιά. Σε μήκος το βλέπω είναι εντάξει. Σε watts επίσης εντάξει (εγώ δουλεύω 15-17.5 W)
Τι αναλογία vg/pg χρησιμοποιείς ?
Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να δικαιολογεί τέτοιο καρβούνιασμα σε μια μέρα...

εντιτ

επίσης (αν και αυτό φαντάζομαι το ξέερεις), πριν την πρώτη χρήση του βαμβακιού, όταν έχεις γεμίσει το τανκ και περιμένεις να επέλθει ισορροπία στον εμποτισμό, ρίξε 3-4 καλές σταγόνες υγρού απο το στόμιο.

εχω δοκιμασει τα παντα..!!
αλλα μαλλον εφταιγε η τροφοδοσια που επαιρνε ο hastur...
τι θελω να πω?
ανεφερα το προβλημα στο http://vaping.gr και πανω στην συζητηση,βγαινει ενα μελος και λεει:

Καλημέρα σας. Ο δικός μου hastur όταν τον βάζω στο mod αλλάζει τα ohm από 0,89 πάει στα 1,20 μετά πάλι πέφτει στα 0,95 και αυτό δεν σταματάει ποτέ ακόμα και όταν είναι το mod σε αναμονή αλλάζουν. Δοκίμασα να βάλω τον serpent mini και μένει σταθερό στα ohm. Τον ατμοποιητη τον καθάρισα είδα αν ακουμπάει το σύρμα στην καμπάνα αλλά τίποτα από αυτά δεν το έφτιαξε. Λετε να είναι προβληματικός?

...και απαντα στον εαυτο του...

Εντάξει το έφτιαξα αν το πάθει κανείς εμένα έφτιαξε με το να ξεβιδωσω την 510 βίδα που έχει ο ατμοποιητης από κάτω και να την πλύνω .

ανοιγω λοιπον την δικια μου την βιδα(οχι αυτην που μου εχει στριψει,του ατμοποιητη εννοω:7SFGSFG:)
και την βρισκω μεσα στο υγρο,οπως και την τρυπιτσα να εχει γινει πισινα..!!
τα καθαρισα και βλεπω οτι παει καλυτερα..
μηπως ηταν εκει η αιτια και δεν μας εδινε σωστα ρευματα..??

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Για να πω την αλήθεια, το scottish roll, μου φαίνεται περισσότερο σαν μετατροπή του τακτοποιημένου μορφοποιημένου βαμβακιου σε αμορφοποίητο. Ποιός ο λόγος να αγοράσεις το τετραγωνισμένο και ισοπαχές και να το κάνεις "έτσι", όταν τό έχεις ήδη "έτσι" στο σακουλάκι που αγοράζεις απο το σουπερ μάρκετ ?

Γιατί πρακτικά δημιουργείς έναν κούφιο σωλήνα με πολλά τριχάκια στο εσωτερικό του φυτιλιού. :smile:
Και τα πολλά τριχάκια δίνουν και καλύτερη τροφοδοσία.
Άσε που είναι πιο χαλαρό το βαμβάκι σου

Re: Απάντηση: E - smoke...

Σε μήκος το βλέπω είναι εντάξει. Σε watts επίσης εντάξει (εγώ δουλεύω 15-17.5 W)
Τι αναλογία vg/pg χρησιμοποιείς ?
συνηθως 50-50,σπανιως 30-70.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να δικαιολογεί τέτοιο καρβούνιασμα σε μια μέρα...

επίσης (αν και αυτό φαντάζομαι το ξέρεις), πριν την πρώτη χρήση του βαμβακιού, όταν έχεις γεμίσει το τανκ και περιμένεις να επέλθει ισορροπία στον εμποτισμό, ρίξε 3-4 καλές σταγόνες υγρού απο το στόμιο.

ποτιζω αντισταση και βαμβακι οταν τον εχω χυμα.
αφου τον εχω κουμπωσει,δεν ξαναριχνω απο το στομιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Γιατί πρακτικά δημιουργείς έναν κούφιο σωλήνα με πολλά τριχάκια στο εσωτερικό του φυτιλιού. :smile:

Θα το δοκιμάσω τότε κι εγώ σε πρώτη ευκαιρία. Την έπιασα την εικόνα και σαν σκέψη φαίνεται καλή- αν και πιστεύω μετά απο μισό τανκ δεν υπάρχει κανάλι με τριχίδια γιατί διογκώνονται τα πάντα προς την κατεύθυνση που τους επιτρέπεται ---> το κέντρο του σωλήνα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

...μηπως ηταν εκει η αιτια και δεν μας εδινε σωστα ρευματα..??

Δεν νομίζω να είναι αυτό - το οποίο νομίζω θα ήταν το χειρότερο - θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να κάνεις καθάρισμα. Αν ήταν το πολύ βαμβάκι λύνεται με... λιγότερο βαμβάκι..

Απάντηση: Re: E - smoke...

Μην σου φανεί λίγο σε πρώτη ματιά... θα διογκωθεί. Στρίψτο όσο χρειάζεται να περάσει η μύτη μέσα απο την αντίσταση - το υπόλοιπο πρέπει να περνάει ελεύθερα (σχεδόν) άστριφτο.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Μην σου φανεί λίγο σε πρώτη ματιά... θα διογκωθεί. Στρίψτο όσο χρειάζεται να περάσει η μύτη μέσα απο την αντίσταση - το υπόλοιπο πρέπει να περνάει ελεύθερα (σχεδόν) άστριφτο.

ok-ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Θα το δοκιμάσω τότε κι εγώ σε πρώτη ευκαιρία. Την έπιασα την εικόνα και σαν σκέψη φαίνεται καλή- αν και πιστεύω μετά απο μισό τανκ δεν υπάρχει κανάλι με τριχίδια γιατί διογκώνονται τα πάντα προς την κατεύθυνση που τους επιτρέπεται ---> το κέντρο του σωλήνα.

Ακριβώς.
Και δεν σφίγγουν την αντίσταση. :)
Βέβαια, δεν πρόκειται να κλείσει τελείως, γιατί π.χ. το cotton bacon δεν φουντώνει τόσο πολύ όσο κάτι muscle.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ακριβώς.
Και δεν σφίγγουν την αντίσταση. :)
Βέβαια, δεν πρόκειται να κλείσει τελείως, γιατί π.χ. το cotton bacon δεν φουντώνει τόσο πολύ όσο κάτι muscle.

Μια χαρά φουσκωμένο το βλέπω...

Chiken_Fresh_Irakleio_Kritis70_merida_kotompeikon.JPG

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Μια χαρά φουσκωμένο το βλέπω...

Ναι, αλλά στη μέση έχει... άλλο!
Να χαθείς να χάνεσαι και θέλω να κρατηθώ βραδιάτικα!
Τρομάρα σου!
Που ο θεός να μου παίρνει κιλά και να τα δίνει σε σένα πολυχρονεμένε μου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Εγγύηση το Scottish roll.
Δεν μου έκανε ποτέ πρόβλημα στην τροφοδοσία με cotton bacon.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ναι, αλλά στη μέση έχει... άλλο!
Να χαθείς να χάνεσαι και θέλω να κρατηθώ βραδιάτικα!
Τρομάρα σου!
Που ο θεός να μου παίρνει κιλά και να τα δίνει σε σένα πολυχρονεμένε μου!

Πόσα κιλά?

50-55 είναι καλά?

Κομμάτια να γίνει...δέχομαι!!

great_pose_by_studiomc-d6xw49t.jpg