Re: Απάντηση: E - smoke...
Μόνο σε αυτή μπορώ να σου απαντήσω...
Είναι ατμοποιητές που έχουν μέσα, παράλληλα, δύο αντιστάσεις.
Έτσι, πρακτικά έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια αντίστασης, ενώ παράλληλα και χαμηλότερη αντίσταση (LR).
Από τη στιγμή που η τάση είναι ίδια, η αντίσταση μικρότερη, το ρεύμα που περνάει από τις αντιστάσεις είναι υψηλότερο, ζεσταίνονται περισσότερο και ατμίζουν περισσότερο υγρό.
Σαν μείον έχουν το ότι καίγονται πολύ ευκολότερα γιατί το φιτίλι πρέπει να δίνει περισσότερη ποσότητα υγρού και αν αποτύχει... κάηκε.
Εσένα σε τρώει το κεφάλι σου να πάω να το δοκιμάσω πάλι βραδιάτικα!
Και μετά να ξαναμπώ στο forum, και να αρχίσω να σιχτιρίζω πάλι! :HTEHETH63:
Ο Ovale που έχω είναι πολύ καλός!
Και παίζω μαζί του εδώ και δύο εβδομάδες περίπου...
Έχω σκοτώσει έναν από δική μου απροσεξία και μετά από πολύ ΣΩΒΕ, οπότε δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει υπό κανονικές συνθήκες!
Αν δεν είναι συμπυκνωμένο ξέχασε το.
Εγώ που του έβαλα μαυροδάφνη, την άτμισε αλλά η γεύση ήταν πολύ απαλή, χωρίς ντουμάνι (εννοείται!) και χωρίς throat hit (φυσικά!).
Μετά από ένα ml παραπατούσα βέβαια... :ADFADF1:
Ερωτήσεις...
1. Τί είναι τα ντουαλ κοιλς;
Μόνο σε αυτή μπορώ να σου απαντήσω...
Είναι ατμοποιητές που έχουν μέσα, παράλληλα, δύο αντιστάσεις.
Έτσι, πρακτικά έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια αντίστασης, ενώ παράλληλα και χαμηλότερη αντίσταση (LR).
Από τη στιγμή που η τάση είναι ίδια, η αντίσταση μικρότερη, το ρεύμα που περνάει από τις αντιστάσεις είναι υψηλότερο, ζεσταίνονται περισσότερο και ατμίζουν περισσότερο υγρό.
Σαν μείον έχουν το ότι καίγονται πολύ ευκολότερα γιατί το φιτίλι πρέπει να δίνει περισσότερη ποσότητα υγρού και αν αποτύχει... κάηκε.
Και τοτε το συνειδητοποιησα. Το τριβεca ειχε παλι αυτη την απιστευτη γευση οπως παλια.
Παρα πολυ ευγευστο λες και ετρωγα ζαχαρουχο γαλα. Ολο το στομα ειχε λιγωθει λεμε.
Και υστερα απο λιγες τζουρες, επηλθε μια τελεια γευση μαλλιου γριας, που ευωδιαζε κι ολας στο χωρο.
Το χτυπημα και το ντουμανι σε κανονικα επιπεδα και ολα ηταν τελεια ισορροπημενα σαν γευση. Παραδεισος.
Εσένα σε τρώει το κεφάλι σου να πάω να το δοκιμάσω πάλι βραδιάτικα!
Και μετά να ξαναμπώ στο forum, και να αρχίσω να σιχτιρίζω πάλι! :HTEHETH63:
Βαδίζω προς το καινούργιο Ego-C, γιά το οποίο μόνο καλά διαβάζω.
Γιά πείτε απόψεις όσοι το έχετε...
Ο Ovale που έχω είναι πολύ καλός!
Και παίζω μαζί του εδώ και δύο εβδομάδες περίπου...
Έχω σκοτώσει έναν από δική μου απροσεξία και μετά από πολύ ΣΩΒΕ, οπότε δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει υπό κανονικές συνθήκες!

Καλα, ας μπορουσαμε να εχουμε ιχνη ζαχαρης μεσα στον ατμοποιητη, και θα εβλεπες τι θα εριχνα μεσα.
Αν δεν είναι συμπυκνωμένο ξέχασε το.
Εγώ που του έβαλα μαυροδάφνη, την άτμισε αλλά η γεύση ήταν πολύ απαλή, χωρίς ντουμάνι (εννοείται!) και χωρίς throat hit (φυσικά!).
Μετά από ένα ml παραπατούσα βέβαια... :ADFADF1: