E - smoke...

Λοιπον για το tips για Ego-W θα εχεις νεα φιλε μου ποιο πανω. Τα βιντεο ειναι ετοιμα το πρωι θα ανεβουν. Πριν κανα 4ωρο παρελαβα και τα 2 νεα υγρα της nobacco RY3 0 mg καπνικο καλο λεμε, και το αλλο ειναι το Energy cow 6 mg γευση Red Bull. Τα εκανα τα 2 σε ενα και με εχουν τρελανει στην γευση.
Τωρα για το elips με την αλλαγη του φυτιλιου και με ανεβασμα τα om μιλαμε για το χτυπημα το ατιμο....
Γιαννη καλοριζικο βρε.
Σε ευχαριστώ Πολύκαρπε, και εύγε γιά τις πατέντες και την επιμονή σου, που έφεραν αποτέλεσμα.

Στα του Ego C τώρα, και εβω το έχω φουντώσει γιά τα καλά, μόνο καλά λόγια έχω να πω, όμως κρατάω μικρό καλάθι, επειδή στην αρχή το ίδιο καλό μου φάνηκε και το Elips.
Ενα επίσης θετικό, εκαι κυρίως ψυχολογικό είναι ότι νοιώθω πως καρατώ τσιγάρο στο στόμα μου,κάτι που με το Elips λόγω σχήματος και επιστομίου ποτέ δεν ένοιωσα.

Προς το παρών ,ούτε ίχνος διαροής, με πολύ καλή γεύση και χτύπημα.
Τα Halo, ήρθαν ξανά εκεί που πρέπει, αφού το καμένο του Elips, τα έκανε μαντάρα!!!

Γιάννη δεν ξέρω πως στα διάλα τα Halo πάνε κι έρχονται,για μένα όμως είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να έχουν σβυστεί τα γράμματα από τις ετικέτες και να μην ξέρεις τι έχουν μέσα.

Γιάννη δεν ξέρω πως στα διάλα τα Halo πάνε κι έρχονται,για μένα όμως είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να έχουν σβυστεί τα γράμματα από τις ετικέτες και να μην ξέρεις τι έχουν μέσα.
Εχεις απόλυτο δίκιο Σωκράτη, και σε εμένα τα γράμματα σε τρία μπουκαλάκια που έχω δοκιμάσει έχεουν σβυστεί.
Πάντως επειδή τελευταία, έχω δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά υγρά προσπαθώντας να ξεφύγω απο τα Halo, δυστυχώς δεν έχω βρεί κάτι καλύτερο, και το κακό είναι ότι εαν τα συνηθήσεις σε καλές παρτίδες...(τι άλο να πώ!!!) δεν βρίσκεις κάτι αντίστοιχο γιά να τα σκαντζάρεις...κακά τα ψέμματα.

ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ χαριζεται το tobacco Nobacco. (20ml / 16mg)
Ειναι αυτο που αγορασα εχτες απογευμα και δεν μου αρεσει. Απο μεσα λειπει περιπου μισο ml.
Οποιος ειναι κοντα Αμπελοκηπους και το θελει pm.

Ενω εκανα παραγγελια τα halo απο τις 27 νοεμβριου, στο usps βλεπω το παρακατω εδω και αρκετες ημερες χωρις αλλαγη.

Your item was processed through our JAMAICA, NY 11430 facility on December 01, 2011 at 12:03 am. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Εχουν παραμεινει εκει, ή το συστημα της usps tracking δεν ενημερωνεται. ?

Ελπίζω να μην πέσει κανείς πάνω στην απεργιούλα των τελωνειακών μέχρι τις 16 Δεκέμβρη.... :lollypop::bike::flute:

Re: Απάντηση: E - smoke...

ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ χαριζεται το tobacco Nobacco. (20ml / 16mg)
Ειναι αυτο που αγορασα εχτες απογευμα και δεν μου αρεσει. Απο μεσα λειπει περιπου μισο ml.
Οποιος ειναι κοντα Αμπελοκηπους και το θελει pm.

Ενω εκανα παραγγελια τα halo απο τις 27 νοεμβριου, στο usps βλεπω το παρακατω εδω και αρκετες ημερες χωρις αλλαγη.

Your item was processed through our JAMAICA, NY 11430 facility on December 01, 2011 at 12:03 am. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Εχουν παραμεινει εκει, ή το συστημα της usps tracking δεν ενημερωνεται. ?

Αν δεν υπάρχουν απεργίες, σε 3-4 μέρες θα είναι σπίτι σου, συνολικά υπολόγισε ~10 ημέρες

Εγω εχω παραγγειλει απο 13/11 και ακομα περιμενω.
Μου ειπαν να τους ειδοποιησω αν εχει παει 9/12 και δεν εχουν ερθει.
μπορει να ειναι οικονομικά απο έξω, αλλα δεν νομιζω να μπω ξανα στον κοπο να παραγγειλω αν θελει τοσες μερες

ρε παιδιά να πω και εγώ μια χαζομάρα που δοκιμάζω τώρα (πλάκα έχει!);

έχετε δοκιμάσει να ατμίσετε...

Νεράκι?
c030.gif
:flipout: :flipout:

(περισσότερο είπα μπας και ψιλό καθάριζε ο ατμοποιητής & η αμπούλα από το τιραμίσου που άτμιζα πριν)

Ελπίζω να μην πέσει κανείς πάνω στην απεργιούλα των τελωνειακών μέχρι τις 16 Δεκέμβρη.... :lollypop::bike::flute:

:frown1: :frown1: :frown1: :frown1: :frown1:

Δεν ήξερα για απεργίες... έχω 2 εβδομάδες που έχω παραγγείλει από Αμέρικα και δεν έχουν εμφανιστεί... και υγρό --» ΤΕΛΟΣ! :bang:

παιδες. τα tribecoμπουκαλα ειναι στα χερια μου. Βρηκα την ειδοποιηση των ελτα με ημ/νια 5/12, προφανως ειχαν ξεχασει τα φερουν την ειδοποιηση. :Banane0:

Αυτο που με παρεξενεψε, ειναι οτι ενω πληρωσα 108 ευρω, το κουτι πανω αναφερει 50 δολλαρια (συνολο 65 ? κατι τετοιο) Αυτο το εκαναν λογω τελωνειου, ή και στο Αμερικα ειναι λαμογια φοροφυγαδες οπως Ελλαδα. ?

Παρακατω θα σας πω (απο οτι λενε ) ποια ειναι η σωστη ωριμανη για τα halo και γενικα για υγρα που χρειαζονται ωριμανση.

1) Ανοιγουμε το μπουκαλι, αφαιρουμε τελειως το πωμα και το αποθηκευουμε σε δροσερο και σκοτεινο μερος για 24 ωρες.

2) Υστερα απο 24 ωρες κλεινουμε το μπουκαλι, ανακινουμε τη φιαλη για 30 δευτερολεπτα.

3) αποθηκευουμε κλειστο το μπουκαλι οπως πριν (δροσια,σκοταδι) για μια εβδομαδα.

4) Εχει γινει αναφορα οτι και υστερα απο μια εβδομαδα το υγρο συνεχιζει να αλλαζει χρωμα, ωστοσω οσο περνα ο καιρος, χανεται (εξατμιζεται ?) μερος της νικοτινης.

Δηλαδη μεχρι τωρα ανοιγαμε τα μπουκαλια για 24 ωρες, αλλα περιμεναμε υστερα αμεσα την σωστη γευση. Τωρα διαβαζω οτι θελει μια εβδομαδα ωριμανση.

Last edited:
Edit: συγνωμη, ετσι οπως το διατυπωσα πιο πανω, ηταν σαν να ελεγα οτι η προτεινομενη ωριμανση ειναι απο τη halo.
Η παραπανω αποψη ειναι απο καποιο τυπο στο youtube που υποτιθεται εχει κανει δοκιμες ωριμανσης.

Το θεμα εχει συζητηθει εδω: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1715.0.html

.

Έχει δοκιμάσει κανένας να καθαρίσει τον ατμοποιητή του ego-t με τον τρόπο του βίντεο ??

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν ξερω αν η αντισταση εσωτερικα ειναι οπως των επισκευασιμων (π.χ. Α2) δηλαδη με δευτερο φυτιλι μεσα σε σπειρωμα αντιστασης, ή απλα το φυτιλι του τανκ ακουμπαει επανω σε μια κεραμικη αντισταση.

Αλλα ακομη και αν μιλαμε για μια κεραμικη αντισταση οπου το φυτιλι απλα την ακουμπα, εκει γινεται η ζημια. Το φυτιλι δηλαδη καιγεται και κοκαλωνει στο σημειο επαφης με την αντισταση με αποτελεσμα να μην μπορει να μουσκευει σωστα.

Αν φτασουμε να τραβαμε εξω το φυτιλι του τανκ, ισως καλο θα ηταν και οινοπνευμα επανω του εκτος απο νερο, ή ακομη καλυτερα αντικατασταση με νεο φυτιλι.

Αν τελος μεσα ο ατμοποιητης εχει αντισταση σε σπειρωμα με δευτερο φυτιλι μεσα του, το dry burn, απλα θα καψει το δευτερο φυτιλι χειροτερα, να μην μιλησω βεβαια για το νερο της βρυσης που θα πεσει επανω του οτι θα τσακισει το σπειρωμα.

Η λογικη βεβαια λεει οτι ο ατμο δεν θα δουλευε καθολου υστερα απο αυτο, οποτε μαλλον οι ego-t εχουν απλα ενα φυτιλι απο το τανκ μεχρι μια κεραμικη αντισταση. Σε αυτη την περιπτωση θα ελεγα οτι αν καποιος βρει νεο φυτιλι, μπορει και απλα να το αλλαζει. (μιας και οπως ειπα, αν καει και κοκαλωσει στην ακρη του δεν τροφοδοτει σωστα την αντισταση)

Όταν ο FDA δεν μπορεί να βρει στοιχεία για να το απαγορεύσει, που το κυνηγάει εδώ και χρόνια, αυτός βρήκε αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του...
Μπορούμε να βρούμε κάπου αυτή τη μελέτη;

Re: Απάντηση: E - smoke...

.

Έχει δοκιμάσει κανένας να καθαρίσει τον ατμοποιητή του ego-t με τον τρόπο του βίντεο ??

Κάθε φορά που βγάζει καμένο.
Και όντως ισχύει το "Good as new" που λέει στο τέλος. :smile:
Βέβαια, εγώ βγάζω το φιτίλι με κυρτό κατσαβίδι και το βάζω με τη βοήθεια ενός tank.

O κος Μπεχρακης, μιλα, μιλα, αλλα δεν δινει στοιχεια για ερευνες, δεν δινει αποτελεσματα ερευνων κλπ. Εγω προσωπικα δεν βρισκω καμια ερευνα με νουμερα και δεν ξερω σε πια ερευνα αναφερεται.

Παρακατω δινω μια ερευνα που εγινε για τα ηλεκτρονικα τσιγαρα και των πτητικων ενωσεων/αιωρουμενων σωματιδιων.

Η πηγη του κειμενου ειναι απο το http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,416.0.html και το εκανα copy/paste.

Έρευνες για την ελευθέρωση πτητικών οργανικών ενώσεων και αιωρούμενωνσωματιδίων κατά το άτμισμα ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου σε ένα θάλαμο.

Στις27/08/2008 στους χώρους του Ινστιτούτου Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Φράιμπουργκ εκπονήθηκε για λογαριασμό της εταιρίας ΕCigo μια πρώτη πιλοτική μελέτη για το συγκεκριμένο θέμα.

Όλες οι προϋποθέσεις όπως το μέγεθος τουθαλάμου, η θερμοκρασία του χώρου, οι μέθοδοι μετρήσεως, τα χρησιμοποιούμενα όργανα και συσκευές είναι σε γνώση μου, δεν θα τις αναφέρω ωστόσο στο συγκεκριμένο άρθρο.

Χρησιμοποιήθηκαν υγρά με ποσότητες νικοτίνης Null, Low, Medium και High.
Για την σύγκριση καπνίστηκε και ένα τσιγάρο σε ακριβώς τις ίδιες συνθήκες.

Ο κάθε κύκλος αποτελούνταν από 10 δευτερόλεπτα άτμισμα ή κάπνισμα(συμπεριλαμβάνεται η εισπνοή, η διατήρηση στον πνεύμονα και η εκπνοή) και 30 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Αυτό έγινε συνολικά 10 λεπτά.

Την περίληψη των αποτελεσμάτων θα την αποτυπώσω με δικά μου λόγια, γιατί δεν έχω την άδεια να δημοσιεύσω το πρωτότυπο.

Συνολική συγκέντρωση οργανικών ενώσεων:

Ηλεκτρονικό τσιγάρο με υγρό high: 6.000 μg / m3

Κανονικό τσιγάρο: 10.000 μg / m3

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σχήμα των καμπυλών.
Στο ηλεκτρονικό τσιγάρο έπεσε σχεδόν αμέσως με το τέλος του ατμίσματος πρακτικά στο μηδέν, ενώ κατά το κανονικό τσιγάρο η συγκέντρωση οργανικών ενώσεων με το πέρας 15 λεπτών βρισκόταν στα 7.000 μg / m3.
Η περαιτέρω πορεία δυστυχώς δεν αποτυπώνεται στα διαγράμματα του πρωτοκόλλου μετρήσεως.

Συγκέντρωση σωματιδίων (αιωρούμενα σωματίδια)

Ηλεκτρονικό τσιγάρο με υγρό high:
περίπου 300.000 σωματίδια > 0.3μm/liter
Σωματίδια > 0.4 μm σχεδόν μηδέν
Άλλων μεγεθών δεν υπήρχαν

Καπνός κανονικού τσιγάρου:
Πάνω από 5 εκατομμύρια σωματίδια > 0.3μm/Liter
Πάνω από 5 εκατομμύρια σωματίδια > 0.4μm/Liter
Πάνω από 5 εκατομμύρια σωματίδια > 0.5μm/Liter
Περίπου 4.5 εκατομμύρια σωματίδια > 0.65μm/Liter
Περίπου 2 εκατομμύρια σωματίδια > 0.65μm/Liter
Σωματίδια > 1.0 μm/Liter σχεδόν μηδέν

Και εδώ είχαμε την ίδια συμπεριφορά στο χρόνο όπως και προηγουμένως.
Ενώ με το τέλος του ατμίσματος η συγκέντρωση έπεσε άμεσα στο γραμμή μηδέν του διαγράμματος, η ατμοσφαιρική ρύπανση από το κανονικό τσιγάρο με το πέρας μισής ώρας βρισκόταν σχεδόν στα 2 εκατομμύρια σωματίδια ανά λίτρο, μία ώρα αργότερα στα 300.000 σωματίδια και 2 ώρες αργότερα στα200.000 σωματίδια.

Ένα τελικό συμπέρασμα δεν συμπεριλαμβάνονταν στην έρευνα και δεν θα δώσω ούτε και εγώ την προσωπική μου ερμηνεία,αλλά νομίζω ότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Επεξηγηματικά αναφέρω ότι οι συγκεκριμένες οργανικές ενώσεις είναι μόνο αέριες ή σε μορφή ατμού.
Η προπυλενογλυκόλη είναι μια οργανική ένωση και τα υγρά των ηλεκτρονικών την εμπεριέχουν σε ποσοστά πάνω του 80%.
Για τις οργανικές ενώσεις που εμπεριέχονται στο κανονικό τσιγάρο δείτε εδώ (wikipedia στα γερμανικά): http://de.wikipedia.org/wiki/Tabakrauch#Organische_Verbindungen

Ειχα ξανα ακουσει τον κο Μπεχρακη να κανει λογω για τις επικινδυνες νιτροσαμινες οπου τελικα ειναι 8 εναντι των 11190 στο ΚΤ.
Τωρα μας λεει οτι ειναι καλυτερα να εισπνεουμε καθαρο αερα απο τα λειβαδια του αγρου, παρα απο το ΗΤ.

Δεν μας λεει ομως οτι στο ΗΤ τα σωματιδια ειναι 300.000 και στο ΚΤ ειναι στα 5.000.000.
Εχω αρχισει να αηδιαζω με αυτες τις μισες αληθειες.

Καλα, δεν καταλαβαινουν οτι το ΗΤ το αρχιζουν συνηθως η ηδη χρηστες ΚΤ, οποτε στην ουσια μειωνουν τα ασχημα. ?
Το οτι δεν γινεται λοιπον καθολου αναφορα του πλεονεκτηματος του ΗΤ εναντι του ΚΤ, αυτο και μονο εμενα μου λεει πολλα για τον εν λογω κυριο. (Αραγε γιατι στην πιατσα τον λενε φιλοαμερικανο οπως εχω ακουσει ?)

Εν κατακλειδι, καθε αναφορα για τις επιβλαβεις επιπτωσεις του ΗΤ (νικοτινη, αιωρουμενα σωματιδια) γινεται με την προυποθεση οτι ΔΕΝ ειμαστε καπνιστες, και οτι αρχιζουμε να εχουμε επιπτωσεις (οσες ειναι αυτες) με το ΗΤ.

Κανεις ομως δεν λεει ομως εστω και σε μια εκπομπη, οτι το ΗΤ υπερτερει χαοτικα σε σχεση με το ΚΤ.
Κατα τα αλλα δεν θελουν να τρομοκρατησουν, αλλα να ενημερωσουν για την υγεια μας.

Ας τους πει ομως καποιος να κανουν και μια εκπομπη για τους ΗΔΗ καπνιστες, και να τους πουν: το ΗΤ ειναι λιγοτερο επιβλαβες απο το ΚΤ, τοτε θα πειστω οτι οι εκπομπες αυτες εχουν στοχο την ενημερωση για την υγεια μου.

Εως τοτε, οποιαδηποτε καπνοβιομηχανια δεν ξαναπαιρνει φραγκο απο εμενα.

Last edited:
Και επειδη ο κος Μπεχρακης εκανε λογω για δημοσιευση στο chest, εκανα μια προχειρη αναζητηση στα αρθρα του.
Δεν βρισκω πουθενα αρθρο για το ΗΤ. μονο 88 αρθρα για το καπνισμα. Αν καποιος θελει να ψαξει ενδελεχως ας κοιταξει παρακατω στα link.

Το πρωτο link ειναι στα αγγλικα και το δευτερο ειναι μεταγλωτισμενο απο google στα Ελληνικα.

http://chestjournal.chestpubs.org/content/131/5/1557.full

http://translate.googleusercontent....7.full&usg=ALkJrhi9zaAd5Z_1QR2CKxFa9b4kP_DR5g

Επιτελους, ενας δημοσιογραφος της πλακας δεν βρισκεται να ρωτησει τον Μπεχρακη ΠΟΥ ειναι οι δημοσιευσεις για το ηλεκτρονικο καπνισμα που αναφερεται. ?
Τα ιδια ελεγε και για την νικοτινη του ΗΤ. Οτι ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ το ΗΤ γιατι περιεχει νικοτινη.

Ελεος....:rifle: