E - smoke...

Γιατί πολλοί ψάχνουν για μηχανικά mods? Απ'οτι έχω καταλάβει, υποδοχή μπαταρίας και ένας on-off διακόπτης είναι... Αθάνατα μεν, αλλά κουτσουρεμένα δε... Χωρίς βολτ-βατ-ωμ ρυθμίσεις πως κανονίζεις τι τζούρα θα πάρεισ ?

Στήνοντας τον ατμοποιητή όπως θέλεις, το μηχανικό έχει το γλυκό dc ρεύμα....

Δοκίμασα πέρυσι τα nobacco τα στυλό, αλλά δεν μου βγήκε. Στο τέλος με έπιασε το στομάχι μου.
Αυτό το set πως φαίνεται, για να δοκιμάσω πάλι?
Μπαταρία Isteel 30 w,
Ατμοποιητής aspire nautilus Mini,
Φυτίλι 1.8 bvc

Re: Απάντηση: E - smoke...

Δοκίμασα πέρυσι τα nobacco τα στυλό, αλλά δεν μου βγήκε. Στο τέλος με έπιασε το στομάχι μου.

Όταν σου φέρνει καούρες ή σε πιάνει το στομάχι σου σημαίνει ότι έχεις πάρει πολύ νικοτίνη.
Χαμηλώνεις την περιεκτικότητα σε νικοτίνη ή του συμπεριφέρεσαι σαν τσιγάρο και ρουφάς μόνο όταν νιώθεις ότι θέλεις να καπνίσεις.
Το Sweet Prudence που το έχω κάνει πιπίλα το πήρα 6άρι. :p

Αυτό το set πως φαίνεται, για να δοκιμάσω πάλι?
Μπαταρία Isteel 30 w,
Ατμοποιητής aspire nautilus Mini,
Φυτίλι 1.8 bvc

High end καταστάσεις! :smile:

Ναι με το ΗΤ έχασα τον έλεγχο. Δεν μέτραγα τσιγάρα και έπαιρνα μαζεμένη νικοτίνη ημερών σε μερικές ώρες. Θα προσπαθήσω πάλι. Είναι καλό δηλαδή το σετ? Να το αγοράσω? Γύρω στα 80 Ευρώ μου είπανε.

Μια χαρά είναι.
Αν και εγώ επειδή παίζω με 3 υγρά προτιμώ να έχω 3 μικρούς ατμοποιητές με το δικό τους υγρό ο καθένας μέσα.
Με 2 aspire και έναν gladius είμαι μια χαρά.
Ούτε να καθαρίζω για να αλλάξω υγρό ούτε τίποτα...

Πολλές επιλογές. Ούτε ηχεία να ήταν!
Με τι σειρα θα αγόραζες ατμοποιητή από τους nautilus, aspire, gladious.
Μάλλον θα πάρω δύο. Για μπαταρία μάλλον είμαι οκ.

Ε, ο nautilus είναι από τους ατμοποιητές που αγοράζεις με τη φιλοσοφία να συνεχίσεις το άτμισμα.
Αν καταλήξεις να χαλάσεις 500 και 1000 για το άτμισμα δεν σου πάει να το σταματήσεις.

Ο Gladius απλά έχει ρυθμιζόμενη τζούρα.
Αν σου αρέσει αεράτη τότε ναι, αξίζει.
Αλλά θα πρέπει να δίνεις και volt γιατί αλλιώς θα καπνίζεις το φιτίλι!

Εγώ πάντως θέλω να ασχοληθώ με το άτμισμα, περισσότερο για τους δύσκολους χώρους, για κάποιες ώρες που τον χειμώνα το ντουμανιάζω εδώ στο pc, κλπ... Αν φυσικά καταφέρω να ελαττώσω το τσιγάρο τις υπόλοιπες ώρες για χάρη του ατμίσματος, ακόμα καλύτερα... Δηλαδή σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι κάτι που θα το βαρεθώ σε 1 εβδομάδα...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ε, ο nautilus είναι από τους ατμοποιητές που αγοράζεις με τη φιλοσοφία να συνεχίσεις το άτμισμα.
Αν καταλήξεις να χαλάσεις 500 και 1000 για το άτμισμα δεν σου πάει να το σταματήσεις.

Ο Gladius απλά έχει ρυθμιζόμενη τζούρα.
Αν σου αρέσει αεράτη τότε ναι, αξίζει.
Αλλά θα πρέπει να δίνεις και volt γιατί αλλιώς θα καπνίζεις το φιτίλι!
Πολλές επιλογές!
Πλάκα πλάκα, σε τσιγάρα, καπνούς, χαρτάκια, φιλτράκια το 500αρι το δίνω σε 3 μήνες κι έχω σαν μπόνους λαχάνιασμα στις σκάλες και πρωινό βήχα.
Πάω αύριο για ψώνια. Το μπούχτισα.
Nautilous (αν είναι ρυθμιζόμενης τζούρας) + gladious για το σπίτι.
Για juice τι είναι εύκολο?

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Εγώ πάντως θέλω να ασχοληθώ με το άτμισμα, περισσότερο για τους δύσκολους χώρους, για κάποιες ώρες που τον χειμώνα το ντουμανιάζω εδώ στο pc, κλπ... Αν φυσικά καταφέρω να ελαττώσω το τσιγάρο τις υπόλοιπες ώρες για χάρη του ατμίσματος, ακόμα καλύτερα... Δηλαδή σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι κάτι που θα το βαρεθώ σε 1 εβδομάδα...

Όταν θα σε καλύπτει και δεν θα χρειάζεσαι τσιγάρο δεν θα έχεις λόγο και να το ανάψεις.
Προσπάθησε να αντέξεις 3 ημέρες και μετά δεν θα σου αρέσει το τσιγάρο ούτως η άλλος.

Για juice τι είναι εύκολο?

Πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και δοκιμάζεις.
Εγώ έχω ένα καπνικό για τον καφέ ή το ποτό μου + κάποια άλλα για το χουζούρι.
Ένα virginia, american blend, maxboro, ότι σου κάτσει σε καπνικό (μη σου κάτσει μόνο κανένα Halo ή Halcyon γιατί είναι ακριβά :p ).
Και για το χουζούρι αυτή την εποχή έχω τα μηλαράκια της Liqua και το Sweet Prudence της Halcyon (με κατέστρεψε ο Ρέμπελος! ).

Αυτά για το χουζούρι πάρε τα πιο χαμηλά σε νικοτίνη γιατί θα σε πιάσει το στομάχι σου αν σου αρέσουν πολύ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Όταν θα σε καλύπτει και δεν θα χρειάζεσαι τσιγάρο δεν θα έχεις λόγο και να το ανάψεις.
Προσπάθησε να αντέξεις 3 ημέρες και μετά δεν θα σου αρέσει το τσιγάρο ούτως η άλλος.

Πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και δοκιμάζεις.
Εγώ έχω ένα καπνικό για τον καφέ ή το ποτό μου + κάποια άλλα για το χουζούρι.
Ένα virginia, american blend, maxboro, ότι σου κάτσει σε καπνικό (μη σου κάτσει μόνο κανένα Halo ή Halcyon γιατί είναι ακριβά :p ).
Και για το χουζούρι αυτή την εποχή έχω τα μηλαράκια της Liqua και το Sweet Prudence της Halcyon (με κατέστρεψε ο Ρέμπελος! ).

Αυτά για το χουζούρι πάρε τα πιο χαμηλά σε νικοτίνη γιατί θα σε πιάσει το στομάχι σου αν σου αρέσουν πολύ.

Εγώ βρε σε κατέστρεψα? Δυο μέρες τώρα έχω κάνει πιπιλα τα μηλαράκια της liqua που μου έδωσες και δοκιμασα.
Την επόμενη φορά θα σου δώσω να δοκιμάσεις κανένα five pawns ή κανένα Thenancara για να δεις τι θα πει καταστροφή. 1 το ml.

Tα five paws δεν ενδεικνυονται για νεους στο ατμισμα παντως γιατι αν θυμαμαι καλα κανενα δεν ειναι καπνικο,ειχα δοκιμασει το grandmaster μονο και δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα αντιθετως ενθουσιαστικα με τα Alien Visions (και αυτα δεν ειναι καπνικα) ιδως το Βobas bounty gorilla juice,πολυ ξεκαθαρες και εντονες γευσεις...

Ωχ... Και περνάω κάθε μέρα έξω από το atmosfaira!
Τόσο καλά είναι αυτά;
Τα μηλαράκια είναι φτηνά.
Τα κάνεις πιπίλα εύκολα.

Είναι ρε παιδί μου κάποια υγρά που είναι για να τα χώνεις σε νεφελοποιητή και να τα αναπνέεις αντί να τα ατμίζεις! :flipout:

OK... Παρήγγειλα
Istick 50αρι
και 2 επισκευάσιμους ατμποιητές τον Subtank mini και τον Lemo τον κανονικό.
Σύρμα Kanthal A1, βαμβάκι θα χρησιμοποιώ αυτό που έχουν για demakeup οι γυναίκες.
Yγρα DIY... Σε πρώτη φάση, βάσεις και αρώματα Holy Juice (virginia, siver american και μήλο) και RY4 απο μιά άλλη.

Eντυπώσεις και απορίες, μόλις τα παραλάβω.
Καλή μου τύχη... :)))

Όλα απο Ελλάδα.
Το φτηνότερο Istick το βρήκα 72 Ε στο Dotshop (κομπλέ με φορτιστή, καλώδιο usb και eGo αντάπτορα - γιατί υπάρχει και έκδοση χωρίς αυτά αν δεν τα χρειάζεται κανείς) και δωρεαν μεταφορικά. Θα δώσω 2.5Ε επιπλέον γιατι θα πληρώσω με αντικαταβολή Ελτα κούριερ (μαζί με το subtank, κάτι σύρματα κλπ).
http://www.dotshop.gr/istick-50w-kit.html

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στο ebay, το φτηνότερο που βρήκα μαζί με τα μεταφορικά ήταν στα 68 Ε, αλλά σίγουρα θα μπορεί να βρεθεί κάπου φτηνότερα.

Εκει που το παράκανα, είναι στα υγρά...
Θα ξεκινήσω με 18mg νικοτίνη.
Πήρα λοιπόν 1 μπουκαλάκι 100ml 72αρα και 3 μπουκαλάκια μηδενική. Δηλαδή 400ml 18ara οταν τα ανακατέψω. Κόστος βάσεων 44Ε.
(2vpg, 1vg, 1pg)

επισκευασιμους και diy υγρα πρωτη παραγγελια?μαλλον ησουν πρωην ατμιστης,το γνωριζεις οτι το 50αρι δεν αλλαζει η μπαταρια απο τον χρηστη για ηθελες κατι τετοιο αν θυμαμαι..εαν εισαι νεος και ξεκινας με επισκευασιμους και υγρα diy σε κοβω να το σταματας σε μια μερα το ατμισμα εαν το ξεκινησεις ποτε..
και εξηγουμαι για να στησεις σωστη αντισταση (αν δεν εχεις πειρα,καταρχην πας σε επισκευασιμο ευκολοστητο οπως οι καουφουνηδες οι οποιοι θεωρουνται και κορυφη,μετα μεχρι να πετυχεις σωστο στησιμο θα σου χυνονται υγρα, θα παιρνεις καμμενο,θα χεις διαρροες,
μετα στα υγρα θελει σωστη αναδευση,θελει ωριμανση,θελει προσοχη στην νικοτινη που ειναι δηλητηριο και αποροφαται αμεσα απο το δερμα,πρεπει να δοκιμαζεις συνεχεια και μπορει να σου βγουν υγρα ποδαριλα,αυτα τα κανεις μετα εφοσον εχεις μερακι και εχεις παρατησει ηδη το κανονικο τσιγαρο,αν σου μπουν τετοιοι μπελαδες απο τωρα,σωθηκες

Last edited:
O subtank παίρνει κι έτοιμες αντιστάσεις :))) Eρχεται με 2 απο αυτές στα 1.2 (νομίζω) και 0.5 ohm
M'αυτες θα ξεκινήσω.
Είδα και τον τρελάρα στο youtube που έπιδιόρθωνε και τις μαμισιες τις αντιστάσεις... Πιάνουν τα χέρια μου σε τέτοια πράγματα :)
Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα έπρεπε να περά σω στις επισκευάσιμες... 3-5 ευρώ ανα αντίσταση είναι πολλά...
Ψυχολογικά είμαι προετοιμασμένος για πολλές δυσκολίες...

Το istick εχει και αντάπτορα για ego... Για πες μου ενα φτηνό atomizer που μπαίνει επάνω κι έχει οικονομικές έτοιμες αντιστάσεις - να το έχω υπόψιν μου.

Last edited: