Στήνοντας τον ατμοποιητή όπως θέλεις, το μηχανικό έχει το γλυκό dc ρεύμα....
Δοκίμασα πέρυσι τα nobacco τα στυλό, αλλά δεν μου βγήκε. Στο τέλος με έπιασε το στομάχι μου.
Αυτό το set πως φαίνεται, για να δοκιμάσω πάλι?
Μπαταρία Isteel 30 w,
Ατμοποιητής aspire nautilus Mini,
Φυτίλι 1.8 bvc
Πολλές επιλογές!Ε, ο nautilus είναι από τους ατμοποιητές που αγοράζεις με τη φιλοσοφία να συνεχίσεις το άτμισμα.
Αν καταλήξεις να χαλάσεις 500 και 1000 για το άτμισμα δεν σου πάει να το σταματήσεις.
Ο Gladius απλά έχει ρυθμιζόμενη τζούρα.
Αν σου αρέσει αεράτη τότε ναι, αξίζει.
Αλλά θα πρέπει να δίνεις και volt γιατί αλλιώς θα καπνίζεις το φιτίλι!
Εγώ πάντως θέλω να ασχοληθώ με το άτμισμα, περισσότερο για τους δύσκολους χώρους, για κάποιες ώρες που τον χειμώνα το ντουμανιάζω εδώ στο pc, κλπ... Αν φυσικά καταφέρω να ελαττώσω το τσιγάρο τις υπόλοιπες ώρες για χάρη του ατμίσματος, ακόμα καλύτερα... Δηλαδή σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι κάτι που θα το βαρεθώ σε 1 εβδομάδα...
Για juice τι είναι εύκολο?
Όταν θα σε καλύπτει και δεν θα χρειάζεσαι τσιγάρο δεν θα έχεις λόγο και να το ανάψεις.
Προσπάθησε να αντέξεις 3 ημέρες και μετά δεν θα σου αρέσει το τσιγάρο ούτως η άλλος.
Πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και δοκιμάζεις.
Εγώ έχω ένα καπνικό για τον καφέ ή το ποτό μου + κάποια άλλα για το χουζούρι.
Ένα virginia, american blend, maxboro, ότι σου κάτσει σε καπνικό (μη σου κάτσει μόνο κανένα Halo ή Halcyon γιατί είναι ακριβά).
Και για το χουζούρι αυτή την εποχή έχω τα μηλαράκια της Liqua και το Sweet Prudence της Halcyon (με κατέστρεψε ο Ρέμπελος! ).
Αυτά για το χουζούρι πάρε τα πιο χαμηλά σε νικοτίνη γιατί θα σε πιάσει το στομάχι σου αν σου αρέσουν πολύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.