E - smoke...

νωριζω μονο το vivi nova πολυ φθηνο σε ego το οποιο ομως δεν το συντιστω,γιατι με λιγα χρηματα πιο πανω παιρνεις πολυ ανωτερη γευση χτυπημα και πιο γερες αντιστασεις,π.χ το delta 16 που εχω,κανει γυρω στα 16 ευρω και οι διπλες αντιστασεις του 3 ευρω,με εκπτωση που εχει μονιμως για μελη ατμιστικου φορουμ,με 3 αντιστασεις βγαζω μηνα,απο τους καλυτερους επισκευασιμους που κυκλοφορουν με τιμη χωμα..ss kai pyrex γυαλι...σημερα μου ρθε απο Κινα καουφουνης κλωνος 1προς1 ss (οριτζιναλ κανει 150ευρω,κορυφαιος επισκευασιμος)και εργαλειακι για να φτιαχνω σενιες αντιστασεις..

εδω βιντεακι πως δουλευει

Last edited:
Απάντηση: Re: E - smoke...

νωριζω μονο το vivi nova πολυ φθηνο σε ego το οποιο ομως δεν το συντιστω,γιατι με λιγα χρηματα πιο πανω παιρνεις πολυ ανωτερη γευση χτυπημα και πιο γερες αντιστασεις,π.χ το delta 16 που εχω,κανει γυρω στα 16 ευρω και οι διπλες αντιστασεις του 3 ευρω,με εκπτωση που εχει μονιμως για μελη ατμιστικου φορουμ,με 3 αντιστασεις βγαζω μηνα,απο τους καλυτερους επισκευασιμους που κυκλοφορουν με τιμη χωμα..ss kai pyrex γυαλι...σημερα μου ρθε απο Κινα καουφουνης κλωνος 1προς1 ss (οριτζιναλ κανει 150ευρω,κορυφαιος επισκευασιμος)και εργαλειακι για να φτιαχνω σενιες αντιστασεις..

Eυχαριστώ. Θα ρίξω μια ματιά σ'αυτα που προτείνεις και στον κλώνο. Σκέφτομαι οτι ούτως ή άλλως θα χρειαστώ αλλον 1 ατομαιζερ για τα παιχνίδια με τις γεύσεις δοκιμές κλπ...
Δηλαδή, ο ένας το στάνταρ καπνικό που θα έχω, ο άλλος θα είναι η πιπίλα, κι ο τρίτος ο δοκιμαστικος σωλήνας... :)
Και ταυτόχρονα πειράματα με αντιστάσεις κλπ σαν χόμπυ.

Απλα να εχεις στο μυαλο σου οτι οι χρονοι αποστολης της fasttech ειναι αργοι.

Και να προσεχεις αυτα που διαλεγεις να εχουν αρκετες κριτικες. Διαβαζε επισης αυτα που γραφονται στα Discussions, ειναι πολυ κατατοπιστικα συνηθως.

Για δοκιμες υγρων, καλυτερος ατμοποιτης απο καποιον dripper δεν υπαρχει. Σταζεις, ρουφας λιγο, αλλαζεις.

Για drippers δεν έχω κοιτάξει. Δεν χρειάζονται αλλαγή βαμβάκι για να μην γίνεται μπέρδεμα στην γεύση ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ok είδα στο youtube πως γίνεται.

Ψώνισα τελικά τη Τρίτη, nautilus mini + isteel 30w.
Ακόμα καπνίζω αρκετά στριφτά. Εσείς σε πόσες ημέρες κόψατε τα πραγματικά τσιγάρα?

Δυο φορες το χα αρχισει και τις δυο μαχαιρι το κανονικο τσιγαρο,ειμαι στον 5 περιπου μηνα χωρις ουτε ενα τσιγαρο..με τι υγρο ξεκινησες?ποση νικοτινη?

Δεν το ξερω το συγκεκριμενο υγρο,το δοκιμασες?εαν οχι μην εμπιστευεσαι ποτε τα γουστα των αλλων ,αν κατσεις και διαβασεις σε φορουμ ατμιστικα θα τρελαθεις ο ενας λεει το υγρο νεκταρ και ο αλλος αποξηραμενη χολη με ξινισμενο πατσα...
Λιγα υγρα ειναι σχετικα κοινης αποδοχης αλλα ακομα και αυτα παντα με επιφυλαξη τα προτεινω.
Επισης ξεκινησες χαμηλα νικοτινη,οι επαγγελματιες προτεινουν 18 στους αρχαριους ετσι ξεκινησα και γω,τωρα κανω 12αρα,εσυ κατευθειαν 8 λογικο να κανεις και στριφτο..παντως δεν νμε ακουσες τα χω γραψει και πιο νωρις ξεκινα με 18αρα και αν μπορεις τριμπεκα της halo,απο τα πιο αποδεκτα υγρα,(φυσικα υπαρχουν καποιοι που το μισουν θανασιμα,ελπιζω να μην εισαι απο αυτους),ξεκινας με αυτο 2-3 μπουκαλια με σκοπο να μην κανεις κανενα στριφτο και να μπεις στο κλιμα,μετα αρχιζεις να δοκιμαζεις γευσεις,τροπουσ ατμισματος κλπ..

Το δοκιμασα στο μαγαζί. Τώρα γέμισα με ενα Pothos που είχα απο πέρσι, το οποίο έληξε πριν 2 μηνες, 12 mg νομίζω.
Θα δω αν κρατηθώ το ΣΚ, ήταν δύσκολη η βδομάδα αυτή στη δουλειά. Πολύ πιεστική.

Απ'ότι έχω καταλάβει τις λίγες αυτές ημέρες που ασχολούμαι, για να έχεις μια ιδέα για το έτοιμο αγοραστό υγρό που περιγράφει κάποιος, πρέπει να ξέρεις και τις ειδικές συνθήκες ατμίσματος του χρήστη. Οπως διαβάζω σε φόρουμw, ενα υγρό μπορε να έχει διαφορεtικά χαρακτηριστικά πχ σε αντίσταση 0.5 ohm και 30 watt, απ'ότι σε 1.5 ohm και 20 watt...

οι περιγραφες υγρων γινονται συνηθως σε νορμαλ καταστασεις,οι πιο σχολαστικοι γραφουν και τις συνθηκες ατμισματος,τo sub ohm ειναι νεο φρουτο και αφορα μερακληδες αλλα και αυτους που εχουν κατεβαει πολυ νικοτινη,το μονο υγρο που μπορω να προτεινω σε νεο ειναι το τριμπεκα γιατι ειναι αυτο που πουλαει πιο πολυ στον κοσμο και αυτο που χει αντιγραφει πιο πολυ..και τις δυο φορες με αυτο ξεκινησα με 18αρα νικοτινη και δεν ξαναβαλα τσιγαρο κανονικο..καλο ειναι επισης στην αρχη να εισαι με ενα μονο υγρο μεχρι να ξερεις οτι δεν θα βαλεις αλλο κανονικο τσιγαρο στο στομα σου,δηλαδη μην κανετε αλλαγες..

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ακόμα καπνίζω αρκετά στριφτά. Εσείς σε πόσες ημέρες κόψατε τα πραγματικά τσιγάρα?

Προσωπικά με το που ξεκίνησα.
Αν αντέξεις 3 ημέρες (δεν είναι και δύσκολο) χωρίς τσιγάρο, δύσκολα το ξεκινάς πάλι.
Αυτό γιατί "ξεβουλώνεις" και πλέον νιώθεις τη γεύση του τσιγάρου.

Κακώς ξεκίνησες με 8mg, είναι πολύ λίγα.
Βάλε το στην άκρη για 1-2 εβδομάδες (τουλάχιστον) και πήγαινε πάρε ένα καπνιστικό υγρό στα 18mg.

Το 8άρι στην αρχή είναι για τις στιγμές που απλά θα γουστάρεις να ατμίζεις χωρίς να έχεις ανάγκη από το τσιγάρο.

Ψώνισα τελικά τη Τρίτη, nautilus mini + isteel 30w.

Καπνίζεις γιατι πήρες χαμηλή νικοτινη. Εγω ξεκίνησα με 18αρα νικοτινη, έκοψα αμέσως το κάπνισμα (εκανα μονο τα δυο επόμενα πρωίνα μισό τσιγαρο χωρις να το απολαύσω και μετα τελος) ειμαι ακομα σε 18αρα (όσες φορές δοκιμαςα 12αρα εκανα το ηλεκτρονικο πιπίλα) και τωρα σιγά σιγά κατεβαινω στα 12.
Ξεκινά με υψηλή νικοτινη και μην βιαστείς να κατέβεις.

Αγόρασα ελαφριά υγρά, γιατί την προηγούμενη φορά με τα 18άρια με έπιασε το στομάχι. Σήμερα με το ληγμένο το Pothos κρατιέμαι.

Αγόρασα ελαφριά υγρά, γιατί την προηγούμενη φορά με τα 18άρια με έπιασε το στομάχι. Σήμερα με το ληγμένο το Pothos κρατιέμαι.

Αν η 18αρα σου πέφτει βαριά δοκίμασε με 12αρα. Να σε καλύψει στο χτύπημα και μετα τη γεύση τη βρίσκεις. Παρε μερικά υγρά για να παίζεις. Και εγω αν και εχω κατασταλάξει σε 3 υγρά, εχω αλλα 10 στο σπιτι και παιζω.

Γνωμη μου ειναι οτι και η γευση μετραει πολυ οταν ξεκινας,μπορει να πεσεις σε πολλες μουφες και να απογοητευτεις,ξεκινα με μια εταιρια που θεωρειται κορυφαια και εχει καπνικα στην γκαμα της,τα μαγαζια πλασαρουν δικα τους αρωματα γιατι εχουν πιο πολυ κερδος,και επισης πιστευω οτι δεν πρεπει να ξεκινισει στην αρχη παιζοντας αλλα με ενα σταθερο αρωμα μεχρι να ξερει οτι δεν θελει να ξαναβαλει στο στομα του τσιγαρο.
Επισης αν κρατιεσαι με το ζορι με το συγκεκριμενο,πηγαινε σε ενα μαγαζι πριν κλεισουν τωρα και αγορασε κατι αλλο με μεγαλυτερη νικοτινη,αλλιως θα κανεις τσιγαρο σιγουρα το weekend.
Eγω εκανα δυο πακετα 25αρια και ημουν απο αυτους που 4 η ωρα το πρωι εαν δεν εχω τσιαγαρο βγαινω εξω και παιρνω,απο την πρωτη μερα που αρχισα το ατμισμα δεν ειχα καμια επιθυμια η ζορι για κανονικο..επιθυμια μου χει ερθει μονο οταν κατι παει στραβα,σπανιες φορες,βγαζει καμμενο η γευση δεν συμπεριφερεται σταθερα η αντισταση δηλαδη,δεν εχω μπαταρια,εχω μπουχτησει απο μια συγκεκριμενη γευση κλπ..αυτα τα προβληματα οσο μπορω προσπαθω να τα εξαλειψω..

Πρέπει οπωσδήποτε να κανω κατι για να αντικαταστήσω το τσιγαρο, δεν πάει άλλο. καπνιζω μονο στην κουζινα και το πρωί που ξυπναω, για να κανω καφε μαρτυράω από την βρωμα.
Διάβασα πολλά στο e-kapnisma και μετα άλλα τόσα. Μπερδεύτηκα κάμποσο στην αρχή και τελικά είμαι προς επιλογή του ζευγους Mini Nautilus καί VISION SPINNER II. Πως το βλεπετε;