E - smoke...

Κάνω επεξεργασία για την μπαταρία.. Οντως εχετε δίκιο, ειναι μικρό το spinner και αισθητικά τουλάχιστον γελοίο.

Το αισθητικό κομμάτι το αφήνουμε στην άκρη. Το βασικό ειναι να σου δινει σωστό ρεύμα και να εχει αυτονομία.
το Istick εχει καλη αυτονομία, δινει καλό ρεύμα και σου δινει την δυνατότητα να το χρησιμοποιείς την ώρα της φόρτισης.

Για το spinner έγραψα ότι η σύνθεση θα ειναι σαν φλογέρα, το Istick ας πούμε οτι είναι μαζεμένο. Μια 18650 μπαταρία έχουν μεσα τα Istick, θα μπορούσαν να φτιάξουν ενα πιο όμορφο καλούπι πιστεύω.
Κατα πάσα πιθανότητα θα πάρω istick 30 για εμένα και ένα 10άρι για την σύζυγο μου. Ατμοποιητή ένα Ναυτίλο μινι, και μετά αποφασίζω ποιος θα είναι ο δεύτερος.

Παρε τον Delta 16 για δευτερο,φθηνοτερος και καλυτερος κατ εμε...με μονο μειονεκτημα την μικροτερη χωρητικοτητα..

Και ο Eleaf GS Air Atomizer ειναι πολυ καλός. Και ειναι και ιδανικός μαζι με το Istick ειδικά αν παρει καποιος και τον ανταπτορα. Διπλώνει και γινετε μικροσκοπικό σε μεταφορά.
Μια πολυ καλη, ολα σε ενα, επιλογή ειναι και το egrip.

και μιας και εγινε αναφορα για dripper,παιρνεται ενα καλο κλωναρι του μαλλον καλυτερου επισκευασιμου του Kayfun V4 στον κοσμο αυτην την στιγμη ,κλεινωντας τα υγρα και σταζοντας στην αντισταση το υγρο που θελετε να δοκιμασετε,ακομα και αν το τανκακι σας ειναι γεματο με αλλο υγρο!!!και εχετε εναν πολυ καλο dripper..

Καθε πότε αλλάζετε αντιστάσεις στους ατμοποιητές σας, κατα μέσο όρο ?
Ο λόγος που πήρα επισκευάσιμο, είναι να αποφύγω τα 2,5 ως 4,5 Ε που κοστίζει η κάθε αντίσταση στους μη επισκευάσιμους. Μέχρι τώρα έχω αλλάξει μόνο βαμβάκι, κάτι που γίνεται εύκολα και χωρίς αποτυχία, για εξάσκηση και δοκιμή πάχους φυτιλιού, κάθε φορά που αλλάζω γεύση. Τρίτη μέρα σήμερα. Τα κανονικά στριφτά τσιγάρα δεν τα έχω κόψει, αλλά τα έχω ελαττώσει. Μετά απο άτμισμα 18αρας, αισθάνομαι κορεσμένος και δεν με τραβάει να στρίψω τσιγάρο. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι αναστατώνεται η "συμπεριφορά του καπνιστή" - δηλαδή, οι μηχανικές κινήσεις που κάνουμε οι καπνιστές, η διαδικασία της προετοιμασίας για τσιγάρο, η ύπαρξη οπωσδήποτε τασακιού δίπλα, η κίνηση του χεριού προς αυτό, η αναζήτηση του πακέτου και του αναπτήρα, κλπ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με τον Lemo, 1.1Ω, 4V, 15W, όταν εκπνέω, φτιάχνω μια ωραία ομίχλη... :)))

Αντίσταση φτιάχνω συνήθως μια την εβδομαδα για καθε ατμοποιητη. Φυτίλι ομως (βαμβακι δηλαδη) πολυ ποιο συχνά και ανάλογα με το υγρό. Για παραδειγμα Όταν ατμιζω μπεμπέκα καθε δεύτερη μερα αλλάζω βαμβακι. Αντιθέτως όταν ατμιζω snakebites καθε 4-5 μερες.
Και βεβαια παντα σε αλλαγή υγρού γιατι δεν μου αρεςει να μπερδεύω τις γεύσεις.

Κατι στρακαστρούκες που ακούω αρκετές φορές σημαίνει οτι έχω πολλά/λίγα v/w, ή το φυτίλι πλημμυρίζει ?

Με μπουρμπουληθρες εχεις υπερτροφοδοσια.
Με στρακαστρουκες εχεις νερο στο λαδι. :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Ή ατμίζεις κάτι περίεργο... :flipout:

Mπα... Είναι ένα που μου έδωσε ένας γνωστός μου... Πήγαινε, άνοιξε το ντουλάπι, μου είπε, και πάρε όποιο μπουκαλάκι θέλεις...
Δεν τα προσέχει τα υγρά του όμως, γιατί όλο τσακ τσουκ τσαφ και μυρίζει σαν λιβάνι όταν ατμίζεται... Αλλα είναι καλόοοο... :)

Αμα βλεπεις και πρασινους δρακους στην κουζινα, κρατα και για μας. :flipout:
Χωρις πλακα τωρα, αν μερικα υγρα εχουν πιο πολυ VG αντι για PG, επειδη η VG ειναι πιο παχυρευστη, μπαινει και μια αναλογια νερου μεσα στο υγρο.
Τα σκασιματα που λες μαλλον οφειλονται στην αποτομη και δυνατη θερμοκρασια της αντιστασης που ερχεται σε επαφη με τα σταγονιδια νερου. Και κανουν αυτα τα τσαφ τσουφ στρακαστρουκιασματα που λες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Mπα... Είναι ένα που μου έδωσε ένας γνωστός μου... Πήγαινε, άνοιξε το ντουλάπι, μου είπε, και πάρε όποιο μπουκαλάκι θέλεις...
Δεν τα προσέχει τα υγρά του όμως, γιατί όλο τσακ τσουκ τσαφ και μυρίζει σαν λιβάνι όταν ατμίζεται... Αλλα είναι καλόοοο... :)

:smokin: :BDGBGDB55:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μήπως απλά έπλυνες τον ατμοποιητή και έμεινε νερό;
Γιατί η γλυκερίνη είναι διαλυτή στο νερό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

...Τα σκασιματα που λες μαλλον οφειλονται στην αποτομη και δυνατη θερμοκρασια της αντιστασης που ερχεται σε επαφη με τα σταγονιδια νερου. Και κανουν αυτα τα τσαφ τσουφ στρακαστρουκιασματα που λες.

...Μήπως απλά έπλυνες τον ατμοποιητή και έμεινε νερό;
Γιατί η γλυκερίνη είναι διαλυτή στο νερό.

Οντως, είχα πλύνει ολα τα μέρη του ατμοποιητή σε μια αλλαγή γεύσης που δεν μου άρεσε καθόλου. Το επισκευάσιμο τμήμα έχει κοιλότητες που μπορεί να κράτησαν νερό. Αλλά και το υγρό που έβαλα ήταν ενα διαφημιστικό με 80% vg, που λέει κι ο werewolf...

Ειναι φυσιολογικο, δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. (μονο τους δρακους)

Όταν το ίδιο το υγρό είναι με VG (παλιά έκανα κάποια natura που ήταν 100% VG) έχουν διαλυθεί σε νερό πριν το αγοράσεις.
Οπότε δεν τίθεται θέμα να "σκάει". :smile:

Αντιθέτως αν μείνει νερό θα σε κοιτάνε οι τριγύρω καλά καλά...

Απάντηση: Re: E - smoke...

οι περιγραφες υγρων γινονται συνηθως σε νορμαλ καταστασεις,οι πιο σχολαστικοι γραφουν και τις συνθηκες ατμισματος,τo sub ohm ειναι νεο φρουτο και αφορα μερακληδες αλλα και αυτους που εχουν κατεβαει πολυ νικοτινη,το μονο υγρο που μπορω να προτεινω σε νεο ειναι το τριμπεκα γιατι ειναι αυτο που πουλαει πιο πολυ στον κοσμο και αυτο που χει αντιγραφει πιο πολυ..και τις δυο φορες με αυτο ξεκινησα με 18αρα νικοτινη και δεν ξαναβαλα τσιγαρο κανονικο..καλο ειναι επισης στην αρχη να εισαι με ενα μονο υγρο μεχρι να ξερεις οτι δεν θα βαλεις αλλο κανονικο τσιγαρο στο στομα σου,δηλαδη μην κανετε αλλαγες..
Ευχαριστώ, θα πάρω αύριο το tribeca το 18άρι.

Eιμαι εδω και λιγες μερες με το πρωτο μου επισκευασιμο ενα κλωναρι καουφουνι,προς το παρον μονη απογοητευση η γευση υποδιαοστερη του delta 16 μου ειπαν θα στρωσει στο 3-4 τανκ...
Εντωμεταξυ κυκλοφορησε ενας νεος sub-ohm ατμο που λεει οτι μπορει να δουλεψει μεχρι 150 watt...:afro: το ηλεκτροσοκ το χεις στο τσεπακι..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ, θα πάρω αύριο το tribeca το 18άρι.

εΓω το πηρα χωρις δοκιμη μετα απο διαβασμα αλλα και συμβουλες εμπειροτερων,μου κανε μια χαρα,αν εχεις δυνατοτητα παντως δοκιμασε πριν το παρεις,υπαρχει περιπτωση να μην σου αρεσει,αλλα και απο τις δοκιμες στα καταστηματα δεν βγαζεις ακρη γιατι ειναι ο χρονος και οι συνθηκες ατμισματος ειναι διαφορετικες,οποτε πρεπει να ρισκαρεις λιγο και να ακους συμβουλες για υγρα με καποιον που ταιριαζουν τα γουστα σου..τελικα εκανες κανονικο τσιγαρο?