E - smoke...

Εγώ μιλάω για πλημμύρα!!!
Να τον ξεβιδώνεις το βραδυ και η υποδοχή της μπαταρίας να είναι γεμάτη υγρό!
Σχετικά με τον Delta και την "ανάγκη" του για πολλά ρεύματα,με ψιλοτρόμαξες αφού την παρούσα περίοδο δεν είμαι για νέες αγορές σε μπαταρίες και αν τον αγοράσω θα τον δουλέψω με τις 2 Vision Spinner που έχω και φτάνουν το πολύ τα 4,8V.
Θα κάνω τίποτα ή πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω και μπαταρία;

τα 4,8 του σπινερ φτανουν και πιο κατω παιζει,δεν ξερω ομως αν μπορει να τα διατηρησει η εαν μολις λιγοστευει η μπαταρια γινονται αναιμικα τα ρευματα του,πλημμυρα ποτε με τον 16αρη ποτε δεν ειχα..

Εγώ πάντως με 2 aspire K1 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...
Ούτε ιδέα από διαρροή.
Ίσως είναι το μοντέλο;

Μηπως εχεις χάσει κανενα oring?

Μιλάς με γρίφους γέροντα...
Να υποθέσω ότι μιλάς για κάποιο ελαστικό δακτύλιο,που όμως δεν είχε κανένας από τους 2 ατμοποιητές.
Και αν για τον γυάλινο και παλιό πες ότι δεν θυμάμαι,τον καινούριο όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν κάπου και να τον έχασα.

Μαστα. Να ξεκινήσουμε απο τα βασικά. ο ατμοποιητης εχει καποια λαστιχακια (τα λέμε oring:BDGBGDB55:). Μηπως εχεις χάσει ή κόψει καποιο απο αυτα? η ανταλλακτική κεφαλη μηπως εχει καποιο λαστιχάκι που σου λείπει?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορείς να εντοπίσεις σε ποιο σημείο εχεις την διαρροή. Ο συγκεκριμένος ατμοποιητης ειχε περάσει στα πρωτα μου βήματα απο τα χέρια μου και δεν ειχα ποτε κανενα τετοιο θεμα.

O K1 της Aspire πάντως έχει κάπου στα 10 και ούτε για πλάκα δεν έχει διαρροές...
Μήπως τον γεμίζεις πολύ;

Παιδιά δεν έχω ιδέα για το θέμα, υπάρχει κάποια τελική κατάληξη για τις επιπτώσεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην υγεία του καπνιστή αλλά και των γύρω του; πχ παιδιά στο ίδιο σπίτι.

Επίσης αν όντως δεν υπάρχει πρόβλημα, από που ψωνίζουμε και τί προσέχουμε (για Θεσσαλονίκη) ; Κάποια καλή μάρκα που προτείνετε;

Ξέρω άνθρωπο που ατμίζει πάνω από 7 χρόνια και οι εξετάσεις του είναι μια χαρά.
Επειδή είναι διαβητικός κάνει ολόκληρο ξεσκόνισμα μία φορά το χρόνο και γενικές εξετάσεις κάθε έξι μήνες...

Αν υπήρχε κάτι θα το είχε πιάσει στην αρχή του.
Ίσα ίσα που οι εξετάσεις μέχρι ενός σημείου έβγαιναν και καλύτερες από τότε που έκοψε το τσιγάρο και άρχισε το άτμισμα!

Κάνω το Desert Ship της Nobacco και έχει 14 ευρώ το μπουκαλάκι (20ml).
Μήπως έχετε υπόψη κάποιο shop για αγορά αυτού του υγρού σε καλύτερη τιμή;

Απάντηση: Re: E - smoke...

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας επειγόντως όλων εσάς που έχετε ασχοληθεί καιρό τώρα με την χρήση του Η/Τ,γιατί δεν πάει άλλο με την καπνίστρια γυναίκα μου,τούς τελευταίους μήνες έχει φτάσει να καπνίζει 2 πακέτα τσιγάρα των 23 τσιγάρων το καθένα,ενώ πιο παλιά κάπνιζε γύρω στο 1 πακέτο.

Απ' την μία η οικονομική κρίση,απ' την άλλη η ανεργία και οι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι την έχουν φτάσει σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση για όλους μας μέσα στην οικογένεια.

Καυγάδες και γκρίνια,συνέχεια από μένα και την κόρη μας,για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει και γι' αυτήν και για μας,αφού εκτός από την καταπόνηση της υγείας της,έχοντας και αρκετα προβλήματα μέχρι τώρα,έρχεται να προστεθεί το δυσβάσταχτο μηνιαίο κόστος των τσιγάρων.

Να το περιορίσει η να το κόψει μαχαίρι,ούτε λόγος,αφού θεωρεί ότι είναι η μόνη ''παρηγοριά'' της αυτή την δύσκολη περίοδο.

Εγώ ευτυχώς δεν είμαι καπνιστής,αλλά πρέπει κάτι να κάνω άμεσα να βοηθήσω και την γυναίκα μου και μένα,καθώς τα βγάζουμε πολύ δύσκολα πέρα οικονομικώς τα τελευταία χρόνια.

Έτσι σκέφτηκα να της προτείνω να αρχίσει το Η/Τ,μήπως και κάνει μια αρχή στο να ελαττώσει το κανονικό τσιγάρο, και θα ήθελα την βοήθεια σας καθ' ότι παντελώς άσχετος με όλα αυτά που διαβάζω σε αυτό το νήμα,προτείνοντας μου με τι εξοπλισμό πρέπει να αρχίσει; με τι κόστος ; μήπως είναι προτιμώτερο να την πάω σε ένα ειδικό κατάστημα για να τα δεί από κοντά και ίσως να δοκιμάσει κάποια για αρχή; η δεν υπάρχει πρόβλημα ξεκινάει και μόνη της αφού αγοράσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και υγρό;

Θα περιμένω τις προτάσεις σας για να αποφασίσω πως θα ''κινηθούμε''.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μονο στο θεμα υγρου μπορει να υπαρχει προβλημα απο γευστικη αποψη για να πας σε μαγαζι,αλλιως παραγγελνεις η λειτουργια ειναι πανευκολη ,υπαρχουν και ατμιστικα σαιτ οπου λυνονται ολες οι αποριες σου..παρολα αυτα μπορω να προτεινω σαν υγρο οπως εχω ξαναγραψει ενα που ειναι απο τα ποιο αποδεκτα αυτην την στιγμη το tribeca της Ηalo ,19 ευρω τα 20 ml..προσοχη η περιεκτικοτητα σε νικοτινη να ειναι υψηλη στην αρχη για να μην θελει να κανει κανονικο τσιαγαρο,18 νικοτινη ειναι καλα ..
Μπαταρια προτεινω το istick 30w ,το οποιο κοστιζει γυρω στα 60 στην Ελλαδα,35 απο Κινα αλλα θα σου ρθει σε εναν μηνα και η εγγυηση ειναι ταλαιπωρια δηλαδη υπαρχει εγγυηση απο κινα αλλα θα το στειλεις θα κανει ενα μηνα και θα σου στειλουν αλλο,αλλο εναν μηνα..εγω ψωνισα απο κινα δεν μου παθε μεχρι τωρα κατι ,το ρισκο δικο μου..
Ατμοποιητη τον Ναυτιλο της Aspire γυρω στα 35 Ελλαδα ,19 απο Κινα ....η τον Delta 16 της joyetech στα 16 ευρω..
Ατμοποιητης μπαταρια σου μενουν και τα αναλωσιμα ειναι το υγρο και η αντισταση του ατμοποιητη που αλλαζει αναλογα με την χρηση,εγω αλλαζω περιπου καθε δυο βδομαδες και κοστιζει 3ευρω...οπως και να χει ειναι το συνολικο κοστος πολυ κατω απο τα 240 ευρω τον μηνα εαν κανει η γυναικα σου δυο πακετα,και φυσικα θεμα υγιειας πανω απο ολα..

Καλό θα είναι να πας με τη γυναίκα σου στο μαγαζί και να διαλέξει εκείνη.
Μη βρεθείς να αγοράζεις κάτι και πάλι να ακούς γκρίνιες γιατί δεν της αρέσει σε εμφάνιση.
Το Halo είναι ακριβό υγρό.
Μπορεί να πάει σε άλλα πιο φτηνά για να δοκιμάσει και μετά, παίζει με τις γεύσεις από μόνη της.
Η νικοτίνη φυσικά 18άρα και ας προσπαθήσει απλά να μην καπνίσει για 3 ημέρες.
Δεν είναι δύσκολο να το καταφέρεις με το ηλεκτρονικό...

Προτεινω για αρχη το Hallo γιατι ειναι μεν ακριβο αλλα πολυ ευγευστο και εθιστικο με την καλη εννοια,ειναι για την αρχη για να παψει εντελως το κανονικο τσιγαρο,μετα αν συνηθισει το ατμισμα θα βρει πολυ οικονομικα,αλλα ειναι σημαντικο στην αρχη να μην απογοητευτει και το παρατησει τελειως και πανε και χαμενα τα λεφτα απο τα υπολοιπα,γιατι κυκλοφορουνε πολλα υγρα της πλακας,και συνηθως οι εμποροι προτεινουν εταιριες που βγαζουν πιο πολυ κερδος και δεν ειναι οι καλες εταιριες αυτες,υπαρχουν επισης μπαταριες και ατμοποιητες πιο φθηνοι αλλα με πιο πολλα προβληματα που πιθανον και εκεινοι να αππογοητευσουν τον χρηστη...και σιγουρα θα ξοδευει λιγοτερα απο τα 240 τον μη απο το κ.τσιγαρο..
Οταν δοκιμαζεις στο μαγαζι υγρα δεν βγαζεις ασφαλη συμπερασματα,πολυ πιθανο να πας σπιτι και να θες να το πεταξεις,γιατι πολυ πιθανον να κανεις την δοκιμη με αλλον ατμοποιητη,μπαταρια απο αυτον που εχεις σπιτι, και να εχει διαφορα η γευση,η στο πενταλεπτο που δοκιμαζεις να ειναι το στομα σου καπως και να σου φαινεταιτο υγρο καπως...ασφαλες δοκιμες κανεις με δειγματα σπιτι σου με τον δικο σου ατμοποιητη και τουλαχιστον 2ml...

Last edited:
Κάνω το Desert Ship της Nobacco και έχει 14 ευρώ το μπουκαλάκι (20ml).
Μήπως έχετε υπόψη κάποιο shop για αγορά αυτού του υγρού σε καλύτερη τιμή;

Υπάρχουν αντίστοιχα υγρά από άλλες μάρκες κατά πολύ φτηνότερα...... η nobacco είναι πανάκριβη στα υγρά της......

Mini nautilus στα 26 ευρώ, η στα 31 προτίμησε τον δευτερο αν μπορεις, λογω μεταλου στο βαρελάκι.
istick-30w, παίρνεις και μια 5άδα dual coil να περάσεις ενα μηνα περίπου, θα αλλάζει ενα την εβδομαδα. Μετα παραγγέλνεις στο εξωτερικο με 8 ευρω την 5άδα.

Υγρό αν πας σε HALO, ειναι πανακριβα, και λογω αρχης θα το καταναλώνει αβερτα, οπότε υπόλογισε γυρω στα 5-7 ml το 24άωρο. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πας σε κατι πιο φτηνό, ας πούμε 10 ευρω τα 30 ml. Παει η ιδια σε ένα μαγαζί που πουλαει υγρα, δοκιμάζει μερικα σε αυτο το ευρος τιμής, και διαλεγει, 2-3 που της κανουν. Αφου τα καταναλώσει, θα ξερει και τι της αρέσει για το μέλλον.
Θα ξεκινήσει με 18άρι νικοτίνη τουλαχιστον, και σιγά σιγά κατεβαίνει. Μεχρι τότε θα φτιάχνει δικα της υγρα με 15 ευρω τα 100ml.
Κατόπιν ψαχνεσαι για ιδοκατασκευες και εκει το 50 άρι που δινεις τωρα στην αρχη, θα γινει 15-20 ευρω το πολύ.
Αυτα αν το πας σφιχτα, αν αρχίσεις και χαλας χωρις να σκεφτεις 5-6 φορές κάθε αγορά, θα δωσεις ενα 300άρι για πλάκα.

Μπορεις να παρεις και ενα φτηνο με 35 ευρω, και να αρχίσει με αυτό, αλλά πάλι θα πάρεις σε λιγο τουλαχιστον αυτα η παρόμοια με αυτα που εγραψα πρίν.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας επειγόντως όλων εσάς που έχετε ασχοληθεί καιρό τώρα με την χρήση του Η/Τ,γιατί δεν πάει άλλο με την καπνίστρια γυναίκα μου,τούς τελευταίους μήνες έχει φτάσει να καπνίζει 2 πακέτα τσιγάρα των 23 τσιγάρων το καθένα,ενώ πιο παλιά κάπνιζε γύρω στο 1 πακέτο.

Απ' την μία η οικονομική κρίση,απ' την άλλη η ανεργία και οι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι την έχουν φτάσει σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση για όλους μας μέσα στην οικογένεια.

Καυγάδες και γκρίνια,συνέχεια από μένα και την κόρη μας,για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει και γι' αυτήν και για μας,αφού εκτός από την καταπόνηση της υγείας της,έχοντας και αρκετα προβλήματα μέχρι τώρα,έρχεται να προστεθεί το δυσβάσταχτο μηνιαίο κόστος των τσιγάρων.

Να το περιορίσει η να το κόψει μαχαίρι,ούτε λόγος,αφού θεωρεί ότι είναι η μόνη ''παρηγοριά'' της αυτή την δύσκολη περίοδο.

Εγώ ευτυχώς δεν είμαι καπνιστής,αλλά πρέπει κάτι να κάνω άμεσα να βοηθήσω και την γυναίκα μου και μένα,καθώς τα βγάζουμε πολύ δύσκολα πέρα οικονομικώς τα τελευταία χρόνια.

Έτσι σκέφτηκα να της προτείνω να αρχίσει το Η/Τ,μήπως και κάνει μια αρχή στο να ελαττώσει το κανονικό τσιγάρο, και θα ήθελα την βοήθεια σας καθ' ότι παντελώς άσχετος με όλα αυτά που διαβάζω σε αυτό το νήμα,προτείνοντας μου με τι εξοπλισμό πρέπει να αρχίσει; με τι κόστος ; μήπως είναι προτιμώτερο να την πάω σε ένα ειδικό κατάστημα για να τα δεί από κοντά και ίσως να δοκιμάσει κάποια για αρχή; η δεν υπάρχει πρόβλημα ξεκινάει και μόνη της αφού αγοράσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και υγρό;

Θα περιμένω τις προτάσεις σας για να αποφασίσω πως θα ''κινηθούμε''.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να την πας σε μαγαζί με μεγάλη ποικιλία, να δοκιμάσει αρχικά ατμοποιητές ( έχουν αξιοσημείωτες διαφορές μεταξύ τους ), μετά δύναμη ( αν κάνει ελαφριά τσιγάρα η 18άρα νικοτίνη θα την ξεπατωσει) και τέλος γεύση.
Έτσι κι αλλιώς ακόμα κι έτσι δοκιμές επιπλέον θα κάνει στην πορεία.

Θα την χρειαστεί την 18άρα. Αν κανει χαμηλή, κάποια στιγμή θα θέλει να κανει ενα κανονικό. Εστω ενα μπουκαλάκι 18άρα για καλο και για κακό πρεπει να ειναι πρόχειρο. Με 12άρι που κανω εγω, κάποια στιγμη θελω παραπάνω. Καί καπνιζα τσιγαρα με 0,4 νικοτίνη. Κατι σαν 8άρι σε ατμό.

Μαστα. Να ξεκινήσουμε απο τα βασικά. ο ατμοποιητης εχει καποια λαστιχακια (τα λέμε oring:BDGBGDB55:). Μηπως εχεις χάσει ή κόψει καποιο απο αυτα? η ανταλλακτική κεφαλη μηπως εχει καποιο λαστιχάκι που σου λείπει?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορείς να εντοπίσεις σε ποιο σημείο εχεις την διαρροή. Ο συγκεκριμένος ατμοποιητης ειχε περάσει στα πρωτα μου βήματα απο τα χέρια μου και δεν ειχα ποτε κανενα τετοιο θεμα.
Λάθος αντίσταση ή έλλειψη oring ειδικά για τον καινούριο αποκλείεται κατηγορηματικά.
Το κουτί περιλαμβάνει 3 αντιστάσεις και χρησιμοποιώ μία από αυτές.Χθες τον γέμισα,τον ξέχασα σπίτι και πριν λίγο που γύρισα,ειναι στη μέση με την υποδοχή στη μπαταρία τίγκα και το υπόλοιπο υγρό,δίπλα από το HΤ!!!
Να τον γεμίζω πολύ,αποκλείεται.Κοντεύω 2 χρόνια με ΗΤ και γνωριζω τόσο το πόσο όσο και το πως να γεμίσω το tank.
Τι να πω...
Να ρωτήσω κατι άλλο μπας και.
Πόσο βιδώνουμε/σφίγγουμε τον ατμοποιητή πάνω στην μπαταρία;
=====================================================================
.
.
.
Για τον φίλο με την καπνίστρια σύζυγο,θα του πρότεινα να την πάει σε κάποιο κατάστημα όπου εκεί,θα την βοηθήσουν να διαλέξει κάτι που θα της αρέσει.
Στο ρεύμα της Λ.Αμφιθέας προς Συγγρού και 100 μέτρα περίπου από αυτήν (τη Λ.Συγγρού),υπάρχει ένα κατάστημα Replace Smoke.
Είναι ευγενέστατοι και υπομονετικοί,όλες τις φορές που το έχω επισκεφθεί.
Θα πρότεινα κι εγώ το Halo Tribeca ή στα μισά χρήματα το Ελληνικό bebeca με 18άρα νικοτίνη για αρχή.
Μην κάνετε το λάθος να αναζητήσετε υγρό με άρωμα/γεύση της μάρκας του τσιγάρου που καπνίζει γιατί μάλλον θα απογοητευθεί.