Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας επειγόντως όλων εσάς που έχετε ασχοληθεί καιρό τώρα με την χρήση του Η/Τ,γιατί δεν πάει άλλο με την καπνίστρια γυναίκα μου,τούς τελευταίους μήνες έχει φτάσει να καπνίζει 2 πακέτα τσιγάρα των 23 τσιγάρων το καθένα,ενώ πιο παλιά κάπνιζε γύρω στο 1 πακέτο.
Απ' την μία η οικονομική κρίση,απ' την άλλη η ανεργία και οι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι την έχουν φτάσει σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση για όλους μας μέσα στην οικογένεια.
Καυγάδες και γκρίνια,συνέχεια από μένα και την κόρη μας,για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει και γι' αυτήν και για μας,αφού εκτός από την καταπόνηση της υγείας της,έχοντας και αρκετα προβλήματα μέχρι τώρα,έρχεται να προστεθεί το δυσβάσταχτο μηνιαίο κόστος των τσιγάρων.
Να το περιορίσει η να το κόψει μαχαίρι,ούτε λόγος,αφού θεωρεί ότι είναι η μόνη ''παρηγοριά'' της αυτή την δύσκολη περίοδο.
Εγώ ευτυχώς δεν είμαι καπνιστής,αλλά πρέπει κάτι να κάνω άμεσα να βοηθήσω και την γυναίκα μου και μένα,καθώς τα βγάζουμε πολύ δύσκολα πέρα οικονομικώς τα τελευταία χρόνια.
Έτσι σκέφτηκα να της προτείνω να αρχίσει το Η/Τ,μήπως και κάνει μια αρχή στο να ελαττώσει το κανονικό τσιγάρο, και θα ήθελα την βοήθεια σας καθ' ότι παντελώς άσχετος με όλα αυτά που διαβάζω σε αυτό το νήμα,προτείνοντας μου με τι εξοπλισμό πρέπει να αρχίσει; με τι κόστος ; μήπως είναι προτιμώτερο να την πάω σε ένα ειδικό κατάστημα για να τα δεί από κοντά και ίσως να δοκιμάσει κάποια για αρχή; η δεν υπάρχει πρόβλημα ξεκινάει και μόνη της αφού αγοράσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και υγρό;
Θα περιμένω τις προτάσεις σας για να αποφασίσω πως θα ''κινηθούμε''.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.