E - smoke...

Ναι, έκανα πακέτο. Η σύζυγος φταίει! Έχει το πακέτο πάντα στη κουζίνα. Από αύριο θα προσπαθήσω πάλι. Βρήκα κι ενα nobacco καπνικό (tobacco) στα 18 mg που δεν έχει λήξει. Αυτό ατμίζω τώρα.

Εναλλακτικά αντι του tribecca της halo υπαρχει και το bebeca της atmos. Περιπου τα ιδια εκτός απο την τιμη. Το halo περιππου στα δίπλα χρήματα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Eιμαι εδω και λιγες μερες με το πρωτο μου επισκευασιμο ενα κλωναρι καουφουνι,προς το παρον μονη απογοητευση η γευση υποδιαοστερη του delta 16 μου ειπαν θα στρωσει στο 3-4 τανκ...

Προσωπικά ειμαι κατα των κλώνων αλλα ας το αφήσουμε στην άκρη αυτο.
Η απόδοση πράγματι θα απογειωθεί. Αλλα δεν θα στρώσει απο μονο του. Εσυ θα μάθεις πως να τον στήνεις σωστά.

Το bebeca εχει φοβερη τιμη αλλα ανηκω σε αυτους που δεν βλεπουν τοσο καλο αντιγραφο,γευστικα σε μενα ειναι πολυ μακρια,υπαρχουν ομως και αυτοι που τους αρεσει σχεδον οσο το τριμπεκα η και πιο πολυ ακομα,οποιος ανηκει σε αυτους ειναι τυχερος,αλλοι λενε οτι καλο αντιγραφο του τριμπεκα ειναι το smoke της after-8 θα το δοκιμασω και θα επανελθω...
Βασικα ξεκινησα στησιμο με ετοιμες αντιστασεις του egrip,χωρις διαρροες,καμμενο η μπουρμπουληθρες,στον κλωνο,αλλα η γευση πολυ υποτονικη σε σχεση με τον delta 16,μου ειπαν οτι αν και τον επλυνα σχολαστικα οτι μετα απο 2-3 τανκακια,στρωνει η γευση και δεν επηρεαζουν το υγρο τα μεταλλικα μερη, γευστικα..δηλαδη οτι δεν ειναι θεμα στησιματος..θα δειξει..

Ναι, έκανα πακέτο. Η σύζυγος φταίει! Έχει το πακέτο πάντα στη κουζίνα. Από αύριο θα προσπαθήσω πάλι. Βρήκα κι ενα nobacco καπνικό (tobacco) στα 18 mg που δεν έχει λήξει. Αυτό ατμίζω τώρα.
Μην τα ριχνεις στους αλλους πρεπει να μην σε τραβα καθολου ,βεβαια θα βοηθουσε να ξεκινουσες μαζι με την γυναικα,ετσι ξεκινησα και γω την πρωτη φορα καναμε αδιακοπα η.τ 5 μηνες ωσπου ενα Πασχα μετα κοψιδιων και κρασιων και με υποτονικο ατμο!!ειπα να κανω ενα τσιαγαρο το οποιο εγιναν δυο και τρια το ιδιο και η γυναικα και ξαναρχισαμε κανονικο,τωρα εδω και 4-5μηνο ξεκινησα μονος απο την πρωτη μερα χωρις να βαλω κ.τ και με την γυναικα με στριφτα,εχουν βελτιωθει τα πραγματα απο τοτε κατα πολυ...
Βεβαια εκει στο ποτο και μετα το φαι δεν εχω βρει ενα υγρο που να μου δινει την ευχαριστηση του τσιγαρου,με καφε, γλυκο,η οταν το χω πιπιλα τα πραγματα ειναι καλυτερα απο κ.τ..

Από όσο έχω καταλάβει ειναι σχετικα´ευκολο να επιλεγει ένας ατμοποιητής και μια μπαταρία. Το δύσκολο ειναι να υπάρξει κατάληξη σε υγρό, και βέβαια όχι έτοιμο που ειναι πανάκριβα.

Αν δεν ξεκινήσεις από έτοιμα η όλη προσπάθεια θα αποτύχει.
Τα DIY υγρά θέλουν υπομονή και μεράκι και πολλές φορές καταλήγεις σε συνταγές "never again".
Εκτός αυτού αν δεν έχεις σαν αναφορά κάποιο εργοστασιακό πως θα βγάλεις σωστό υγρό; :smile:

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. 3 τσιγάρα όλη μέρα, και τα 3 στο σπίτι. Οντως το 18αρι καπνικό κάνει διάφορα. Το nobacco tobacco στα 18 mg είναι καλό τελικά. Πήρα και το τριμπέκα. Το ανοίγω τη Τετάρτη.
Οι συμβουλές σας έπιασαν τόπο.
Σαν να βήχω παραπάνω με το ητ. Είναι φυσιολογικό;

Re: Απάντηση: E - smoke...

Από όσο έχω καταλάβει ειναι σχετικα´ευκολο να επιλεγει ένας ατμοποιητής και μια μπαταρία. Το δύσκολο ειναι να υπάρξει κατάληξη σε υγρό, και βέβαια όχι έτοιμο που ειναι πανάκριβα.

Δεν ειναι ετσι ακριβως εγω δινω για ετοιμα υγρα γυρω στα 50 ευρω τονν μηνα και 15 για αντιστασεις,πολυ μακρια απο τα 240 του κανονικου τσιγαρου...
υπαρχουν υγρα ετοιμα που κανουν 10ευρω τα 30ml και ετοιμα που κοστιζουν 30ευρω τα 30ml,απο κει και περα μετραει ποσα καταναλωνεις την ημερα σε ποσα watt και με τι ατμοποιητη,γιατι η καταναλωση ειναι διαφορετικη αναλογα τα watt και την αντισταση...επισης υπαρχουν αντιγραφα των ακριβων πιο φθηνα..
Το τριμπεκα θελει ωριμανση δηλαδη να αφησεις το μπουκαλι ανοιχτο για μια μερα,αλλα σε σημειο που να μην φτανουν παιδια γιατι η νικοτινη ειναι δηλητηριο..
Ο βηχας πολλοι λενε οτι τον εχουν στην αρχη μεχρι να συνηθησουν,και γω αν θυμαμαι εβηχα λιγο ..

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. 3 τσιγάρα όλη μέρα, και τα 3 στο σπίτι. Οντως το 18αρι καπνικό κάνει διάφορα. Το nobacco tobacco στα 18 mg είναι καλό τελικά. Πήρα και το τριμπέκα. Το ανοίγω τη Τετάρτη.
Οι συμβουλές σας έπιασαν τόπο.
Σαν να βήχω παραπάνω με το ητ. Είναι φυσιολογικό;

Είναι φυσιολογικό το βήξιμο. Δεν είναι τσιγαρόβηχας. Δεν σου έχει τύχει ποτέ σε ντουζιέρα να βήξεις απο εισπνοή πολλών υδρατμών ?
Κι εγώ 18αρα χρησιμοποιώ. Διαβάζω και σε διάφορα φορουμς εντός κι εκτός Ελλάδας που πολλοί το γυρνούν σε τελείως σκέτη βάση - αντε 1 ή 2 σταγόνες αρωμα, ίσα-ισα να σπάει την μονοτονία. H τάση αυτή δεν είναι καθόλου αμελητέα. Βασίζεται κυρίιως στο οτι τα αρώματα αργά ή γρήγορα τα βαριέσαι. Το τσιγάρο που καπνίζουμε είναι ουσιαστικά άοσμο για εμας τους καπνιστές κι όλα τα αρωματικά τσιγάρα που έχουν κυκλοφορήσει, ποτέ δεν έπιασαν. H σκέτη VG ή και η PG και οι αναλογίες μεταξύ τους, αφήνουν μια αγευστη γλυκάδα στο στόμα εν'ω ταυτόχρονα παρέχουν και την νικοτίνη που θέλουμε...

Ερωτηση σε εμπειροτερους, το RWHY της After 8,ειναι τρελο αντιγραφο του grandmaster η εμενα μου φαινεται?

Αυτές τις μέρες παίζω με τα αρώματα που πήρα. Κάποια στιγμή, τελειώνοντας αυτά, θα πειραματιστώ και με σκέτη βάση. Σκέφτομαι οτι ενα άρωμα που μου αρέσει, ίσως με κάνει να ατμίζω περισσότερο απο όσο θα άτμιζα φυσιολογικά κι αρα να παίρνω περισσότερη νικοτίνη. Βέβαια σε αυτή την πρτίπτωση μπορώ να κατεβάσω την νικοτίνη σε 12 ή και 9 mg, ατμίζοντας πιό πολύ αφού μου αρέσει. Αλλά σκέφτομαι οτι μάλλον θα είναι καλύτερα να μην αντικαταστίσω τον εθιισμό στο κάπνισμα απο τον εθισμό στό άτμισμα :)

Μόλις έσπασα το mini nautilus. Έτσι άνοιξα και τη τριμπέκα. Φοβερό juice ! Που είναι το sweet spot της με 1.8 bvc?
Αυτό είναι πιο γευστικό και από στριφτό τσιγάρο. Πολύ καλύτερο απο το nobacco.

To βασικο ειναι να μην κανεις καθολου τσιγαρο κανονικο και να κατεβεις νικοτινη κοντα στην μηδενικη,απο κει και περα θα ειναι τα πραγματα πιο ευκολα,αν εθιστεις σε μηδενικη βαση,το "δαγκωμα" σε τσεπη και υγεια θα ειναι αμελητεο..

Μόλις έσπασα το mini nautilus. Έτσι άνοιξα και τη τριμπέκα. Φοβερό juice ! Που είναι το sweet spot της με 1.8 bvc?
Αυτό είναι πιο γευστικό και από στριφτό τσιγάρο. Πολύ καλύτερο απο το nobacco.

Μια χαρα,συνεχισε με αυτο τουλαχιστον διμηνο χωρις ουτε ενα τσιγαρο και μετα εαν δεν σε παιρνει οικονομικα υπαρχουν το smoke της After 8 και το bebeka της atmos,αντιγραφα πολυ πιο οικονομικα..το δευτερο κατ εμε ειναι μακρια απο το οριτσιναλ αλλα μπορει για σενα να ειναι κοντα, το δευτερο το δοκιμασα σημερα σε μαγαζι και ειναι αρκετα κοντα αλλα επιφυλασσομαι μεχρι να παρω μπουκαλακι γιατι αλλα καταλαβαινεις ατις δοκιμες αλλα σπιτι..αφησε ανοιχτο το μπουκαλι καπου ψηλα να μην το ριξει καποιος για μια μερα και θα γινει ακομα καλυτερο..

Last edited:
Καλά πως το κατάφερες και τον έσπασες βρε θηρίο? ευτυχώς για εσένα υπαρχει ανταλλακτικό τζαμάκι αλλα υπαρχει και ανταλλακτικο με μεταλλικό πλέγμα.

Το έσπασα δυστυχώς πολύ εύκολα.
Δοκίμασα να το ξεβιδώσω από πάνω και δεν τα κατάφερα. Το ζόρισα λίγο και κρακ...
Μετά διάβασα το manual. Ξεβιδώνουμε πρώτα από κάτω και μετά από πάνω.
Πάνε τα 6.5 Ευρώ. Πάλι ατμόσφαιρα θα πάω αύριο.

Εδώ και λίγες μέρες (4) είμαι και εγω μέλος της ομάδας. Το τελευταίο τσιγάρο που μου είχε μείνει το κάπνισα σήμερα και η γεύση μου φάνηκε απαίσια, ελπίζω και θα επιδιώξω να μην ενδώσω στον ψυχολογικό πειρασμό να αγοράσω νέο πακέτο.
Απο που αγοράζετε στην Ελλάδα τα υγρά της halo; Αν δεν επιτρέπεται η δημόσια ανάρτηση ας μου στείλετε πμ.

Ποιο aspire έχεις Σωκράτη, αυτό που είναι όλο διάφανο; Αν ναι, είναι κουμπωτο και φεύγει εύκολα από την θέση του...

Τώρα είδα το λινκ. Ναι, αυτό του πρώτου είναι προβληματικό

Σωκρατη...επειδη τα χα δοκιμασει αυτα παλια,δινεις 10 ευρω παραπανω και παιρνεις πολλα επιπεδα πανω σε γευση χτυπημα και χωρις διαρροες... delta 16,oι αστοχιες ολων αυτων των ατμοποιοητων που αναφερεις, ηταν ενας λογος που απελπιστηκα και κοψα πρωτη φορα το ατμισμα...βεβαια ο ΔΕλτα θελει λιγο ρευμα παραπανω απο τις απλες μπαταριες με ενα στικακι ειναι οκ...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ποιο aspire έχεις Σωκράτη, αυτό που είναι όλο διάφανο; Αν ναι, είναι κουμπωτο και φεύγει εύκολα από την θέση του...

Τώρα είδα το λινκ. Ναι, αυτό του πρώτου είναι προβληματικό

Ντίνο,έχω και τους 2.Μάλιστα τον μεταλλικό τον αγόρασα την περασμένη εβδομάδα επειδή είναι νεότερο μοντέλο πιστεύοντας-όπως γράφεις κι εσύ-ότι έφταιγε η παλαιότητα του γυάλινου.
FINIX,σ´ευχαριστώ πολύ.Θα τον δοκιμάσω το συντομότερο ελπίζοντας να βρω λύση στο πρόβλημα "διαρροή" και μόνο σε αυτό,αφού στα υπόλοιπα που αναφέρεις (γευση/χτυπημα) δεν έχουν πρόβλημα οι Aspire.
Δεν σου κρύβω βέβαια ότι είμαι πολύ επιφυλακτικός,αφού οταν μου είχαν προταθεί και οι Aspire,κανείς δεν είχε αναφέρει προβλήματα διαρροών.

Εχω δυο Delta 16, 5 μηνες ζητημα να χα σταγονες στην εξαγωγη αερα 4 φορες και μετα απο καταχρηση δηλαδη απανωτες τζουρες,ψηλα βολτ,χαμηλη σταθμη υγρου,επισης στα ατμιστικα φορουμ λενε οτι οι Delta εχουν τα χαμηλοτερα ποσοστα σε αστοχιες αντιστασεων σε σχεση με aspire κλπ...δεν υπαρχει ατμοποιητης που δεν θα σταξει ποτε...ειναι απαρχαιωμενη η αρχιτεκτονικη των vivi nova..
δεν ξερω τι τεχνολογιας ειναι ο δικος σου vivi nova αλλα o δικος μου (δεν ειναι aspire,λογικα ομως ειναι κατασκευασμενος με την ιδια φιλοσοφια,αλλιως θα λεγοταν κατι αλλο),σε σχεση με τον Delta ειναι σαν μερα με την νυχτα σε σχεση με γευση χτυπημα..
Και κατι αλλο σε σχεση με καποιον φιλο που ειπε για ακριβα ετοιμα υγρα,η after 8 Eλληνικη εταιρια δινει απο το σαιτ της τα υγρα της 22 ευρω τα 100 ml και διαλεγεις περιεκτικοτητα νικοτινης,ποσοστου αρωματος αλλα και αναλογια pg-vg...

Last edited: