Eιμαι εδω και λιγες μερες με το πρωτο μου επισκευασιμο ενα κλωναρι καουφουνι,προς το παρον μονη απογοητευση η γευση υποδιαοστερη του delta 16 μου ειπαν θα στρωσει στο 3-4 τανκ...
Μην τα ριχνεις στους αλλους πρεπει να μην σε τραβα καθολου ,βεβαια θα βοηθουσε να ξεκινουσες μαζι με την γυναικα,ετσι ξεκινησα και γω την πρωτη φορα καναμε αδιακοπα η.τ 5 μηνες ωσπου ενα Πασχα μετα κοψιδιων και κρασιων και με υποτονικο ατμο!!ειπα να κανω ενα τσιαγαρο το οποιο εγιναν δυο και τρια το ιδιο και η γυναικα και ξαναρχισαμε κανονικο,τωρα εδω και 4-5μηνο ξεκινησα μονος απο την πρωτη μερα χωρις να βαλω κ.τ και με την γυναικα με στριφτα,εχουν βελτιωθει τα πραγματα απο τοτε κατα πολυ...Ναι, έκανα πακέτο. Η σύζυγος φταίει! Έχει το πακέτο πάντα στη κουζίνα. Από αύριο θα προσπαθήσω πάλι. Βρήκα κι ενα nobacco καπνικό (tobacco) στα 18 mg που δεν έχει λήξει. Αυτό ατμίζω τώρα.
Από όσο έχω καταλάβει ειναι σχετικα´ευκολο να επιλεγει ένας ατμοποιητής και μια μπαταρία. Το δύσκολο ειναι να υπάρξει κατάληξη σε υγρό, και βέβαια όχι έτοιμο που ειναι πανάκριβα.
Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. 3 τσιγάρα όλη μέρα, και τα 3 στο σπίτι. Οντως το 18αρι καπνικό κάνει διάφορα. Το nobacco tobacco στα 18 mg είναι καλό τελικά. Πήρα και το τριμπέκα. Το ανοίγω τη Τετάρτη.
Οι συμβουλές σας έπιασαν τόπο.
Σαν να βήχω παραπάνω με το ητ. Είναι φυσιολογικό;
Μόλις έσπασα το mini nautilus. Έτσι άνοιξα και τη τριμπέκα. Φοβερό juice ! Που είναι το sweet spot της με 1.8 bvc?
Αυτό είναι πιο γευστικό και από στριφτό τσιγάρο. Πολύ καλύτερο απο το nobacco.
Ποιο aspire έχεις Σωκράτη, αυτό που είναι όλο διάφανο; Αν ναι, είναι κουμπωτο και φεύγει εύκολα από την θέση του...
Τώρα είδα το λινκ. Ναι, αυτό του πρώτου είναι προβληματικό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.