E - smoke...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Προσπαθω να αγορασω τα Halo που αναφερεις αλλα δεν αναφερουν περιεκτικοτητα νικοτηνης παρα μονο Ultra light, light, regular και very high. Εχεις την καλωσυνη να μου πεις ποιο αντιστοιχει στα 16ml του natura που καπνιζα;

Ναι οπως εγραψε και ο Παντελης τα halo μετρανε ανα 6 mg.
Οποτε πιο κοντα στο 18αρι εισαι.

Παρασκευη ηρθαν τα υγρα μετα απο πολυ καιρο αναμονη και απο οτι βλεπω εξαφανιστηκαν παλι.....

Μολις παρηγγειλα απο εδω http://www.njoyhellas.gr/aboutus/
αλλα εχουν λαθος γραμμενα τις κατηγοριες... Ετσι πηρα την regular και τη Very high. Αν very high ειναι η 24αρα θα τη "σπασω" με τα μηδενικης περιεκτικοτητας natura που αγορασα κατα λαθος. Αυτη τη στιγμη απο το λαθος αυτο ειμαι χαρμανης :p καπνιζοντας κατι 9αρια black ovale που ειχα παρει για την phase 2... :p

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μολις παρηγγειλα απο εδω http://www.njoyhellas.gr/aboutus/
αλλα εχουν λαθος γραμμενα τις κατηγοριες... Ετσι πηρα την regular και τη Very high. Αν very high ειναι η 24αρα θα τη "σπασω" με τα μηδενικης περιεκτικοτητας natura που αγορασα κατα λαθος. Αυτη τη στιγμη απο το λαθος αυτο ειμαι χαρμανης :p καπνιζοντας κατι 9αρια black ovale που ειχα παρει για την phase 2... :p

Γραψτε λαθος υπαρχουν κανονικα στην αγορα.

Οι κορυφαιες γευσεις της Halo ειναι η tribeca και freedom.
Για τις αλλες δεν γνωριζω.
Παντως μην την σπασεις με αλλη γευση γιατι θα χαλασεις και τις δυο.
Παρε αλλη μια ιδια καλυτερα.

Σε καθε περιπτωση να αφησεις το μπουκαλακι 24 ωρες πριν το δοκιμασεις.
Δεν το πιστευα και εγω αλλα τελικα εχει διαφορα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Γραψτε λαθος υπαρχουν κανονικα στην αγορα.

Οι κορυφαιες γευσεις της Halo ειναι η tribeca και freedom.
Για τις αλλες δεν γνωριζω.

Σε καθε περιπτωση να αφησεις το μπουκαλακι 24 ωρες πριν το δοκιμασεις.
Δεν το πιστευα και εγω αλλα τελικα εχει διαφορα.
Ολα τα Hi end με τον καιρο στρωνουν... :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Ολα τα Hi end με τον καιρο στρωνουν... :p

:flipout:

Εκανα edit το παραπανω για τις μιξεις.
Μην την πατησεις οπως την πατησα εγω.

Tο σκεφτηκα αυτο αλλα εχω βρεθει με 3 μουκαλακια με 0 νικοτινη και τα λυπαμαι. Επειτα αν η αντιστοιχια ειναι τετοια ωστε το regular που γραφει το μαγαζι εννοει το 18αρι θα βρεθω με ενα 24αρι και πρεπει να το μειωσω καπως. Τα εχω κανει π....α με τα υγρα. Εχω 7 μπουκαλια αυτη τη στιγμη (4 Ovale black 9aria και 3 natural maxboro 0) και δεν εχω τιποτε να καπνισω :slapface:

Tο σκεφτηκα αυτο αλλα εχω βρεθει με 3 μουκαλακια με 0 νικοτινη και τα λυπαμαι. Επειτα αν η αντιστοιχια ειναι τετοια ωστε το regular που γραφει το μαγαζι εννοει το 18αρι θα βρεθω με ενα 24αρι και πρεπει να το μειωσω καπως. Τα εχω κανει π....α με τα υγρα. Εχω 7 μπουκαλια αυτη τη στιγμη (4 Ovale black 9aria και 3 natural maxboro 0) και δεν εχω τιποτε να καπνισω :slapface:

Να παρεις σκετη βαση 18αρας νικοτινης και να ριξεις μεσα την μηδενικη που εχεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Που το βρισκω αυτο;;;

Απο Ελλαδα εχει εδω σιγουρα. Οι πιο πολλοι αγοραζουν απο εξω παντως.
http://www.funstore.gr/index.php?target=categories&category_id=65
Παρτους ενα τηλεφωνο πρωτα.
Εχω παραγγειλει και το μονο που εχω παραπονο ειναι οτι αργησαν 4 μερες να μου τα φερουν.

Απο εξωτερικο εδω
http://www.heaven-gifts.com/product-279.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Δεν έχει διαφορά...
Είναι τιμή χωρίς το ΦΠΑ (23%) και βάζει και μία χρέωση ανά παραγγελία 4 . Και αυτό για 12ml, όχι τα 30...
Όχι τρομερά πράγματα σε διαφορές... Δηλαδή για 120ml (10 μπουκαλάκια) πληρώνεις 64.30 ενώ στα natura των 30ml πληρώνεις 60 .
Από funstore πάντως μου άρεσε η σοκολάτα και η φράουλα, ενώ τα φρούτα του δάσους είναι πολύ "επιθετικά"...

Αύριο θα έχω δύο γεύσεις απο Halo,και δύο απο Nobacco.

Σημ.....ρε παιδιά όσο ατμίζω τόσο καταλαβαίνω γεύση στο στόμα μου...τι παπαριές απο τσιγάρα καπνίζαμε τόσο καιρό, και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο υγείας...

Last edited:

Αύριο θα έχω δύο γεύσεις απο Halo,και δύο απο Nobacco.

Σημ.....ρε παιδιά όσο ατμίζω τόσο καταλαβαίνω γεύση στο στόμα μου...τι παπαριές απο τσιγάρα καπνίζαμε τόσο καιρό, και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο υγείας...

Αυτο ακριβως!!
Αναρωτιεσαι τι εκανες τοσο καιρο και γιατι αυτο το κολλημα τελος παντων.....