E - smoke...

Το prime ειναι πιο γλυκο. ?
Μιας και εχουμε το ιδιο τσιγαρο, αλλα εσυ δεν εχεις προβλημα καμενου οπως εγω, πες μου σε παρακαλω ποση ωρα κρατας πατημενο το κουμπι της αντιστασης, ποση κλιση δινεις στο τσιγαρο την ωρα ρουφηγματος, και γενικοτερα πως ατμιζεις για να καταλαβω που κανω λαθος μπας και σωσω κανεναν ατμοποιητη.

Εγω το κρατω με 20-45 μοιρες κλιση (αναλογα με το υγρο στο tank) και κρατω το κουμπι πατημενο για 4 ''sec περιπου.Παρ'ολα αυτα σε 1-2 μερες αρχιζει το καμενο.

Y.Γ. Αν ξεμεινω απο tribeca μεχρι να ερθει η παραγγελια βρηκα υποκαταστατο.

Το prime 15 δίνει γλυκές νότες σαν επίγευση όταν εκπνέεις αργά (κατά τα άλλα, μοιάζει αρκετά με το tribecca, είναι λίγο πιο ραφιναρισμένο και "τσιγαρίσιο")

Φίλε μου, νομίζω ότι δεν έχεις το alter ego-t... (πες μου αν κανω λαθος)

Re: Απάντηση: E - smoke...

Το Prime 15 δεν το έχω δοκιμάσει, και αυτό γιατί έχω διαβάσει απο κάκιστες μέχρι άριστες κριτικές, σε αντίθεση με το tribeca που η χειρότερη άποψη είναι πως απλως είναι καλό.

Γιάννη, το prime 15 θέλει ωρίμανση (και βέβαια καθαρό ατμοποιητή...... για να μην αναμειγνύεται με τα προηγούμενα υγρά - εννοείται αυτό αλλά καμιά φορά δεν γίνεται ).
Αν σου κάτσει, νομίζω μπορεί να γίνει εθιστικό (!)

Δοκιμάστε το.... ;-) και την 2η 3η μέρα γράψτε (!!!!!)

Φίλε μου, νομίζω ότι δεν έχεις το alter ego-t... (πες μου αν κανω λαθος)

To alter ego-t εχω, πηρα το κιτ με τις χιλιαρες μπαταριες και εκτος απο τους 2 ατμοποιητες του κιτ, πηρα εξτρα αλλους 2 LR Type b.

Tωρα εχω κανει παραγγελια απο ενα καταστημα τους ατμοποιητες (κελυφος και κεφαλες) ego-c για για joytech.
Δεδομενου οτι και το alter ego-t ειναι της joytech, θεωρω οτι θα βιδωνει το κελυφος του C στην μπαταρια.

Ελπιζω να μην εκανα καμια κουταμαρα και δεν ταιριαζει.

Last edited:
To alter ego-t εχω, πηρα το κιτ με τις χιλιαρες μπαταριες και εκτος απο τους 2 ατμοποιητες του κιτ, πηρα εξτρα αλλους 2 LR Type b.

Tωρα εχω κανει παραγγελια απο ενα καταστημα τους ατμοποιητες (κελυφος και κεφαλες) ego-c για για joytech.
Δεδομενου οτι και το alter ego-t ειναι της joytech, θεωρω οτι θα βιδωνει το κελυφος του C στην μπαταρια.

Ελπιζω να μην εκανα καμια κουταμαρα και δεν ταιριαζει.

Ολα εχουν 510 σπειρωμα και κανουν μεταξυ τους.

Το prime και το tribeca λογω της γλυκιας υφης τους δεν ειναι απαιτητικα ως προς την ωριμανση.

Tελικά διαπίστωσα ότι για Σαββατόβραδο χρειάζομαι το λιγότερο 4ml!!!!

Τα 3ml που είχα μάζι μου ΔΕΝ μου έφτασαν :(

Καλημερα
επειδη το Η/Τ το δουλευω επαγγελματικα εχω να πω οτι εχουν γινει πολλες εισαγωγες απο πολλα και αμφιβολου
ποιοτιτας Η/Τ ,,η αντιγραφη της αντιγραφης Ώ αντιγραφη μεχρι και πλανοδιοι πωλητες εχουν πια ,γιαυτο θα
προτεινο οποιος θελει σοβαρα να ξεκινηση Η/Τ να παρει το WANT nobacco πολλη καλη κατασκευη πληρωτιτα ανταλλακτικων μπαταρια 680m/a - ατμοποιητης χωρις ''δακρυσματα'' .
Οσον αφορα τα ''λαδακια'' οσοι καπνιζαν ελληνικα καπνα οπως καρελια κασετινα - ασσος φιλτρο κασετινα δεν θα βρουν
γευση να τους ικανοποιηση .
οι υπολοιποι που καπνιζαν ξενα τσιγαρα οπως marlboro - prince - davidoff κτλ ας ξεκινησουν με virginia ή usa mix ή με αναμιξη αυτων ..
Της nobacco ή αλλης επωνημης εταιριας που αντιπροσωπευεται στην ελλαδα

Γεια σου φίλε και καλές δουλειές εύχομαι!

1. πόσο κοστίζει ο κάθε ατμοποιητής (με το ενσωμένο tank) του e-cig που εμπορεύεσαι?
2. προφανώς δεν πουλάς υγρά της halo, σκέφτεσαι να φέρεις στο κατάστημά σου?

Παιδιά καλησπέρα! Προσπάθησα να το διαβάσω όλο το θέμα αλλα δυσκολεύτηκα κάπως, εχει γίνει και τεράστιο!
Καπνιστής λοιπον και άρχισα να ψήνομαι κι εγώ για την αγορά ενός τέτοιου μαραφετιού!!
Αλλά επειδή είμαι τελείως άσχετος με το θέμα, έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα για αγορά? Ενοώ πως απο ότι κατάλαβα υπάρχουν πολλοί που πειραματίζονται και εχουν δοκιμάσει αρκετά. Εχει βγεί κάποιο συμπέρασμα για το ποιο είναι καλύτερο απο άποψη απόδοσης ή βλαβών?
Α και αν υπάρχει και καμιά πρόταση για μαγαζί αγοράς (Θεσσαλονίκη) είτε κι απο internet?

Ευχαριστω

Καμιά ιδέα-βοήθεια ρε παιδιά!! Το μόνο που έχω καταλάβει είναι πώς μάλλον το συστημα eGo-t το χρησιμοποιούν πολλές μάρκες είναι έτσι? Απο εκεί και πέρα τίποτα!!! Καμιά πρόταση?

Καμιά ιδέα-βοήθεια ρε παιδιά!! Το μόνο που έχω καταλάβει είναι πώς μάλλον το συστημα eGo-t το χρησιμοποιούν πολλές μάρκες είναι έτσι? Απο εκεί και πέρα τίποτα!!! Καμιά πρόταση?

Για συγκεκριμένες μάρκες δεν ξέρω, μιας και έχω δοκιμάσει μόνο μία και δεν είχα κάποιο πρόβλημα για να πάω σε άλλες.
Συγκεκριμένα, το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ως τώρα είναι το ego-C της Ovale με σηκωμένο το φιτίλι και ελευθέρας... :p
Όπως είπε και ο φίλος Γιώργος, θα πήγαινα σε κάποιο επώνυμο, όπως nobacco, joyetech, ovale...

Η βλακεία είναι ότι από το πρωί είμαι με non φραουλίτσα χωρίς να έχω πρόβλημα και τα halo βρίσκονται στο δρόμο... :bigcry:

Για συγκεκριμένες μάρκες δεν ξέρω, μιας και έχω δοκιμάσει μόνο μία και δεν είχα κάποιο πρόβλημα για να πάω σε άλλες.
Συγκεκριμένα, το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ως τώρα είναι το ego-C της Ovale με σηκωμένο το φιτίλι και ελευθέρας... :p

Σ ευχαριστώ για την απάντηση καταρχήν! Και εγώ απο όσο το ψάχνω αυτά βλέπω να κυκλοφορούν πιο πολύ! Είδα και το ego-w (υποτίθεται αν κατάλαβα το πιο καινούργιο) το οποίο λέει πως εχει και ενιαίο δοχείο γεμίσματος και ατμοποιητή για λιγότερες διαρροές.... Μπλέξιμο είναι!!!

Απάντηση: Re: E - smoke...

Γεια σου φίλε και καλές δουλειές εύχομαι!

1. πόσο κοστίζει ο κάθε ατμοποιητής (με το ενσωμένο tank) του e-cig που εμπορεύεσαι?
2. προφανώς δεν πουλάς υγρά της halo, σκέφτεσαι να φέρεις στο κατάστημά σου?

1] ο ατμοποιητης κανει 5,50 ευρο και κραταει περιπου 3 μηνες ,,,, δεν μπορω να απαντησω που εμπορευομαι ουτε ακομα και
με πμ ,,,, οι απαντησεις ειναι καθαρα συμβουλευτικες

2] την halo δεν την δουλευω και γιαυτο δεν εχω ιδία αποψη

Απο εχτες το μεσημερι-απογευμα που εβαλα νεο atomizer και βελτιωθηκε η γευση του ''χαλασμενου'' mix που ειχα φτιαξει, εχτες αργα και σημερα επανηλθε ολη η ΓΛΥΚΑΔΑ του αρωματος.
Το ακους analyze_it. ? :smash:

Δεν ξερω τι συμβαινει. Με τη μιξη, τα ειχα ωριμασει και τα δυο. τωρα πως επανηλθε η γευση αγνωστο. Παντως, μολις φαω τα 18αρια, μετα παω σιγουρα για 12αρια, σιγουρα καλυπτουν την αισθηση νικοτινης (ισως οχι τοσο το throat hit) και μετα θα παω στα 6αρια tribeca.
Εκει, ειναι λιγο μπαστουνια στο throat hit.

^
Γεια σου Γιάνναρε!!!!! Τι είπες???? Δεν άκουσα!!!!!! (φίλοι που με ξέρουν από το ηχητικά, γνωρίζουν ότι είμαι κουφός!!!!)

:music-smiley-005::smash:

..... έλα ..... για να βλέπω να αγοράζουμε και κανένα Prime !!! :HTEHETH63:

Last edited:
Αυριο θα παρω δοκιμαστικα ενα μικρο 7ml prime15, θα το αφησω να ωριμασει 24 ωρες και την τριτη που μου ερχονται οι νεοι ατμοποιητες ego-c θα το δοκιμασω με φρεσκο πλεον ατμοποιητη.
Θα ατμισω 2-3 ml και θα γραψω εντυπωσεις.

Κουφαμαρα εχω και εγω κατα περιπου 60-65 db απο τα 1700-2800 hz. Και οχι, δεν ειναι απο τα ηλεκτροδυναμικα. :ADFADF1:

Ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να "ωριμάζει" η γλυκερίνη...
Για να ωριμάσει κάτι πρέπει να υπάρχει ένα είδος ζύμωσης... Κάτι τέλος πάντων που να αλλάζει τα χαρακτηριστικά του.
Τι παίζει; Ζυμομύκητες έχουν μέσα τα Halo; :blink:

Τι ακριβώς διαφορά βλέπετε αφού ωριμάσει;

Παιζουν πολλα.
Αλλοι λενε οτι η halo ισως χρησιμοποιει οινοπνευμα για να διαλυσει τη νικοτινη, το οποιο οταν εξατμιστει, αλλαζει η γευση.

Αλλοι λενε οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινεται καποιο ειδος οξειδωσης με τον αερα και να αλλαζει η γευση.

Αλλοι μιλουν για placebo, και αλλοι οτι αλλαζει συμπεριφορα και ενα φρεσκο atomizer μετα τις πρωτες ωρες λειτουργιας, οποτε ισως ευθυνεται (και) αυτο.

Επειδη απο το γνωστο forum του ηλεκτρονικου καπνισματος καποιο μελος ρωτησε με e-mail τη halo ποια ειναι η αναλογια pg/vg και εκεινοι του απαντησαν οτι δεν μπορουν να του απαντησουν για να μην γινουν γνωστες οι αναλογιες των υλικων και αντιγραφουν οι γευσεις απο ανταγωνιστες, εκεινος αποφασισε να στειλει στο χημειο δειγμα για να δει απο τι ακριβως αποτελουνται τα halo.

Αν ποσταρει και μαθω νεοτερα θα ενημερωσω. Ισως με την γνωστοποιηση των υλικων καταλαβουμε (εκτος του τι ακριβως ατμιζουμε) τι ειναι αυτο που μπορει να το ωριμαζει.

Και οχι, ΔΕΝ θα στειλει το prime15 και δεν θα μαθουμε ποτέ την μυστικη του συνταγη.
Κατι σαν το drambuie δηλαδη. :jester:

Last edited:
Δυο πραγματα που φαινονται πιθανα.
1) Παρα ωριμασε......
2) Ο ατμοποιητης μας τελειωσε.....

Απο εχτες το μεσημερι-απογευμα που εβαλα νεο atomizer και βελτιωθηκε η γευση του ''χαλασμενου'' mix που ειχα φτιαξει, εχτες αργα και σημερα επανηλθε ολη η ΓΛΥΚΑΔΑ του αρωματος.
Το ακους analyze_it. ? :smash:

Δεν ξερω τι συμβαινει. Με τη μιξη, τα ειχα ωριμασει και τα δυο. τωρα πως επανηλθε η γευση αγνωστο. Παντως, μολις φαω τα 18αρια, μετα παω σιγουρα για 12αρια, σιγουρα καλυπτουν την αισθηση νικοτινης (ισως οχι τοσο το throat hit) και μετα θα παω στα 6αρια tribeca.
Εκει, ειναι λιγο μπαστουνια στο throat hit.

Ευγε φιλε μου , ενα απο τα δυο θα συνεβαινε δεν υπηρχε περιπτωση.
και σε εμενα επανηλθε καπως με καινουργιο ατμοποιητη.
Απλως δεν μπορουσα να το τσεκαρω γιατι ειχα τον τριμπεκα σε τανκ :bigcry:

Ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να "ωριμάζει" η γλυκερίνη...
Για να ωριμάσει κάτι πρέπει να υπάρχει ένα είδος ζύμωσης... Κάτι τέλος πάντων που να αλλάζει τα χαρακτηριστικά του.
Τι παίζει; Ζυμομύκητες έχουν μέσα τα Halo; :blink:

Τι ακριβώς διαφορά βλέπετε αφού ωριμάσει;

Μιχαλη δεν ειναι η γλυκερινη αλλα το αρωμα.
Στην αρχη ειναι πολυ εντονο και δεν υπαρχει ισορροπια κατι που επερχεται μετα τις 24-48 ωρες ωριμανσης.

Επειδη απο το γνωστο forum του ηλεκτρονικου καπνισματος καποιο μελος ρωτησε με e-mail τη halo ποια ειναι η αναλογια pg/vg και εκεινοι του απαντησαν οτι δεν μπορουν να του απαντησουν για να μην γινουν γνωστες οι αναλογιες των υλικων και αντιγραφουν οι γευσεις απο ανταγωνιστες, εκεινος αποφασισε να στειλει στο χημειο δειγμα για να δει απο τι ακριβως αποτελουνται τα halo.

Το είδα και εγώ... Καλά, κράτα μικρό καλάθι...
Εννοείς ότι δεν γράφουν καν συστατικά; Ή απλά δεν γράφουν τις αναλογίες;
Το δεύτερο σεβαστό. Αν συμβαίνει το πρώτο είναι ανεπίτρεπτο!