E - smoke...

Το είδα και εγώ... Καλά, κράτα μικρό καλάθι...
Εννοείς ότι δεν γράφουν καν συστατικά; Ή απλά δεν γράφουν τις αναλογίες;
Το δεύτερο σεβαστό. Αν συμβαίνει το πρώτο είναι ανεπίτρεπτο!

Σιγουρα το δευτερο απο ολους ειναι σεβαστο.
Απο οσο θυμαμαι, καπου ειχα διαβασει οτι δεν απαντησαν και σε ερωτηση αν περιεχεται οινοπνευμα (αλλα δεν παρακολουθησα το θεμα για να δω αν απαντησαν στην τελικη)

Τωρα θα μου πεις εκτος των 3 βασικων συστατικων pg/vg, νικοτινης και αρωματικης υλης τι αλλο θα μπορουσαν να βαλουν και για ποιο ακριβως λιγο.

Απο την αλλη (και αναφερομαι σε ολα τα υγρα , οχι μονο στα halo) εδω φαγητο υποτιθεται τρωμε και ξεφυτρωνουν τεχνητες χρωστικες κλπ.
Δεν ξερω αν ενα ατμιστικο υγρο εχει λογους να χρησιμοποιει κρυφα υλικα, αλλα απο τη στιγμη που οποιοσδηποτε μπορει να το στειλει για αναλυση και επισης πολλοι φτιαχνουν μονοι τους με τα τρια παραπανω βασικα συστατικα τα δικα τους υγρα, δεν νομιζω οτι παιζει κατι υποπτο και διαφορετικο.

To οτι κανεις δεν γνωριζει τι ακριβως ατμιζουμε οπως και το οτι δεν αναγραφεται αναλυτικα στο μπουκαλακι τι περιεχει ειναι κατι που θα αλλαξει σιγουρα.
Προς οφελος μας φυσικα.
Ηδη μου κανει εντυπωση οτι μεχρι τωρα το περνανε στο ντουκου.

Παιδιά,μιας και το νήμα μεγαλώνει,να ανοίξουμε ένα άλλο όπου να γράψουμε τι τσιγάρο έχουμε και τι προβλήματα έχουμε αντιμετωπίσει από αυτό έτσι ώστε να διαφωτίσουμε τους υποψήφιους αγοραστές.
Εγώ ας πούμε με το τσιγάρο από το funstore έχω βρει το διάολό μου με τις διαρροές του.
Πήγα να πάρω ένα nobaco και με ρώτησε ο...ψιλικατζής,ποιό θέλω.
Υπάρχουν μου είπε 3 μοντέλα..
Ποιά είναι αυτά και ποιά είναι τα υπέρ και τα κατά του καθενός?

Καλησπέρα σε όλους.
Τη παρασκευή με μια ξαφνική παρόρμηση μπήκα σε μια αντιπροσωπία της Ovale στο Πειραιά που το συνάντησα κατά τύχη και αγόρασα το eGo-C στη τιμή των 110 ευρώ.
http://www.ovaleusa.com/shop/index.php?route=product/product&product_id=89
Μαζί πήρα ως δώρο το Natura Maxboro 18mg/ml τα 30ml (το γυάλινο μπουκαλάκι) .
Το προτίμησα από το elips το οποίο μου φάνηκε πιο ψεύτικο και λιγότερο στιβαρό από το eGo-C.
Δεν έχω ανάψει τσιγάρο από προχθές όχι γιατί το ''σιχάθηκα'' ξαφνικά αλλά γιατί είμαι άνθρωπος που μπορεί να επιβληθεί εύκολα στον εαυτό του και είπα του δώσω μια ευκαιρία.
Το μηχάνημα μου φαίνεται καλό. Δεν είχα πρόβλημα διαρροών ,η μπαταρία δεν μου τελείωσε τη πρώτη μέρα, ασχέτως αν το φόρτισα το βράδυ (βέβαια δεν φούμαρα σαν τρελός) για την ώρα όλα καλά. Σίγουρα θα πρέπει να περάσουν 2-3 βδομάδες για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Θα πρέπει να πειραματιστώ και με υγρά που δεν ειχα το χρόνο να το ψάξω λίγο αν και το Natura δε με χάλασε.... Είδωμεν.
Αν κάποιος θέλει να τον πληροφορήσω κάτι για το eGo-C μου λέει.

Δεν ξερω αν ενα ατμιστικο υγρο εχει λογους να χρησιμοποιει κρυφα υλικα, αλλα απο τη στιγμη που οποιοσδηποτε μπορει να το στειλει για αναλυση και επισης πολλοι φτιαχνουν μονοι τους με τα τρια παραπανω βασικα συστατικα τα δικα τους υγρα, δεν νομιζω οτι παιζει κατι υποπτο και διαφορετικο.

Τα natura γράφουν τι περιέχουν.
Αν κάτι δεν γράφει τι περιέχει, αμέσως το μυαλό μου πάει στο κακό.
Στην τελική μπορεί κάποιος να έχει αλλεργία σε κάτι!
Και δεν νομίζω ότι υπάρχει νομοθεσία στην υφήλιο που να αφήνει εταιρία να κυκλοφορεί καταναλωτικό αγαθό που δεν γράφει πάνω τα συστατικά του!

Re: Απάντηση: E - smoke...

Παιδιά,μιας και το νήμα μεγαλώνει,να ανοίξουμε ένα άλλο όπου να γράψουμε τι τσιγάρο έχουμε και τι προβλήματα έχουμε αντιμετωπίσει από αυτό έτσι ώστε να διαφωτίσουμε τους υποψήφιους αγοραστές.
Εγώ ας πούμε με το τσιγάρο από το funstore έχω βρει το διάολό μου με τις διαρροές του.
Πήγα να πάρω ένα nobaco και με ρώτησε ο...ψιλικατζής,ποιό θέλω.
Υπάρχουν μου είπε 3 μοντέλα..
Ποιά είναι αυτά και ποιά είναι τα υπέρ και τα κατά του καθενός?

Σωκρατη χωρις να εχω δουλεψει καθολου τα nobaco και ριχνοντας μια γρηγορη ματια στα μοντελα θα πηγαινα προς το giant.
Ειναι κοντα στα χαρακτηριστικα με αυτο που αρχισα πριν λιγο καιρο (ego dual coil) και ακομη χρησιμοποιω χωρις προβληματα.
Τα υπερ του που με εκαναν τοτε να το διαλεξω μετα απο αρκετο διαβασμα,

1) μεγαλη αυτονομια μπαταριας (μεγαλο υπερ για εμενα που το εχω πιπιλα)
2) dual coil που σημαινει μεγαλυτερο ντουμανι και καλυτερο χτυπημα στον λαιμο δηλαδη πιο κοντα στο τσιγαρο. (αν μπορεις να πεις κατι τετοιο)
3) μεγαλη αυτονομια υγρου. 4ml ειναι φοβερο νουμερο και θα ξενοιασεις απο τα συχνα γεμισματα.
Plus και το passthrough οπου αν καθεσαι συχνα στον υπολογιστη , δεν χρειαζεται να ασχολησαι με μπαταριες και φορτισεις.
Την τιμη του την βλεπω φυσιολογικοτατη.

Αυτα και δεν ξερω αν σε βοηθησα.

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες. :smile:
Η μπαταρία που έχει το ego-C είναι η ίδια με το ego-T ή διαφορετική;
Κάτι ακούστηκε για το χρώμα στο κουμπί, ότι αλλάζει όταν τελειώνει η μπαταρία...

Βασικά και εγώ με ego-C είμαι εδώ και αρκετές ημέρες αλλά από ego-T starter που του άλλαξα απλά τον ατμοποιητή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Σωκρατη χωρις να εχω δουλεψει καθολου τα nobaco και ριχνοντας μια γρηγορη ματια στα μοντελα θα πηγαινα προς το giant.
Ειναι κοντα στα χαρακτηριστικα με αυτο που αρχισα πριν λιγο καιρο (ego dual coil) και ακομη χρησιμοποιω χωρις προβληματα.
Τα υπερ του που με εκαναν τοτε να το διαλεξω μετα απο αρκετο διαβασμα,

1) μεγαλη αυτονομια μπαταριας (μεγαλο υπερ για εμενα που το εχω πιπιλα)
2) dual coil που σημαινει μεγαλυτερο ντουμανι και καλυτερο χτυπημα στον λαιμο δηλαδη πιο κοντα στο τσιγαρο. (αν μπορεις να πεις κατι τετοιο)
3) μεγαλη αυτονομια υγρου. 4ml ειναι φοβερο νουμερο και θα ξενοιασεις απο τα συχνα γεμισματα.
Plus και το passthrough οπου αν καθεσαι συχνα στον υπολογιστη , δεν χρειαζεται να ασχολησαι με μπαταριες και φορτισεις.
Την τιμη του την βλεπω φυσιολογικοτατη.

Αυτα και δεν ξερω αν σε βοηθησα.
Σ´ευχαριστώ πολύ,με βοήθησες αρκετά.Από διαρροές πως τα πάει?Ρωτάω γιατί με το δικό μου έχω βγάλει το χτικιό.

Αν ειναι οπως τα δικα μου dual coil, που θα ειναι , τοτε δεν υπαρχει ιχνος διαρροων γιατι δεν ειναι φιλοσοφιας "τανκ" με επαφες.
Ουτε φυσικα υποψια καμενου ενω υπαρχει υγρο στον ατμοποιητη.
Τα δυο παραπανω απλα δεν θα τα δεις ποτε.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες. :smile:
Η μπαταρία που έχει το ego-C είναι η ίδια με το ego-T ή διαφορετική;
Κάτι ακούστηκε για το χρώμα στο κουμπί, ότι αλλάζει όταν τελειώνει η μπαταρία...

Βασικά και εγώ με ego-C είμαι εδώ και αρκετές ημέρες αλλά από ego-T starter που του άλλαξα απλά τον ατμοποιητή.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι είναι η ίδια.Τουλάχιστον από πλευρά χωρητικότητας..
Όσο για το χρώμα στο κουμπί αναβοσβήνει όταν η μπαταρία είναι στα τελευταία της.

Ήρθαν και τα Halo!
Να δούμε πόσες ώρες θα αντέξω να τα βλέπω μπροστά μου με τόσα που έχω ακούσει.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Κανεις βρε...

Εμ... Αν δεν πεις γιατί δε σου κάνει πια το elips πως να απαντήσουμε; :p
Εγώ π.χ. παίζω πολύ με τον Ego-C και έναν απλό Ego-T που του έχω αλλάξει τα φώτα. Βγάζει περισσότερο ντουμάνι από τον LR και έχει ελεύθερη τζούρα όσο περίπου ο elips.
Με τα VG, έτσι και κάνω μακρόσυρτη τζούρα περιμένω να καθαρίσει το τοπίο για να δω την οθόνη μπροστά μου!

Αντε βρε μην ακους πολλα, ντου.......

Είναι μικρά τα μπουκαλάκια μπρε... Πήρα των 7ml να δοκιμάσω! Άμα είναι να τα ατμίσω πριν ωριμάσουν πως θα βγάλω συμπεράσματα;
Με τρώει όμως...
Είπατε το tribeca δεν χρειάζεται ωρίμανση ε; :p

Είναι και αυτό... :bigcry:
Που θα πάει, εδώ τα έχω, θα τα έχω δοκιμάσει μέχρι την επόμενη προσφορά του halocig...

Με το τσιγάρο από το funstore παιδιά,είτε κάπνιζα τα δικά του λάδια είτε τα halo,ένα και το ίδιο μου φαίνονται σαν γεύση..Το καλό είναι ότι με τα Halo δεν με έχει ενοχλήσει ο λαιμός.
Παρήγγειλα σήμερα και 1 Nobacco i-want μαζί με 1 Νοbacco Giant και ελπίζω να γλυτώσω από τις διαρροές.

Άντε να βρεις την υγεία σου!

Από funstore ακόμη παλεύω να ατμίσω κάτι φρούτα του δάσους και μία σοκολάτα... :flipout: