analyze_it
AVClub Addicted Member
- 15 July 2008
- 1,798
^ Σωκράτη, να ανοίγεις που και που το παράθυρο για να βγαίνει λίγο ντουμάνι και να έχεις ορατότητα !!! :Banane0:
Εμένα Γιάννη μου από την πρώτη μέρα που το καίω,μια σαπουνιλα μου βγάζει και απαίσια μυρωδια για τους δίπλα.Απο σήμερα που ατμίζω νέο μπουκαλάκι Tribeca,ώριμο πλέον με καινούργιο ατμοποιητή, κάτι δεν μου πάει καλά....δεν είναι η γνώριμη γεύση που έχω αγαπήσει απο τα προηγούμενα δύο μπουκαλάκια.
Κάτι φταίει...κάτι δεν πάει καλά, και δεν ξέρω τι....
Τι να πω ρε φίλε...δεν ξέρω.Εμένα Γιάννη μου από την πρώτη μέρα που το καίω,μια σαπουνιλα μου βγάζει και απαίσια μυρωδια για τους δίπλα.
Λες αυτα που πήρα με την έκπτωση για την ημέρα των βετεράνων να ήταν καμιά σκάρτη παρτίδα?
Οχι, δεν νομίζω ότι είναι αυτό, αφού αλλάζω γεύσεις.Συνηθίζεις;
Συμβαίνει αν δεν αλλάζεις καθόλου γεύση.
Περιτό να σου πω, ότι περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.
Είναι σίγουρο ότι αυτό που εκπνέω δεν είναι ατμός.Μέσα στο αυτοκίνητο με κελιστά τα παράθυρα,η "κάπνα" αργούσε να διαλυθεί.Σίγουρα όχι σαν του κανονικού τσιγάρου,όμως πολύ αργότερα από αυτή του ατμού.Εγώ δεν ξαναγράφω για "άτμισμα" και "ατμοποιητή".
το λινκ ειναι νεκρο αγαπητε..Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν σημαντικες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του ηλ τσιγάρου γενικώς αλλά και σε σχέση με το κανονικό.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια από Έλληνες να μαζέψουν υλικό από επιστημονικές έρευνες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΑΞΙΖΕΙ (συγχαρητήρια στα παιδιά που μάζεψαν το υλικό)
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,416.msg5641.html#msg5641
Τελικά σήμερα, όλα πλέον καλά με το Tribeca Παιδιά, και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν...
1) Ηθελε περισσότερη ωρίμανση του υγρό
2) Ημουνα χάλια χθες!!!
Ευτυχώς πάντως που δεν παίζει κάτι με την παρτίδα απο αυτό το μπουκάλι, γιατί θα ξενέρωνα απίστευτα...
Τελικά απο το Tribeca δεν βλέπω να ξεκολάω εύκολα!!!
Τελικά σήμερα, όλα πλέον καλά με το Tribeca Παιδιά, και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.
Τελικά απο το Tribeca δεν βλέπω να ξεκολάω εύκολα!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.