E - smoke...

^ Σωκράτη, να ανοίγεις που και που το παράθυρο για να βγαίνει λίγο ντουμάνι και να έχεις ορατότητα !!! :Banane0:

Απο σήμερα που ατμίζω νέο μπουκαλάκι Tribeca,ώριμο πλέον με καινούργιο ατμοποιητή, κάτι δεν μου πάει καλά....δεν είναι η γνώριμη γεύση που έχω αγαπήσει απο τα προηγούμενα δύο μπουκαλάκια.
Κάτι φταίει...κάτι δεν πάει καλά, και δεν ξέρω τι....

Απο σήμερα που ατμίζω νέο μπουκαλάκι Tribeca,ώριμο πλέον με καινούργιο ατμοποιητή, κάτι δεν μου πάει καλά....δεν είναι η γνώριμη γεύση που έχω αγαπήσει απο τα προηγούμενα δύο μπουκαλάκια.
Κάτι φταίει...κάτι δεν πάει καλά, και δεν ξέρω τι....
Εμένα Γιάννη μου από την πρώτη μέρα που το καίω,μια σαπουνιλα μου βγάζει και απαίσια μυρωδια για τους δίπλα.
Λες αυτα που πήρα με την έκπτωση για την ημέρα των βετεράνων να ήταν καμιά σκάρτη παρτίδα?

Εμένα Γιάννη μου από την πρώτη μέρα που το καίω,μια σαπουνιλα μου βγάζει και απαίσια μυρωδια για τους δίπλα.
Λες αυτα που πήρα με την έκπτωση για την ημέρα των βετεράνων να ήταν καμιά σκάρτη παρτίδα?
Τι να πω ρε φίλε...δεν ξέρω.
Πάντως το "νέκταρ" που ήξερα πριν δεν υπάρχει πλέον σε αυτό το μπουκαλάκι.

Μια φιλη μου θελει να αρχισει το ΗΤ αλλα καπνιζε 2 πακετα ελαφρα τσιγαρα.
Αρα πρεπει να της βρω ενα υγρο σε χαμηλη νικοτινη για να ατμιζει αρκετη ποσοτητα (αφου καπνιζε σαν φουγαρο)
Δυστυχως, ουτε το 6ml του tribeca μου κανει αφου θα επρεπε να ατμιζει 1,5, ml που νομιζω οτι δεν θα τη βγαζει μεχρι το βραδυ.

Οποτε πρεπει να βρω κατι σε 3mg νικοτινης και να ατμιζει 3ml υγρου (συνολο νικοτινης 9mg ημερησιως)
Ομως το tribeca δεν βγαινει κατω απο 6mg.

Μπορει καποιο καλο παιδι να μου προτεινει ενα υγρο σε 3 mg νικοτινης, που να εχει ομως πιο πολυ τσιγαρισια γευση και οχι αρωματα, κομποστες , παστες κλπ. ? Βεβαια να μην μυριζει και σαν χορτο,σαπιλα και αλλα τετοια που ακουω σαν σχολια σε καποιες γευσεις.

Δεν μπορει καποιο υγρο θα ειναι καπως στανταρ. Κατι εχω ακουσει για καποιο virginia, ειναι καλο. ?
Δεν ξερω αν παιζει ρολο να αναφερω τι τσιγαρα καπνιζει για να δειτε (οι ειδικοι) ποια μαρκα/γευση θα της ηταν κοντα.
Καπνιζει καρελια ultra.
Οποτε μαλλον ψαχνουμε για κατι με στανταρ καπνικη καλη γευση. ?
Μην τη δωσω καμια βλακεια αρωμα και βηχει ή τη χτυπα στο λαιμο, ή της κανει τη γλωσσα τσαρουχι.

:adore: Βοηθατε Χριστιανοι να κανουμε αλλον εναν ανθρωπο να κοψει το τσιγαρο.

Σημερα αγορασα νεο ατμοποιητη για το elipse αφου ο ενας απο τους δυο που ειχε η αρχικη συσκευασια αρπαξε και δεν ξεβρωμισε ποτε.Το παληκαρι μου εκανε εκπτωση απο 16 ευρω σε 10 αφου το εχω μολις ενα μηνα.Αυτο που με προβληματισε ηταν η ατακα του "ενταξει,δεν ειναι και παναγια το ΗΤ αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο απο το κανονικο".Πριν απο ενα μηνα ελεγε πως ειναι απολυτα αθωο.Κανενα νεο απο το μετωπο της επιδρασης στην υγεια παιδια;

Re: Απάντηση: E - smoke...

Είναι σίγουρο ότι αυτό που εκπνέω δεν είναι ατμός.Μέσα στο αυτοκίνητο με κελιστά τα παράθυρα,η "κάπνα" αργούσε να διαλυθεί.Σίγουρα όχι σαν του κανονικού τσιγάρου,όμως πολύ αργότερα από αυτή του ατμού.Εγώ δεν ξαναγράφω για "άτμισμα" και "ατμοποιητή".

Ατμος ειναι Σωκρατη αλλα οχι απο Νερο , απο γλυκολη.
Ατμιζω αρκετες φορες σκετες vg (δηλαδη χωρις αρωματα κτλπ) και και ο ατμος μενει για λιγη ωρα ειδικα σε κλειστους χωρους οπως αμαξι και ασανσερ.

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν σημαντικες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του ηλ τσιγάρου γενικώς αλλά και σε σχέση με το κανονικό.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια από Έλληνες να μαζέψουν υλικό από επιστημονικές έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΑΞΙΖΕΙ (συγχαρητήρια στα παιδιά που μάζεψαν το υλικό)

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,416.msg5641.html#msg5641

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν σημαντικες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του ηλ τσιγάρου γενικώς αλλά και σε σχέση με το κανονικό.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια από Έλληνες να μαζέψουν υλικό από επιστημονικές έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΑΞΙΖΕΙ (συγχαρητήρια στα παιδιά που μάζεψαν το υλικό)

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,416.msg5641.html#msg5641
το λινκ ειναι νεκρο αγαπητε..
edit τελικα ζει!

Ακομη περιμενω τους ego-c που αγορασα online. Σημερα προσπαθωντας να τηλεφωνησω στη Θεσ/νικη να ρωτησω γιατι δεν ειχα ενημερωση (e-mail), με παρεπεμψαν σε ενα αλλο νουμερο που οταν το κοιταξα στο οτε whitepages μου εβγαλε εναν Γιατρο στην Εδεσσα.
Το καλεσα και ακουσα ηχογραφημενο μυνημα (για ταδε πατηστε το 1 κλπ) οπου η εταιρια ειχε διαφορετικο ονομα απο το site της παραγγελιας.
Μου ειπαν να ξαναπαρω αργοτερα γιατι ο υπευθυνος δεν ηταν εκει.

edit: ξανακαλεσα και μου ειπαν οτι στο site γραφει οτι θα ειναι διαθεσιμα απο 1/1/2012. Αν θελω, να παρω τα ego-c της ovale που ταιριαζουν στην μπαταρια του ego-t ετσι κι αλλιως. Οποτε παμε και για ατμοποιητες, μεχρι να ερθουν οι C.

Τα υγρα μου τελειωνουν, ο τελευταιος ατμοποιητης πνεει τα λοισθια, και εγω χαθηκα στην γραφειοκρατια του... ηλεκτρονικου τσιγαρου.

Που ειναι εκεινες οι παλιες καλες μερες, που πηγαινες στο περιπτερο επαιρνες το πακετο, εσκιζες τη ζελατινα και ησουν ετοιμος. ?

Συγνωμη, αλλα εμεινα απο υγρο. Δεν εχω αποθεμα ουτε μεχρι να παω να παρω απο καταστημα.
Που σημαινει οτι θα ατμισω το υπολοιπο prime15 που ειχα για δοκιμη με νεο ατμοποιητη. Οποτε, το τεστ αναβαλλεται.

Ε τι, για ενα συγκριτικο θελετε να αναγκαστω να αναψω κανονικο τσιγαρο. ?

Την κανω γρηγορα προς αγορα υγρου, ηδη αρχιζει η ψυχολογικη στερηση. :vroam:

Last edited:
Πηγαινοντας σε ενα καταστημα (που ισα ισα το προλαβα ανοιχτο) για να παρω halo, δοκιμασα τις γευσεις prime15 και freedom.
Φυσικα 2-3 τζουρες μονο γιατι ειχα διπλοπαρκαρει και με τον ατμοποιητη της κυριας του καταστηματος, οχι με νεο ατμοποιητη.
Ειχα δικιο στην υποψια οτι η γευση βουτυρου του prime, οφειλοταν στην "μιξη" που εκανε ο μεταχειρισμενος ατμοποιητης με το tribeca.
Oταν ξαναδοκοιμασα στον ατμο της κυριας (αυτη ειχε ταμπακο αρωμα) καταλαβα οτι ειχε πιο ραφιναρισμενη γευση αλλα δεν μπορεσα να πιασω ακριβως τη γευση με 2-3 τζουρες.

Δοκιμαζοντας και το freedom, θα ελεγα οτι ειναι σχετικα αγευστο. Ναι μεν γλυκο (ουτε εκει καταλαβα τι ακριβως λογω ατμο) αλλα οχι τοσο γλυκο οσο το tribeca.
Ισως ειναι το υγρο που θα επιλεξω για τη φιλη μου που δεν θελει τοσο γλυκο αρωμα. Θα ελεγα να το δοκιμασουν νεοι ατμιστες πρωτα, σε περιπτωση που τα αλλα hallo τους ξενισουν με την πιο εντονη γλυκια γευση.

Φυσικα, εγω ξαναπηρα tribeca 18. (analyze_ιτ μην βαρας. :smash:)
Τι να κανω, επαθα εθισμο μαλλον. Ελπιζω να μην βγει καμια παρτιδα που εχει διαφορετικη γευση, οπως προλαλησαντες ανεφεραν.
Δυστυχως, ενω πηγα στο καταστημα που μπορεις και δοκιμαζεις τα υγρα, λογω χρονου (εκλεινε το καταστημα) και λογω διπλοπαρκαρισματος (το σιχαινομαι και δεν το κανω ποτε) δεν ειχα την πολυτελεια δοκιμης.
Θα ξαναπαω ομως.

Μόλις τα τσίμπησα... αναμένω παραλαβή...

picture2js.png

picture3okr.png

picture4kg.png

Την Βανίλια την πήρα με μηδενική νικοτίνη, έτσι για την δοκιμή... :idea:

Τελικά σήμερα, όλα πλέον καλά με το Tribeca Παιδιά, και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν...
1) Ηθελε περισσότερη ωρίμανση του υγρό
2) Ημουνα χάλια χθες!!!

Ευτυχώς πάντως που δεν παίζει κάτι με την παρτίδα απο αυτό το μπουκάλι, γιατί θα ξενέρωνα απίστευτα...

Τελικά απο το Tribeca δεν βλέπω να ξεκολάω εύκολα!!!

Τελικά σήμερα, όλα πλέον καλά με το Tribeca Παιδιά, και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν...
1) Ηθελε περισσότερη ωρίμανση του υγρό
2) Ημουνα χάλια χθες!!!

Ευτυχώς πάντως που δεν παίζει κάτι με την παρτίδα απο αυτό το μπουκάλι, γιατί θα ξενέρωνα απίστευτα...

Εγώ σήμερα κατάφερα να το ξεκινήσω... είμαι κανά 2ωρο που το ατμίζω... ΩΡΑΙΟ... αλλά δεν "πέθανα" κι' όλας...

Ελπίζω τα αμερικάνικα που παρήγγειλα, να μου δώσουν πιο... "γεύση"... :-)

Μπραβο. ! ψιλοηρεμησα και εγω.

Υπομονη σε μερικες ημερες ερχεται ο :108: <------- ο σακος εχει μεσα tribeca.