analyze_it
AVClub Addicted Member
- 15 July 2008
- 1,798
Μου απαντησαν:Εστειλα ενα μυνημα στο site της hallo οσον αφορα την ασταθεια γευσης.
Τελικά δεν είμαι τρελός, όταν σας πρωτοείπα ότι κάτι παίζει με τα Halo...Καλα εσενα εκει πηγε εσενα το μυαλο σου. ?
Εμενα πηγε στο:
Εμεις καλα τα φτιαχνουμε, στειλε ομως φωτο των μπουκαλιων γιατι μυριζομαστε μαιμου προιον φταγμενο απο καποιους, που προωθειται σαν original halo. Οπως και να εχει η αληθεια ή το ψεμα τους θα φανει, μιας και περιμενω τα μπουκαλια κατευθειαν απο την halo.
Αν και εκει αρχισουμε με καραμελες κοκος , φυστικοβουτηρα κλπ, τοτε οτι και να λενε δεν θα με πεισουν.
Προς ωρας, θα δεχτω οτι μου πουν μιας και δεν μπορω να εχω ιδεα του τι μπορει να συμβαινει.
Οντως, μεγαλη ασταθεια ρε παιδια. Αν τα 8 μπουκαλια που περιμενω απο Αμερικα δεν εχουν τη γευση μαλλιου γριας που λατρεψα τι θα κανω. ?
Ενδιαφερον, πρωτογνωρο. Οχι με τοσο "χτυπημα" οσο τα στριφτα μου, ειδικα εφοσον τα στριβω χαλαρα, αλλα με ωραια γευση.
Επισης η τζουρα ειναι "σφιχτη". Θελω να δω με το περας του χρονου αν θα βελτιωθει αυτα τα δυο. Αν ναι, ολα καλα. Αν οχι θα αρχισω τα πειραματα παλι...
Virginia blend 18άρι της Natura λέμεεεεε :Banane0:
Ντουμάνι για ninja, καθαρό χτύπημα "πάρτα στη καράφλα" και όχι το κλείσιμο που σου κάνουν τα halo, σταθερό άρωμα, και φτηνό!
Καλώς τον και ας άργησε!
Πήρες λάθος δρόμο. Έπρεπε να χτυπήσεις το Maxboro πρώτα.
Καραμελίτσες, φραουλίτσες, βανίλιες και άλλα αρωματάκια, μετά την τρίτη ημέρα.
Γιά πρότεινε κάποιο να δοκιμάσω.....όχι φράουλες , μπανάνες και φρούτα του δάσους έτσι; !!!!Αυτα τα υγρα της enjuice nobacco ρε παιδια ειναι το κατι αλλο λεμε...... λες και εισαι με γκομενα και εχεις πλακωθει στα γλ.......νια ρε παιδι μου!!!! μαμω τα υγρα μου μεσα. οοοοο μαι γκοτ αποληβερπουλ το κτουμη νομπακο......:BDGBGDB55:
Γιά πρότεινε κάποιο να δοκιμάσω.....όχι φράουλες , μπανάνες και φρούτα του δάσους έτσι; !!!!
Να είσαι καλά...ευχαριστώ πολύ.1)E-liquid Caramel Apple Pie Premium 11mg
2)E-liquid Enjuice Cappuccino Gusto 11mg
3)E-liquid Enjuice Silver Supreme 11mg
:award:
Και σ´εμένα έχουν ξεβάψει τα γράμματα από τα μπουκαλάκια της Halo τα οποία παρέλαβα από τη Halo και όχι από συνεργάτη τους.
Κάθε ημέρα έχουν και διαφορετική γεύση.Η σαπουνίλα όμως παραμένει σταθερή.
Έχω τα παρακάτω λάδια.
Tribeca και Torque της Halo με 18mg νικοτίνη.
Tribeca και Torque της Halo με 12mg νικοτίνη.
Τurkish Blended της Nobacco με 16mg νικοτίνη και
Maxx Blend high 12 mg νικοτίνη.
Ανοίγοντας τα μπουκαλάκια και μυρίζοντάς τα,ΟΛΑ μα ΟΛΑ έχουν λίγο έως πολύ,την ίδια μυρωδια.
Ρε μπας και είναι όλα Κινέζικα και μας δουλεύουν;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.