E - smoke...

Εστειλα ενα μυνημα στο site της hallo οσον αφορα την ασταθεια γευσης.
Μου απαντησαν:

Hello John,

Please confirm the color of all three of these bottles, and send me a photo if possible.

Αυτη τη στιγμη, τους εστειλα 4 φωτο των μπουκαλιων. Επισης τους ειπα οτι η πισω πλευρα των μπουκαλιων δεν εχει ανεξητιλο μελανι, και τα γραμματα εχουν σβηστει απο την συχνη επαφη με τα χερια.

Χμμμ.! :chinscratch: Πηγε το μυαλο σας εκει που πηγε και εμενα. ?

Last edited:
Χμμμμμ.... κάτι έχουν αλλάξει αυτοί ή κάτι έχουν πάρει χαμπάρι με την "αστάθεια" της ποιότητας παραγωγής ή έχουν διαβάσει παράπονα και από άλλους και το ψάχνουν.....

Καλα εσενα εκει πηγε εσενα το μυαλο σου. ?

Εμενα πηγε στο:
Εμεις καλα τα φτιαχνουμε, στειλε ομως φωτο των μπουκαλιων γιατι μυριζομαστε μαιμου προιον φταγμενο απο καποιους, που προωθειται σαν original halo. Οπως και να εχει η αληθεια ή το ψεμα τους θα φανει, μιας και περιμενω τα μπουκαλια κατευθειαν απο την halo.
Αν και εκει αρχισουμε με καραμελες κοκος , φυστικοβουτηρα κλπ, τοτε οτι και να λενε δεν θα με πεισουν.

Προς ωρας, θα δεχτω οτι μου πουν μιας και δεν μπορω να εχω ιδεα του τι μπορει να συμβαινει.

Όπως και να 'χει μπράβο σου Γιάννη που το ψάχνεις! Στο τέλος θα επωφεληθούμε όλοι :-)

Απο σημερα ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος ενος Ovale Ego-C :)

Μαζι πηρα και τον κλασσικο Maxboro και ο καταστηματαρχης μου εδωσε και ενα μπουκαλακι Caramel. Και τα δυο με 18 νικοτινη.

Πριν απο 5 λεπτα, που φορτισε η πρωτη μπαταρια πηρα την πρωτη τζουρα Caramel.

Ενδιαφερον, πρωτογνωρο. Οχι με τοσο "χτυπημα" οσο τα στριφτα μου, ειδικα εφοσον τα στριβω χαλαρα, αλλα με ωραια γευση.
Επισης η τζουρα ειναι "σφιχτη". Θελω να δω με το περας του χρονου αν θα βελτιωθει αυτα τα δυο. Αν ναι, ολα καλα. Αν οχι θα αρχισω τα πειραματα παλι...

Καλα εσενα εκει πηγε εσενα το μυαλο σου. ?

Εμενα πηγε στο:
Εμεις καλα τα φτιαχνουμε, στειλε ομως φωτο των μπουκαλιων γιατι μυριζομαστε μαιμου προιον φταγμενο απο καποιους, που προωθειται σαν original halo. Οπως και να εχει η αληθεια ή το ψεμα τους θα φανει, μιας και περιμενω τα μπουκαλια κατευθειαν απο την halo.
Αν και εκει αρχισουμε με καραμελες κοκος , φυστικοβουτηρα κλπ, τοτε οτι και να λενε δεν θα με πεισουν.

Προς ωρας, θα δεχτω οτι μου πουν μιας και δεν μπορω να εχω ιδεα του τι μπορει να συμβαινει.
Τελικά δεν είμαι τρελός, όταν σας πρωτοείπα ότι κάτι παίζει με τα Halo...
Κοντός ψαλμός αλληλούια!!!

Σχεδόν μία εβδομάδα ωρίμανσης και το freedom άλλαξε χαρακτήρα...
Σήμερα δίνει μία γεύση... μουσκεμένης κάλτσας!
Έλεος πια!
Πέταξα το tank, απολύμανα τον ατμοποιητή και έχω πάρει πιπίλα τη μηδενική φραουλίτσα μου να φύγει η βρώμα από το στόμα μου!

Η εταιρία πρέπει να αλλάξει όνομα, από Halo σε Halia!
Από μένα πάπαλα!

Οντως, μεγαλη ασταθεια ρε παιδια. Αν τα 8 μπουκαλια που περιμενω απο Αμερικα δεν εχουν τη γευση μαλλιου γριας που λατρεψα τι θα κανω. ?

Virginia blend 18άρι της Natura λέμεεεεε :Banane0:
Ντουμάνι για ninja, καθαρό χτύπημα "πάρτα στη καράφλα" και όχι το κλείσιμο που σου κάνουν τα halo, σταθερό άρωμα, και φτηνό!

Ενδιαφερον, πρωτογνωρο. Οχι με τοσο "χτυπημα" οσο τα στριφτα μου, ειδικα εφοσον τα στριβω χαλαρα, αλλα με ωραια γευση.
Επισης η τζουρα ειναι "σφιχτη". Θελω να δω με το περας του χρονου αν θα βελτιωθει αυτα τα δυο. Αν ναι, ολα καλα. Αν οχι θα αρχισω τα πειραματα παλι...

Καλώς τον και ας άργησε! :p
Πήρες λάθος δρόμο. Έπρεπε να χτυπήσεις το Maxboro πρώτα.
Καραμελίτσες, φραουλίτσες, βανίλιες και άλλα αρωματάκια, μετά την τρίτη ημέρα.

Virginia blend 18άρι της Natura λέμεεεεε :Banane0:
Ντουμάνι για ninja, καθαρό χτύπημα "πάρτα στη καράφλα" και όχι το κλείσιμο που σου κάνουν τα halo, σταθερό άρωμα, και φτηνό!

Καλώς τον και ας άργησε! :p
Πήρες λάθος δρόμο. Έπρεπε να χτυπήσεις το Maxboro πρώτα.
Καραμελίτσες, φραουλίτσες, βανίλιες και άλλα αρωματάκια, μετά την τρίτη ημέρα.

Αμα σου πω οτι εβαλα καραμελα γιατι ηταν το πρωτο που ξεκινησε να σταζει;

Μεχρι που εψαχνα να ανοιξω τρυπα στο μπουκαλακι στην αρχη... αυτα παθαινεις οταν εισαι noob...

Εχω ομως 4 ωρες χωρις τσιγαρο, μια χαρα δηλαδη για πρωτη μερα. Βεβαια θα δειξει οσο περνουν οι μερες γιατι σημερα το βλεπω και σαν παιχνιδι...

Παντως εχει ενδιαφερον, πραγματικα, ακομα και σαν υποκαταστατο σε δυσκολες καταστασεις. Βεβαια ετσι οπως με βλεπω ετσι και ολη τη μερα τζουραρω ατμο θα θελω γυρω στα 5 mg χαλαρα... (λειπει ενα emoticon με κάπνα... χεχεχε)

Αυτα τα υγρα της enjuice nobacco ρε παιδια ειναι το κατι αλλο λεμε...... λες και εισαι με γκομενα και εχεις πλακωθει στα γλ.......νια ρε παιδι μου!!!! μαμω τα υγρα μου μεσα. οοοοο μαι γκοτ αποληβερπουλ το κτουμη νομπακο......:BDGBGDB55:

Αυτα τα υγρα της enjuice nobacco ρε παιδια ειναι το κατι αλλο λεμε...... λες και εισαι με γκομενα και εχεις πλακωθει στα γλ.......νια ρε παιδι μου!!!! μαμω τα υγρα μου μεσα. οοοοο μαι γκοτ αποληβερπουλ το κτουμη νομπακο......:BDGBGDB55:
Γιά πρότεινε κάποιο να δοκιμάσω.....όχι φράουλες , μπανάνες και φρούτα του δάσους έτσι; !!!!

Γιά πρότεινε κάποιο να δοκιμάσω.....όχι φράουλες , μπανάνες και φρούτα του δάσους έτσι; !!!!

1)E-liquid Caramel Apple Pie Premium 11mg
2)E-liquid Enjuice Cappuccino Gusto 11mg
3)E-liquid Enjuice Silver Supreme 11mg

:award:

Και σ´εμένα έχουν ξεβάψει τα γράμματα από τα μπουκαλάκια της Halo τα οποία παρέλαβα από τη Halo και όχι από συνεργάτη τους.
Κάθε ημέρα έχουν και διαφορετική γεύση.Η σαπουνίλα όμως παραμένει σταθερή.
Δοκίμασα με καινούριο ατμοποιητή το Turkish Blended της Nobacco.
H πρώτη τζούρα μου έδωσε μια αρκετά καλή γεύση,θυμίζοντάς μου λίγο το πολύ παλιό άφιλτρο Camel όταν το έφερναν με Τούρκικα καπνά.
Οι επόμενες όμως με απογοήτευσαν,αφού το throat hit ήταν σχεδόν ανύπαρκτο.
Κόντεψα να ρουφήξω και το τσιγάρο μαζί μπας και...αλλά δεν.
Έδειχνε να μπουκώνει το Nobacco want μου.
Άδειασα τη δεξαμενή,την καθάρισα και ξαναγέμισα με Tribecca και το ντουμάνι μαζί με το throat hit έκανε την παρουσία του ξανά.
Ξαναδοκίμασα σήμερα επίσης το Tribecca με το "παλιό" και γεμάτο διαρροές ice ηλεκτρονικό τσιγάρο από το funstore.
Αρκετά πιό έντονη γεύση και ένα 30% περισσότερο ντουμάνι.
Πάρτο αυγό και κούρευτο...
Και κάτι τελευταίο.
Έχω τα παρακάτω λάδια.
Tribeca και Torque της Halo με 18mg νικοτίνη.
Tribeca και Torque της Halo με 12mg νικοτίνη.
Τurkish Blended της Nobacco με 16mg νικοτίνη και
Maxx Blend high 12 mg νικοτίνη.
Ανοίγοντας τα μπουκαλάκια και μυρίζοντάς τα,ΟΛΑ μα ΟΛΑ έχουν λίγο έως πολύ,την ίδια μυρωδια.
Ρε μπας και είναι όλα Κινέζικα και μας δουλεύουν;;;

Και σ´εμένα έχουν ξεβάψει τα γράμματα από τα μπουκαλάκια της Halo τα οποία παρέλαβα από τη Halo και όχι από συνεργάτη τους.
Κάθε ημέρα έχουν και διαφορετική γεύση.Η σαπουνίλα όμως παραμένει σταθερή.

Έχω τα παρακάτω λάδια.
Tribeca και Torque της Halo με 18mg νικοτίνη.
Tribeca και Torque της Halo με 12mg νικοτίνη.
Τurkish Blended της Nobacco με 16mg νικοτίνη και
Maxx Blend high 12 mg νικοτίνη.
Ανοίγοντας τα μπουκαλάκια και μυρίζοντάς τα,ΟΛΑ μα ΟΛΑ έχουν λίγο έως πολύ,την ίδια μυρωδια.
Ρε μπας και είναι όλα Κινέζικα και μας δουλεύουν;;;

Εννοεις προφανως οτι τα λαδια τα αγορασες απο το site της halo και οχι απο καποιο Ελληνικο μαγαζι. Αυτο με απογοητευει λιγακι. Θα ηθελα να εχω προσωρινες εστω ελπιδες οτι κατι παιχτηκε με τα λαδια στην Ελλαδα και οτι δεν ηταν γνησια.
Αν και τα halo απο το site της halo ειναι μαπα, τα κοβω τα halo.
  • :behead:

Επισης, σημερα απογευμα πηγα σε φιλο που ειχε παρει το πρωτο του tribeca μαζι με το πρωτο δικο μου, οπου ηταν τελειο. Φυσικα του ειχε τελειωσει, αλλα ειχε κρατησει ενα tank γεματο για να το ατμισει καποια ιδιαιτερη στιγμη.
    Του εξηγησα τι εχει συμβει με τα halo και του ζητησα να το δοκιμασουμε.

Εκπληξη. Το ιδιο halo που ηταν σαν ενα νεκταρ/μαλλι της γριας και πλημμυριζε καποτε τον χωρο με εκπληκτικη κυριολεκτικα εθιστικη μυρωδια, τωρα ειχε μετατραπει σε ενα υγρο που ειχε χασει το 80% της ισχυος του στη γευση και...μαντεψτε τι.!
    Η μυρωδια (οση ειχε απομεινει) ειχε μετατραπει και αυτη σε βουτυρο μυρωδια.

Ακομη και η γυναικα του που δεν ειναι καπνιστρια και οταν ατμιζαμε τα πρωτα αυτα μπουκαλια halo εκανε σαν τρελλη να τα μυρισει στον αερα, τωρα μας ειπε οτι δεν μυριζαν σχεδον καθολου και οτι η μυρωδια ειχε ενα ελαχιστο παλιο τριμπεκα (μαλλι γριας) και πιο πολυ ειχε βουτυρο.

Κοκκαλο εγω φυσικα. :frusty:

Ασε που εχω αρχισει να πιστευω οτι αυτη η γευση στους ατμοποιητες καψιματακι/στυφιλα ειναι εξ'αιτιας του tribeca.
    To δειγμα 7ml prime 15 που ειχα κανει πριν μερες, ενω το ειχα σκισει στις απανωτες, αφηνε μια δροσιστικη απαλη βουτυριλα στη γλωσσα, με τους ιδιους καταπονημενους ατμοποιητες.

Ρε μπας και τα πιπερατα καψιματακια και τη γλωσσα ψιλο στουπετσι οφειλονται στο υγρο. ?
    Μηπως ειναι πανω κατω σαν αυτο που περιεγραψε ο tzimisce σαν: "ξινόπικρη γεύση καμένου" ?

Αν ΚΑΙ για το καψιμο φταιει το halo, ε τοτε να πανε να.. .:hanged:

Πρωτα υγρα στον κοσμο και κουραφεξαλα.
    Αν και τα υγρα που θα μου ερθουν απο αυτους, παρουσιαζουν τετοια ασταθεια στη γευση θα τα παρω πολυ ασχημα.
    Για αρωματικο υγρο μιλαμε ρε γαμωτο, οχι για τον κινητηρα δινης του enterprice.

Τι στο διαολο, εδω το fairy ultra των πιατων μου εχει αναλλοιωτο αρωμα για παντα.

Θα αρχισω μου φαινεται να ριχνω εγω σταγονες αρωματικες μεσα στο tribeca και οτι βγει.

Πάντως σε μένα, το είχα γράψει και λίγες σελίδες πρίν, το τριμπέκα μου φαίνεται αρκετά παχύρευστο...
Στο σημείο να γίνεται μια μάζα σαν ζελέ πάνω στο φυτίλι το οποίο είμαι σίγουρος ότι ευθύνεται για την ανάγκη για συχνό καθάρισμα κάθε φορά που θέλω να ξαναγεμίσω υγρό...

Περιμένω και τα Τζόνσον Κρικ από το Αμέρικα, για να συγκρίνω και με αυτά...

EDIT:
Μολις αυτη τη στιγμη μου απαντησαν απο τη hallo.

J. Blazio [email protected] προς Εμένα

Hello,

We have not received any reports of issues with our Tribeca. Was all of the liquid the same color? If they were all purchased at the same time, they are likely from the same Lot#, so will be the exact same liquid. That being said, I really do not believe there could possibly be an issue.

Τους απαντησα ξανα οτι το χρωμα των υγρων ηταν ενταξει, οτι αρκετα ατομα σε ενα forum συζηταμε για την αλλαγη και ασταθεια των γευσεων των υγρων και τα σχετικα.
Δεν νομιζω να ξανα απαντησουν, τουλαχιστον κατι ουσιωδες. Ισως κατι σαν επαναληψη των παραπανω.

Αυτα...