E - smoke...

Παντως πρεπει να δουλευει αυτη η ιστορια με το e-cig. Δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι ειναι το καινουριο μου παιχνιδι, αλλα απο εχθες στις 16:00 που το ξεκινησα, μεχρι σημερα στις 12:00 εχω καπνισει συνολικα 1 τσιγαρο...

Και αυτο, παλια, συνεβαινε μονο οταν ειχα 39-40 πυρετο...

Τωρα αν ειναι απλα ο ενθουσιασμος του καινουριου ειδωμεν. Βεβαια απο εχθες εχω "κανει" γυρω στα 3 tanks, δεν ξερω αν ειναι υπερβολικο...

Εγώ μια βδομάδα που έχω να αγγίξω Κ.Τ. και το καλύτερο είναι ότι οπως γράφανε και άλλοι φίλοι, δεν θέλω ούτε να το βλέπω.
Εγώ δεν το περίμενα έτσι, το ξεκίνησα πολύ επιφυλακτικά και ο ενθουσιασμός μου βγαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο...
Απλά θέλω να φροντίσω τώρα που είναι νωρίς ακόμα, να το γυρίσω σε μηδενικής νικοτίνης υγρά...

Προσωπικά θα ήθελα να επιβεβαιώσω αυτό που είχε γράψει ο φίλος Tzimisce, ότι αν ενώ έχεις ξεκινήσει το e-cig για κάποιες μέρες και προσπαθήσεις να δοκιμάσεις κανονικό, τότε σου έρχεται μια γεύση ...σκουπιδοσακούλας !

Δοκιμάστε κάτι: Κόψτε το κανονικό τσιγάρο τελείως για μερικές μέρες και όταν ο οργανισμός σας συνηθίσει στα νεα δεδομένα του e-cig, τότε δεν θα μπορείτε να γυρισετε πίσω στο κανονικό.... θα σας φαίνεται πολύ "βρώμικο"

Πριν λίγο γέμισα από το ίδιο μπουκάλι τριμπέκα,το Nobacco want και το ICE.
Όπως έχω γράψει και παραπάνω,από το ICE παίρνω περισσότερη γεύση και ντουμάνι,πήρα όμως και κάψιμο στη γλώσσα.

Μπραβο βρε παιδια γιατι αρχιζα να νιωθω ολιγον τρελος τον τελευταιο καιρο.
Τι ατμοποιητες εχω αλλαξει , τι κουνηματα στο μπουκαλακι εχω ριξει μην και καθεται κατω το "κακο" ζουμι , τι αποχη γενικα απο τα Halo για 2-3 μερες μπας και εχω κορεστει απο την γευση τους , τι πλυσεις με στοματικο διαλυμα listerine μπας και εχω "καψει" το συστημα............. αλλα τελικα τιποτα.
Το tribeca παραμενει στο 50% της αρχικης απολαυσης αλλα εκει που εχω ξενερωσει εντελως ειναι το Freedom οπου δεν εχει καμια ΜΑ καμια σχεση με το freedom που ατμιζα πριν κανα μηνα.
Εχουν φυγει τα παντα απο την τσιγαρισια υφη του αφιλτρου φτηνου καπνου που μου αρεσε και εχει μεινει μια αγευστη γλυκη αδιευκρίνιστη γευση που μου προκαλει αηδια.
To Torque γυρω στο 80% της αρχικης γευσης.
Αντιθετα το Prime παραμενει ακριβως το ιδιο οπως και το bella valente.

Κριμα και παλι κριμα γιατι ειχα ενθουσιαστει οτι ειχα βρει τα "υγρα" που μου πανε.
Δυσκολα θα ξαναγορασω τα συγκεκριμενα Halo αμα δεν βρω ακρη και καταλαβω τι πραγματικα συμβαινει τελικα.
Θεωρω οτι ειναι κοροιδια να ριχνεις "ζαρια" και εικοσαρικο.

Μπραβο βρε παιδια γιατι αρχιζα να νιωθω ολιγον τρελος τον τελευταιο καιρο.
Τι ατμοποιητες εχω αλλαξει , τι κουνηματα στο μπουκαλακι εχω ριξει μην και καθεται κατω το "κακο" ζουμι , τι αποχη γενικα απο τα Halo για 2-3 μερες μπας και εχω κορεστει απο την γευση τους , τι πλυσεις με στοματικο διαλυμα listerine μπας και εχω "καψει" το συστημα............. αλλα τελικα τιποτα.
Το tribeca παραμενει στο 50% της αρχικης απολαυσης αλλα εκει που εχω ξενερωσει εντελως ειναι το Freedom οπου δεν εχει καμια ΜΑ καμια σχεση με το freedom που ατμιζα πριν κανα μηνα.
Εχουν φυγει τα παντα απο την τσιγαρισια υφη του αφιλτρου φτηνου καπνου που μου αρεσε και εχει μεινει μια αγευστη γλυκη αδιευκρίνιστη γευση που μου προκαλει αηδια.
To Torque γυρω στο 80% της αρχικης γευσης.
Αντιθετα το Prime παραμενει ακριβως το ιδιο οπως και το bella valente.

Κριμα και παλι κριμα γιατι ειχα ενθουσιαστει οτι ειχα βρει τα "υγρα" που μου πανε.
Δυσκολα θα ξαναγορασω τα συγκεκριμενα Halo αμα δεν βρω ακρη και καταλαβω τι πραγματικα συμβαινει τελικα.
Θεωρω οτι ειναι κοροιδια να ριχνεις "ζαρια" και εικοσαρικο.

Σωστός!!!! :-)

Συμφωνω παιδες... Η ιδια απογοητευση κι απο εμενα με τα Halo... Μεχρι που δοκιμασα καινουργιο ατμοποιητη μηπως κανει διαφορα, αλλα δεν. Το Torque 56 δεν ειναι οπως ηταν. Το θεμα ειναι πως πηρα κι ενα μπουκαλακι Natura Virginia και ουτε αυτο εχει την ιδια γευση. Θα ελεγα πως εχει πολυ μικρη διαφορα απο τα Halo. Μηπως εχει αλλοιωθει η γευση μας τοσο πολυ?

Η αληθεια ειναι πως οτι υγρο και να χρησιμοποιησω (δοκιμασα και το Decadent) παει εκεινη η αισθηση "καπνου". Σα να τραβαω αερα κοπανιστο. Και με καινουργιο ατμοποιητη τα ιδια...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Τωρα αν ειναι απλα ο ενθουσιασμος του καινουριου ειδωμεν. Βεβαια απο εχθες εχω "κανει" γυρω στα 3 tanks, δεν ξερω αν ειναι υπερβολικο...

Τίποτα δεν είναι υπερβολικό αν αυτό σε οδηγήσει να κόψεις το τσιγάρο. :smile:
Στην αρχή ειδικά, κάνεις πολύ περισσότερο γιατί σου αρέσει και η γεύση.
Όταν θα έρθει η στιγμή να ψάχνεσαι για ακόμη καλύτερες γεύσεις στο ΗΤ έχεις κόψει πλέον τον ομφάλιο λώρο με το ΚΤ και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσεις πίσω. :p

Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου, που τώρα ψάχνει τις μάρκες να βρει ποια από όλες φτιάχνει την καλύτερη σοκολάτα, να γυρίζω στην καρβουνίλα του τσιγάρου!

Η αληθεια ειναι πως οτι υγρο και να χρησιμοποιησω (δοκιμασα και το Decadent) παει εκεινη η αισθηση "καπνου". Σα να τραβαω αερα κοπανιστο. Και με καινουργιο ατμοποιητη τα ιδια...

Το να κλείσουν οι γευστικοί κάλυκες και να μην καταλαβαίνεις γεύση, δεν υπάρχει σαν περίπτωση.
Δεν μπορεί να ισχύει μόνο για το ΗΤ και από την άλλη να νιώθεις τα φαγητά το ίδιο ή εντονότερα σε γεύση! :p

Εγώ έχω φάει φρίκη με τα Halo που αφήνουν γεύση στους ατμο!
Έχω πλύνει 2 φορές τον ατμο που έκανα το freedom, πέταξα το επιστόμιο, έκανα δύο tank φράουλα και ένα maxboro και ακόμη νοιώθω σαν να έχει βάλει το ΗΤ μου στο στόμα της, γυναίκα που φοράει φτηνό κραγιόν!
Χύμα υγρά από τη λαϊκή να αγοράζαμε θα είχαν σταθερότερη γεύση από τα Halia!

Θα ξαναπροσπαθήσω το Μaxx Blend από το funstore.Είναι το μόνο από όλα τα υγρά που παρ´όλο που το έχω ενάμιση μήνα,ανοίγοντάς το,μοσχοβολάει.
Ειχα γράψει όταν ξεκίνησα το ΗΤ,ότι είχε κλείσει ο λαιμός μου με αυτό το υγρό.Ίσως ήταν η πρώτη επαφή με τα καμένα λάδια και έκλεισε ο λαιμός.
Όπως λέει και ο Tzimisce και ούρα σκύλου θα ατμίσω προκειμένου να μην ξαναγυρίσω στο κάπνισμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Όταν θα έρθει η στιγμή να ψάχνεσαι για ακόμη καλύτερες γεύσεις στο ΗΤ έχεις κόψει πλέον τον ομφάλιο λώρο με το ΚΤ και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσεις πίσω. :p

Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου, που τώρα ψάχνει τις μάρκες να βρει ποια από όλες φτιάχνει την καλύτερη σοκολάτα, να γυρίζω στην καρβουνίλα του τσιγάρου!

Το να κλείσουν οι γευστικοί κάλυκες και να μην καταλαβαίνεις γεύση, δεν υπάρχει σαν περίπτωση.
Δεν μπορεί να ισχύει μόνο για το ΗΤ και από την άλλη να νιώθεις τα φαγητά το ίδιο ή εντονότερα σε γεύση! :p

Εγώ έχω φάει φρίκη με τα Halo που αφήνουν γεύση στους ατμο!
Έχω πλύνει 2 φορές τον ατμο που έκανα το freedom, πέταξα το επιστόμιο, έκανα δύο tank φράουλα και ένα maxboro και ακόμη νοιώθω σαν να έχει βάλει το ΗΤ μου στο στόμα της, γυναίκα που φοράει φτηνό κραγιόν!
Χύμα υγρά από τη λαϊκή να αγοράζαμε θα είχαν σταθερότερη γεύση από τα Halia!
Νου ελειψε το maxboro...Back to the basics λοιπον...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Εγω καπνιζω 4 tank την ημερα περιπου. Ειναι 1.2 Στελιο. Στο γραφω για να μη φρικαρεις. Μια χαρα ειμαστε :p

Ουφφφ αντε γιατι ανησυχησα... βεβαια εχθες μετα απο 2,5 τανκ σε 7 περιου ωρες ενιωσα τα κλασσικα συμπτωματα της υπερνικοτινωσης... ελαφρυ σφιξιμο στο στομαχι και τετοια. Ολα καλα λοιπον.

Δεν εχει την ιδια αισθηση οντως... ισως αν ηταν λιγο πιο μεγαλη η θερμοκρασια του ατμου, γιατι τωρα ειναι λιγο χλιαρος, θα εδινε μια αλλη παρομοια αισθηση.

Παντως απο οτι ακουω hello and goodbye Halo... κριμα απο τη μια γιατι οπως σας ακπυγα στην αρχη ειχα ενθουσιαστει, αλλα απο την αλλη καλυτερα, τα αλλα ειναι φτηνοτερα :)

εχθές ρουφαγα απο φίλο :BDGBGDB55: virginia καν 2 3 ώρες ,, και είχε ντουμανι και ψάρωμα καλο για ψέυτικο τσιγάρο ,,, απο βδομάδα .. θα χτηπύσουμε και εμεις κανα ψευτοτσίγαρο .. πιο πολύ να σου πώ την αλήθεια για οικονόμια ,,, και να μην μου σπάνε τα αρχι.. γιατί βρωμάει το σπίτι ..

εχθές ρουφαγα απο φίλο :BDGBGDB55: virginia καν 2 3 ώρες ,, και είχε ντουμανι και ψάρωμα καλο για ψέυτικο τσιγάρο ,,, απο βδομάδα .. θα χτηπύσουμε και εμεις κανα ψευτοτσίγαρο .. πιο πολύ να σου πώ την αλήθεια για οικονόμια ,,, και να μην μου σπάνε τα αρχι.. γιατί βρωμάει το σπίτι ..
Ε αφού βρωμάει βρε,να μην στο πούνε?
χαχαχα

Ερωτήσεις...
1. Τί είναι τα ντουαλ κοιλς;
2. Σε εγκο νταμπλγιου, υπάρχει ατμοποιητής χωρίς φυτίλι;
Κάποιου άλλου είδους δλδ που να μην συμπεριλαμβάνει φυτιλι...
3. Σε εγκο νταμπλγιου, μπορώ να αλλάξω τανκ με ένα μεγαλύτερης χωρητικότητας;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

@ σουζάκιας: Μπορείς να μου στείλεις σε ΠΜ τα στοιχεία του κυρίου με τα GGs?

Να σας τρελανω κι αλλο. ?

Βραδυ αργα, και ατμιζω βλεποντας ταινια.
Μεχρι εκεινη τη στιγμη, ο ατμος ειχε γευση βουτυρακι, δεν εκαιγε ιδιαιτερα στη γλωσσα.
Γεμιζοντας το μισοαδειο το tank και κανοντας τζουρες, ξαφνικα αρχιζει να μου ερχεται ενα τεραστιο throat hit. Μιλαμε για τουλαχιστον τριπλασιο χτυπημα.
Υστερα απο λιγο, η γευση αρχισε να εχει και μια αλμυρουτσικη γευση. (Αυτο και αν ειναι καινουργιο)
Και εκει που χαζευα την ταινια, πιανω τον εαυτο μου να τραβα τζουρες τη μια μετα την αλλη μηχανικα.

Και τοτε το συνειδητοποιησα. Το τριβεca ειχε παλι αυτη την απιστευτη γευση οπως παλια.
Παρα πολυ ευγευστο λες και ετρωγα ζαχαρουχο γαλα. Ολο το στομα ειχε λιγωθει λεμε.
Και υστερα απο λιγες τζουρες, επηλθε μια τελεια γευση μαλλιου γριας, που ευωδιαζε κι ολας στο χωρο.
Το χτυπημα και το ντουμανι σε κανονικα επιπεδα και ολα ηταν τελεια ισορροπημενα σαν γευση. Παραδεισος.

Και το επισης τρελλο, οσες τζουρες κι αν δοκιμασα, κοφτες, απαλες, γρηγορες, δυνατες, πολυβολο, ο ατμοποιητης ειχε παρει φωτια και στην γλωσσα δεν υπηρχε η παραμικρη υποψια πικρας. Μα ουτε ενα τοσο δα καψιματακι/πικρα πουθενα.

Δεν καταλαβαινω πλεον τι συμβαινει με το υγρο. Το μονο που εχω κανει ειναι να εχω το μπουκαλι απο εχτες μονιμα κλειστο, και εχω σταματησει να ανακινω το μπουκαλι.
Βεβαια το ασχημο ειναι οτι εχει μεινει μονο ενα δαχτυλο υγρο. Πανω που εφτιαξε το καταραμενο, τελειωνει.