E - smoke...

Οι αποδείξεις που κόβουν τα συγκεκριμένα καταστήματα, εαν προσέξετε, γράφουν Ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σήμερα πέρασα απο το Ovale Shop στο Αργος, και ο άνθρωπος είχε κατβάσει όλα τα μπουκάλια απο τα ράφια, και υπήρχαν μόνο τα μηδενικά σε νικοτίνη.
Του είπαν να το κάνει όπως μου είπε ο ίδιος οι άνθρωποι απο την εδω κεντρική αντιπροωπεία.
Μιλάμε ότι είχε τρελλαθεί απο την στεναχώρια και την αβεβαιότητα ο καταστηματάρχης...δεν ήξερε τι θα γίνει και τι πρέπει να κάνει.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ε και;
Επειδή είπαν ότι μάλλον προκαλεί κάτι που δεν ξέρουμε γιατί δεν το έχουμε εξετάσει, θα σε κάνει να παραμείνεις στο τσιγάρο που σίγουρα προκαλεί καρκίνο, καρδιοπάθειες, αναπνευστικά προβλήματα κλπ;
Εσύ όταν κάνεις bungee jumping δεν βάζεις σχοινί επειδή μπορεί να σπάσει;

X3στηκα ρε συ τι λένε... ποιος τους πιστεύει?

Το θέμα είναι ότι θα προτιμούσα να προμηθεύομαι από εδώ και όχι με παραγγελίες απ' έξω.

Θα δω πως θα πάει απο αυτά που γράφετε και θα δω τι θα κάνω!

Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτόν τον panman να με ρωτάει κάθε τρεις και λίγο: που πας ρε? πάλι για τσιγάρο? κάνει κρύο έξω! ...και ρούφηξε και 10 τόνους νικοτίνη! :mad:

Ε, θα πηγαίνουμε στα μαγαζιά και θα ψιθυρίζουμε στους πωλητές "Φιλαράκι έχεις τίποτα καλό;" για να μας δίνουν νικοτινούχα... :flipout:

^Όπως στα βίντεο club: έχεις την παπαρήγα την καλή?.... τώρα θα λέμε: έχεις τον μπεχράκη τον καλό? :rofl:

flavourart Μιχαλη διοτι απο οτι καταλαβα κανεις οτι θες με αυτα τα υγρα. Γιαννη μου το γραψα οτι ολα αυτα τα μαγαζια στην εφορια ειναι δηλωμενα σαν ηλεκτρονικο εμποριο, απο εκει και περα ποιος ελεχγη τα υγρα? ποιος ελεχγη τα η.τ? κανενας!!! οποτε παιδια καπου το πραμα εχει ξεφυγη, δεν λεω οχι στο η.τ, απλα και αυτα που ρουφαμε ειναι καταλληλα? π.χ αγοραζουμε υγρα χωρης να γνωριζουμε τι εχει μεσα!! και δεν φτανουν ολα αυτα καποια καλα παιδια φροντιζουν να βαζουν μεσα νερο στα υγρα με αποτελεσμα να χαλαν οι ατμοποιητες.... λεω εγω τωρα ετσι....
Για αυτο εγω απο αυριο θα παρω φυσικη γλυκερινη οπως εγραψε και ο Μιχαλης ποιο πανω, για να ξερω μαμω το κερατο μου μεσα τι σκατα
ατμιζω.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Για αυτο εγω απο αυριο θα παρω φυσικη γλυκερινη οπως εγραψε και ο Μιχαλης ποιο πανω, για να ξερω μαμω το κερατο μου μεσα τι σκατα
ατμιζω.

Αν δεν βάλεις μέσα στη φυτική γλυκερίνη νερό (ενέσιμο), τότε είναι που θα χαλάσεις τον ατμοποιητή.
Γιατί η γλυκερίνη είναι τόσο πηχτή που δεν θα κατεβαίνει από το φιτίλι.
Η Natura φτιάχνει τα υγρά της χρησιμοποιώντας υλικά από τη flavourarts. Γιατί όχι και εμείς; :p

Οι αποδείξεις που κόβουν τα συγκεκριμένα καταστήματα, εαν προσέξετε, γράφουν Ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σήμερα πέρασα απο το Ovale Shop στο Αργος, και ο άνθρωπος είχε κατβάσει όλα τα μπουκάλια απο τα ράφια, και υπήρχαν μόνο τα μηδενικά σε νικοτίνη.
Του είπαν να το κάνει όπως μου είπε ο ίδιος οι άνθρωποι απο την εδω κεντρική αντιπροωπεία.
Μιλάμε ότι είχε τρελλαθεί απο την στεναχώρια και την αβεβαιότητα ο καταστηματάρχης...δεν ήξερε τι θα γίνει και τι πρέπει να κάνει.

Από αυτόν το αγόρασα. Δυστυχώς, δεν πρόλαβα με τη νικοτίνη και πήρα το απλό. Όπως κατάλαβες, το γεμίζω 3-4 φορές τη μέρα!!!:ADFADF1::ADFADF1:

ΕΝΤΙΤ:

Ψέμματα, από το Ανάπλι το πήρα...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Δηλαδη τωρα αν θελει να παρει καποιος υγρα νικοτινουχα τι κανει. ? ή ειναι ακομη νωρις να ρωτω. ?
Ενταξει, εχω λιγη καβατζα, αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι αμεσα θα εξαφανιστουν τα υγρα.
Μονο απο εξωτερικο δηλαδη. (κι αν) ?
Τα Ελληνικα ιντερνετομαγαζα συνεχιζουν να πουλουν. ? Τα καταστηματα με φυσικη παρουσια, ηδη εχουν σταματησει να πουλουν. ? Γιατι απο εκει που ψωνιζα εγω, το δειχνει διαθεσιμο για παραγγελια η ιστοσελιδα.

Last edited:
^Γεια σου Γιάννη!

Όποιος θέλει να παραγγείλει και δεν βρίσκει, μου στέλνει το συνθηματικό "μπεχράκης" :rofl: σε πμ και του δίνω πληροφορίες για μαγαζί που στέλνει και αντικαβολή (σήμερα έκανα παραγγελία από εκεί...) :food-smiley-005:

Από αυτόν το αγόρασα. Δυστυχώς, δεν πρόλαβα με τη νικοτίνη και πήρα το απλό. Όπως κατάλαβες, το γεμίζω 3-4 φορές τη μέρα!!!:ADFADF1::ADFADF1:

ΕΝΤΙΤ:

Ψέμματα, από το Ανάπλι το πήρα...

Και γιατί δεν σφυριξες βρε γιά κανά καφε;

Ακόμη νομίζετε ότι δεν θα βρίσκετε υγρά χωρίς νικοτίνη;
Μη φοβάστε βρε! Απλά θα τα φορολογήσει το κράτος και θα τα αγοράζετε ακριβότερα!
Εξάλλου ο οργανισμός σας δεν χρειάζεται πλέον νικοτίνη. Το throat hit χρειάζεται.

Μη φοβάστε βρε! Απλά θα τα φορολογήσει το κράτος και θα τα αγοράζετε ακριβότερα!
Εξάλλου ο οργανισμός σας δεν χρειάζεται πλέον νικοτίνη. Το throat hit χρειάζεται.

Σωστός... κάτι συμβαίνει με το ηλεκτρονικό άτμισμα που σπάει τα δεσμά από το τσιγάρο. Περίεργο συναίσθημα, το έχω νοιώσει και σίγουρα και εσείς (απόδειξη το ότι δεν θελουμε να δουμε κ@λοτσίγαρο ούτε ζωγραφιστό).
Προσωπικά νομίζω ότι δεν ήταν μόνο η νικοτίνη του τσιγάρου που προκαλούσε την εξάρτηση, αλλά το κοκτέιλ πολλών χημικών σε συνδυασμο με αυτήν... ένας συνδυασμός που μας κρατούσε δέσμιους τόσα χρόνια... όμως, με το ηλεκτρονικό άτμισμα τα δεσμά λύθηκαν τόσο απλά...
:7SFGSFG:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Δυστυχως, το throat hit εξαρταται απο τη νικοτινη. Αν και εχω διαβασει οτι υπαρχει ενα τρικ.
Παιρνεις μηδενικης νικοτινης υγρο με γευση μεντα. Η μεντα δινει την ψευδαισθηση throat hit λογω γευσης.

Σωστός... κάτι συμβαίνει με το ηλεκτρονικό άτμισμα που σπάει τα δεσμά από το τσιγάρο. Περίεργο συναίσθημα, το έχω νοιώσει και σίγουρα και εσείς (απόδειξη το ότι δεν θελουμε να δουμε κ@λοτσίγαρο ούτε ζωγραφιστό).
Προσωπικά νομίζω ότι δεν ήταν μόνο η νικοτίνη του τσιγάρου που προκαλούσε την εξάρτηση, αλλά το κοκτέιλ πολλών χημικών σε συνδυασμο με αυτήν... ένας συνδυασμός που μας κρατούσε δέσμιους τόσα χρόνια... όμως, με το ηλεκτρονικό άτμισμα τα δεσμά λύθηκαν τόσο απλά...
:7SFGSFG:

Σιγουρα το ΚΤ δημιουργουσε ψυχολογικα δεσμα. Αν αναφερεσαι σε εξαρτηση απο τις υπολοιπες ουσιες, δεν ξερω απο ολες αυτες που περιεχονται στο ΚΤ υπαρχει και καποια αλλη που δημιουργει στερηση οπως η νικοτινη.
Ισως ο οργανισμος χωρις αυτα τα εξτρα δηλητηρια ειναι σε θεση (λογω βιοχημικων διεργασιων) να εχει μεγαλυτερη δυναμη θελησης πλεον. Για παραδειγμα, απο τοτε που εκοψα το τσιγαρο αισθανομαι εγκεφαλικα πιο δραστηριος και "σηκωνομαι πιο ευκολα απο τον καναπε"
Πριν, με καθε τσιγαρο ενοιωθα λιγακι "μαστουροζομπι".
Ισως λοιπον οι υπολοιπες τοξινες και λοιπες ουσιες, εκαμπταν τις αντιστασεις μας και την θεληση μας προς την διακοπη της νικοτινης.

Λες οι καλυτεροι εξεγερμενοι στις πλατειες να γινουν οι...ατμιστες. ? :flipout:

Όποιος θέλει να παραγγείλει και δεν βρίσκει, και του δίνω πληροφορίες για μαγαζί που στέλνει και αντικαβολή (σήμερα έκανα παραγγελία από εκεί...) :food-smiley-005:

Βρηκες κι ολας μαυραγοριτες . ? :flipout:

H παραπανω ερευνα καταληγει:

"Τα αποτελέσματα της μελέτης σχετικά με το ενεργητικό κάπνισμα έδειξαν ότι το κοινό τσιγάρο προκαλεί εμφανή απόφραξη των αεραγωγών.
Αντίθετα, η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου έδειξε μια μικρή αλλά στατιστικά και κλινικά ασήμαντη αποφρακτική τάση."

Κατα τα αλλα, για λιγες ημερες βομβαρδισαν με ολα τα ΜΜΕ για την επικινδυνοτητα του ΗΤ, με εναν τροπο λες και επροκειτο για καμια συσκευη ΗΜΠ που καταστρεφει τα παντα στο περασμα της.
Αι σιχτιρ κωλο συστημα.