Χθές τελικά παρέλαβα τα πολυαναμενόμενα "ζουμάκια" μου... Johnson Creek...
1. JC Original
2. Tennessee Cured
3. French Vanilla
Να ξεκινήσω από την συσκευασία....
Κάθε μπουκαλάκι, σφραγισμένο σε δικό του σακουλάκι, ξεχωριστά - και όλα μαζί σε ένα φάκελο, ταξίδεψαν από το Αμέρικα.
Σε κάθε συσκευασία φιαλιδίου, περιέχονταν και ένα σταγονόμετρο (για τις απαραίτητες μεταγγίσεις) αλλά και ένα μικρό, άδειο φιαλίδιο. Φαντάζομαι για να το έχεις μαζί σου γεμάτο ζουμάκι σε περίπτωση που ξεμένεις. Πολύ πρακτικό.
Ανοίγοντας λοιπόν το σακουλάκι, πιάνουμε στα χέρια μας το υγρό. Σφραγισμένο από παντού με κάτι σαν ζελατίνα. Ωραιότατη προσοχή στην λεπτομέρεια. Σε κερδίζει.
Στην ετικέτα αναγράφονται τα πάντα. Συστατικά, health warnings, γεύση υγρού καθώς και περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Όλα εδώ. Και υποθέτω ότι δεν θα ξεθωριάζουν.... :idea:
Στο διαταύτα...
Κατάφερα να ατμίσω καμιά 10ρια-15ρια τζούρες μόνο από το 1ο - το Original... εντυπώσεις;
Αν και το Νο 2 αναφέρουν στο site ότι είναι ωσάν πίπα, εμένα το Ορίτζιναλ αυτό ακριβώς μου θύμησε έντονα. Γεύση από καπνό πίπας ΑΛΛΑ με πολύ γλύκα στο τέλος.
Τόσο γλυκό στο τέλος, που σχεδόν με ενόχλησε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το ατμίζω μόνιμα.
Για να σας δώσω να καταλάβετε καλύτερα... κατά την εκπνοή έχεις μια ωραία γεύση καπνού πίπας... με ολίγη εσάνς ξύλου, ολίγον από "καπνιστό"... μια γεύση σαν single malt ουισκάκι...
Με το που τελειώνεις την εκπνοή - Γλύκα. Πολύ όμως. Θα ήθελα να μην υπήρχε σε αυτό το βαθμό.
Όλα αυτά βέβαια, με τα πρώτα 10-15 ατμίσματα.
Δεν κατάφερα να δοκιμάσω και τις άλλες γεύσεις γιατί κατά την προσπάθειά μου να αλλάξω το υγρό από τον ατμοποιητή του ego-W, έπιασα λάθος το λαστιχένιο πώμα, και έτσι τον ξεχαρβάλωσα εντελώς! :award:
Και 2ο, δεν είχα.... :7SFGSFG: