E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Χμμ... Άκυρο...
Ξεκίνησα να βάζω μία παραγγελία από flavourarts και μου βγήκε 95 για... 1.5 λίτρο.
Πάνω κάτω όσο θα ατμίσω σε 3 χρόνια!

Ρε παιδιά; Κανείς να βάλουμε μαζί την παραγγελία; :flipout:
Εγω.

Φέρε νοτεμπούκι με γουίφι αύριο... :p
Να ψωνίσουμε τα υγρά της χρονιάς γιατί έρχονται δύσκολες μέρες... :flipout:

Χθές τελικά παρέλαβα τα πολυαναμενόμενα "ζουμάκια" μου... Johnson Creek...

1. JC Original

82_158_large.jpg

2. Tennessee Cured

87_160_large.jpg

3. French Vanilla

84_170_large.jpg

Να ξεκινήσω από την συσκευασία....
Κάθε μπουκαλάκι, σφραγισμένο σε δικό του σακουλάκι, ξεχωριστά - και όλα μαζί σε ένα φάκελο, ταξίδεψαν από το Αμέρικα.
Σε κάθε συσκευασία φιαλιδίου, περιέχονταν και ένα σταγονόμετρο (για τις απαραίτητες μεταγγίσεις) αλλά και ένα μικρό, άδειο φιαλίδιο. Φαντάζομαι για να το έχεις μαζί σου γεμάτο ζουμάκι σε περίπτωση που ξεμένεις. Πολύ πρακτικό.

Ανοίγοντας λοιπόν το σακουλάκι, πιάνουμε στα χέρια μας το υγρό. Σφραγισμένο από παντού με κάτι σαν ζελατίνα. Ωραιότατη προσοχή στην λεπτομέρεια. Σε κερδίζει.
Στην ετικέτα αναγράφονται τα πάντα. Συστατικά, health warnings, γεύση υγρού καθώς και περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Όλα εδώ. Και υποθέτω ότι δεν θα ξεθωριάζουν.... :idea:

Στο διαταύτα...
Κατάφερα να ατμίσω καμιά 10ρια-15ρια τζούρες μόνο από το 1ο - το Original... εντυπώσεις;
Αν και το Νο 2 αναφέρουν στο site ότι είναι ωσάν πίπα, εμένα το Ορίτζιναλ αυτό ακριβώς μου θύμησε έντονα. Γεύση από καπνό πίπας ΑΛΛΑ με πολύ γλύκα στο τέλος.
Τόσο γλυκό στο τέλος, που σχεδόν με ενόχλησε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το ατμίζω μόνιμα.
Για να σας δώσω να καταλάβετε καλύτερα... κατά την εκπνοή έχεις μια ωραία γεύση καπνού πίπας... με ολίγη εσάνς ξύλου, ολίγον από "καπνιστό"... μια γεύση σαν single malt ουισκάκι...
Με το που τελειώνεις την εκπνοή - Γλύκα. Πολύ όμως. Θα ήθελα να μην υπήρχε σε αυτό το βαθμό.

Όλα αυτά βέβαια, με τα πρώτα 10-15 ατμίσματα.

Δεν κατάφερα να δοκιμάσω και τις άλλες γεύσεις γιατί κατά την προσπάθειά μου να αλλάξω το υγρό από τον ατμοποιητή του ego-W, έπιασα λάθος το λαστιχένιο πώμα, και έτσι τον ξεχαρβάλωσα εντελώς! :award:
Και 2ο, δεν είχα.... :7SFGSFG:

:ernaehrung004:Αν κάποιος Αθηναίος, και δει Β.Π. όπου δουλεύω, θέλει να περάσει να δοκιμάσει κάποιο από τα 3 ( σε ολιγόλεπτο διάλλειμά μου από τη δουλειά ), ευχαρίστως θα πρόσφερα...

Παιδιά ιδιαίτερο θέμα με το Elipse δεν είχαμε αλλά ψιλοστάζει και λέμε για μια αναβάθμιση.
Σωκράτη αυτό που προτείνεις δείχνει ενδιαφέρον.Πως λειτουργεί,του γεμίζεις τανκ όπως το elipse?

Re: Απάντηση: E - smoke...

Και όμως ατμίζεται!
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ατμίζω τη νέα μου γεύση!
Τη γεύση που θα κάνει θραύση!
Τρέμε Halo!
Χαλαρή γεύση, πιο πολύ μυρωδιά αλλά της έχω αλλάξει τα φώτα!

Το υγρό ατμίσματος με γεύση σπανακόρυζο είναι γεγονός! :flipout:
Το κακό είναι ότι δεν μπόρεσα να φτιάξω πολύ. :bigcry:

Παντελή δες το βίντεο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Από λαπτοπ δεν μπόρεσα να ακούσω τπτ.Μάλλον το τέστ το έκανε στο σπίτι του στα μουλωχτά από την σύζυγο και δεν ήθελε να τον ακούσει.
Στο θέμα της οικονομίας που τέθηκε λίγο πιο πάνω,για εμένα δεν υπάρχει καν σύγκριση αφού κάπνιζα 1μιση με 2 πακέτα των 4 και από 01-01-2012,4,80 ευρώ το καθένα,άρα 180- 240 ευρώ με σημερινές τιμές ή 216-288 ευρώ το μήνα!!!
Μέχρι σήμερα έχω ξοδέψει τα παρακάτω.
Ενα σταρτερ κιτ από το funstore με 2 ΗΤ και τον φορτιστή τους,67 ευρώ.
Στη συνέχεια και επειδή είχαν τρομερές διαρροές,πήρα το Nobacco want σαν ανταλλακτικά,δηλαδή,1 μπαταρία 19 ευρώ http://www.nobacco.gr/product/707/hlektroniko-tsigaro-mpataria-want και έναν ατμοποιητή +αμπούλα 5,5 ευρώ http://www.nobacco.gr/product/708/atomizer-want-iwant.Φορτιστή δεν αγόρασα αφού χρησιμοποιώ αυτόν από το αρχικό ΗΤ.Επίσης αγόρασα ακόμα έναν ατμοποιητή Nobacco,με 5,5 ευρώ.
Αρχικά λάδια από Halo,47 ευρώ.
Επίσης σήμερα με μεγάλη μου χαρά είδα ότι ο ατμοποιητής της Nobacco βιδώνει μια χαρά στις μπαταρίες από το αρχικό σταρτερ κιτ του φανστορ.
Από αρχικά λάδια των 47 ευρώ έχω ακόμα 2 μπουκάλια Halo των 7 ml με τα οποία θα περάσω μια εβδομάδα.
Εχθές παρήγγειλα πάλι από τη Halo,2 μπουκάλια των 30ml τριμπέκα,2Χ30ml tork56 kai 1X30ml prime με τα οποία υπολογίζω να περάσω 2μιση μήνες συνολικού κόστους μαζί με τα μεταφορικά από ΗΠΑ,87 ευρώ.
Σύνολο για 3μιση μηνες κάπνισμα μαζί με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα,
231 ευρώ ή 66 ευρώ το μήνα.

Last edited:

Και όμως ατμίζεται!
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ατμίζω τη νέα μου γεύση!
Τη γεύση που θα κάνει θραύση!
Τρέμε Halo!
Χαλαρή γεύση, πιο πολύ μυρωδιά αλλά της έχω αλλάξει τα φώτα!

Το υγρό ατμίσματος με γεύση σπανακόρυζο είναι γεγονός! :flipout:
Το κακό είναι ότι δεν μπόρεσα να φτιάξω πολύ. :bigcry:

Προβλέπετε να πειραματιστής και με καυτερές ???? :flipout:

Προβλέπετε να πειραματιστής και με καυτερές ???? :flipout:

Το σκεφτόμουν αλλά δεν έχει μείνει ρουθούνι... :bigcry:

Και επιτελους υγρο απο πατσα και σκορδα.................... οεοεοεοεο αλλα το κακο ειναι γαμωτο οτι οταν παγωνει το υγρο παπαλα λεμε......

Τι να παγώσει;
Ότι βράζει ατμίζεται!
Βάζεις το καπάκι πάνω στη κατσαρόλα, μαζεύεις ατμό, τον τσιμπάς με μία σύριγγα και έτοιμο το άρωμα!
Τώρα πρέπει να βρούμε τρόπο να το κάνουμε πιο πυκνό...

Πατσά διπλής απόσταξης λέμεεεε! :music-smiley-005:

Πηρα τριμπεκα... (ευτυχως 7 μλ) τον αφησα και σε σκιερο και δροσερο μερος ανοιχτο για 24+ ωρες...
Και παω ο δολιος εχθες να απολαυσω την πανδαισια... και εδω θα συμφωνησω με τον Τζιμισκη.

Σολα με γευση παπουτσι!!! Ατμισα 4-5 τζουρες και το αδειασα στο νιπτηρα...
Αν ειναι για να "δουλεψουν" αυτα τα υγρα να πρεπει να θυσιασουμε καμια παρθενα, ευχαριστω δεν θα παρω. Θα μεινει στο ντουλαπι να τον βλεπω να τον θυμαμαι...

Μετά απο καμιά δεκαριά + ημέρες με το EgoC, ησύχασα επιτέλους.
Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα και είναι το ίδιο όπως την πρώτη ημέρα.
Το καλό είναι ότι δεν έχω κάνει απολύτως τίποτε, επάνω του....ούτε καθάρισμα ούτε τίποτε!!!
Απο διαροές...ούτε γιά αστείο, όχι όπως το elips, που σε κάθε αλαγή τα χέρια μου έπερναν νικοτίνη περισότερη απο το στόμα μου!!!

Πηρα τριμπεκα... (ευτυχως 7 μλ) τον αφησα και σε σκιερο και δροσερο μερος ανοιχτο για 24+ ωρες...
Και παω ο δολιος εχθες να απολαυσω την πανδαισια... και εδω θα συμφωνησω με τον Τζιμισκη.

Σολα με γευση παπουτσι!!! Ατμισα 4-5 τζουρες και το αδειασα στο νιπτηρα...
Αν ειναι για να "δουλεψουν" αυτα τα υγρα να πρεπει να θυσιασουμε καμια παρθενα, ευχαριστω δεν θα παρω. Θα μεινει στο ντουλαπι να τον βλεπω να τον θυμαμαι...

Θα σε ενδιέφερε κάποια ανταλλαγή με το υγρό που περιέγραψα μια σελίδα πίσω;
Johnson Creek Original... Γεύση σαν καπνός πίπας, αλλά με γλυκό τελείωμα. Αυτό το γλυκό είναι που εμένα δεν αρέσει.

Αν και κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για τέτοια γεύση και τον θέλει, ας ενημερώσει και θα τα βρούμε σίγουρα.
Εννοείται ότι παίζει και δοκιμή για όποιον μπορεί να περάσει από Κηφισσιά...

Εμ! Δεν με ακούς και πας και σπας τα μούτρα σου! :flipout:
Κατάφερα να ξεφορτωθώ το torque σήμερα σε έναν κακόμοιρο συμφορουμίτη αλλά μου έχει μείνει ένα freedom, κάπου στα 6 από τα 7ml του μπουκαλιού...
Βρε Virginia και πάλι Virginia!
Θες να βρεθούμε, να δοκιμάσεις και να μπεις στη παρέα μας να πάρουμε κανένα λίτρο; :rofl:

Nέα γεύση! :music-smiley-005:

Συνδυασμός:
1 τανκ (0.8ml περίπου) Ηallo Prime 15 (12mg) + 2 σταγόνες "tiki juice" της Ηallo (12mg) = κουλουράκια κανέλας !!!!! :Banane0: