E - smoke...

Εδώ και μερικές μέρες έχω αγοράσει την μπαταρία "Nobacco Giant 900mAh" με usb Passthrough,

αλλά η απόδοση τις -δεν ξέρω τον λόγο- είναι απαράδεκτη!! Αύριο μάλλον θα την επιστρέψω πίσω!
frown.gif

Αφήστε που είναι και μεγαλύτερη (λόγο του usb Passthrough) από την απλή 1000άρα που έχω!!!

και δύο φωτογραφίες :smile:

airb1giant.jpg

airb2giant.jpg

Εμένα πάντως ένα πενταωράκι συνεχούς ατμισματος (πιπίλα σχεδόν) κρατάει...

Re: Απάντηση: E - smoke...

παιδιά τα πιπάκια κάθε πότε τα αλλάζετε?

Αν εννοεις πλυσιμο, καθημερινα. Χρησιμοποιω 2 μπλε και 2 ασπρα τα οποια πλενονται καθε βραδυ με νερο και λιγο σαπουνι για πιατα. Φανταζομαι αν ταλαιπωρηθει η τρυπα θα θελουν αλλαγη, αλλα 2 μηνες αργοτερα δε φαινεται κατι τετοιο

Απάντηση: Re: E - smoke...

27/12/2011: Alter ego-T, μέρα 46η... έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η αξιοπιστία του ατμοποιητή! :beatnik2:

(όταν με το καλό χαλάσει θα τον ανοίξω και θα ανεβάσω φωτογραφίες)

61η μέρα.... ο ατμοποιητής δουλεύει κανονικά αλλά ήρθε η ώρα να δοκιμάσω τον καινούργιο L-R ...

ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ! :a0210:

njoy!!!

Attachments

• DSC07603.jpg
    DSC07603.jpg
    42.6 KB · Views: 148
  • DSC07604.jpg
    DSC07604.jpg
    44.7 KB · Views: 148
  • DSC07605.jpg
    DSC07605.jpg
    42.1 KB · Views: 147
  • DSC07606.jpg
    DSC07606.jpg
    46.3 KB · Views: 148
  • DSC07607.jpg
    DSC07607.jpg
    30.8 KB · Views: 146
  • DSC07611.jpg
    DSC07611.jpg
    66 KB · Views: 145
  • DSC07612.jpg
    DSC07612.jpg
    73.9 KB · Views: 145
  • DSC07615.jpg
    DSC07615.jpg
    61.4 KB · Views: 146
  • SDC12703.jpg
    SDC12703.jpg
    43.5 KB · Views: 146
  • SDC12705.jpg
    SDC12705.jpg
    41.4 KB · Views: 146
Δείτε και το βίντεο με την αντίσταση να ανάβει και με τον ατμοποιητή διαλυμένο σε κομμάτια!

Ελπίζω να σας αρέσει! ;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Λοιπόν..παρέλαβα σήμερα το πρωϊ το τιταν (Nobacco) και 'ατμίζοντας' σας γράφω. Ναι, το ευτήχημα είναι ό,τι πλέον δε μυρίζω καμμένο, ατμίζει κανονικά αλλά με οναλε μπαταρία, οι 2 ego-t που έχω, δεν..
Είναι πολύ εύθραστο, όχι για πολλά κουνίματα,και θέλει προσοχή στο στόμα.

Πίστεψε με φίλε το έχω κακομεταχειριστεί το ΤΙΤΑΝ 5ml αρκετα και δεν έχει πάθει τίποτα. Ούτε την παραμικρή διαρροή! Τι χύμα μέσα στην τσαντα μου το βάζω γεμάτο και χωρις μπαταρια, τι στην τσέπη μου, μια χαρά ο τιτάνας. Τον χρησιμοποιώ πλέον όλη μέρα. Λίγο εντονότερο "χτύπημα" να είχε και θα είχα κλείσει το ζήτημα του τανκ...

βλέπω πως η πιπίλα είναι κάπως εύθραστη, ειδικά όταν είναι χωρίς μπαταρία, δηλ αν μετακινηθεί ή μέσα ή έξω υπάρχει πιθανότητα διαρροής.

Εγω παντως ειμαι εδω και 1,5 μηνα περιπου με το eGo-C μου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Ενας ατμοποιητης εχει χαλασει και αυτος γιατι εκανα εγω ταρζανιες. Και με κοστος ατμοποιητη στα 4,5 euro... εχω ψωμι ακομα μιας και εχω 7...

Απο υγρα τωρα, τα halo δεν, εχω αγορασει βαση 18αρα zerobacco και εχω αρχισει να φτιαχνω δικα μου υγρα και εγω σαν τον Τζιμισκη.

Ψηνομαι τωρα να φτιαξω κανενα μικρο κυκλωματακι σταθερης τροφοδοσιας στα 3,7v για να το εχω στον υπολογιστη, αλλα οτι εχω βρει θελει πανω απο 6-7v Vin και η USB παει δυστυχως μεχρι 5V... ειδωμεν

Το σκεφτομουν στην αρχη αυτο αλλα ειδα οτι "τραβανε" πολλα αμπερ και δεν θελω να παρω τις USB πορτες στο χερι ρε γμτ... ενω με ενα κυκλωματακι θα υπαρχει και μια σχετικη προστασια.

εβαλα και εγω τους 4 ατμο (2 LR +2 ego-t απλους) για πλυσιμο με οινοπνευμα. Η μυρωδια δεν εφευγε εντελως και τους ψιλοεβρασα. Η μυρωδια δεν εξαφανιστηκε και τους εβαλα σε ξυδι.
Ναι σε ξυδι. μετα απο ενα μισαωρο τους ξεπλυνα με νερο, τους στεγνωσα και οφειλω να πω οτι μυρωδια καμενου απλα δεν υπαρχει.
Το εκανα αυτο γιατι ανοιξα εναν, του εκανα dry burn αν και δεν ειχε το παραμικρο επανω στην αντισταση. Το φυτιλι ηταν μια χαρα , παρ ολα αυτα μυριζε ασχημα και προσπαθουσα να βρω τι βρωμαει καμενο.

Οσο παραξενο και αν φανει μυριζει το κυλινδρικο μεταλλικο στελεχος που συγκρατει το πλεοναζον υγρο.
Δεν μπορουσα να καταλαβω, γιατι μετα απο βρασιμο και οινοπνευμα εξακολουθουσε να μυριζει.
Ωσπου τα πηρα στο κρανιο και τους εβαλα σε ξυδι. Αυτο ηταν, εσπασε ολες τις μυρωδιες.

Βεβαια μετα απο βρασιματα/οινοπνευματα/ξυδια, ενας απο τους 4 παρεδωσε πνευμα και καηκε η αντισταση. Εμεινα με τρεις που πλεον δεν βρωμανε καμενο.
Το βραστο νερο δεν κανει τιποτε. Το οινοπνευμα διαλυει εσωτερικα το λαδι, βγαζει τις μυρωδιες, αλλα οχι εντελως.

Το ξυδακι ομως εκανε δουλεια...

Και δεν μύριζε ξύδι μετά; :D
Σήμερα έστιψα κάτι σταγόνες tribeca που είχαν μείνει μέσα σε ένα τανκάκι Tuscan της Natura...
Μάλλον βρήκα μυστική συνταγή.
Αν έχει κανείς tribeca και θέλει να δοκιμάσει μίξη μου λέει... :p

Το σκεφτομουν στην αρχη αυτο αλλα ειδα οτι "τραβανε" πολλα αμπερ και δεν θελω να παρω τις USB πορτες στο χερι ρε γμτ... ενω με ενα κυκλωματακι θα υπαρχει και μια σχετικη προστασια.

Ε, τραβάει κάπου στα 2Α... :p

Απάντηση: Re: E - smoke...

Οχι καθολου. Εξ'αλλου ειναι γνωστο οτι το ξυδι απολυμαινει και βγαζει τις μυρωδιες. Οταν το χρησιμοποιησα, μυριζε ολη η κουζινα, ομως οταν ξεπλυνα με νερο και στεγνωσα τον ατμο, ουτε ιχνος μυρωδιας ξυδιου.

tip: Αν βαλετε σε ενα αδειο μπουκαλι με σκανδαλη και ψεκασετε τον χωρο σας με μειγμα μαγειρικης σοδας-λεμονιου, εξαφανιζονται ολες οι μυρωδιες απο οπου κι αν προερχονται. (κλεισουρα/τσιγαριλα κλπ κλπ) Μπορει και αδρανοποιει/εξουδετερωνει τις οσμες στον χωρο.
Δεν τις σκεπαζει, ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ. (μαλλον κανω και για πωλητης):smash:

Καλα ρε τώρα που κάνω ΗΤ πήγαν και έριξαν τις τιμές απο το κανονικό!!!!

Μπήκα στον πειρασμό κ αγόρασα σήμερα ΚΤ Marlboro με τιμή πακ. 3,50 ευρώ!!!!!!!

edit: ε ναι όπως καταλάβατε σήμερα το βράδυ κάνω συνδυασμό και των δυο! ://

Last edited:
Σήμερα έστιψα κάτι σταγόνες tribeca που είχαν μείνει μέσα σε ένα τανκάκι Tuscan της Natura...
Μάλλον βρήκα μυστική συνταγή.
Αν έχει κανείς tribeca και θέλει να δοκιμάσει μίξη μου λέει... :p

Και εγω το εκανα μια φορα με μηλοξυδο και δεν αφησε τιποτα φιλε, ξυδι rulez.
Η αληθεια ειναι οτι και εγω τον τριμπεκα που εχω μονο σε μειξεις τον βαζω... μονο του δεν...

Ε, τραβάει κάπου στα 2Α... :p

Εμ, αυτο ειδα και εγω... και μπορει να ειναι στιγμιαιο αλλα αν ειναι να καιω μια usb την εβδομαδα... το χασαμε το κορμι....
Εν τω μεταξυ οι σταθεροποιητες που βλεπω θελουν τουλαχιστον 7-8v για να πεσουν στα 3,7, με τα 5v ουτε για αστειο. Δεν ξερω μηπως δουλεψει κανενας διαιρετης τασης, μαλλον πρεπει να ανοιξω θεμα στην DIY...:bigcry:

Έχω πάρει το ego-t από την παρασκευή.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι κάθε τόσο μού ανεβαίνει και λίγο άκαυτο λάδι.
Ξέρει κανεις πως το γλυτώνουμε αυτό ?