E - smoke...

Εγω παντως ειμαι εδω και 1,5 μηνα περιπου με το eGo-C μου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Ενας ατμοποιητης εχει χαλασει και αυτος γιατι εκανα εγω ταρζανιες. Και με κοστος ατμοποιητη στα 4,5 euro... εχω ψωμι ακομα μιας και εχω 7...

Απο υγρα τωρα, τα halo δεν, εχω αγορασει βαση 18αρα zerobacco και εχω αρχισει να φτιαχνω δικα μου υγρα και εγω σαν τον Τζιμισκη.

Ψηνομαι τωρα να φτιαξω κανενα μικρο κυκλωματακι σταθερης τροφοδοσιας στα 3,7v για να το εχω στον υπολογιστη, αλλα οτι εχω βρει θελει πανω απο 6-7v Vin και η USB παει δυστυχως μεχρι 5V... ειδωμεν

Ετσι...και εγω όπως έχω ξαναγράψει με το EgoC κανένα πρόβλημα.Με έχει εντυπωσιάσει η αντοχή του.

Το θέμα δεν είναι αν εχει καεί ο ατμοποιητής,αλλά τι γεύση και τι ντουμάνι παράγει.Κι εμενα ο ατμοποιητής που ειναι ενιαίος με το τανκ από το want δεν εχει καεί εδώ και 2 μήνες αλλά τον πέταξα γιατί η γεύση που έδινε ήταν για τα μπάζα

Απάντηση: Re: E - smoke...

Έχω πάρει το ego-t από την παρασκευή.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι κάθε τόσο μού ανεβαίνει και λίγο άκαυτο λάδι.
Ξέρει κανεις πως το γλυτώνουμε αυτό ?
Δεν το γλυτώνεις.Απλά αλλάζεις μάρκα ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Έχω πάρει το ego-t από την παρασκευή.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι κάθε τόσο μού ανεβαίνει και λίγο άκαυτο λάδι.

1) Ανοιξε απο πισω το πιπακι με εναν συνδετηρα, μηπως εχει εγλωβιστει μεσα στο θαλαμο υγρο και ειναι αυτο που σου ερχεται καθε φορα.
Αν δεν ξερεις πως να το ανοιξεις, κανε ενα πειραμα με νεο πιπακι για να δεις αν εξακολουθεις να "τρως" λαδι.

2)Αν το προβλημα λυθηκε με την διαδικασια 1, τοτε προφανως κρατας πολυ καθετα και για ωρα το τσιγαρο, πλημμυριζει ο ατμοποιητης και οταν το σηκωνεις πιο πολυ απο οριζοντια, τα υγρα κυλανε πισω στο πιπακι και στο στομα σου. Σε αυτη την περιπτωση, αλλαξε συνηθειες κρατηματος τσιγαρου και σε περιπτωση υπερχειλισης να καθαριζεις πιπακι και να φυσας τον ατμοποιητη για να αδειαζει το πλεονασμα.

3) Ενδεχεται τα υγρα να προερχονται απο διαρροη μη καλης εφαρμογης του τανκ και να κυλανε προς το πιπακι.
Προσπαθησε να μην κρατας το τσιγαρο με τροπο που η μπαταρια να ειναι σε ψηλοτερο σημειο απο τον ατμοποιητη, να ειναι οριζοντια με πολυ ελαφρα κλιση της μπαταριας προς τα κατω.

4) ενδεχεται να χρησιμοποιεις την μπαταρια μεχρι το τελος της, αυτη λογω εκφορτισης να μην ατμοποιει καλα, με αποτελεσμα οταν ρουφας να εχεις υπερχειλιση ευκολα στον ατμοποιητη με τα παραπανω αποτελεσματα (1,2,3).
Προσπαθησε να αλλαζεις την μπαταρια οταν διαπιστωσεις οτι εκφορτιζεται.

Ελπιζω τα παραπανω να βοηθησουν. -bye-

Last edited:

1) Ανοιξε απο πισω το πιπακι με εναν συνδετηρα, μηπως εχει εγλωβιστει μεσα στο θαλαμο υγρο και ειναι αυτο που σου ερχεται καθε φορα.
Αν δεν ξερεις πως να το ανοιξεις, κανε ενα πειραμα με νεο πιπακι για να δεις αν εξακολουθεις να "τρως" λαδι.

2)Αν το προβλημα λυθηκε με την διαδικασια 1, τοτε προφανως κρατας πολυ καθετα και για ωρα το τσιγαρο, πλημμυριζει ο ατμοποιητης και οταν το σηκωνεις πιο πολυ απο οριζοντια, τα υγρα κυλανε πισω στο πιπακι και στο στομα σου. Σε αυτη την περιπτωση, αλλαξε συνηθειες κρατηματος τσιγαρου και σε περιπτωση υπερχειλισης να καθαριζεις πιπακι και να φυσας τον ατμοποιητη για να αδειαζει το πλεονασμα.

3) Ενδεχεται τα υγρα να προερχονται απο διαρροη μη καλης εφαρμογης του τανκ και να κυλανε προς το πιπακι.
Προσπαθησε να μην κρατας το τσιγαρο με τροπο που η μπαταρια να ειναι σε ψηλοτερο σημειο απο τον ατμοποιητη, να ειναι οριζοντια με πολυ ελαφρα κλιση της μπαταριας προς τα κατω.

4) ενδεχεται να χρησιμοποιεις την μπαταρια μεχρι το τελος της, αυτη λογω εκφορτισης να μην ατμοποιει καλα, με αποτελεσμα οταν ρουφας να εχεις υπερχειλιση ευκολα στον ατμοποιητη με τα παραπανω αποτελεσματα (1,2,3).
Προσπαθησε να αλλαζεις την μπαταρια οταν διαπιστωσεις οτι εκφορτιζεται.

Ελπιζω τα παραπανω να βοηθησουν. -bye-
Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει σε αυτό:
http://www.nobacco.gr/product/708/atomizer-want-iwant
κι επειδή όλα τα παραπάνω θα συμβαίνουν συνέχεια,άλλαξε τσιγάρο.

Κατά πάσα πιθανότητα απλά παίρνεις απότομες και κοφτές τζούρες, δηλαδή σαν να καπνίζεις.
Στο άτμισμα πρέπει να παίρνεις τζούρες σαν να ρουφάς φραπέ.
Μακρόσυρτες και αργές, χωρίς να βάζεις δύναμη.

μεσες ακρες δοκιμασα και εγω το iwant και ενω εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος επεσα στα αντισοιχα τεχνικα προβληματα ...Μεχρι που σκεφτηκα να κατασκευασω ναργιλε ηλεκτρικο αφου κατα κανονα τα περισσοτερα τσιγρα τα καπνιζω στο μαγαζι που εργαζομαι παρα πολλες ωρες .

Re: Απάντηση: E - smoke...

http://www.nobacco.gr/product/724/atomizer-nobacco-dct

και με τον ατμοποιητη δεν εχω διαροες λαδιου.

Αυτόν εγώ δεν τον προτείνω. Τον έχω απο τη περασμένη εβδομάδα και από παντού χάνει υγρά γιατί είναι αρκετά εύθραστος.Στις φωτογραφίες απο το σάϊτ δείχνει πως βρέχουμε με υγρό το σφουγγαράκι και βάζουμε και υγρό στη 'δεξαμενή'.Εγώ έβαλα πιό λίγο υγρό από όσο δείχνει στις φώτο.Το πιπάκι του επίσης είναι 'ελευθέρας' και με το βράσιμο του ατμοποιητή μπορεί να πεταχτεί καμια σταγόνα υγρό στο στόμα.

Κατά πάσα πιθανότητα απλά παίρνεις απότομες και κοφτές τζούρες, δηλαδή σαν να καπνίζεις.

Σωστα!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αυτόν εγώ δεν τον προτείνω. Τον έχω απο τη περασμένη εβδομάδα και από παντού χάνει υγρά γιατί είναι αρκετά εύθραστος.Στις φωτογραφίες απο το σάϊτ δείχνει πως βρέχουμε με υγρό το σφουγγαράκι και βάζουμε και υγρό στη 'δεξαμενή'.Εγώ έβαλα πιό λίγο υγρό από όσο δείχνει στις φώτο.Το πιπάκι του επίσης είναι 'ελευθέρας' και με το βράσιμο του ατμοποιητή μπορεί να πεταχτεί καμια σταγόνα υγρό στο στόμα.

Πολυ περιεργο....
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Τον φουλαρω σχεδον με υγρο,και δεν μου εχει σταξει απο πουθενα.
Υγρο στο στομα δεν μου εχει ερθει ποτε,εκτος μια φορα,που καηκε ο ατμοποιητης.

Τελικά 99% αυτό ήταν με λίγη προσοχή δεν το ξαναέκανε.

Από σήμερα το πρωί χρησιμοποιώ αυτον τον ατμοποιητή:

Alter eGo Dual Coils Tank (510 DCT V2) --> 3.5ml

Alter_eGo_Dual_C_4f0ec8267970f.jpg

περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.e-smokeguru.gr/index.php...378-Alter-eGo-Dual-Coils-Tank-510-DCT-V2.html

Για όποιον ενδιαφέρεται, ακολουθεί ο σύνδεσμος από το ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Alter smoking (από τα οποία μπορείτε να τον προμηθευτείτε, όπως και να αγοράσετε υγρά της Hallo)
http://webcache.googleusercontent.c...γγρου+22+alter+ego-t&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

.
.
.
Με λίγα λόγια ο ατμποποιητής αυτός είναι Dual-coil, έχει χωρητικότητα 3.5ml, κοστίζει 12 ευρώ και είναι συμβατός με κάθε μπαταρία Ego-T. Στα θετικά του το εύκολο γέμισμα (χωρίς να ανοιγεις καπάκια κλπ) η πλούσια γεύση με πολύ καλή παραγωγή ατμού και η πλήρης απουσία διαρροών (έχει σφουγγαράκι εσωτερικά).

TIPS:
Σε όποιον τον αγοράσει να προσέξει την πρώτη φορά πριν ακόμα τον χρησιμοποιήσει να βραχεί καλά το σφουγγαράκι εσωτερικά για να μην του έρθει η μυρωδιά καμένου.
Για να βραχεί καλά το σφουγγαράκι είτε να τραβήξετε μερικές κοφτές τζούρες χωρίς να πατήσετε το κουμπί (θα δείτε μικρές φυσσαλίδες στο υγρό του διάφανου κυλίνδρου-σημάδι ότι εμποτίζεται το σφουγγαράκι) είτε να στάξετε 2-3 σταγόνες υγρού κατευθείαν στο σφουγγαράκι με την αντίσταση (το βλέπετε με το που αφαιρείτε το κυλινδρικό επιστόμιο από μαύρο σκληρό πλαστικό).
Την πρώτη φορά που τον χρησιμοποιείτε λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή για να βραχεί το σφουγγάρι που περιβάλει την αντίσταση καλά, και κατά τα άλλα απολαμβάνετε το άτμισμα χωρίς σκοτούρες αν άδειασε γρήγορα ή αν θα στάξει το παραμικρό υγρό.

Προτείνετε ανεπιφύλακτα λοιπόν!! :)

Υ.Γ ελπίζω τα παραπάνω να σας φανούν κατατοπιστικά αλλά και χρήσιμα -γι αυτό τα έγραψα άλλωστε, μέσα στο κλίμα της αλληλοβοήθειας που πρέπει να υπάρχει στο forum! :ernaehrung004:

Last edited:
Τελικά το e-cig σας θα είναι κάπως έτσι (αν εξαιρέσουμε ότι το επιστόμιο θα είναι μαύρο αντί για διάφανο) - η φωτογραφία δεν είναι δική μου βέβαια αλλά ανεβασμένη από το διαδίκτυο:

smoktech_no_leakage_hottest_seller_3_5ml.jpg

Γεια σου Γιάννη!

προσωπικά δεν ξέρω πόσο θα αντέξει... θα δείξει πάντως (αν και δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να διαρκέσει λιγότερο από τους άλλους L-R - ιδιαίτερα τώρα που τροφοδοτείται σταθερά στο υγρό περιβάλλον του σφουγγαριού και με το μεγάλο tank που αδειάζει λιγότερο συχνά από το μικρό). Θα ενημερώσω πάντως όταν χαλάσει για να ξέρουμε!! :-)

Για την μπαταρία του egoC δεν έχω ιδέα