E - smoke...

Φτου μη τις ματιάσω, έκλεισα 2 μήνες και 3 900άρες nobacco + 3 650άρες ovale ζουν και βασιλεύουν.
Πάντως με το που θα βγει ελληνικό μοντάκι παρόμοιας διαμέτρου με τις ego, το τσίμπησα...

Εμενα δυο 1000αρες (αν θυμαμαι καλα, εχω ξεχασει και τι ειναι) τις εχω απο την αρχη.
Εχω ξεχασει και ποτε αρχισα το ΗΤ.
Περιπου κανα τετραμηνο. Εχει πεσει η αποδοση τους. Απο μιαμιση μερα, πρεπει να κρατανε σκαρτη μια.

Ηθικο διδαγμα: Με το ηλεκτρονικο τσιγαρο, παθαινεις αμνησια.

Μια βδομάδα μεικτός χρήστης με κινεζιά ego-C χωρίς κανένα πρόβλημα.

Από 25-30 άφιλτρα στριφτά σε 5-6 με 1.5ml. Τις περισσότερες φορές τα στριφτά μου κάνουν την γλώσσα σόλα αλλά ...

Με τα υγρά θέμα.
Το πρώτο ήρθε μαζί με το ΗΤ, Βουλγάρικο με άγνωστη περιεκτικότητα νικοτίνης και άρωμα dunhill και καλά. Αντίδραση όπως την πρώτη φορά που κάπνισα και δοκίμασα να κατεβάσω τον καπνό.
Αμμεση αλλαγή σε Natura 0mg Maxboro. Και μόνο με το εφέ αντικατέστησε πάνω απ τα μισά στριφτά.
Ξεκίνησε διάβασμα και των 135 σελίδων που έχετε γράψει.
Ακολούθησε Natura Virginia 18mg. Ιδια αντίδραση με το Βουλγάρικο.
Επόμενο Natura 18mg Maxboro. Ιδια αντίδραση με το Βουλγάρικο. Αρχίζει να γίνεται αστείο, το ξέρω : )
Προς το παρόν έχω καταλήξει σε μείγμα Natura Maxboro 0mg 80%, 18mg 20%.

Τις πρώτες μέρες υποψία πονόλαιμου, όλες τις μέρες πρωινός "τσιγαρόβηχας".

Προς το παρόν μένει.

Welcome on board!
Οι πρώτες μέρες είναι σαν να αλλάζεις μάρκα τσιγάρων, αν όχι ακόμη χειρότερα.
Παίξε με μισό μηδενικό μισό 18άρι για να είσαι στα 9mg τουλάχιστον, αλλιώς δεν θα σε καλύψει.

Το στριφτό άσε το στην άκρη για τρεις ημέρες και άναψε την τέταρτη να δεις διαφορά. :smile:

O αδελφος μου ξεκινησε καμια 10ρια μερες το ηλεκτρονικο τσιγαρο. (δανειστηκε μια συσκευη και ενα μισομπουκαλο tribeca απο τον αλλο μου αδελφο)

Μου ανεφερε οτι τον ενοχλει ο λαιμος του λιγο στην καταποση και γενικα εχει μια ενοχληση.
Δοκιμασε και αλλο υγρο της nobaco αλλα και ενα τριτο της natura.
Συνεχιζει να παραπονιεται για ενοχληση στο λαιμο.

Του ειπα οτι ισως κατι αλλο φταιει και οχι το ΗΤ αλλα διαβαζοντας το πιο πανω ποστ του morfea για πονολαιμο σκεφτηκα οτι τελικα ευθυνεται το ΗΤ.

Υπαρχει καποια συμβουλη να του δωσω. ? (αλλαγη (ξανα) υγρου, ή υπομονη να συνηθισει ο λαιμος κλπ)
Η' τελικα ειναι καποιο θεμα οργανισμου (π.χ. αλλεργια) και μαλλον θα πρεπει να εγκαταλειψει το ΗΤ ?

Υ.Γ. ακομα εχω μια ντουζινα αδεια μπουκαλακια hallo. Αν τα θελει καποιος ας ριξει pm.

Δοκίμασα μισό 0, μισό 18άρι. Το ίδια. Σε κάθε τζούρα σαν Σουηδός τουρίστας πρώτη μέρα στον ήλιο χωρίς αντιηλιακό.
Με χτυπάει τρελά η νικοτίνη. Θα μου πεις 30 κτ drum μπλέ άφιλτρα είχαν λιγότερη; Θα σε γελάσω.

Πάντως απ τα 25-30 σε 5-6 ημερησίως, σύνδρομο στέρησης δεν έχω παρατηρήσει.

Natura ο φτηνότερος που έχουμε βρει;

Εμένα ο πονόλαιμος μου πέρασε μετά από 3-4 μέρες.

Να ρίξω και μια άσχετη ως νέος. Θα έλεγα να μην αλλάζει υγρά.

Εμένα ο πονόλαιμος μου πέρασε μετά από 3-4 μέρες.

Να ρίξω και μια άσχετη ως νέος. Θα έλεγα να μην αλλάζει υγρά.

Πολύ σωστά.
Αλλάζοντας υγρά και ειδικά όταν παίζεις μεταξύ VG/PG είναι σαν να αλλάζεις μάρκα τσιγάρων!
Το να αλλάζεις μάρκα τσιγάρων κάθε μέρα εννοείται ότι θα σου σακατέψει τον λαιμό.

Το Natura δεν είναι το πιο φτηνό. Είναι όμως 100% φυτική, βρώσιμη γλυκερίνη και όχι προπυλενογλυκόλη!

Το να σε χτυπάει πάντως η νικοτίνη από τα 9mg είναι καλό. Σημαίνει ότι σύντομα θα μπορείς να το γυρίσεις στο μηδενικό χωρίς θέμα.
Και κράτα 9άρι για τις φάσεις που θα νοιώσεις έλλειψη τσιγάρου.
Κάπου στους 6 μήνες που το έχω κόψει την έχω νοιώσει μεν, ελάχιστες φορές δε...
Επίσης καλό θα ήταν να πας σε κάποια καλή μάρκα τσιγάρου. Η απόλαυση είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη!

αντί για "Maxboro" δοκίμασε να κανείς "Maxx-Blend" (ότι ποιο κοντινό σε κανονικό Malboro που είχα δοκιμάσει) -bye-

(Send from iPhone)

Το Natura δεν είναι το πιο φτηνό. Είναι όμως 100% φυτική, βρώσιμη γλυκερίνη και όχι προπυλενογλυκόλη

Natura φυσικά για τα χαρακτηριστικά που γράφεις παραπάνω. Εννοώ απο δω στα 15ευρά ή παίζει κάτι απ έξω πιο φτηνό;

Επίσης καλό θα ήταν να πας σε κάποια καλή μάρκα τσιγάρου. Η απόλαυση είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη!

Please advice.

Re: Απάντηση: E - smoke...

αντί για "Maxboro" δοκίμασε να κανείς "Maxx-Blend" (ότι ποιο κοντινό σε κανονικό Malboro που είχα δοκιμάσει) -bye-

(Send from iPhone)

Κάτι που να πλησιάζει τον drum έχουμε απο Natura;

Το ίδιο είναι. :smile:
Απλά κάποτε το ονόμαζαν maxboro και έχει μείνει στις παλιές συσκευασίες.
Τους έκανε μήνυση η marlboro και άλλαξαν όνομα σε maxx blend.

Natura φυσικά για τα χαρακτηριστικά που γράφεις παραπάνω. Εννοώ απο δω στα 15ευρά ή παίζει κάτι απ έξω πιο φτηνό;
Σε πιο φτηνό δεν λέει να πας. Βρίσκω βέβαια τα Natura στα 12-13 ευρώ το 30άρι.
Κάτι funstore που δοκίμασα και είναι φτηνά, είναι βοήθα Παναγιά!
Τελευταία έχω κολλήσει σε μία μίξη σοκολάτας/φράουλας από Natura και είναι yummi!
Αλλά και μόνα τους να τα δοκιμάσεις είναι άπαιχτα!

Please advice.

Έχω κολλήσει με τα Ovale. Εγώ με το ego-c ego-t, η γυναίκα με το elipse.
Το σίγουρο είναι ότι αξίζει να πας σε καλό τσιγάρο. Η διαφορά μεγάλη!

Κάτι που να πλησιάζει τον drum έχουμε απο Natura;
Μμμ... Tuscan; Αυτό ψιλοπουρίζει.
Θα σου φέρω μπουκαλάκι όταν βρεθούμε, να δοκιμάσεις.

Πάντως, όταν βρεις τη γεύση που σου ταιριάζει σε ΗΤ, ούτε που θα σκέφτεσαι να ανάψεις κανονικό τσιγάρο!
Η γυναίκα καμιά φορά κάνει πουράκι σοκολάτας και τη στέλνω στο καπάκι να πλύνει τα δόντια της... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Το ίδιο είναι. :smile:
Απλά κάποτε το ονόμαζαν maxboro και έχει μείνει στις παλιές συσκευασίες.
Τους έκανε μήνυση η marlboro και άλλαξαν όνομα σε maxx blend.
Από όσο θυμάμαι είχε εντελώς διαφορετική γεύση από το "maxboro" !!!!

Εγω παντως μετα απο 5 μηνες κατεληξα στην VG.
Ναι, χανω απο χτυπημα, αλλα ειναι πολυ ευχαριστη στον λαιμο.
Ψωνιζω απο inawera και τωρα πηρα να δοκιμασω απο zerobacco.

Πληροφοριακα και χωρις την υποψια διαφημισης,
Για τους λατρεις του tribeca, εχει φτιαξει το αρωμα ο kalitexnis απο την zerobacco αλλα το δινει ετοιμο για ατμισμα και οχι ως αρωμα.
Το δοκίμασα και είναι ολόιδιο !!!
Τα 30 ml εχουν 12 ευρω και επιλέγεις αν το θες σε VG ή σε PG-VG

Εγω παντως μετα απο 5 μηνες κατεληξα στην VG.
Ναι, χανω απο χτυπημα, αλλα ειναι πολυ ευχαριστη στον λαιμο.
Ψωνιζω απο inawera και τωρα πηρα να δοκιμασω απο zerobacco.

Πληροφοριακα και χωρις την υποψια διαφημισης,
Για τους λατρεις του tribeca, εχει φτιαξει το αρωμα ο kalitexnis απο την zerobacco αλλα το δινει ετοιμο για ατμισμα και οχι ως αρωμα.
Το δοκίμασα και είναι ολόιδιο !!!
Τα 30 ml εχουν 12 ευρω και επιλέγεις αν το θες σε VG ή σε PG-VG

Αυτά δεν είναι που βρίσκουμε στο μαγαζί που άνοιξε κάπου στο κέντρο?
Έχεις να μου δώσεις διεύθυνση, αν δεν σου είναι κόπος?

Natura Maxboro με FlavourArt Μaxx-Βlend

Ε ναι...
Και της Flavourart Maxboro το έλεγαν παλιά μέχρι που έφαγε το εξώδικο.
Βέβαια, η Natura παίρνει τα αρώματα και τις βάσεις από την Flavourart η οποία τα παίρνει και αυτή από άλλους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αυτά δεν είναι που βρίσκουμε στο μαγαζί που άνοιξε κάπου στο κέντρο?
Έχεις να μου δώσεις διεύθυνση, αν δεν σου είναι κόπος?

Θα το βρεις εδω. http://zerobacco.gr/el/contact-us

Μπορεις να δοκιμασεις ολα τις γευσεις γιατι εχει δειγματα.