ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Δεν ξέρω για σας,αλλά το μεγαλύτερο χτικιό με τα ΗΤ είναι οι μπαταρίες ρε παιδιά.Με το ζόρι κρατάνε 1-1,5 μήνα.
Εμένα ο πονόλαιμος μου πέρασε μετά από 3-4 μέρες.
Να ρίξω και μια άσχετη ως νέος. Θα έλεγα να μην αλλάζει υγρά.
Το Natura δεν είναι το πιο φτηνό. Είναι όμως 100% φυτική, βρώσιμη γλυκερίνη και όχι προπυλενογλυκόλη
Επίσης καλό θα ήταν να πας σε κάποια καλή μάρκα τσιγάρου. Η απόλαυση είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη!
αντί για "Maxboro" δοκίμασε να κανείς "Maxx-Blend" (ότι ποιο κοντινό σε κανονικό Malboro που είχα δοκιμάσει)
(Send from iPhone)
αντί για "Maxboro" δοκίμασε να κανείς "Maxx-Blend" (ότι ποιο κοντινό σε κανονικό Malboro που είχα δοκιμάσει)![]()
Σε πιο φτηνό δεν λέει να πας. Βρίσκω βέβαια τα Natura στα 12-13 ευρώ το 30άρι.Natura φυσικά για τα χαρακτηριστικά που γράφεις παραπάνω. Εννοώ απο δω στα 15ευρά ή παίζει κάτι απ έξω πιο φτηνό;
Please advice.
Μμμ... Tuscan; Αυτό ψιλοπουρίζει.Κάτι που να πλησιάζει τον drum έχουμε απο Natura;
Από όσο θυμάμαι είχε εντελώς διαφορετική γεύση από το "maxboro" !!!!Το ίδιο είναι. :smile:
Απλά κάποτε το ονόμαζαν maxboro και έχει μείνει στις παλιές συσκευασίες.
Τους έκανε μήνυση η marlboro και άλλαξαν όνομα σε maxx blend.
Εγω παντως μετα απο 5 μηνες κατεληξα στην VG.
Ναι, χανω απο χτυπημα, αλλα ειναι πολυ ευχαριστη στον λαιμο.
Ψωνιζω απο inawera και τωρα πηρα να δοκιμασω απο zerobacco.
Πληροφοριακα και χωρις την υποψια διαφημισης,
Για τους λατρεις του tribeca, εχει φτιαξει το αρωμα ο kalitexnis απο την zerobacco αλλα το δινει ετοιμο για ατμισμα και οχι ως αρωμα.
Το δοκίμασα και είναι ολόιδιο !!!
Τα 30 ml εχουν 12 ευρω και επιλέγεις αν το θες σε VG ή σε PG-VG
Natura Maxboro με FlavourArt Μaxx-Βlend
Αυτά δεν είναι που βρίσκουμε στο μαγαζί που άνοιξε κάπου στο κέντρο?
Έχεις να μου δώσεις διεύθυνση, αν δεν σου είναι κόπος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.