E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Δοκίμασε σοκολάτα, φράουλα...
Ξεχωριστά ή και τα δύο μαζί.
Εγώ εδώ και καιρό ατμίζω σοκολάτα - φράουλα με μία ιδέα καρύδα.

Πηγα σημερα και πηρα μηδενικη pg, αλλα τελικα δεν χρειαστηκε.
Βαζω μιση-μιση pg/vg γιατι η vg δεν μυριζει πια χορταριλα.

Επισης, πηρα σοκολατα elegant και φραουλα και βαζω σε αναλογια 8 σταγονες φραουλα, 2 σοκολατα στα 10 ml υγρου.

Με λιγα λογια....

ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΑ

Ευχαριστω για την υποδειξη/συνταγη. :worshippy::worshippy::worshippy:

Τίποτα. :p
Σου άρεσε η kiss όταν ήσουν μικρός ε; Αν αντί για φράουλα βάλεις λίγη καρύδα βγαίνει η derby της ION. :rofl:
Από τις πιο ωραίες σοκολάτες πάντως που έχω δοκιμάσει είναι η καινούργια της Natura.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Σου άρεσε η kiss όταν ήσουν μικρός ε; ....

Δεν καταλαβα. :mad:

Επειδη ετρωγα καμια 15αρια στην καθισιά, θα μας πεις οτι μας αρεσε η kiss. ? Σιγα, δεν τρελαινομουν κι ολας.

Τουλαχιστον μου αρεσαν τα πολυ παλια χρονια οπου ειχε την φραουλα σκετη μεσα, αλλα δεν ηταν σαν πλαστικη η μους.
Με τα χρονια, την εκαναν σαν τσιχλο-πλαστικουρα μεσα και την χαλασαν.

Αμα βρω και καρυδα θα δοκιμασω, μιας και ειναι καλοκαιρινη γευση.

Θεωρεις οτι θα ηταν καλυτερο να παραγγειλω απο flavor arts απο εξωτερικο. ?
Τοσο καλυτερα ειναι τα φρουτο-αρωματα τους. ? (δεν εχω δοκιμασει ποτέ.)

Παντως απο Ελλαδα δεν παιρνω, γιατι η flavor arts δεν πουλαει, γιατι τους επιασε να τα μπασταρδευουν.

Ουφ ρε παιδια, τελος οι πειραματικες καπνικες γευσεις.
Απο εδω και περα θα κανω λιγο 6mg tribeca, και ολη τη μερα θα κανω μηδενικα φρουτοαρωματα.

Αμ ετσι ναι, τη μειωνω και εγω τη νικοτινη. :Banane0:

Από flavour arts τσίμπα σίγουρα την σοκολάτα, αλλά όχι το κακάο!
Όσο καλή είναι η μία, τόσο ανύπαρκτο σαν άρωμα είναι το κακάο.
Πολύ καλή φραουλίτσα (εώς άριστη), ωραία αλλά πολύ έντονη η καρύδα (βγάζει μία γαλατίλα που σου χαλάει το στομάχι αν βάλεις πολύ).
Η καραμέλα θέλει λίγο ψάξιμο, βγάζει τριμπεκίλα στον αέρα χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερα έντονη γεύση.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Από flavour arts τσίμπα σίγουρα την σοκολάτα, αλλά όχι το κακάο!
Όσο καλή είναι η μία, τόσο ανύπαρκτο σαν άρωμα είναι το κακάο.
Πολύ καλή φραουλίτσα (εώς άριστη), ωραία αλλά πολύ έντονη η καρύδα (βγάζει μία γαλατίλα που σου χαλάει το στομάχι αν βάλεις πολύ).
Η καραμέλα θέλει λίγο ψάξιμο, βγάζει τριμπεκίλα στον αέρα χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερα έντονη γεύση.

:music-smiley-005::beatnik2:
προστεθηκαν στις συνταγες.

Αμα ειναι απο μπραζιλ, διμετρη και ειχε παρει μερος στο καρναβαλι, θα ειναι πολυ καλης ποιοτητος. :flipout:

Τέλος οι ego μπαταρίες...
Ένα πανέμορφο μοντάκι μεγέθους μιας 650άρας ego για μπαταρίες 14500.

Photo12-4-1293957.jpg

Έλαβα αυτό το e-mail.Τι λέτε?Πάμε για κανένα power buy?
Hi,Sir,

Glad to receive your reply.Pleaes check our quotations attached.Please let me know whether you like them.

I want to introduce ego-v6 here to you.We are the only one who manufacture this model ecig.You can check it on the quotations too.

Different of V6 with other ego cigarette is that it have a little more bigger atomizer.So it can install 3-3.5 ml tobacco tar than normal ego cig.

And it use electric hot plate instead of heating wire.And it have more bigger transformation too.It have 4V,5V and 6V.So when we smoke it,we can have more bigger smoke.

Please check the atomizer picture attached.

Hope can hear from you soon.Thanks!

Best Regards,

Jack Chua

Sales Dep.
Sunda Electronic Co,.Ltd
Web:www.gzsunda.com
Email:[email protected]
Msn:[email protected]
Tel:0086+755-33137990
Fax:0086+755-61500197
Mobile:0086+15814634586
Add:C6 Block,chuangfeng digital technology park,Fuyong,Baoan,District,Shenzhen City,Guangdong Province
Zip:518103

Μου έχει στείλει και τιμοκατάλογο με ένα σκασμό προιόντα.Είναι σε μορφή pdf.
Υπάρχει τρόπος να τα ποστάρω?

προσπάθησα μεσα απο το edit αλλά δεν με αφήνει γιατι τα αρχεια ειναι μεγαλύτερα απο το επιτρεπτό.Αν δεν υπάρχει τρόπος,στείλτε μου με pm το mail σας να σας προωθήσω το δικό του.Οι τιμές που δίνει είναι στο 1/3 αυτών που αγοράζουμε από εδώ!!!

Εγω παντως εδω και 5 μερες παιζω με τον rcamizer επισκευασιμος ατμοποιητης.
Ειναι σαν τον γνωστο Α2 τον γερμανικο, αλλα φιλοι που το εχουν δοκιμασει λενε οτι ο rcamizer ειναι πολυ καλυτερος.
Τον φτιαχνει ενας ελληνας απο το γνωστο φορουμ και χρησιμοποιει φυσικα ενα βυσμα rca (γι αυτο και το ονομα) στο οποιο εχει τοποθετησεις τα αναλογα υλικα.
Παιδια επιτελους απολαμβανω ατμισμα και χωρις εξοδα πλεον.
Οριστε και φωτο

Attachments

• Rcamizer.jpg
    Rcamizer.jpg
    184.4 KB · Views: 100
  • Rcamizer+Bat.jpg
    Rcamizer+Bat.jpg
    129.2 KB · Views: 101
παδιά είμαι εδώ και 3 χρονια στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, έχω κόψει το τσιγάρο τελείως εδώ και 3 χρόνια και τον τελευταίο 1 χρόνο φουμάρω 0% νικοτίνη και πάντα VG βεβαια,και πλέον ο οργανισμός μου έχει αποβάλει και αυτήν την συνήθεια δεν ατμίζω σε καμια περίπτωση όπως πριν, είναι πλέον μια "ανάγκη" όλο και πιο χαλαρή και όλο και λιγότερα συχνά, φουμάρω 1-2 φορές την ημέρα από 10 λεπτά την κάθε φορά, ατμίζω λίγο παραπάνω άμα πίνω κάνα κρασάκι!

άλλαξε η ζωή μου, τέρμα ο βήχας τέρμα η αρτηριακή πίεση που είχα τα "γατάκια", έχω ξανά βρει την καλή μου φυσική κατάσταση, και όλα αυτά μετά από 30 χρόνια καπνίσματος 2 πακέτα + την ημερα!

Είναι καλή περίπτωση!

Μια μικρή συμβουλή ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ VG (φυτική γλυκόλη) μην φουμάρετε χημικά!

Τώρα όσο για mods κτλ, ανάλογα την τσέπη υπάρχουν πολλά!

Νίκος

Last edited: