E - smoke...

Παιδιά βοήθεια...

2 εβδομάδες περίπου και δεν μπορώ να ρίξω το κανονικό κάτω απο 4-5 την ημέρα. Πριν κάπνιζα 25-30 stuyvesant 0,4mg, την ημέρα

Έχω πάρει nobacco εργαλεία και υγρά... ένα virginia 11mg και ένα tobacco 6mg... τα φρούτα και οι γεύσεις (πλην τσιγάρου) δεν με ενδιαφέρουν, ούτε οι μοντες.

θέλω συνέχεια να ατμίζω συνέχεια και διακόπτω μόνο για να κανονικό...

τι να κάνω? Ανεβάζω νικοτίνη ή φταίει κάτι άλλο? Μήπως είναι νωρίς ακόμα? ή να ξαναρχίσω το κανονικό να πάει στο διάλο....

Πάρε 16-18άρια υγρά για λίγο καιρό και έχε τα πιπίλα. Πιστευω θα βοηθήσει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Πάρε 16-18άρια υγρά για λίγο καιρό και έχε τα πιπίλα. Πιστευω θα βοηθήσει!

Το σκέφτηκα, γι' αυτό ρώτησα, αλλά έτσι δεν θα αυξήσω την εξάρτηση από τη νικοτίνη? Τα τσιγάρα που έκανα ήταν 4άρια...

Αλλαξε ομάδα..... :p

Και τι να γίνω?
Πρωταθλητής?
Σώπα ρε συ...

...τώρα που οι Τσίπρας-Καμένος θα πατάξουν τη διαφθορά, θα πρέπει να το γυρίσω σε άφιλτρα για να φτουρήσει...:aetsch::aetsch:

Ίσως οι μόντες να είναι η λύση σου αν δεν θές να ανέβεις σε νικοτίνες.
Γιατί στο χτύπημα και γενικά το Η.Τ. παίζει μεγάλο ρόλο ΚΑΙ το εργαλείο... σε διάρκεια, χτύπημα... όλα.

Σκέψου το... μπορεί να σου πεί περισσότερα και ο Τεκ_Κίλας που πρόσφατα το γύρισε σε μοντάκι και είδε λέει το φώς του...

Πιθανόν, αλλά δεν υπάρχει χρόνος και όρεξη για να ασχοληθώ με μοντες, δυστυχώς.
Ήδη η διαδικασία του ατμίσματος μου φαίνεται αρκετά αλλόκοτη, φοβάμαι ότι αν ασχοληθώ περισσότερο θα ξενερώσω τελείως.

edit: Στέλιο δεν έχω ιδέα από αυτά... εσύ ασχολήθηκες γιατί δεν σε ικανοποιούσε το εμπορικό ή για τα γούστα?

Last edited:
οκ ευχαριστώ... θα συνεχίσω καμιά δεκαριά μέρες να ταλαιπωρούμε και αν δεν αλλάξει κάτι θα δω τι θα κάνω...

Σε πρώτη φάση, μάλλον αύξηση νικοτίνης.

Πάντως σε σχέση με μια ego μπαταρία, και με μηχανικό μοντ βλέπεις διαφορά στο χτύπημα. Αμέσως κατέβασα νικοτίνη.

Κάτι που πρότεινα σε φίλο μανιακό καπνιστή που δεν μπορούσε να σταματήσει να καπνίζει παράλληλα με το άτμισμα, είναι να πάρει 24αρι ή 36άρι υγρό και να ατμίζει αποκλειστικά αυτό ΜΙΑ ΜΕΡΑ και την επόμενη να δοκιμάσει ένα απ τα τσιγάρα του. Πλέον εδώ και μήνες δεν καπνίζει καθόλου, και έχει ρίξει νικοτίνη και αυτός.

Το 36άρι το θεωρώ από πολύ υψηλό εως επικίνδυνο.
Περνάει πλέον στα όρια του τοξικού και ακόμη και επαφή με το δέρμα πρέπει να αποφεύγεται!

Το 36άρι κατά βάση το φτιάχνουν για να κάνει ο κόσμος ανάμιξη και όχι να το ατμίζει!

Απάντηση: Re: E - smoke...

Γεια σου Νικο!

Με τι φουμαρεις;

φίλε Στέλιο σαν παλιός στο άθλημα έχω "επενδύσει" κάποια χρήματα σε αξιόλογα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Mods

που σε σχέσει με τα αξεσουάρ που υπάρχουν της ίδιας μάρκας τα φούμα είναι πιο έντονα και από το κανονικό τσιγάρο!

ggtsss.jpg

Εγω παλι επειδη ειμαι της VV σχολης δουλευω mini Lava με boge 510 NR ή LR αναλογα με τη διαθεση, σε τανκ.

Και τωρα περιμενω το v-max που αν κανει οτι λεει μαλλον θα δημιουργει ενα μικρο συνεφακι VG γυρω απο το σπιτι μου... :))

Στέλιο μου δεν γνωρίζω το mod που μιλάς και δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλό!

Τώρα, όσο αφορά τις δυνατότητες και ποιότητα που έχει ένα GGTS μονο σε 10 χρόνια άλλοι κατασκευαστές θα αρχίσουν να πλησιάζουν!!

Έτσι απλά...:award::award:

Σας ζηλεύω με τις ατμομηχανές σας αλλά από την άλλη δεν θέλω καν να μπλέξω/ασχοληθώ και με τέτοια σκατολοίδια!!! Αχαχχαχαχααχα...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Σας ζηλεύω με τις ατμομηχανές σας αλλά από την άλλη δεν θέλω καν να μπλέξω/ασχοληθώ και με τέτοια σκατολοίδια!!! Αχαχχαχαχααχα...

Δεν έχεις άδικο, στην αρχή για μένα τουλάχιστον ήταν ανάγκη και κόψιμο να σταματήσω το τσιγάρο,

και πιάστηκα από αυτό και τα κατάφερα!

σιγά σιγά με τον καιρό γίνεσαι "συλλέκτης" σε ενδιαφέρουν οι εξελίξεις κτλ είναι ένα είδος hobby..!:guitarist::guitarist:

Και είναι και ωραία αντικείμενα, εντυπωσιακά, προς θεού δεν μιλάω για κινέζικες μπούρδες...!